OZF Zorgverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (63 reviews)

Logo verzekeraar OZF

OZF is een kleinschalige organisatie, die sinds 2005 met behoud van eigen identiteit, opereert binnen de Achmea-groep. OZF kent geen winstoogmerk.

Voordelen van OZF:

  • OZF is reeds opgericht in 1923 en is inmiddels onderdeel van Achmea
  • U profiteert van een flexibele organisatie, met de inkooprkracht van de Achmea-groep
  • OZF is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk; mogelijke overschotten komen ten goede aan de verzekerden

Zorgverzekering OZF 2024

De zorgverzekering van OZF kun je niet meer afsluiten. De OZF zorgverzekering is overgegaan in de zorgverzekering van Zilveren Kruis. Start nu met jouw zorgverzekering te vergelijken en ontdek welke zorgverzekering in 2024 voor jou de beste is.

Onafhankelijke beoordelingen voor de OZF Zorgverzekering

De OZF Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 december 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Tandheelkundig’.

De OZF Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 8,2.

De OZF Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 8,1.

De OZF Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Tandheelkundig’.

De OZF Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,9.

De OZF Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De OZF Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit (AV Tandheelkundig)’.

De OZF Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,9.

De OZF Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,1.

De OZF Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’ voor aanvullende tandheelkunde.

De OZF Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De OZF Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,0.

De OZF Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De OZF Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OZF Zorgverzekering

je wordt er goed en vriendelijk geholpen en de informatie is duidelijk.

Meer dan 30 jaar verzekerd bij OZF nog nooit problemen gehad en ze geven een goede begeleiding inwat je moet doen.

Ik of de dekking goed is en van mij mag de zorgverzekering daarvoor best wel duurder zijn. Oke, er zijn goedkopere maar dan moet je je afvragen hoe de dekking is. Anders lijkt een verzekering bij afsluiting goedkoop maar blijkt het qua dekking duurkoop te zijn. Dan maar meer besparen op de boodschappen. Minder merkproducten kopen. Als de zorg op je gezondheid maar goed is!

Wel duur maar veel vezekerd.Geen probleem met declaren en vriendelijk aan de telefoon.

Ik ben al 9 jaar via OZF-Achmea verzekerd en heb meerdere malen beroep moeten doen op deze verzekering. Ze hebben me nog nooit in de kou laten staan. Ik ben altijd correct en netjes behandeld

OZF heeft de inkoopvoordelen van Achmea, maar de service van een klein bedrijf. Vrijwel altijd kan de 1e medewerker die je aan de tel. krijgt je direct helpen. Ook rekeningen indienen dmv Homescanning is eenvoudig en supersnel!

Volgens consumentenonderzoeken is OZF Achmea veel te duur. Maar als je iets beter naar de vergoedingen kijkt dan krijg je wel heel veel vergoed. Dit geldt zeker voor mijn vrouw en mij die relatief veel gebruik (moeten) maken van de gezondheidszorg.

Heb de indruk dat kwaliteit, prijs en pakketinhoud gelijk is aan GroeneLand waar ik naar tevredenheid tot mijn overstap bijverzekerd was

Het is een goede uitgebreide verzekering, de mensen staan je altijd goed te woord en klantvriendelijk. Niets is te veel om te laten uitzoeken. Het dekt voor mij alles heel goed. Ben zeer tevreden.

tot nu toe geen klachten en alle zaken zorgvuldig afgehandeld

Gemakkelijke verzekering, duidelijke voorwaarden en maar een soort aanvullende verzekering

goede maatschappij en bij zelfbetaalde rekening word het geld snel overgemaakt

Alle declaraties online in te sturen en worden zee vlug betaald

er wordt veel vergoed, vriendelijke medewerkers

That’s more than snesbile! That’s a great post!

Een verzekering zonder gezeur. De medewerkers, die aan de telefoon komen, zijn goed op de hoogte. Ook voor een "second opinion"staat ze open. Sinds 86 verzekerd bij OZF(achmea) en nooit gezeur of heisa gehad.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen