HEMA Fietsverzekering

★★★☆☆ 6.4/10 (16 reviews)

Logo verzekeraar HEMA

HEMA Verzekeringen treedt in samenwerking met Achmea op als bemiddelaar in verzekeringsproducten en adviseert niet over deze producten.

Voordelen van HEMA:

  • Altijd lage premies
  • Complete dekking
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel online uw premie berekenen en afsluiten
  • Zelf eenvoudig uw wijzigingen doorvoeren in de online polismap

Voordelen van deze fietsverzekering:

  • Al vanaf €2,50 per maand
  • Ook voor tweedehands fietsen
  • Eenvoudig online afsluiten

Onafhankelijke beoordelingen voor de HEMA Fietsverzekering

De HEMA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,8.

De HEMA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de HEMA Fietsverzekering

HEMA is gewoon heel slecht. HEMA vraagt alleen geld van de klant. Wanneer er echt iets gebeurt of gebeurd, gebruikt ze gewoon heel belachelijk reden om alle kans van de betaling te voorkomen. Zoals je daarna nog contact met hun wil doen, reageert ze niet en verwijdert ze je account zo snel mogelijk.

Wij hebben zojuist te horen gekregen dat Hema slechts een klein percentage van de verzekering uitkeert van een hele dure mamafiets (totale schadepost bijna 900 euro). Dit inderdaad na een wachtperiode en een aftrek van een eigen risico. Wij hebben vele malen meer premie betaald dan we nu uitgekeerd hebben gekregen en zijn dus effectief alleen maar slechter af dan wanneer we die verzekering nooit hadden gehad. Bovendien zijn we niet geholpen: We kunnen nu niet meer dezelfde fiets terugkopen (zelfs niet goed gebruikt!!!). Ik wil helemaal niemand aanraden met Hema in zee te gaan, een grote domper is het.

De HEMA Fietsverzekering is geen optie omdat de aanschafprijs niet binnen de voorwaarden van de HEMA valt. Daar zouden ze wel eens meer over kunnen vermelden. Hetzelfde geldt voor Klaverblad en Unive verzekeringen. Dan moeten ze de e-Bikes helemaal niet verzekeren, wel zo duidelijk!

Het online afsluiten van de fietsverzekering gaat snel en alle informatie is zeer duidelijk.

Waardeloos, Je moet ten 1e 30 dagen wachten voordat je je geld terug krijgt,(en dan nog eens – je eigenrisco van € 25.00, dit is bij geen enkele fietsverzekering alleen maar bij de Hema) ik heb zo niet ineens € 800.00 klaarliggen om zomaar een neiuwe fiets te kopen, deze wel nodig omdat ik geen auto heb, heb er spijd van deze verzekering te hebben afgesloten, mijn advies, ga naar Unive, ook net zo goedkoop (en is ook nog eens incl. schadeverzekering) en keren meteen uit na schade datum zonder wachttijd.. Hema Fietsverzekeringen, Eenmaal maar nooit mee.

Als slechtziende had ik enige moeite met intikken van het juiste aantal tekens bij het wachtwoord en IBANnr. Toch ben ik er uit gekomen. Conclusie: de fietsverzekering is klantvriendelijk van opzet !!!

Ben erg tevreden over verzekeren bij Hema, eerst autoverzekering en nu een fietsverzekering. Kan het zeker aanbevelen

zonet inboedel verzekering afgesloten en fietsverzekering , jongens dat is echt simpel als de rest ook zo goed gaat ben ik een tevreden klant .

Lijkt leuk per maand en niet zo duur, maar nu mijn fiets weg is wacht ik al anderhalve week op berichtje. Fietsverzekeringen afd is niet telefonische bereikbaar ( is er gewoon niet) dus alles per mail. Van mij geen fiets meer verzekert bij Hema.

Makkelijk en niet duur voor mijn nieuwe fietsverzekering. Was een tip van mijn tweeling zus.

Kinderlijk eenvoudig een voordelige fietsverzekering afgesloten bij Hema. Goed gevoel!

Het voordeel hiervan is dat je per maand betaald zonder extra kosten. Ik had hiervoor een fietsverzekering afgesloten voor 5 jaar met eenmalige hoge premiekosten. Na nog geen 2 jaar fiets gestolen en hoge premie kwijt. Nadeel was dat ik naar zelfde fietsenmaker moest waar ik de fiets had gekocht en slechte behandeling ervaarde. Via Hema krijg je de kosten van aanschafwaarde tot 3 jaar uitgekeerd bij diefstal en kan je zelf beslissen bij welke fietsenwinkel je een nieuwe aanschaft

Goede fietsverzekering voor een lage prijs. Maandelijkse betaling en opzegbaar.

Krijg je er ook een Gelderse rookworst bij als je een fietsverzekering afsluit ? Lerac.

ik ben bijna 3 jaar met mijn E-BIKE verzekert bij Helepolis met een slot RINGAXA DEFENDER RL ,nu werd mij een te dure vervolg verzekering voor twee jaar aangeboden , wil dus kijken of de Hema goedkoper is…. kan niet omdat het merk van mijn slot niet op hun lijstje staat, raar hoor…

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen