OZF Zorgverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (63 reviews)

Logo verzekeraar OZF

OZF is een kleinschalige organisatie, die sinds 2005 met behoud van eigen identiteit, opereert binnen de Achmea-groep. OZF kent geen winstoogmerk.

Voordelen van OZF:

  • OZF is reeds opgericht in 1923 en is inmiddels onderdeel van Achmea
  • U profiteert van een flexibele organisatie, met de inkooprkracht van de Achmea-groep
  • OZF is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk; mogelijke overschotten komen ten goede aan de verzekerden

Zorgverzekering OZF 2021

De zorgverzekering van OZF kun je niet meer afsluiten. De OZF zorgverzekering is overgegaan in de zorgverzekering van Zilveren Kruis. Start nu met jouw zorgverzekering te vergelijken en ontdek welke zorgverzekering in 2021 voor jou de beste is.

Onafhankelijke beoordelingen voor de OZF Zorgverzekering

De OZF Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 17 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Tandheelkundig’.

De OZF Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 17 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 8,2.

De OZF Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 17 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 8,1.

De OZF Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 17 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Tandheelkundig’.

De OZF Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 17 januari 2021 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,9.

De OZF Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 17 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De OZF Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 17 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit (AV Tandheelkundig)’.

De OZF Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 17 januari 2021 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,9.

De OZF Zorgverzekering is op 17 januari 2021 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,1.

De OZF Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 17 januari 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’ voor aanvullende tandheelkunde.

De OZF Zorgverzekering is in de Consumentengids van 17 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De OZF Zorgverzekering is op 17 januari 2021 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,0.

De OZF Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 17 januari 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De OZF Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 17 januari 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OZF Zorgverzekering

je wordt er goed en vriendelijk geholpen en de informatie is duidelijk.

Meer dan 30 jaar verzekerd bij OZF nog nooit problemen gehad en ze geven een goede begeleiding inwat je moet doen.

Nemen je klacht serieus, luisteren goed en ondernemen gerichte actie door middel van onderzoek.

OZF is één van de weinige verzekeraars die zonder problemen op verwijsbrief een Knie Brace volledig vergoeden. Werkelijk super ik kan nu weer lopen.

goed telefonisch bereikbaar, ervaren medewerkers en advies goed en zeer duidelijk, vlotte afhandeling van de nota. Kortom nooit geen problemen. Zelf e

Dit is de zorgverzekering voor medewerkers en gepensioneerden van  AkzoNobel. Ik ben nu 82 en al jaren lang bij OZF verzekerd. Altijd betrouwbaar en m

Via AkzoNobel hier al vele jaren verzekerd tot volle tevredenheid. Gemakkelijke afhandeling van nota's via het digitale systeem. Bij een behandel

Als AkzoNobel gepensioneerde is het vanzelfsprekend je bij OZF te verzekeren. Wij zijn over OZF altijd zeer tevreden!

Alle gegevens ,afhandelingen van facturen etc verlopen perfect bij OZF geen enkele klacht.

We zitten al jaren bij ozf. Ik ben mm erg tevreden over hun website. Digitaal declareren werkt altijd.

Ik of de dekking goed is en van mij mag de zorgverzekering daarvoor best wel duurder zijn. Oke, er zijn goedkopere maar dan moet je je afvragen hoe de dekking is. Anders lijkt een verzekering bij afsluiting goedkoop maar blijkt het qua dekking duurkoop te zijn. Dan maar meer besparen op de boodschappen. Minder merkproducten kopen. Als de zorg op je gezondheid maar goed is!

Wel duur maar veel vezekerd.Geen probleem met declaren en vriendelijk aan de telefoon.

Ik ga overstappen van DSW naar deze verzekering omdat mijn zorgaanbieders daar aangesloten zijn tot 5 sterren via Achmea en hopelijk zo een betere dekking te krijgen en toch het voordeel van een kleine organisatie te hebben.

Goede zorginstelling. Niet goedkoop maar wel goed.

Goede bereikbaarheid, snelle afhandeling, deskundig personeel, goede dekking.

Snelle en correcte afhandeling van declaraties.

Ik mankeer het een en ander maar heb nog nooit een probleem gehad met een vergoeding (ik doe ook wel aan zelfcensuur en dien niet lukraak allerlei aan

Goede en snelle afhandeling! Nooit lange wachttijden aan telefoon. Gewoon een goede verzekering!

Ik liep al tijden bij een fysiotherapeut die mij uiteindelijk nooit goed heeft kunnen helpen. Nu loop ik bij een chiropractor en kan weer normaal fun

Mijn vrouw en ik allebei bij OZF, hebben alleen maar positieve ervaringen gehad. En we hebben allebei de laatste jaren best wel heftige problemen geha

Ben al ruim 25 jaar bij OZF. Waar voor ik bel of mail krijg altijd de juiste uitleg of antwoorden.

Voordat we overstapten, hadden we een paar vragen en deze hadden we ook op de mail gezet naar OZF. De volgende dag werden we gebeld en werd alles netj

Je wordt snel en duidelijk voorgelicht, er wordt meegedacht en bij een ingreep kun je via de verzekering advies krijgen waar je snel en het beste kunt

Goede bereikbaarheid en afhandeling van de zorgkosten, al 20 jaar een tevreden klant.

Al jarenlang zeer tevreden. Onlangs een klein probleem betreffende het niet vergoeden van een Achmea Health fitness test.

Snelle afhandeling declaraties. Wel kleine lettertjes lezen, lang niet alles wordt vergoedt bij aanvullende verzekering.

Geen kopzorgen over nota's die worden direct betaald. Bij vragen een zeer goede voorlichting. Bijvoorbeeld ben ik nog aangesloten bij dit zieken

Op alle vragen een duidelijk antwoord gekregen. Eigen bijdrage is maandelijks te betalen! Afrekening volgt in het daar op volgende voorjaar.

Kan altijd voor inlichtingen terecht bij O.Z.f, ben snel geholpen met de helpdesk, goed en duidelijk advies snelle uitbetaling van ingestuurde nota's , en word altijd vriendelijk te woord gestaan.

Ik ben al 9 jaar via OZF-Achmea verzekerd en heb meerdere malen beroep moeten doen op deze verzekering. Ze hebben me nog nooit in de kou laten staan. Ik ben altijd correct en netjes behandeld

via werkgever aangesloten en de kosten van de aanvullende verzekering worden door werkgever vergoed. prijs/kwaliteitsverhouding is goed. De vergoedingen worden snel uitbetaald.

Door collectiviteit nog wat extra voordeel maar uiteindelijk wordt er erg weinig vergoed.

Ze zijn correct, snel en betrouwbaar. OZF Achmea heeft mij altijd goed geholpen.

OZF heeft de inkoopvoordelen van Achmea, maar de service van een klein bedrijf. Vrijwel altijd kan de 1e medewerker die je aan de tel. krijgt je direct helpen. Ook rekeningen indienen dmv Homescanning is eenvoudig en supersnel!

Het indienen van een declaratie gaat via het thuis-scannen erg makkelijk. De bijbehorende afhandeling is snel; in mijn geval had ik het geld al na 2 dagen op de rekening terug. Omdat ik de de verzekering via bedrijfscollectiviteit heb afgesloten is de premie voordeliger.

Maatschappij heeft altijd alles goed geregeld, niet goedkoop , wel goed

goede maatschappij weet waar ik aan toe ben goede afhandeling

Volgens consumentenonderzoeken is OZF Achmea veel te duur. Maar als je iets beter naar de vergoedingen kijkt dan krijg je wel heel veel vergoed. Dit geldt zeker voor mijn vrouw en mij die relatief veel gebruik (moeten) maken van de gezondheidszorg.

een dood normale zorgverzekeraar als allle anderen

In dienst van AKZO kon ik toetreden bij OZF was goedkoper dan andere verz. Vlotte afhandeling van betaling. Nooit klachten gehad. In Raad van bestuur zitten nu oud cq. medewerkers van AKZO. Dit geeft een vertrouwelijk gevoel

Heb de indruk dat kwaliteit, prijs en pakketinhoud gelijk is aan GroeneLand waar ik naar tevredenheid tot mijn overstap bijverzekerd was

Het is een goede uitgebreide verzekering, de mensen staan je altijd goed te woord en klantvriendelijk. Niets is te veel om te laten uitzoeken. Het dekt voor mij alles heel goed. Ben zeer tevreden.

Goede maatschappij, redelijk betaalbaar, nooit problemen gehad.

Deze zorgverzekeraar heeft een goede prijs/kwaliteit. Zijn snel met het uitbetalen van declaraties. Goed in de voorlichting en op tijd met de wijzigingen.

tot nu toe geen klachten en alle zaken zorgvuldig afgehandeld

Bij vagen over over mogelikhden van behandelingen snelle en goede service. Verder snelle verwerking van declaraties.

Geen enkele negatieve ervaring. Reeds jaren klant (via werkgever).

Op dit moment ben is mijn gezin sedert 2000 verzekerd via OZF Achemea (TOP polis). De prijs – kwaliteit verhouding is prima. Het is niet de goedkoopste verzekering maar de service en vergoedingen zijn daarbij wel prima. Ook het contact, telefonisten, en in toeneemde mate digitiaal is steed correct, vlot en men houdt zich aan afspraken. Ook de vergoedings overzichten, de belangrijkste documentatie en opvolging van declaraties via / op internet is prima geregeld. Eenvoudig, actueel en met goede help functies. Enig minpuntje is dat nog te vaak moeilijke termen bij uitleg wordt gebruikt. Dit kan beter, zeker om de begrijpbaarheid te verbeteren. Echter ik ben er van overtuigd dat dit bij andere verzekeringsmaatschappijen niet anders is.

Prima verzekering, vergoed voldoende. Polisvoorwaarden kunnen iets duidelijker.

Gemakkelijke verzekering, duidelijke voorwaarden en maar een soort aanvullende verzekering

Goede maatschappij, doen wat ze beloven en werken snel, sturen klanten niet van kastje naar de muur. Misschien iets duurder, wel betrouwbaar

we zitten al bijna 10 jaar met een probleem, dan sta ik niet aangemeld dan weer wel,ze weten het probleem doordat wwe al vaak hebben gebeld maar doen er niet veel aan. ook heb ik hulpmiddelen nodig, ze zeggen dat ze volders op zullen sturen maar dat gebeurd niet.

maatschappij heeft met name met aanvullende verzekering prima dekking en behandeling is goed.

Goede en duidelijke brochures met voorwaarden, zowel basis als aanvullende verzekering. Snelle afhandeling van declaraties, meeste lopen al direct van zorgverlener naar zorgverzekeraar. Door contract via werkgever goede prijsstelling.

mijn ervaringen bij OZF Achmea zijn tot nu toe positief. Declaraties worden snel overgemaakt en ze helpen je erg goed. Prijsttechnisch zitten ze misschien wel wat aan de hoge kant, maar gezien de vergoedingen vind ik het de moeite waard om dit te betalen.

goede maatschappij en bij zelfbetaalde rekening word het geld snel overgemaakt

In de aanvullende verzekering vrij uitgebreid pakket mogelijk. Snelle afhandeling van de declaraties. Snel overzicht declaraties, ook digitaal

Alle declaraties online in te sturen en worden zee vlug betaald

Keurig te woord gestaan en je krijgt ook nog eens waar voor je geld.

er wordt veel vergoed, vriendelijke medewerkers

OZF beidt een goede, complete dekking, zeker in het aanvullende pakket, maar vraagt daar ook een stevige prijs voor.

That’s more than snesbile! That’s a great post!

Een verzekering zonder gezeur. De medewerkers, die aan de telefoon komen, zijn goed op de hoogte. Ook voor een "second opinion"staat ze open. Sinds 86 verzekerd bij OZF(achmea) en nooit gezeur of heisa gehad.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen