De Goudse Zorgverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (18 reviews)

Logo verzekeraar De Goudse

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van De Goudse:

  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Zorgverzekering De Goudse 2024

Op zoek naar De Goudse zorgverzekering? De Goudse is een familiebedrijf waarbij VGZ de risicodrager is van de zorgverzekeringen. Wil je een goede basis- en/of aanvullende zorgverzekering? Vergelijk dan hier jouw zorgverzekering en vindt de beste voor 2024.

Onafhankelijke beoordelingen voor de De Goudse Zorgverzekering

De De Goudse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 december 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Tandheelkundig’.

De De Goudse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 december 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Tandheelkundig’.

De De Goudse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit AV Tandheelkundig’.

De De Goudse Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit (AV Tandheelkundig)’.

De De Goudse Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’ voor aanvullende tandheelkunde.

De De Goudse Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De De Goudse Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De De Goudse Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 juli 2008 door SAMR beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Goudse Zorgverzekering

Ben al een jaar of 10 bij de Goudse verzekerd. Er is duidelijk inzichtelijk wat wel en wat niet vergoed is. Dit kan men per verzekerde via de Website en in toegestuurde informatie bekijken. Er is vrije keuze van zorg waardoor je gewoon datgene zoekt wat voor jou belangrijk is en het beste werkt. Heb in al die jaren nooit problemen gehad met vergoedingen. Bij de tandarts verzekering is er sprake van een maximum percentage wat vergoed wordt. Dit laatste houd je scherp in het maken van keuzes. De rekeningen komen altijd langs en blijven niet voor je "verborgen" omdat ze automatisch betaald en afgehandeld worden. Al met al ben ik tevreden met de Goudse.

Ik was 22 jaar netto betaler, eerst particulier en daarna de verplichte zorgverzekering. Tot twee maal toe ben ik zonder waarschuwing vooraf uit de verzekering gezet omdat ik inmiddels al tien jaar in België woon. Aangezien ik in Nederland werkzaam ben, ben ik verplicht in Nederland verzekerd. Dit is bij mijn verhuizing ook aan De Goudse meegedeeld. De communicatie was ronduit rampzalig waarbij Aevitea (de gevolmachtigde) slecht en onbeschoft reageerde op mijn klacht. de premie werd wel automatisch geïnd. Van enige organisatie is geen sprake. Ik voel mij schandalig behandeld en ben in december, na 22 jaar, overgestapt naar VGZ.

Een tip, ga nooit naar de Goudse! Het is een onbetrouwbare organisatie die niet uitbetalen waar je wel voor verzekerd bent, ze houden zich telkens niet aan de afspraken, uiteindelijk krijg ik tot nu toe met veel afdwingen mijn geld wel maar heb dit soort praktijken nog nooit bij een zorgverzekeraar meegemaakt. Ik ga zo snel mogelijk overstappen!

Ik voel me in het geheel belazerd door de goudse zorgverkeringen. Veel zeggen niks beloven en de klantenservice heeft totaal geen inlevingsvermogen

That’s not just the best anwesr. It’s the bestest answer!

Je wordt door de klantenservice zorg van het kastje naar de muur gestuurd. Ik had een vraag over het vergoedingenoverzicht, omdat ik graag een zorgverzekering wilde afsluiten, maar hoe het vergoedingenoverzicht in elkaar zat, kon niemand mij vertellen. Daarvoor werd ik diverse malen doorverbonden naar andere nummers, waarvan eigenlijk al op voorhand duidelijk was, dat zij je ook niet zouden kunnen helpen. Uiteindelijk beloofd terug te bellen, maar nee hoor, niets gehoord. De ledenlijst alternatieve geneeswijze blijkt nog over 2011 te gaan, inmiddels zeggen branche-organisaties een contract te hebben afgesloten, maar weet de Goudse van niets. Dit is wel een hele slechte eerste kennismaking. Daar heb ik dus totaal geen vertrouwen meer in!! Niet doen, zou ik zeggen!!!!

tot heden nog niets van de Goudse vernomen is dat normaal wat als er iets gebeurt?

Independer geeft mooie kortingen, en goede vergelijkingen.

De dienstverlening in het algemeen is gemiddeld. Declaraties “buitenland”worden vaak pas naar meerdere keren bellen betaald. Daar wordt laconiek op gereageerd terwijl het om voorgeschoten nota’s gaat. Het is ondanks de toelichting in de polisvoorwaarden niet altijd duidelijk in de praktijk, wat wel en niet tot het vergoedingen pakket behoort.

Ik ben vanaf 1 januari 2011 verzekerd bij de Goudse. Ik heb 2x met hen telefonisch contact gehad, en bij beide keren heb ik te horen gekregen dat ik geduld moest hebben ivm het tekort aan mensen daar. Zo had ik mij 28-12 ingeschreven, en kreeg ik in maart pas mijn verzekeringsoverzicht. Ik heb daarom in januari mijn mediceinen moet voorschieten. Nadat ik dit gedeclareerd heb, zijn er wederom niet genoeg mensen om het bedrag over te maken op mijn rekening, omdat mijn rekeneningnr onbekend zou zijn. Ik heb anderhalve week geleden een zeer nette email geschreben met alle informatie erop, maar na anderhalve week staan mijn bankgegevens nog steeds niet in het systeem.. Ik moest nog even geduld hebben.. ik raad het iedereen sterk af. Als is het alleen aan het gebrek aan personeel te danken.

We vinden dat er netjes en correct wordt gewerkt. Uitbetalingen worden vrij snel afgehandeld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen