Jaaah Zorgverzekering 2023

☆☆☆☆☆ 1/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Jaaah

Jaaah verzekeringen is in 2020 geïntroduceerd. Jaaah biedt een zorgverzekering genaamd: Jaaah Zorgverzekering. Jaaah is een label van verzekeraar ONVZ.

Zorgverzekering Jaaah 2023

De Jaaah Zorgverzekering is een label van zorgverzekeraar ONVZ. Ben je op zoek naar de Jaaah zorgverzekering voor 2023? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of Jaaah de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij Jaaah een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2023 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen Jaaah zorgverzekeraar

  • Hele scherpe premies
  • Alles regelen via de app
  • Gratis verzekerd bij tandongevallen
  • Onderdeel van ONVZ

Basisverzekering Jaaah (2023)

Bij Jaaah kun je terecht voor een goede natura basisverzekering. De basisverzekering is in Nederland voor iedereen verplicht. Wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid.

Aanvullende zorgverzekering Jaaah

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de Jaaah zorgverzekering 2023 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  • Fysiotherapieverzekering
  • Tandverzekering
  • Tandongevallenverzekering (gratis)

Premie Jaaah zorgverzekering 2023

Hieronder vind je de premies van de zorgpolis van Jaaah.

Jaar Restitutie Natura Budget
2023

2022

€ 130,90

€ 119,75

2021 € 115,00

Eigen risico Jaaah 2023

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2023 een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2023.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Jaaah Zorgverzekering 2023

JAAAH is voor mij NEEEH ONVZ kondigde deze goedkope verzekeraar onder hun moedermaatschappij aan. Ik dacht dan zit het wel goed. Maar de praktijk is heel anders. De app werkt niet goed en dat is je enige mogelijkheid om iets met je verzekering te doen. Geen enkele service of andere contactmogelijkheid via bijv de website (die overigens nu helemaal uit de lucht is). Declaraties accepteren ze niet omdat de foto slecht zou zijn. Maar bij mij toch 100% goed leesbaar. Een factuur uploaden kan niet. Dus je krijgt niet uitbetaald. Echt werkelijk heel jammer en ik raad het niemand aan. Ik begrijp niet dat ONVZ zoiets in de markt durft te zetten.

Nooit gedoe gehad met een zorgverzekering. Heb ik een keer wat te declareren, moet ik eerst überhaupt wachten tot dat 2 maanden later mogelijk is, kan het vervolgens alleen door een foto te maken van de factuur. Alles is tegenwoordig digitaal dus ik moet de factuur uitprinten on vervolgens een foto te kunnen maken. Wat een gedoe. Informatie via de chat vragen gaat ook vaak heel moeizaam(berichten die niet doorkomen of medewerkers die er zelf ook totaal geen idee van hebben). Ik wou mijn kind hier bij inschrijven maar daar kies ik toch een andere zorgverzekering voor. Eind van het jaar ben ik hier zsm weer weg.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen