OZF Zorgverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (55 reviews)

OZF Verzekeringen Ervaringen

OZF is een kleinschalige organisatie, die sinds 2005 met behoud van eigen identiteit, opereert binnen de Achmea-groep. OZF kent geen winstoogmerk.

Voordelen van OZF:

  • OZF is reeds opgericht in 1923 en is inmiddels onderdeel van Achmea
  • U profiteert van een flexibele organisatie, met de inkooprkracht van de Achmea-groep
  • OZF is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk; mogelijke overschotten komen ten goede aan de verzekerden

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij OZF

De OZF Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 december 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Tandheelkundig'.

De OZF Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 8,2.

De OZF Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 8,1.

De OZF Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Tandheelkundig'.

De OZF Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,9.

De OZF Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De OZF Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit (AV Tandheelkundig)'.

De OZF Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,9.

De OZF Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,1.

De OZF Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit' voor aanvullende tandheelkunde.

De OZF Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De OZF Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,0.

De OZF Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De OZF Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de OZF Zorgverzekering

je wordt er goed en vriendelijk geholpen en de informatie is duidelijk.
Meer dan 30 jaar verzekerd bij OZF nog nooit problemen gehad en ze geven een goede begeleiding inwat je moet doen.
Nemen je klacht serieus, luisteren goed en ondernemen gerichte actie door middel van onderzoek.
OZF is één van de weinige verzekeraars die zonder problemen op verwijsbrief een Knie Brace volledig vergoeden. Werkelijk super ik kan nu weer lopen.
goed telefonisch bereikbaar, ervaren medewerkers en advies goed en zeer duidelijk, vlotte afhandeling van de nota. Kortom nooit geen problemen. Zelf e
Dit is de zorgverzekering voor medewerkers en gepensioneerden van  AkzoNobel. Ik ben nu 82 en al jaren lang bij OZF verzekerd. Altijd betrouwbaar en m
Via AkzoNobel hier al vele jaren verzekerd tot volle tevredenheid. Gemakkelijke afhandeling van nota's via het digitale systeem. Bij een behandel
Als AkzoNobel gepensioneerde is het vanzelfsprekend je bij OZF te verzekeren. Wij zijn over OZF altijd zeer tevreden!
Alle gegevens ,afhandelingen van facturen etc verlopen perfect bij OZF geen enkele klacht.
We zitten al jaren bij ozf. Ik ben mm erg tevreden over hun website. Digitaal declareren werkt altijd.
Ik of de dekking goed is en van mij mag de zorgverzekering daarvoor best wel duurder zijn. Oke, er zijn goedkopere maar dan moet je je afvragen hoe de dekking is. Anders lijkt een verzekering bij afsluiting goedkoop maar blijkt het qua dekking duurkoop te zijn. Dan maar meer besparen op de boodschappen. Minder merkproducten kopen. Als de zorg op je gezondheid maar goed is!
Wel duur maar veel vezekerd.Geen probleem met declaren en vriendelijk aan de telefoon.
Ik ga overstappen van DSW naar deze verzekering omdat mijn zorgaanbieders daar aangesloten zijn tot 5 sterren via Achmea en hopelijk zo een betere dekking te krijgen en toch het voordeel van een kleine organisatie te hebben.
Goede zorginstelling. Niet goedkoop maar wel goed.
Goede bereikbaarheid, snelle afhandeling, deskundig personeel, goede dekking.
Snelle en correcte afhandeling van declaraties.
Ik mankeer het een en ander maar heb nog nooit een probleem gehad met een vergoeding (ik doe ook wel aan zelfcensuur en dien niet lukraak allerlei aan
Goede en snelle afhandeling! Nooit lange wachttijden aan telefoon. Gewoon een goede verzekering!
Ik liep al tijden bij een fysiotherapeut die mij uiteindelijk nooit goed heeft kunnen helpen. Nu loop ik bij een chiropractor en kan weer normaal fun
Mijn vrouw en ik allebei bij OZF, hebben alleen maar positieve ervaringen gehad. En we hebben allebei de laatste jaren best wel heftige problemen geha
Ben al ruim 25 jaar bij OZF. Waar voor ik bel of mail krijg altijd de juiste uitleg of antwoorden.
Voordat we overstapten, hadden we een paar vragen en deze hadden we ook op de mail gezet naar OZF. De volgende dag werden we gebeld en werd alles netj
Je wordt snel en duidelijk voorgelicht, er wordt meegedacht en bij een ingreep kun je via de verzekering advies krijgen waar je snel en het beste kunt
Goede bereikbaarheid en afhandeling van de zorgkosten, al 20 jaar een tevreden klant.
Al jarenlang zeer tevreden. Onlangs een klein probleem betreffende het niet vergoeden van een Achmea Health fitness test.
Snelle afhandeling declaraties. Wel kleine lettertjes lezen, lang niet alles wordt vergoedt bij aanvullende verzekering.
Geen kopzorgen over nota's die worden direct betaald. Bij vragen een zeer goede voorlichting. Bijvoorbeeld ben ik nog aangesloten bij dit zieken
Op alle vragen een duidelijk antwoord gekregen. Eigen bijdrage is maandelijks te betalen! Afrekening volgt in het daar op volgende voorjaar.
Kan altijd voor inlichtingen terecht bij O.Z.f, ben snel geholpen met de helpdesk, goed en duidelijk advies snelle uitbetaling van ingestuurde nota's , en word altijd vriendelijk te woord gestaan.
Ik ben al 9 jaar via OZF-Achmea verzekerd en heb meerdere malen beroep moeten doen op deze verzekering. Ze hebben me nog nooit in de kou laten staan. Ik ben altijd correct en netjes behandeld
via werkgever aangesloten en de kosten van de aanvullende verzekering worden door werkgever vergoed. prijs/kwaliteitsverhouding is goed. De vergoedingen worden snel uitbetaald.
Ze zijn correct, snel en betrouwbaar. OZF Achmea heeft mij altijd goed geholpen.
Het is een goede uitgebreide verzekering, de mensen staan je altijd goed te woord en klantvriendelijk. Niets is te veel om te laten uitzoeken. Het dekt voor mij alles heel goed. Ben zeer tevreden.
Goede maatschappij, redelijk betaalbaar, nooit problemen gehad.
Gemakkelijke verzekering, duidelijke voorwaarden en maar een soort aanvullende verzekering
we zitten al bijna 10 jaar met een probleem, dan sta ik niet aangemeld dan weer wel,ze weten het probleem doordat wwe al vaak hebben gebeld maar doen er niet veel aan. ook heb ik hulpmiddelen nodig, ze zeggen dat ze volders op zullen sturen maar dat gebeurd niet.
maatschappij heeft met name met aanvullende verzekering prima dekking en behandeling is goed.
mijn ervaringen bij OZF Achmea zijn tot nu toe positief. Declaraties worden snel overgemaakt en ze helpen je erg goed. Prijsttechnisch zitten ze misschien wel wat aan de hoge kant, maar gezien de vergoedingen vind ik het de moeite waard om dit te betalen.
OZF beidt een goede, complete dekking, zeker in het aanvullende pakket, maar vraagt daar ook een stevige prijs voor.
Een verzekering zonder gezeur. De medewerkers, die aan de telefoon komen, zijn goed op de hoogte. Ook voor een "second opinion"staat ze open. Sinds 86 verzekerd bij OZF(achmea) en nooit gezeur of heisa gehad.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen