Stad Holland Zorgverzekering

★★★★☆ 8/10 (64 reviews)

Stad Holland Zorgverzekeraar Ervaringen

Stad Holland Zorgverzekeraar (voorheen: SR-Zorgverzekeraar) is een zelfstandige, kleine zorgverzekeraar die slagvaardig, betrokken, servicegericht is.

Voordelen van Stad Holland:

  • Een kleine, zelfstandige, zorgverzekeraar vam 62.000 verzekerden die slagvaardig en betrokken is
  • Optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties
  • Continue streven naar service en dienstverlening op het allerhoogste niveau

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid
  • Iedereen betaalt dezelfde premie: geen collectiviteitskorting
  • Een hoger vrijwillig eigen risico voor premiekorting is mogelijk
  • Stad Holland biedt een restitutieverzekering met vrije zorgkeuze
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij Stad Holland

De Stad Holland Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 november 2014 door Independer.nl beoordeeld met een 8,0.

De Stad Holland Zorgverzekering is op 26 november 2012 door Bureau DFO beoordeeld met een 7,8.

De Stad Holland Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,0.

De Stad Holland Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Stad Holland Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,8.

De Stad Holland Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Stad Holland Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de Stad Holland Zorgverzekering

Ziek geworden in Berlijn en ik moest naar een arts. Gekozen voor een huisartsenpraktijk omdat die niet onder het eigen risico valt. Helaas dat geldt blijkbaar niet voor het buitenland. Omdat het een buitenlandse huisarts was werd het op mijn eigen risico gezet. Het zal vast in de kleine lettertjes staan, maar bij mij blijft toch het gevoel hangen dat ik getild ben door een louche verzekeraar.
Wij betalen via het CAK, is al lastig allemaal en het is dan niet mogelijk om aanvullend te worden verzekerd. Terwijl mijn vrouw , die elders is verzekerd en een regeling heeft met het incassobureau wel een uitgebreidere polis heeft kunnen sluiten. Als alles achter de rug is zoek ik een andere zorgverzekering.
gezien mijn ervaring met andere zorginstellingen waar je maandelijkse betalingen belangrijker zijn dan jijzelf, stad holland luistert naar advies van doktor en specialisten en niet zoals andere alleen naar hun zogenaamde Med adviseurs die alleen naar kosten voor instelling kijken (CZ )ben zeer content en tevreden met stad holland
deze zorginstelling geeft nog om zijn klanten en luister naar arts en specialisten en niet zoals andere 100% naar hun med adviseurs.En ook geen rompslomp betreffende rekeningen, alles gewoon duidelijk en op tijd. top top top
Al meer dan 15 jaar verzekerd hier (vroeger Stad Rotterdam) en alleen maar goede ervaringen. Een keer een discussie gehad over het eerste consult bij orthodontist, dat niet vergoed werd, terwijl uit dat consult bleek dat een beugel noodzakelijk was op medische gronden. Ik vond dit niet redelijk, was het misschien wel geweest als uit het consult was gebleken dat het niet noodzakelijk was, maar in dit geval niet. Dit aangekaart bij Stad Holland, uiteindelijk vond men dat ik gelijk had en is e.e.a. toch vergoed.
Reden van mijn overstap is dat deze maatschappij de mens in zijn waarde laat wat op amerikaans geschoeide waardes bij vele verzekeraars niet meer het
Terwijl alle grote zorgverzekeraars gestopt zijn met het vergoeden van blaasspoeling blijft stad Holland het vergoeden! Dankzij hen kan ik nu mijn wer
Ik heb nog nooit problemen met vergoedingen van medicijnen meegemaakt. Ook niet als deze merkafhankelijk zijn.
Altijd bereikbaar voor advies en hulp. Er is contact van mens tot mens en de dekking is uitstekend voor een redelijk tarief.
Tot nu toe is alles heel correct gegaan. Jammer dat de fysio niet geheel wordt vergoed, ook niet bij chronische aandoeningen.
Prima verzekeraar! Snelle actie op declaraties en juiste informatie
supersnel met betalen van rekeningen beantwoorden van vragen via mail of telefoon kortom een perfecte zorgverzekeraar
Betrouwbaar en zeer helder in informatieverstrekking. Hier kan het gros van de grotere zorgverzekeraars nog erg veel van leren. Goede dekking voor een
Wat ik bizar vind is dat DSW, het moederbedrijf van Stad Holland, moppert dat andere grote verzekeraars hun premie omhoog doen en dat het best lager kan en zelf doen ze hetzelfde met Stad Holland. Hoe hypocriet?
een goede verzekering met toegewijde patientenbehandeling. Als enig nadeel: moeilijke website.
Een zeer betrouwbare zorgaanbieder en heeft een zeer aanvullende verzekering.
Een fijne zorgverzekering! Niet apart nog pakketten kopen voor tandarts etc. Gewoon 1 vaste prijs. En veel vergoedingen. Plus je kan i.p.v. je eigen b
Als ik vragen heb over een vergoeding t.a.v. tandartskosten en die per mail stel, krijg ik meestal heel snel bericht terug, waarin duidelijk vermeld s
Goed verzekerd. Duidelijk, netjes en correct. Snelle afhandeling.
Goede en snelle afhandeling van zaken. Duidelijke en vriendelijke uitleg Direct klaarstaan.
Geweldige behandeling met meer dan uitstekende nazorg.
Goede service en gerichte antwoorden op mijn vragen.
Ik zelf vind het een geweldige ziektekostenverzekeraar. De afhandelingen zijn met 2 dagen je hebt het geld met 3 dagen op je bankrekening. Ze betalen
Zeer goede verzekeraar met vrije keus van zorgverlener !
Wel wat duurder dan moederbedrijf maar vrije keus arts en andere zorgverleners.
Fijne zorgverzekeraar, ik ben tot nu toe altijd nog tevreden geweest!
Stad Holland is al jaren mijn zorgverzekeraar. Ik ben blij met ze. Elke declaratie wordt per omgaande vergoed (natuurlijk wel volgens de verzekeringsa
Altijd accuraat te woord gestaan en als het telefonisch erg druk is word je keurig teruggebeld! Ik had een probleemje omdat ik nog met Windows XP wer
Ik ben al heel lang bij Stad Holland en heb werkelijk nog nooit "last" gehad. Alles is helemaal duidelijk en overzichtelijk Ze zijn heel goe
Wat er mogelijk is wordt snel en goed in behandeling genomen. Voor zaken die niet binnen het pakket passen helpen ze een alternatief te zoeken.
Snelle en heel duidelijke digitale afhandeling en informatie.
moet eigen bijdragen betalen weet niet waarom, heb specificatie aangevraagd en krijg dan ziekenhuis/poli kosten op de toe gestuurde specificatie, wil een goede specificatie waarop de kosten van de behandeling staat en de uren, ben van mening dat de rekening van het ziekenhuis/poli niet kloppen. maar krijg nul op mijn verzoek maar ze willen wel dat ik de rekening betaal, jammer dan nu slepen ze mij voor het kantongerecht, hoezo klant vriendelijk, heb diverse keren gevraagd om de specificatie en dan toch zulke stappen nemen tegen je klanten hoezo goede informatie en klantvriendelijk.
Deze zorgverzekeraar heb ik in 2006 gekozen vanwege de onbeperkte en volledige vergoeding voor reguliere tandheelkundige zorg vanuit de extra uitgebreide aanvullende verzekering. Daarnaast kan bijna alles via internet worden geregeld en ingezien. Declaraties worden binnen 2 dagen uitbetaald. Uitstekende afhandeling bij zorgkosten in het buitenland. In vergelijking met andere zorgverzekeraar de meest uitgebreide dekking voor de laagste premie.
mijn huisarts vraagt ontlasting onderzoek aan. De zorgverzekeraar zet mijn huisarts onder druk en mij huisarts staat er ineens niet meer achter en ik kan de rekening betalen. De zorgverzekeraar gaat op de stoel van mijn huisarts zitten. Dat is blijkbaar gezondheidszorg nieuwe stijl waar ik niet van houd.
het indienen en vergoeden van de declaratie gaat ontzettend snel. op dinsdag gepost (kan ook online) en op vrijdag het geld binnen.
Let op!Stad Holland vergoed voor tandheelkunde tegen de door hun zelf vastgestelde marktconforme prijzen. Als voorbeeld: Een uitgebreide gebitsreiniging (Tandsteen verwijderen) kost gemiddeld -50€,Stad Holland vergoed dan 12,95€ omdat dat bedrag volgens hun marktconform is.Als je het totale bedrag vergoed wil krijgen moet je naar een tandarts waarmee Stad Holland een contract heeft.Voor zoveer ik heb kunnen informeren is er tot op vandaag geen enkele tandarts aangesloten.
maatschappij heeft zelf een proces aangespannen tegen bloedbank. Ik wordt daar van op de hoogte gehouden en wordt gewaarschuwd als er calamiteiten zijn. Declaraties zouden online moeten kunnen. Nu kost dat elke keer een postzegel.
Je betaald er wat voor, maar dan heb je wel een uitstekende dekking. met name de 100 % vergoeding van concerta, orthodontist en tandarts springen er voor ons uit.
Het is prettiger als zij direct contact opnemen met nieuwe klant. Heb zelf diverse malen moeten bellen of anders in orde is en of er nog informatie nodig is om dossier te compleet te maken.
Ik zocht een maatschappij die oog heeft voor alternatieven voor. dure specialistische zorg. Ik ben nog niet overtuigd dat Salland die partner is, maar de dekking is redelijk op orde, voor zover als ik nu kan zien, voor een redlijke prijs. Ik ben benieuwd naar de werkpraktijk.
Het duurde wel even voordat we een nieuwe zorgpas ontvingen. Ook hadden we geen bevestiging gekregen of we wel toegelaten waren.
alles is prima bevallen alleen toen ik begin januari bloed moest prikken bleek dat ik al bij cz was uitgeschreven, maar nog niet officieel bij stad holland was ingeschreven. inmiddels is het 9 januari en heb ik nog steeds geen papieren vam stad holland en dat vind ik wel vervelend dat dat dan zo lang duurt. hoop maar dat het allemaal goed komt.
prima en snel gegaan, goede service en communicatie
Voor de door ons gebruikte medicijnen is het één van de weinige verzekeringen die deze vergoedt. (Helaas voor een hogere prijs den een "standaard" zorgverzekering). Ook de overige zaken worden ruim gedekt.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Stad Holland. Ingediende declaraties voor eigen bijdrage medicatie staat redelijk snel bijgeschreven op m'n rekening.
totaal pakket en je stuurt de rekening in en binnen 2 wkn hebje je geld terug gestord meestal een week.
ik kwam uit het buitenland, had inschrijving bij gemeente nodig om verzekering te krijgen, maar kon pas inschrijven bij aankomst in NL en wilde wel direct verzekerd zijn. Klantenservice pakte dat prima op, alles verliep heel soepel
Prima verzekering, zeker als je alternative geneeskunde vergoed wil hebben. EIndelijk een maatschappij die snapt dat je soms verder moet kunnen kijken dan het reguliere
Ben heel tevreden over deze zeer complete verzekering, prijs/kwaliteit verhouding is prima, veel declarabel, snelle uitbetaling.
bij indienen declaraties snelle en duidelijke afhandeling
maatschappij heeft ons nimmer in de kou laten staan
goede verzekeraar fijn blijven waar ik ben
Prima verzekering, zeer vriendelijke mensen, flexibel en meedenkend

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen