Lifetri uitvaartverzekering

☆☆☆☆☆ 1/10 (16 reviews)

Logo verzekeraar Lifetri

Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren bestuur en een kapitaalkrachtige aandeelhouder: Sixth Street Partners. Die gaat net als Lifetri voor succes op de lange termijn. Op dit moment heeft Lifetri levens-, uitvaart- en overlijdensrisicoverzekeringen.

Voordelen van deze verzekering:

  • Verzekeraar rekent met lokale premies
  • Betreft een natura uitvaartverzekering
  • Kosten worden direct verrekend met de uitvaartverzorger
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd
  • Je kunt gratis de verzekering tussentijds aanpassen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Lifetri uitvaartverzekering

Ze hebben mijn uitvaartverzekering van Klaverblad overgenomen. Sindsdien krijg ik geen polisbladen meer en geen inzicht in wat ik dit jaar uitgekeerd zou krijgen bij overlijden. Contact is niet te krijgen met dit bedrijf. Zowel mail als contactformulieren worden niet beantwoord. Ik heb er een jaar over gedaan om een wijziging in mijn polis te krijgen. Maar helaas is de vraag over de huidige financiële stand van mijn verzekering niet beantwoord. Echt een waardeloos bedrijf.

Het is onmogelijk om via de mail in contact te komen met een medewerker. Ik probeer al sinds begin januari een verzekeringsnemer te wijzigen via hun officiële formulieren, maar er komt geen enkele reactie. Ook niet op mijn herinnering. Mijn moeder -die veel later dan mijzelf ook een wijziging doorgaf- kreeg daarentegen wel een reactie. Ze antwoorden dus blijkbaar volstrekt willekeurig en niet op datum van binnenkomst. Twee maanden en meerdere herinneringen later heb ik nog 0,0 reactie ontvangen. Bizar.

Waardeloos! Ben vanaf augustus 2023 bezig om de uitvaartverzekeringen van mijn kinderen premievrij te maken. Via wijzigingsformulier , niet gelukt. Bellen belle wachten en wachten. Opnieuw de wijzingsformulieren met handtekening kinderen opnieuw , maar nu aangetekend , opgestuurd! Dat was 13 december 2023. Op 1 februari 2024 weer wordt de premies geïnd . Op 15 februari 2024 gebeld , hadden maar de helft vh wijzigingsformulier ontvangen. Gezegd dat mijn printer voor en achterkant op 1 formulier kan printen, dus kwestie van formulier ff omdraaien . Nope volgens administratie niet alles ontvangen, Dus we gaan het nog een een keer doen. Hoog tijd voor sociale media en Radar en kifid en de Nederlandse bank om eens onderzoek te doen naar lifetri Tjonge tjonge zelfs als je dood voor hun deur ligt gebeurt er niks. Schande.

Lifetri’ Vanaf het prille begin van mijn leven hebben mijn ouders een begrafenisverzekering afgesloten bij Nuvema. Zij betaalden de premie van ik meen enkele dubbeltjes per maand en vanaf ik zelf ging verdienen moest ik zelf de premie voldoen. Ik ben nu 77 jaar oud. Na echtscheiding en diverse verhuizingen heb ik Nuvema en de premiebetaling uit het oog verloren. De waarde van de polis bedraagt daardoor op dit moment zo’n 1400 euro. Enkele maanden geleden ontving ik van een verzekeraar onder de naam ‘Lifetri’ bericht dat ik bij hem een polis heb lopen. Het blijkt dat zij Nuvema hebben overgenomen. Vanwege de lage waarde van deze verzekering; omdat ik in het buitenland (België) woon en om administratieve vereenvoudiging, wens ik deze verzekering af te kopen. Ik ben nu maanden bezig hen emails te zenden en hun hun reactieformulier te zenden, maar ontvang totaal geen taal noch teken dan alleen maar dat zij mijn mail hebben ontvangen en zullen reageren! Nou vergeet het maar. Kijk ik op internet dan ben ik in de verste verte zeker niet de enige met deze problemen met Lifetri. Nu heb ik maar een polis met een lage waarde, maar het zou een schandaal zijn als klanten in hun laatste levensfase met soortgelijke problemen te maken zullen krijgen. Dit nog buiten de vraag of de solvabiliteit van dit bedrijf op dit moment met hun houding te maken heeft. Hier moet iets aan gedaan worden………

Mijn moeder heeft voor haar overlijden een deposito afgesloten bij Nuvema. Deze is overgenomen door Lifetri. Na het overlijden van mijn moeder heb ik de rekening van de begrafenis naar Lifetri gestuurd. Nu na 7 weken is er nog steeds geen geld overgemaakt. Reden hiervoor is : Computerstoring van 4 weken, vergeten door te geven, controle afdeling onder bezet, rente berekening is niet eenvoudig, achterstand en nu een betalingssysteem dat meer dan 2 weken nodig heeft om geld over te maken. Neem dus NOOIT een depositorekening bij Lifetri. Want jou geld overmaken naar een begrafenisondernemer door Lifetri neemt minimaal 9 weken in beslag. Ik moet maar afwachten of het er dan is. Je zou er maar moeten werken bij zo bedrijf. Ik heb met jullie te doen.

Stuur mails maar geen antwoord. Verhogen zomaar de premie, bel je ze en eindelijk iemand aan de telefoon, de brief over de verhoging komt nog! Geen jaartal genoemd. Nog niks ontvangen. E-mails worden niet beantwoord. Waardeloos.

Probeer mijn uitvaartverzekering af te kopen, maar geen taal nog teken op mijn emails. Vraag me af of deze verzekeraar wel te vertrouwen is.

Obscure organisatie die onjuist (te laag!!) verzekerd bedrag communiceert via post maar volledig onbereikbaar is. Tot drie keer toe een contactformulier verzonden en ontvangstbevestiging gekregen. Maar nooit en te nimmer hebben zij gereageerd. Zijn uitsluitend bereikbaar via dat contactformulier. Bizar.

Mijn moeder heeft jaren lang een uitvaartverzekering voor haar kleinkind betaald bij jullie. Nu heeft haar kleinkind een eigen uitvaartverzekering via haar werk. Dus mijn moeder wilt het afkopen waar ze jaren voor heeft betaald. Mens heeft een aow tje. Nu ben ik voor mijn moeder al 2 dagen aan het mailen. Ma ik krijg totaal geen antwoord van die gasten!!!!!. Meer dan schandalig om zo met mensen om te gaan. En raad ook niemand aan om met deze verzekering in zee te gaan!!!!!!!

Van klaverblad overgegaan naar Lifetri. Zonder enige melding vooraf. Vanaf het moment van de overname juli 2022 wil lifetri 4x maand termijn incasseren. Ik heb geen achterstand heb alles opgestuurd als bewijs. Antwoord : niets, nopes , nada

Lifetri heeft ongevraagd mijn uitvaartverzekering overgenomen van Klaverblad. Vreemd want ik heb hier helemaal geen toestemming voor gegeven. Lifetri heet de nare eigenschap dat er totaal niet wordt gereageerd op e-mails. Ook heb ik geen digitale inzage meer in mijn dossier. Heel apart. Ik heb inmiddels 3 emails verzonden en de einge reactie die je krijgt is dat ze het druk hebben. Tijd voor de rechtsbijstandverzekering….

Heel slecht in communicatie, mails worden niet beantwoord. Achterstand in verwerking betalingen van declaraties

Enige tijd geleden Klaverblad gebeld gezien er een tijdlang niks van mijn rekening was afgeschreven, krijg ik te horen dat het blijkbaar is overgenomen door Lifetri, navenant meerdere nummer gekregen en uiteindelijk een inhuur medewerker gesproken. Uiteindelijk heeft er iemand van Lifetri contact opgenomen en heb ik mijn klacht mbt communicatie ingetrokken. Vandaag heb ik en mijn overige familieleden die destijds door mijn advies bij klaverblad waren verzekerd een brief ontvangen en zag tot mijn grote ontsteltenis dat de premie op jaarbasis met €120,— omhoog is gegaan. Bij mijn overige familieleden is dit € 130,— terwijl in hun schrijven staat dat alles ongewijzigd blijft maar de premies dus niet! Jarenlang zit ik al bij klaverblad en in die aantal jaren is het bedrag in totaliteit maar 7,— omhoog gegaan!! Lifetri je zorgt op deze manier dat mensen je straks als malafide gaan zien en helaas Klaverblad jullie zijn groot geworden door gewoon normaal te doen…maar helaas in dit gevallen niet. Ik ben erg benieuwd of er meer mensen geconfronteerd zijn met een plotselinge ophoging van 10,— per maand! Communicatie is nummer 1 en dat blijft in deze achterwege en daarom maar 2 sterren. Lifetri leer uit ervaringen en communiceer dit naar de verzekerden…geldt overigens ook voor Klaverblad.

Vandaag werd er een bedrag afgeschreven door Lifetri. Nog nooit van gehoord . Ik heb het bedrag dan ook gestoneerd. Nu blijkt dat zij de verzekeringen van Klaverblad hebben overgnomen .daar was ik verzekerd. Geen bericht van gekregen . Van beide verzekeraars niet . Nog nooit zoiets raars meegemaakt . Lijkt me normaal dat de klant eerst wordt geinforneerd. Wat een rare gang van zaken .

Kregen in het weekend een brief die rammelt van de onduidelijkheden. Allereerst is alleen mijn partner aangeschreven terwijl ik ook verzekerde ben. Daarnaast heb ik geen keuze gehad. Wordt zomaar overgenomen van Klaverblad. Snap er niets van. Ga mijn rechtsbijstand maar eens vragen wat ik hier aan kan doen

ECHT RUK!!! Mijn moeder is overleden, Ben al een paar maand bezig oo de inlegpremie uitbetaald te krijgen.. Poststukjen die kwijtraken mailtjes die onbeantwoird blijven na weken!! ECHT RESPECTLOOS!!! Ze hebben oa Nuvema en Klaverblad overgenomen ze zijn een grote fabriek geworden!! Slaat u aub deze maatschapoij over!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen