Lifetri uitvaartverzekering

☆☆☆☆☆ 1/10 (9 reviews)

Logo verzekeraar Lifetri

Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren bestuur en een kapitaalkrachtige aandeelhouder: Sixth Street Partners. Die gaat net als Lifetri voor succes op de lange termijn. Op dit moment heeft Lifetri levens-, uitvaart- en overlijdensrisicoverzekeringen.

Voordelen van deze verzekering:

  • Verzekeraar rekent met lokale premies
  • Betreft een natura uitvaartverzekering
  • Kosten worden direct verrekend met de uitvaartverzorger
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd
  • Je kunt gratis de verzekering tussentijds aanpassen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Lifetri uitvaartverzekering

Obscure organisatie die onjuist (te laag!!) verzekerd bedrag communiceert via post maar volledig onbereikbaar is. Tot drie keer toe een contactformulier verzonden en ontvangstbevestiging gekregen. Maar nooit en te nimmer hebben zij gereageerd. Zijn uitsluitend bereikbaar via dat contactformulier. Bizar.

Mijn moeder heeft jaren lang een uitvaartverzekering voor haar kleinkind betaald bij jullie. Nu heeft haar kleinkind een eigen uitvaartverzekering via haar werk. Dus mijn moeder wilt het afkopen waar ze jaren voor heeft betaald. Mens heeft een aow tje. Nu ben ik voor mijn moeder al 2 dagen aan het mailen. Ma ik krijg totaal geen antwoord van die gasten!!!!!. Meer dan schandalig om zo met mensen om te gaan. En raad ook niemand aan om met deze verzekering in zee te gaan!!!!!!!

Van klaverblad overgegaan naar Lifetri. Zonder enige melding vooraf. Vanaf het moment van de overname juli 2022 wil lifetri 4x maand termijn incasseren. Ik heb geen achterstand heb alles opgestuurd als bewijs. Antwoord : niets, nopes , nada

Lifetri heeft ongevraagd mijn uitvaartverzekering overgenomen van Klaverblad. Vreemd want ik heb hier helemaal geen toestemming voor gegeven. Lifetri heet de nare eigenschap dat er totaal niet wordt gereageerd op e-mails. Ook heb ik geen digitale inzage meer in mijn dossier. Heel apart. Ik heb inmiddels 3 emails verzonden en de einge reactie die je krijgt is dat ze het druk hebben. Tijd voor de rechtsbijstandverzekering….

Heel slecht in communicatie, mails worden niet beantwoord. Achterstand in verwerking betalingen van declaraties

Enige tijd geleden Klaverblad gebeld gezien er een tijdlang niks van mijn rekening was afgeschreven, krijg ik te horen dat het blijkbaar is overgenomen door Lifetri, navenant meerdere nummer gekregen en uiteindelijk een inhuur medewerker gesproken. Uiteindelijk heeft er iemand van Lifetri contact opgenomen en heb ik mijn klacht mbt communicatie ingetrokken. Vandaag heb ik en mijn overige familieleden die destijds door mijn advies bij klaverblad waren verzekerd een brief ontvangen en zag tot mijn grote ontsteltenis dat de premie op jaarbasis met €120,— omhoog is gegaan. Bij mijn overige familieleden is dit € 130,— terwijl in hun schrijven staat dat alles ongewijzigd blijft maar de premies dus niet! Jarenlang zit ik al bij klaverblad en in die aantal jaren is het bedrag in totaliteit maar 7,— omhoog gegaan!! Lifetri je zorgt op deze manier dat mensen je straks als malafide gaan zien en helaas Klaverblad jullie zijn groot geworden door gewoon normaal te doen…maar helaas in dit gevallen niet. Ik ben erg benieuwd of er meer mensen geconfronteerd zijn met een plotselinge ophoging van 10,— per maand! Communicatie is nummer 1 en dat blijft in deze achterwege en daarom maar 2 sterren. Lifetri leer uit ervaringen en communiceer dit naar de verzekerden…geldt overigens ook voor Klaverblad.

Vandaag werd er een bedrag afgeschreven door Lifetri. Nog nooit van gehoord . Ik heb het bedrag dan ook gestoneerd. Nu blijkt dat zij de verzekeringen van Klaverblad hebben overgnomen .daar was ik verzekerd. Geen bericht van gekregen . Van beide verzekeraars niet . Nog nooit zoiets raars meegemaakt . Lijkt me normaal dat de klant eerst wordt geinforneerd. Wat een rare gang van zaken .

Kregen in het weekend een brief die rammelt van de onduidelijkheden. Allereerst is alleen mijn partner aangeschreven terwijl ik ook verzekerde ben. Daarnaast heb ik geen keuze gehad. Wordt zomaar overgenomen van Klaverblad. Snap er niets van. Ga mijn rechtsbijstand maar eens vragen wat ik hier aan kan doen

ECHT RUK!!! Mijn moeder is overleden, Ben al een paar maand bezig oo de inlegpremie uitbetaald te krijgen.. Poststukjen die kwijtraken mailtjes die onbeantwoird blijven na weken!! ECHT RESPECTLOOS!!! Ze hebben oa Nuvema en Klaverblad overgenomen ze zijn een grote fabriek geworden!! Slaat u aub deze maatschapoij over!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen