Let op: de zorgverzekering van De Goudse wordt niet meer aangeboden.

De Goudse Zorgverzekering

De zorgverzekering van De Goudse Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van een De Goudse Zorgverzekering

Voordelen van De Goudse:
  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Deze informatie wordt verstrekt door De Goudse en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze zorgverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de De Goudse Zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Goedkoopst:
De Goudse Zorgverzekering Ervaringen Promovendum Zorgverzekering ErvaringenC4Me Zorgverzekering Ervaringen
Basispremie: € 0,00 € 107,50 € 0,00
Waardering:
Klantbeoordeling: Ik ben onvoldoende voorgelicht over het al dan niet vergoeden van kosten van medicijnen; wel of ge... Bedankt voor uw reactie en de fijne manier van de Hulp die u ons aanbiedt.Ik zou deze verzekering aan ene kant aanbevelen aan studenten omdat het goedkoper is dan andere zo...
Meer...Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij De Goudse

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze zorgverzekering:

MoneyView
De De Goudse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 December 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Tandheelkundig'.
MoneyView
De De Goudse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 December 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Tandheelkundig'.
MoneyView
De De Goudse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 December 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Tandheelkundig'.
Meer tonen...
MoneyView
De De Goudse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 December 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit (AV Tandheelkundig)'.
MoneyView
De De Goudse Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 December 2010 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit' voor aanvullende tandheelkunde.
Independer.nl
De De Goudse Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2009 door beoordeeld met een 6,9.
Independer.nl
De De Goudse Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2008 door beoordeeld met een 6,9.
SAMR
De De Goudse Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 July 2008 door beoordeeld met een 7,2.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van De Goudse

Ontdek verdere meningen die er zijn over De Goudse:

Adfiz
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2015 van 14 January 2016 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Zakelijk Inkomen.
Adfiz
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2015 van 14 January 2016 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Particulier Schade.
Adfiz
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Inkomensverzekeraars.
Stichting toetsing verzekeraars
De Goudse is op 21 December 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
Meer tonen...
DAK, NBVA en NVA
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Inkomensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de De Goudse Zorgverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(15 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de zorgverzekering van De Goudse

zegt op 18 December 2016:

Ben al een jaar of 10 bij de Goudse verzekerd. Er is duidelijk inzichtelijk wat wel en wat niet vergoed is. Dit kan men per verzekerde via de Website en in toegestuurde informatie bekijken. Er is vrije keuze van zorg waardoor je gewoon datgene zoekt wat voor jou belangrijk is en het beste werkt. Heb in al die jaren nooit problemen gehad met vergoedingen. Bij de tandarts verzekering is er sprake van een maximum percentage wat vergoed wordt. Dit laatste houd je scherp in het maken van keuzes. De rekeningen komen altijd langs en blijven niet voor je "verborgen" omdat ze automatisch betaald en afgehandeld worden. Al met al ben ik tevreden met de Goudse.

zegt op 16 January 2012:

Afsluiten van de verzekering via internet verliep vlot en was eenvoudig.
Het ontvangen van polis etc. duurt wat langer, misschien door grote hoeveelheid aanvragen van nieuwe ziektekostenpolissen aan het begin van het nieuwe jaar.
Heb nog geen polis of andere bescheiden ontvangen (het is nu 3 weken nadat de aanvraag is ingediend).

zegt op 14 January 2012:

Een negatief puntl vond ik dat door in te vullen aan welke eisen de verzekering moest voldoen er maatschappijen niet in t veld te zien waren die wel aan mijn eisen voldeden. Dus moest ik zelf alles stap voor stap uitzoeken om bij mijn uiteindelijke doel te komen. Dit vond ik een slechte zaak.

zegt op 10 January 2012:

Vooralsnog zeer snel kunnen oversluiten, om vervolgens niets meer te horen. Het kan enkele tijd duren, maar soms krijg je dan het unheimliche gevoel dat je tussen wal en schip bent beland. Tevens is de dekkingskracht van de aanvullende verzekering niet duidelijk.

zegt op 25 October 2011:

De dienstverlening in het algemeen is gemiddeld. Declaraties "buitenland"worden vaak pas naar meerdere keren bellen betaald. Daar wordt laconiek op gereageerd terwijl het om voorgeschoten nota's gaat.
Het is ondanks de toelichting in de polisvoorwaarden niet altijd duidelijk in de praktijk, wat wel en niet tot het vergoedingen pakket behoort.

zegt op 24 October 2011:

*Tweede helft februari pas de verzekeringspas ontvangen. Tot die tijd herhaaldelijk dan maar gebeld om het verzekeringsnummer te vragen (oa voor fysio, huisarts). Konden ze niet geven/nog niet bekend dus administratief een potje.
*Na anderhalve week reactie op een email. Ben überhaupt pas gaan mailen omdat ze een 0900-nummer hebben en met alleen een mobiel loopt het aardig op. Klantenservice is echt 1 afdeling per keer. Vragen moesten worden gecheckt bij een ander of je werd doorverbonden, maar uiteindelijk kom je er wel.
*Ondanks een automatische incasso paar keer een aanmaning gehad.
*Voor de rekening van binnenhalen van het eigen risico en de behandeling in ZH zat nog geen 16 dagen!

Dat waren de negatieve aspecten. Positief:
-goede dekking
-nauwelijks wachttijden bij klantenservice
-vlotte mensen aan de telefoon

zegt op 21 October 2011:

Deze verzekering heeft de hoogste vergoeding voor alternatieve geneeswijzen (1500 euro), hanteert geen limiet per consult of behandeling van alternieve genezers en heeft een relatief lage premie voor het aanvullende pakket in vergelijking met een andere verzekering die dezelfde vergoedingen hanteert. Vlotte afhandeling van de facturen.

zegt op 29 September 2011:

Hoge vergoeding vooe o.a. brilleglazen is bewuste keuzr geweest.
Geen negatieve ervaribgen.
Zorgeverleners dienen declaraties rechtstreeks in. Verrekeing eigen risico wordt gied gedaan.

zegt op 29 October 2010:

We vinden dat er netjes en correct wordt gewerkt. Uitbetalingen worden vrij snel afgehandeld.

Nee, ik zou een De Goudse Zorgverzekering niet aanbevelen

uit Retie zegt op 18 March 2015:

Ik was 22 jaar netto betaler, eerst particulier en daarna de verplichte zorgverzekering.
Tot twee maal toe ben ik zonder waarschuwing vooraf uit de verzekering gezet omdat ik inmiddels al tien jaar in België woon. Aangezien ik in Nederland werkzaam ben, ben ik verplicht in Nederland verzekerd. Dit is bij mijn verhuizing ook aan De Goudse meegedeeld.
De communicatie was ronduit rampzalig waarbij Aevitea (de gevolmachtigde) slecht en onbeschoft reageerde op mijn klacht. de premie werd wel automatisch geïnd. Van enige organisatie is geen sprake. Ik voel mij schandalig behandeld en ben in december, na 22 jaar, overgestapt naar VGZ.

zegt op 3 December 2012:

Ik voel me in het geheel belazerd door de goudse zorgverkeringen. Veel zeggen niks beloven en de klantenservice heeft totaal geen inlevingsvermogen

uit Rosmalen zegt op 29 January 2012:

Je wordt door de klantenservice zorg van het kastje naar de muur gestuurd. Ik had een vraag over het vergoedingenoverzicht, omdat ik graag een zorgverzekering wilde afsluiten, maar hoe het vergoedingenoverzicht in elkaar zat, kon niemand mij vertellen. Daarvoor werd ik diverse malen doorverbonden naar andere nummers, waarvan eigenlijk al op voorhand duidelijk was, dat zij je ook niet zouden kunnen helpen. Uiteindelijk beloofd terug te bellen, maar nee hoor, niets gehoord. De ledenlijst alternatieve geneeswijze blijkt nog over 2011 te gaan, inmiddels zeggen branche-organisaties een contract te hebben afgesloten, maar weet de Goudse van niets. Dit is wel een hele slechte eerste kennismaking. Daar heb ik dus totaal geen vertrouwen meer in!! Niet doen, zou ik zeggen!!!!

zegt op 15 January 2012:

tot heden nog niets van de Goudse vernomen is dat normaal wat als er iets gebeurt?

uit Amersfoort zegt op 8 April 2011:

Ik ben vanaf 1 januari 2011 verzekerd bij de Goudse. Ik heb 2x met hen telefonisch contact gehad, en bij beide keren heb ik te horen gekregen dat ik geduld moest hebben ivm het tekort aan mensen daar. Zo had ik mij 28-12 ingeschreven, en kreeg ik in maart pas mijn verzekeringsoverzicht. Ik heb daarom in januari mijn mediceinen moet voorschieten. Nadat ik dit gedeclareerd heb, zijn er wederom niet genoeg mensen om het bedrag over te maken op mijn rekening, omdat mijn rekeneningnr onbekend zou zijn. Ik heb anderhalve week geleden een zeer nette email geschreben met alle informatie erop, maar na anderhalve week staan mijn bankgegevens nog steeds niet in het systeem.. Ik moest nog even geduld hebben.. ik raad het iedereen sterk af. Als is het alleen aan het gebrek aan personeel te danken.

zegt op 16 February 2011:

Ik ben onvoldoende voorgelicht over het al dan niet vergoeden van kosten van medicijnen; wel of geen preferentiebeleid. Het kost heel veel moeite om hen duidelijk te maken wat het probleem is. Ze lijken het zelfs wel niet te willen begrijpen.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen