Let op: de zorgverzekering van ASR wordt niet meer aangeboden.

ASR Zorgverzekering

Is onderdeel van ASR Nederland Ervaringen

De zorgverzekering van ASR Verzekeringen (ook bekend als a.s.r. en Budgio () Zorgverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van een ASR Zorgverzekering

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • U wordt altijd voor de basisverzekering geaccepteerd, ongeacht uw leeftijd of gezondheidssituatie
  • Wachtlijstbemiddeling: snel een medische behandeling
  • Vrijwel alle nota’s worden rechtstreeks betaald
  • Kortingen op sportactiviteiten, vitaliteitsprogramma’s en gezondheidsartikelen
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op meest uitgebreide aanvullende verzekering van één van de ouders

Deze informatie wordt verstrekt door ASR en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze zorgverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de ASR Zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Goedkoopst:
ASR Zorgverzekering Ervaringen Promovendum Zorgverzekering ErvaringenC4Me Zorgverzekering Ervaringen
Basispremie: € 0,00 € 107,50 € 0,00
Waardering:
Klantbeoordeling: ASR, voorheen Stad Rotterdam en De Amersfoortse, was ten tijde dat ik particulier verzekerd was, d... Juist omdat de verzekering voor hoogopgeleiden is, miste ik een vergoeding voor reisprikken.Voor een internet verzekering erg goede en snelle service. En dat voor die prijs!
Meer...Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij ASR

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze zorgverzekering:

Independer.nl
De ASR Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Independer.nl
De ASR Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2008 door beoordeeld met een 7,1.

Vermeldingen en recensies van ASR

Ontdek verdere meningen die er zijn over ASR:

Adfiz
ASR is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
Blauw Research
ASR is op 11 November 2009 door Blauw Research beloond met de Zilveren Spreekbuis 2009.
DAK, NBVA en NVA
ASR is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
De Nederlandse Verzekeringsawards
ASR is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Schadeproduct van het Jaar.

Ervaringen met de ASR Zorgverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(3 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de zorgverzekering van ASR

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een ASR Zorgverzekering niet aanbevelen

uit Bloemendaal zegt op 9 April 2019:

Bij de Amersfoortse, destijds via de Nederlande Skivereninging een
zorgverzekering afgesloten maar dat is absoluut niet aan te raden,omdat
deze maatschappij volkomen onbetrouwbaar is en eigenmachtig
ondanks gemaakte afspraken, uitkeringen niet nakomt resp eigen
machtig herziet.
Een klein gedeelte van mijn ervaringen:

a. Herhaaldelijk werden betalingen voor eigen risico van mij en mijn vrouw verkeerd afgeboekt en pas gecorrigeerd na herhaalde e-mails.Zelfs dan zo traag verwerkt dat ASR zelfs meende ten ontrecht met de deurwaarde te moeten dreigen.
b. Een vergoeding dd 30 dec 2018 via de aanvullende verzekering werd pas na ruim 3 maanden uitbetaald omdat de slimmerds tot 2x een verkeerd bank-rekeningnummer hebben gebruikt. Ondanks herhaalde verzoeken, ook
van mijn assurantie agent en vriendelijke berichten: wij gaan nu uitkeren duurde afhandeling kennelijk zolang omdat ik naar een betere verzekering ben overgestapt.

uit Zuid-holland zegt op 17 December 2013:

ASR, voorheen Stad Rotterdam en De Amersfoortse, was ten tijde dat ik particulier verzekerd was, dus de situatie voor 1 januari 2006, een prima zorgverzekering. Met de overstap naar een ander zorgverzekeringsstelsel boden ze mij, zelfs alhoewel ze wisten dat er toch het e.e.a. aan mijn tanden moest gebeuren een optimale tandartsverzekering aan. Dat vond ik toch wel tof, maar anderzijds heb ik van andere zorg weinig tot geen gebruik gemaakt (ik ben dus heel lang klant bij hen geweest). Echter vorig jaar kreeg ik een rekening waarop stond dat ik stomamiddelen had besteld, bijna ten bedrage van 500 euro. Ik ben geen darmpatient en met een telefoontje naar de ASR en het bedrijf, die de fout heeft gemaakt, was het probleem opgelost. Anderhalve maand geleden belde ik De Amersfoortse (ASR) wat de bedragen voor het komende jaar zouden worden.
Een allervriendelijkste jongen aan de telefoon en hij zou per mail en/of per brief laten weten wat de aanvullende en tandartsverzekering voor 2014 zouden gaan doen. Tot op heden nog niets ontvangen, maar is niet meer nodig, want die bedragen zijn al lang en breed bekend. Daarbij is De Amersfoortse een hele dure verzekering. Was het al, maar als je nowadays prijs/kwaliteit t.o. elkaar gaat afwegen, dan laat de kwaliteit toch zwaar te wensen over. Na het telefonisch contact kreeg ik van de ASR wel 2 keer het verzoek om een enquete in te vullen hoe ik over de zorgverzekering van ASR dacht. Dat iis dan bij dezen gedaan. Vroeger, toen het nog Stad Rotterdam was prima, toen het op De Amersfoortse overging werd het slechter en nu is het zo dat je uiterst vriendelijk te woord wordt gestaan aan de telefoon, maar er gebeurt niets. Ik baseer mijn beoordeling hoe het er nu voorstaat bij De Amersfoortse en dat is niet goed. Die verzekering is veel te duur. Basisverzekering plus optimale tandartsverzekering kost je ruim 131 euro. Wel moet ik zeggen dat De Amersfoortse bij een optimale (de meest uitgebreide) tandartsverzekering, die toch 80% uitbetaalt op kronen, bruggen etc., in mijn beoordeling wordt meegewogen, dus die valt "voordeliger" voor hen uit. Ik had ook verwacht dat De Amersfoortse hun trouwe klanten iets meer in premiekosten tegemoet zouden komen; ik ben wel bijna 30 jaar verzekerd bij hen geweest!!! en ze hebben menig investering met mijn geld kunnen doen. Ook zoiets! Ik heb dit jaar een paar keer gehad dat de premie, te laat, maar wel binnen de gestelde termijn, werd betaald. Meteen komt er een "dreigbrief". Zo ga je toch niet met betrouwbare klanten om? De klant, die klant zoals ik, die betaalt toch wel. Iets meer rek c.q. coulantie t.o. zulke trouwe en eerlijke klanten is wel geboden. Door dit soort voorvallen stap ik nu over, of er moet mij, na dit lezen door de ASR een passende premiebekenig worden aangeboden die zo rond de 100 euro ligt.

zegt op 13 September 2010:

2009 was ik dik tevreden over ASR, nu de Amertsfoortse. 2010 heb ik zelfs mijn aanvullende verzekering omhoog gedaan om de alternatieve geneeswijze extra te kunnen declareren. In een heel kort zinnetje bleek dat dit veranderd was in 2010. Nu heb ik een torenhoge verzekering en kan ik bijna niets meer declareren. Ik weet wel dat dit natuurlijk de kleine lettertjes zijn... Maar als je al een tijd gebruikt maakt van een bepaalde vergoeding, vind ik dat ze in een brief wel duidelijker kunnen zijn. Pas op volgende jaar gaat hulpverlener die en die uit uw verzekeringspakket, dus let hier op!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen