Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (168 reviews)

Zorg en Zekerheid Verzekeringen Ervaringen

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke en betaalbare zorg. Zorg waar verzekerden gezond van worden én blijven.

Voordelen van Zorg en Zekerheid:

  • Toegankelijke én betaalbare zorg
  • Hoge kwaliteit van dienstverlening dankzij korte lijnen naar de zorgverleners
  • Zorg en Zekerheid is een verzekeraar zonder winstoogmerk

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Zeer ruime keuze uit goede zorgverleners
  • Bezoek je een niet-gecontracteerde zorgverlener, dan krijg je 75% vergoed
  • 1 aanvullende verzekering: AV-Gemak

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij Zorg en Zekerheid

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 november 2014 door Independer.nl beoordeeld met een 7,9.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 8,1.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 7,8.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,0.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,9.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 7,6.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De Zorg en Zekerheid Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 juli 2008 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Zorg en Zekerheid Commercial Zorgverzekering (2014)

Zorg en Zekerheid Commercial Schilder (2013)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

8 maart een buitenland declaratie ingediend en top op heden noppes ontvangen
basisverzekeringpremie is gelijk aan wat andere verzekeraars bieden. de aanvullende plusverzekering is duur, maar ook met delen met partner bieden zij een dure en waardeloze tandartsverzekering alles is gelimiteerd met lage maximumvergoedingen en bovendien keren ze overal maar maximum 75% uit. Niet aanbevolen.
Mijn apotheek heeft helaas geen zorgcontract gekregen en betaald nu extra voor mij als klant. Zeer waardevol, maar van ZZ zeer waardeloos. Heb hun mee
In communicatie zijn ze soms erg hard, onaardig en onhumaan. Je word gewoon de mond gesnoerd en ze weigeren goed te luisteren. Ik mag niet online met
Ik ben altijd hoog voor tandartskosten verzekerd geweest, omdat ik dacht dat ik dan goed verzekerd was voor alle kosten. Maar nu kreeg ik een factuur voor tandsteen verwijderen niet vergoed. Wat blijkt. Je krijgt maar 30 minuten per jaar vergoed. Dus als je 2x per jaar naar de tandarts gaat, red je het niet met je verzekering.
Vorige maand met pensioen gegaan. Daardoor had ik geen recht meer op de 8% collectieve korting via mijn (ex) werkgever. Toch kreeg ik ongevraagd van Zorg en Zekerheid een korting van 5%. KLASSE!
Alles wordt snel afgehandeld, het contact is prettig, er bestaat de mogelijkheid om maandelijks een vast bedrag te betalen voor het verplicht eigen ri
Al de gegevens die je mag ontvangen zijn perfect en duiddelijk.
Prima. Begrip. Snelheid van afhandeling declaraties
Over het algemeen erg goed, maar letten nu erg op de kleine lettertjes, wat de klant niet op valt en dan kom je in de problemen. En toch veel betalen
Vriendelijke medewerkers. Als men het antwoord niet weet wordt het uitgezocht en wordt je snel teruggebeld.
Z+Z heeft met enkele klinieken afspraken over Dupuytren-operaties. Voor de eerste  operatie(2014) had zij die wel, maar niet tot mijn tevredenheid. De
snelle afhandeling bij declaraties, vriendelijk, zeer goed luisteren, goede uitleg en waardering naar elkaar uit te spreken.
Declaraties worden snel afgehandeld en uitbetaald. Er is aandacht voor persoonlijke omstandigheden. Gedane beloftes worden nagekomen.
Krijgen altijd zeer snel en correct antwoord op onze vragen en hebben het beste voor ogen voor de patient.
ik/wij hebben een zorgpolis via gemeente haarlemmermeer, een toppolis, ik/wij zijn tevrede omdat met zorg en zekerheid valt te praten als er problemen
Zeer prettige instelling , online afhandeling , zeer correcte klantenservice. Veel zaken worden gedekt in de aanvullende verzekering. Zeer tevreden ov
goede uitleg.goede declaratiesgraag mobiel kantoor in haarlem
Al zo'n 20 jaar hier verzekerd, samen met mijn echtgenote.Goed uitgewogen polis, tegen een alleszins redelijke kostprijs - vlotte uitbetaling van
ik ben een chronisch zieke patient maar heb tot nu toe alles vergoed gekregen en dat is heel wat. Declaraties worden binnen 1 week betaald en ze doen
Ben al van huis uit bij  Z en Z verzekerd. Prima instelling
goede polisvoorwaarden, vrije keuze, supersnelle uitbetaling van declaraties en goede informatie/service.
netjes op tijd met rekening en verder zit ik al jaren bij deze verzekering zonder problemen
Hoge premie prijs in ruil voor uitstekende service en inzet. Altijd volledig en vriendelijk geholpen, zowel als op locatie als telefonisch. Meer trans
Ik ben al zeker 15 jaar een zeer tevreden klant geweest. Echter de afgelopen 3 jaar hebben ze zich goed laten kennen. Toen ik geld problemen kreeg kwam ik erachter dat ze zeer star zijn. Over betaal regelingen valt eigenlijk niet te praten. Of tegen belachelijke voorwaardes. Al zeer snel gaat t door naar t incasso. En ook daar kloppen de rekeningen niet. Maanden die op twee tekeningen staan en betalingen die worden verrekend met betalingen die al gedaan zijn, maar volgens hun weer ergens anders voor waren. In oktober kreeg ik ineens een brief dat ik was aangemeld bij t zorg instituut. Ik zou 6 maanden achtetstand hebben, maar was hier niet eerder voor gewaarschuwd en er was nooit een betaalregeling aangeboden. Dus vraag je het openstaande bedrag op zodat je die in ene kan vildoen zodat je weer kan worden afgemeld voor die belachelijk dure verzekering. Ik heb alles betaald, maar werd niet afgemeld. Na hun gebeld ye hebben bleek er toch nog 130,- euro open te staan. Ik was stom vernaasd. Hie is dat mogelijk. We zijn per 1 januari weg, maar wacht al ruim een maand op een overzicht van alle betalingen en kosten zowel aan hun als aan t incasso. Kennelijk is t zo'n zooitje dat ze er zelf niet meer uitkomen.
13 jaar lang was ik een tevreden klant, echter hebben hun de laatste 3jaar hun ware ik laten zien. Toen ik geld problemen kreeg en hier en daar is een premie niet kon betalen wilde ze niets van betaalregelingen weten ja mocht elke maand dubbele premie betalen voor de maanden dat ik achter liep. Kon een premie al nauwelijks betalen pm. Laat staan 2. Al gauw lag t bij t incasso met flink extra kosten. De rekeningen klopte voor geen kant, sommige maanden stonden op twee verschillende rekeningen en als je er dan omvroeg hadden ze t altijd over verekeningen met andere maanden. Afgelopen oktober kreeg ik ineens een brief dat ik was aangemeld bij t zorg instituut. Ik bleek 6 maanden achterstand te hebben. Ecjter hebben ze mij nooit gewaarschuwd of een betaal regeling aangeboden. Ik heb direct contact gezocht en gevraagd naar t openstaande bedrag, zodat ik zosnel mogelijk weer kon worden afgemeld voor die veelste dure verzekering. Echter kreeg ik geen afmelding.
ik heb nooit gezeur , ik kan altijd naar de zorg en zekerheid winkel binnen stappen. Ik krijg kortingen omdat ik hardloop . ze hebben leuke evenementen om sportief bezig te zijn
Als ik bel hoef ik nooit lang te wachten. De medewerkers zijn vriendelijk en zorgzaam. In mijn pakket zit 25 maal fysio en 25 maal mensendieck of ceasar. Ruimhartig! Hoef ook geen ingewikkelde declaratie voor. in te vullen. Tot zover dus prima. Al 4 jjar.
Was altijd een tevreden klant geen problemen tot het moment dat ik dure medische apparatuur nodig had en Zorg en zekerheid deze niet wil vergoeden. Zelfs tegen het advies van mijn arts in word geprobeerd om door een fout in de aanvraag onder de vergoeding uit te komen. Zorg en zekerheid laat je letterlijk gewoon stikken!
Niet alle tandartskosten worden vergoed, dit mag wat mij betreft veel uitgebreider (en dat de klant naar ratio betaalt). Verder ben ik uitermate tevre
Doet veel aan sport en bewegen. Is zeer benaderbaar en goed toegankelijk bij indienen declaraties.
Directe bereikbaarheid, luisterend oor (empathisch) en actief gewezen op de mogelijkheid van gratis vervoer naar de behandellocatie. Zeer vriendelijke
Zoals u ziet een hoge score. Dus aan bevelen voor een ieder.
Om een lang positief verhaal kort te maken, wij als gezin kunnen na 4 jaar geen werkelijke minpunten bedenken. Nog niet!
Al jaren klant tot volle tevredenheid goede klantenservice en duidelijke vergoeding lijst.
Info en tel. bereikbaarheid prima, ingestuurde en/of gescande rekeningen binnen 2 weken  op je rekening. Bij vragen, goede en ter zake doende antwoord
Zowel met bezoek als tel.prima service en een polis voor een correcte prijs,kortom een prima zorgverzekeraar.
slechte voorlichting omtrent wachtlijst bemiddeling , en de kosten die verbonden zijn aan ver reizen naar ander ziekenhuis die geen wachtlijst hebben
Doorverwezen door de huisarts met de mededeling om naar een speciale kliniek te gaan i.v.m. de wachttijden, en ook de vermelding dat deze is aan geslo
Privékliniek Bergman te Naarden: uitstekende dokters en vriendelijke assistenten. Aandoening: schoudergewricht/spier/pees/ruptuur
Snel, duidelijk en flexibel. Nooit problemen gehad in alle 25 jaar dat ik verzekerd ben bij Z&Z. Premies liggen gunstig. Niet de goedkoopste, niet
We worden ten alle tijden vlot en deskundig geadviseerd - geholpen ook als je iets niet begrijpt heeft men tijd voor je.
Goede afhandeling van de genoten zorg. Financiële mogelijkheden. Zeer prettige klantenservice. Hele goede zorgverzekeraar.
prettige benadering, goede prijs, goede dekking
Er wordt direct uitbetaald bij een declaratie en verder heb ik de keuze waar ik mijn zorg haal.
Botte berichtgeving, onvoldoende kennis van eigen polisvoorwaarden en regelgeving. Communicatief zeer onvaardig.
Ik heb twee keer een dagopname gehad. Ontvangst en uitleg van de verpleging was goed. Goed geïnformeerd over de operatie van me knie door de Co-assist
Einige min punt is vergoeding van de bril en n contact lenzen, veels te weinig.
Goede klantenservice doordat medewerkers meedenken bij hulp en advies
Bij informatie aanvragen wordt er duidelijk en goed geholpen.
Heel goede ervaringen na overstap van meerdere verzekeringen!
Al jaren verzekerd en nooit geen problemen gehad
Ik ben al zo lang ik mij kan herinneren verzekerd bij Zorg en Zekerheid en heb hier nooit klachten over. Alles wat anderen er al over gezegd hebben ge
Zorg &Zekerheid luistert naar de klant en probeert dan te helpen. kijkt naar de persoonlijke situatie.
Is dicht in de buurt en ik wordt vriendelijk geholpen in de winkel met vragen etc,. is beter dan via de telefoon vindt ik
Vlotte afhandeling als je ergens een vraag over hebt. Ook snel met uitbetalen. Kantoor bereikbaar voor persoonlijk contact. Wordt vriendelijk geholp
Goede hulpverlening. Gezinspakket inclusief aandacht voor sport en beweging.
Je word altijd correct te woord gestaan en goed geholpen. Ik vind alleen de korting die je krijgt wel erg mager als je al zoveel jaar lid ben want ik
Ik was door de reumatoloog aangemeld bij een revalidatiecentrum welke niet in de lijst stond bij Zorg en Zekerheid. Ik heb hierover gebeld met Zorg en
Ik heb helemaal geen op of aanmerkingen omdat het altijd heel goed verzorgd is.
Ben al 15 jaar bij Zorgen en Zekerheid en bevalt prima.
Sinds meer dan 30 jaar nierpatiënt. Al 20 jaar geleden voor de derde keer getransplanteerd. Altijd uitstekend verzorgd door Zorg en Zekerheid. Geen kl
Als je vragen heeft, een correct antwoord. Altijd even beleefd.
Eerst gevraagd naar de dekking van de polis... antwoord was positief. Kreeg ruim de tijd om de vragen te stellen en werd adequaat geholpen.
Alles is natuurlijk niet perfect, maar ik ondervind tot nu toe nog geen problemen met de afhandeling van diverse zaken.
Fijne verzekering, op alle punten goed. Veel keus in extra verzekering. Prijs gunstig.
Ik ben erg tevreden over de service van Zorg en Zekerheid. Tot nu toe heb ik nooit problemen met hen gehad omtrent vergoedingen. Zaken worden snel ver
Tot nog toe geen problemen met zorg en zekerheid ze zijn heel klant vriendelijk. Als man en vrouw gebruiken wij medicijnen voor hart en vaten omdat w
Met betrekking tot de beenbreuk van mijn man ben ik telefonisch uitstekend te woord gestaan en er is snel en goed gehandeld.
Ik krijg altijd direct goede antwoorden als ik telefonisch een vraag stel. Te ontvangen gelden worden snel teruggestort. Bij het overlijden van mijn m
De huidtherapeut die me behandelt neemt de tijd voor je en de resultaten zijn ook goed zichtbaar.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze zorgverzekeraar. De premie is nog acceptabel geprijst en ook wordt er redelijk veel vergoed. Zorg en
Nooit problemen, snelle uitbetaling declaraties.
Altijd betrouwbaar. Niet de goedkoopste, wel erg goede service. Zit hier al 40 jaar bij en zie geen reden om over te stappen.
ik ben sinds 1 januari 2014 bij deze zorgverzekering, maar ik ga zeker overstappen en terug naar De Friesland zorgverzekering, ik ben geheel niet tevr
Betalingen gaan snel, als je een mailtje stuurt met een vraag, wordt deze snel beantwoord. Soms word je gebeld om het antwoord te krijgen.
De wachtlijst bemiddeling beperkt zich tot de eigen regio er wordt niet gewezen op mogelijkheid buiten de regio , dit riekt volgens mij naar kartelvor
Klantenservice is erg netjes correct en goed opgeleid. Snel en goed geholpen. Vergoeden heel veel en doen niet moeilijk. Declaraties worden snel afgeh
Snelle betaling van nota`s, via de site binnen een paar uur! Ook duidelijk antwoord en uitleg bij vragen per telefoon.
In het buitenland operatie ondergaan en geen enkel probleem bij de behandeling! Geen euro hoeven voor te schieten en geen probleem.
Voor een gezin met jonge kinderen kan ik deze verzekeraar aanbevelen. Wat voor mij de doorslag gaf was de bijdrage aan de sportclub. Alle beetjes hel
Meerdere aandoeningen, kan altijd terecht bij Zorg en Zekerheid, proberen je op alle manieren te helpen, ook voor advies enz. Ben er van jongs af aan
telefonisch en via mail goed bereikbaar en snelle reactie
Ik ben erg blij met Zorg en Zekerheid. Nota's die ik eerst zelf moet betalen krijg ik binnen week/tien dagen op mijn rekening. Als ik bel met
Zorg en Zekerheid is een hele goede verzekeraar, ik heb hem al mijn hele leven en zal nooit overstappen de medewerkers zijn vriendelijk, geduldig kund
Prima zorgverzekering, altijd al bij Zorg en Zekerheid verzekerd geweest.
Ik vind de prijs / kwaliteit van Zorg en Zekerheid achteruit gegaan. Je betaalt je blauw maar krijgt weinig vergoed. Tevens komen ze niet meer zo go
Hele goede zorgverzekeraar, altijd goed bereikbaar. Je wordt vriendelijk geholpen en ontvangt goede informatie. Proberen altijd tot een goede oplossin
Zorg en Zekerheid biedt een goede service. Als je informatie nodig hebt of je polis aan wilt passen, dan wordt je snel en kundig geholpen. Ook de decl
Dicht bij huis. Vriendelijke en heldere behandeling van gestelde vragen. Snelle afhandeling declaraties. Goede website
Ben al ca. 20 jaar verzekerde bij Zorg & Zekerheid. Door de kleinschaligheid is deze verzekeraar goed bereikbaar en geeft snel of direct antwoord
Prima service bij Zorg & Zekerheid. Altijd goeie vergoedingen en gunstige prijzen.
Nog nooit problemen mee gehad. Je wordt keurig geholpen.
Heb nog nooit problemen gehad. Ze zijn gewoon heel goed.
Wat het meest tegen valt is het feit dat de zorgverlener absoluut bij alle voorgeschreven medicijnen naar goedkopere medicijnen zoekt. Ook als je bi
Ik was in het verleden bij Ziveren Kuis Achmea. Heel slecht bereikbaar en magere info. Bovendien soms maanden wachten op het uitbetalen van een declar
Prettige down to earth zorgverzekeraar. Goed bereikbaar en vriendelijke mensen. Fijn dat de tandartskosten in de aanvullende verzekering zitten en nie
Mijn waardering is zeker een 10 waard. Ben reeds jaren klant en heb nog altijd goede ervaring met Zorg & Zekerheid. Mocht je vragen hebben dan zij
Ik mag een apneu apparaat gebruiken en ik ben daar zo van opgeknapt en ik heb aan mijn hart een operatie gehad. Dat ik dat mocht ondergaan en dat ik
Ik heb anoniem een nier gedoneerd aan een ander, door een foute afhandeling zijn een deel van de zorg- en behandelingskosten aan mijn zorgverzekering
Goede informatie en vlotte afhandeling naderhand.
Zeer punctueel, en secuur. Altijd vriendelijk aan de telefoon. Ze gaan de extra 'mile', om je te helpen. Niet de allergoedkoopste, maar het
Zeer klantvriendelijk. Geven goede uitleg over facturen wat wel of niet wordt vergoed en waarom. Declaratie is altijd binnen een week binnen en hoge
Super snelle betalingen en de telefoon wordt heel snel opgenomen, niet in de wacht.
Ja al jaren bij deze zorg verzekeraar, goede service en snel antwoord op vragen, denken mee.
Doordat ik wilde leren duiken was ik opzoek naar een sportmedicsche keuring van waarde. Ik werd door de medewerker van Zorg en Zekerheid verwezen naar
Eigen keus bij artsen en ziekenhuis. Goede informatie na het stellen van telefonische vragen. Niet alles wordt vergoed, maar dat kan ook niet, ook al
Meerdere malen foutief geïnformeerd. Sinds 2014 wordt er geen fluit meer vergoed. Als Je geen baan hebt is het niet te doen de kosten te dekken. Pakk
Mijn hele leven zit ik al bij Zorg en Zekerheid. Dit bevalt me erg goed.
Ik ben al vanaf m'n jeugd bij Zorg en Zekerheid en ben nu 63 jaar. Ik heb een AV plus als aanvullende verzekering en ben er zeer tevreden over.
Snelle afhandeling, weinig tot niets uit te zoeken.
De Z&Z zorgt voor de mens achter de klacht waar hulp voor gezocht is. De terug betaling is top. Op een vraag heb je heel snel een goed antwoord.
Goede en snelle afhandeling van claims, verder geen opmerkingen.
Heldere communicatie, vriendelijk klantencontact, behulpzaamheid en goede dekking. Prompte afwikkeling van ingediende nota's. Kortom: goede zorg
Ik heb ze nog nooit hoeven bellen n.a.v. een rekening of iets anders. Ik heb ooit contact gehad met hen om mijn polis aan te scherpen. Dingen erbij, d
Zelf geen klachten. Maar nog steeds niet vergeten dat mijn dochter kraampakket kreeg ziekenhuis bevalling vergoed kreeg maar de rekening van haar zoontje gewoon moest betalen omdat ze het niet gemeld had dat er een zoontje was geboren. Niks geen opzet, geen fraude of wat dan ook. Van alles geprobeerd maar kon zelf de ziekenhuisrekening voor haar kindje betalen en dat was niet misselijk.
Zeer starre houding als het gaat om klachtenbehandeling. Keren declaraties laat uit, reageren niet binnen gesteld termijn op vragen. Geven geen gedegen voorlichting. Kortom een zorgverzekeraar waar ik niet meer voor zal kiezen en absoluut niet zal aanbevelen.
Sluit je voor het gezin ( moeder en kind) een zwangerschap polis af bij zorgverlener zorg&zekerheid zodat je denkt dat je goed verzekerd bent. Sturen ze je een kraam parke, bieden na bevalling nog extra hulp aan. Maar op het moment dat je een ziekenhuis rekening van je pas geboren zoontje indient dan krijg je te horen dat je rekening niet wordt betaald??! Je je kind had moeten doorgeven ??? Heel raar en raad nu ook aan om geen verzekering af te sluiten bij zorgenzekerheid — bij Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid.
Als zorgverlener krijg ik dit jaar de vraag of PMT wordt vergoed. Na 7 telefoontjes in 45 minuten heb ik nog steeds geen bericht of Zorg en Zekerheid in het pakket heeft opgenomen. Ik kan de client dus niet adviseren omdat Z&Z personeel totaal geen idee heeft wat zij vergoeden en hoe zij dit in hun systeem moeten opzoeken. Werkelijk hele SLECHTE SERVICE
Kantoor is in Leiden en met vragen kan ik daar altijd terecht. Is ook beter dan bellen. Het contact van gezicht tot gezicht is ook goed. Verder heb ik geen klachten over de behandelingen met mijn Psoriasis etc
Heb nog nooit enig probleem gehad met mijn verzekering.Keuze ziekenhuis ,specialist geen probleem. Ook alternatieve geneeskundigen wordt tot een bepaald bedrag vergoed. Declaraties staan zeer snelop je rekening .
Goede dekking en word altijd keurig geholpen als ik vragen heb
Zit er al jaren altijd tevreden maar denk dat ik toch ga overstappen omdat UMC een stuk goedkoper is... Jammer dat deze niet terugkomt in de lijst van de consumenten bond is tot nu toe de goedkoopste die ik gevonden heb
zorgverzekeraar is goed voor zijn klanten, maar het blijft een verzekeraar
goed verzekerd alleen erg duur vooral al kan je het niet betalen
Zorg en Zekerheid is een hele goeie instelling. Ze zijn erg vriendelijk en je wordt snel persoonlijk geholpen.
Correct en vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als aan de balie. Nota's worden snel betaald. Aanvullende verzekering goed.
dat zorg en zekerheid,waar ik al bijne me hele leven zit is een ballen bedrijf.ten eerste heb ik een medicijn wat niet vergoed wordt wel door andere verzekeringen.ook willen ze mijn kindje van 6 die elke morgen schreeuwend van de pijn in zijn oren wakker word gewoon niet helpen.terwijl bij andere verzekeringen wel 100% vergoedingen staat. ook mijn moeder dieernstig ziek was kreeg een medicijn toegeschreven van arts.en die wouden ze ook niet vergoeden zij lag op sterven en ik heb toen bijna 2 weken lopen bellen en alles proberen te regelen.en kreeg een dag nadat zij was overleden te horen dat het wel werd vergoed.mijn moeder heeft het dus niet mee mogen maken zij heeft wel der laatste 2 weken mij alleen maar horen klagen over dat z en z tuig. ik hoop dan ook van harte dat dit bedrijf in de BAGGER zakt. ik zou het iedereen willen af raden GA NIET NAAR ZORG EN ZEKERHEID
zorg en zekerheid vergoedde zelfs rekeningen die langer dan 3 jaar lagen ivm ziekte. Dat was voor mij een hele opluchting en het scheelde mij veel geld
De afwikkeling van declaraties is prima geregeld tot nu toe heb ik een prima ervaring met deze zorgverzekeraar!
ze zijn redelijk snel met reageren op gestuurde rekeningen. alleen erger ik me aan de bonnen die ze uitdelen bijvoorbeeld bij een kerstboomverkoop. of bij hotel zuiderduin schoenmaker blijf bij je leest.
Je krijgt snel en duidelijk antwoord. En als het antwoord niet duidelijk genoeg is, was een antwoord per email, kan je ze bellen overdag.
Veel wordt niet meer vergoed; krijg zelden rekeningen terugbetaald. De beloofde vergoedingen blijven uit...
de vragen worden nauwkeurig uiteen gezet, en tips voor verdere informatie gegeven. Samenwerking inzake van een conflict met een tandarts werd probleemloos opgelost.
Betaalt op korte termijn de rekeningen en de premie is niet veel afwijkend van de overige aanbieders. De service is prima. Op emails wordt direct gereageerd.
er staat on line een lijst met medicijnen die vergoed worden door zorg en zekerheid. Ik kreeg een medicijn voorgeschreven wat volgens die lijst vergoed zou moeten worden echter ik moest betalen. wat bleek, het medicijn werd alleen vergoed als er een MEDISCHE NOODZAAK voor was. Nee, ik slik het voor de lol, nou goed. Moest zelf achter zo'n verklaring aan. Extra werk voor arts !!! Het is makkelijk als je de info van internet kunt halen, maar dan moet die info wel kloppen
Goede kwaliteit, komt zijn afspraken na en geeft op alle vragen sel en duidelijk antwoord daarnaast snelle afhandeling van zaken op een plezierige manier. Bij vragen wordt e.e.a. eerst uitgezocht als men niet direct het antwoord weet en men wordt snel terug gebeld. Ook goede prijs kwaliteit verhouding.
Heb alleen met hun ervaring, maar ben daar tevreden over. Klantvriendelijk, er is een winkel van hun waar je kan langs gaan voor vragen.
Bij Zen Z worden de declaraties snel en soepel uitbetaald. Telefonisch wordt je vriendelijke te woord gestaan en zijn ze bereid om de problemen echt op te lossen en maken ze zich er niet zomaar van af.
slechte klantenservice, starre houding, absoluut niet meedenkend, geen inlevend vermogen, er is geen ander gelijk dan hun gelijk.
Zeer vriendelijk en makkelijk bereikbaar via hun winkels
Er bestaan geen mogelijkheden lijkt het wel om bijv een hardheidsclausule te doorbreken. Ookal heb je een snel progressieve ziekte waar je binnen afzienbare tijd aan komt te overlijden, dan nog willen ze geen vergoeding geven om naar een pedicure te gaan; dat is alleen voor bepaalde doelgroepen, zoals mensen met diabetes, terwijl je door deze ziekte niet meer zelf je nagels kan knippen, je voeten kan verzorgen en wel last kan hebben van vervelende bijkomstigheden. Dus...veel premie voor weinig service in dit geval.
Duidelijk en goed klantenservice Soepel bij schade-afwerking Betrouwbaar
Zorg en Zekerheid is 'n zorgverzekering,ik wilde 'n nieuwe bovenprothese en vroeg of die vergoed werd,ja zei de medewerkster want het was 5 jaar geleden en dan heeft U nu weer recht op de vergoeding daarvan,ik vond dat prima maar Ik dacht "alweer 5 jaar geleden"? In iedergeval afspraak met de tandarts enz.gemaakt aan de hand daarvan meerdere afspraken,wel dacht ik n'n paar dagen ik zal het toch nog even checken met mijn Zorg en Zekerheid en nu blijkt het dat de medewerkster een fout had gemaakt,het zijn 4 jaar geleden!M.a.w als ik het niet nog 'n keer gecheckt had en alle afspraken door had laten gaan,had ik nu voor ongeveer 600.00euro's in negatief gestaan,want dan had de Zorg en Zekerheid natuurlijk te kennen gegeven dat er dus nog gn 5 jaar om waren!!!!Dus had ik geen vergoeding gekregen!!!!
Prima zorgverzekering, goed geprijsd en alles altijd keurig verzorgt. Uitbetalingen prima geregeld en goede bereikbaarheid waarbij je duidelijk antwoord krijgt op je vragen.
Prima maatschappij, ik word altijd goed en snel geholpen als ik hun bel. Declaraties worden ook snel uitbetaald.
Een prima verzekering, betaalt binnen tien dagen declaraties uit. Geeft uitvoerige informatie. Reacties op per e-mail gestelde vragen volgen binnen twee dagen, meestal binnen 24 uur.
Wij hebben prima ervaringen met deze verzekering. betalen snel uit en hun website is ook duidelijk
We worden altijd uitstekend geholpen. Nog niet zo lang geleden zaten we met een vraag omtrent dekking ervan, we werden snel en deskundig geholpen. Wat ook een positieve indruk geeft is dat je geen 0900 nr hoeft te bellen voor vragen. Het insturen van de rekeningen gaan naar een antwoordnummer, helemaal top.
over het algemeen goede ervaringen
Een verzekering waar je op kan rekenen, je hoeft niet voor te financieren
Weinig kosten om te verhalen, maar als het nodig is dan is Z&Z er.
Prima verzekering, nooit problemen gehad en er wordt altijd snel uitbetaald, daardoor kan je eerst het geld ontvangen voordat je zelf de kosten hoeft af te dragen.
Zoals me score al zegt. Erg top zijn ze. Snelle betalingen voor ziekenhuis kosten en tandarts kosten. 90-100% krijg je terug van hun.
Wij bleken 98 cent te weinig betaalt te hebben en in plaats van ons er gewoon op te attenderen hebben wij nu een incassobedrijf achter onze broek aan gekregen, extra kosten 180 euro. Dat vind ik gewoon schandalig, en dat na 18 jaar klant geweest te zijn.
Welke artsen en behandelingen zijn goed? Ik ben over het algemeen wel tevreden. Ik zou wel willen weten of misschien een zorgverzekeraar meer informatie kan geven over de precieze kosten van bepaalde behandelingen in de zorg. Bijvoorbeeld van de huisarts, de tandarts en in het ziekenhuis en wat deze artsen mogen vragen aan patienten. Ook zou ik precies willen weten welke artsen goed zijn.
Beenprothese goed geregeld. Ik maak gebruik van een beenprothese. Over de vergoeding hiervan via mijn instrumentmaker heb ik nog nooit problemen gehad. (Ik heb ook geen problemen met de prothese, dus het is niet zo dat er buiten de reguliere vervanging een extra voorziening is aangevraagd) De aanvraag voor vervanging (na 20 jaar) van krukken (voor geval van nood) verliep erg slecht. Deze waren 3 keer verkeerd geleverd. (1 stuk ipv 2 stuks, te kort, met verkeerde manschet, met verkeerde handgreep) Uiteindelijk mocht ik ze zelf bestellen bij een zorgwinkel op 1 km bij mijn huis vandaan.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen