Let op: de zorgverzekering van Kiemer wordt voortgezet als de De Friesland Zorgverzekering.

Kiemer Zorgverzekering

Is een label van De Friesland Ervaringen

De zorgverzekeringen van Kiemer Zorgverzekeraar zijn als volgt gewaardeerd:

Kiemer is de nieuwe landelijke zorgverzekeraar waarbij kinderen centraal staan. Hierop heeft Kiemer verschillende verzekeringspakketten samengesteld.

Voordelen van een Kiemer Zorgverzekering

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Al verzekerd voor €106,75 per maand
  • Kies je zelf naar welke zorgverlener je gaat
  • Regel alles snel en eenvoudig online
  • Stuur je je rekening gemakkelijk in via Mijn Kiemer
  • Bepaal je zelf de hoogte van je eigen risico

Deze informatie wordt verstrekt door Kiemer en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze zorgverzekeraar.

Kies de zorgverzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Kiemer Zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Goedkoopst:
Kiemer Zorgverzekering Ervaringen Promovendum Zorgverzekering Ervaringenik! Zorgverzekering Ervaringen
Basispremie: € 0,00 € 107,50 € 0,00
Waardering:
Klantbeoordeling: Snelle reactie. Snelle uitbetaling van declaraties. Mijn ervaring met Promovendum is prima geweest, de Frieslandzorgverzekering was een stuk goedkoper...Geen papieren meer in huis. Alles makkelijk via website en internet. Declaratie meestal binnen ee...
Meer...Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij Kiemer

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze zorgverzekering:

Independer.nl
De Kiemer Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek zorgverzekering 2014 van 10 november 2014 door beoordeeld met een 7,8.
MoneyView
De Kiemer Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit AV Ziektekosten'.
SAMR
De Kiemer Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door beoordeeld met een 7,8.
Meer tonen...
MoneyView
De Kiemer Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit (AV Ziektekosten)'.
hoyhoy.nl
De Kiemer Zorgverzekering is op 29 november 2011 door beloond met de Bronzen hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2012.
MoneyView
De Kiemer Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit' voor aanvullende ziektekosten.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Kiemer

Ontdek verdere meningen die er zijn over Kiemer:

De Nederlandse Verzekeringsawards
Kiemer is op 22 september 2011 door beloond met een Gouden Schild voor Ziektekostenverzekering van het jaar.

Ervaringen met de Kiemer Zorgverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(22 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de zorgverzekering van Kiemer

zegt op 18 december 2016:

Deze KIEMER Zorgverzekeraar denkt echt met je mee en geeft je ook nog eens goede Informatie en Tips om beter van je Zorgverzekering gebruik te kunnen maken, zeer weinig Correspondentie en absoluut géén Reclame, alleen de informatie over verbruikt Eigen Risico krijg je netjes thuisgestuurd en met de mededeling wanneer dat van je betaalrekening wordt afgeschreven. Zij verdienen véél Complimenten voor hun gevoerde belijd, om hun klanten zo weinig mogelijk lastig te vallen, dat hebben wij wel eens anders beleefd bij andere Zorgverzekeringen. Het Allerbelangrijkste Argument van ons is dat je bij elke Zorgverlener terecht kunt, zowel in Nederland als ook in geheel Europa en alle NL-Verdragslanden, dus ook voor Niet Spoedeisende Operatie's ect..

zegt op 15 december 2015:

Snelle reactie. Snelle uitbetaling van declaraties.

zegt op 1 oktober 2015:

Makkelijk indienen declaraties en snelle uitbetaling ervan. Contact via e-mail verloopt goed. Verder weinig te maken met verzekeraar omdat ik weinig zorg nodig heb.

uit Utrecht zegt op 27 december 2012:

Een zorgverzekeraarwaar je geen nummer bent. Denken met je mee. De aanpassing tand Sven naar 500 een welkome verandering tegen minimale premie!! Top, denken met je mee en willen oprecht helpen, waar zie je dat nog!

uit Valthermond zegt op 26 juni 2012:

Bij Kiemer wimpelen ze je niet af en wordt er zeer serieus en menselijk naar je geluisterd. Mijn klacht werd positief beoordeeld en gelukkig nu voor iedereen 100% vergoeding van de orthodontist!
Kiemer is mijns inziens een zorgverzekeraar die begrijpen wil en kan, dat t nog altijd om mensen gaat.

zegt op 12 januari 2012:

Handige site om snel en makkelijk verschillende zorgverleners te vergelijken en op basis van reviews een goede keuze te maken.

zegt op 9 januari 2012:

Aangezien wij als gezin (gelukkig) niet veel bijzondere zorg nodig hebben, kunnen wij besparen bij kiemer en ook nog eens voldiende verzekerd voor onze behoeften

zegt op 22 december 2011:

afsluiten ging snel, papieren ook snel binnen, en afzeggen hebben ze ook snel gedaan!
voor de rest is het afwachten het komende jaar hoe de service is!

zegt op 14 december 2011:

snel geregeld. alles goed afgehandeld en duidelijk

zegt op 2 december 2011:

het gaat per 01-01-2012 pas in dus hoe het in de praktijk bevalt moet ik nog afwachten, maar dit is een van de weinige verzekeringen waarbij je los een tandartsverzekering kunt afsluiten zonder aanvullend verzekerd te hoeven zijn voor een prima prijs

zegt op 1 december 2011:

Perfecte site en overzichtelijk. Aante raden voor bekenden.

zegt op 27 oktober 2011:

Ten opzichte van andere verzekeraars is de premie gunstig.
Het kind staat centraal.

zegt op 17 januari 2011:

geloof dat ik nu een maatschappij heb gevonden met waar voor je geld. Basisverzekering betaalbaar en met de nodige aanvullingen toch nog aantrekkelijk in verhouding tot andere verzekeringen, eigenlijk tot nu toe de laagste in prijs.

zegt op 14 januari 2011:

Prima prijs-kwaliteitsverhouding!

zegt op 14 januari 2011:

Van het zilveren kruis naar Kiemer ging wat lastig. Eerst was ik wel toen niet uitgeschreven. Koste wat stress en telefoontjes

zegt op 9 januari 2011:

De lage prijs is super en een duidelijke reden om hier voor te kiezen. Een probleem ontstond omdat ik zelf reeds mijn eigen verzekering had opgezegd. In het aanvraagscherm was dit echter geen duidelijke invuloptie. Ik heb dus maar aangegeven dat ik geen verzekering had. Ik ben daarna twee keer gebeld door de klantenservice van Kiemer. De eerste keer om te vragen of zij geen verzekering voor mij moesten opzeggen en nadat ik nee had gezegd belde zij een tweede keer om te zeggen dat zij hadden geconstateerd dat er wel een verzekering op mijn naam stond en of ze die niet moesten opzeggen. Toen nogmaals aangegeven dat ik dit al zelf had gedaan. Ik snap best dat ze het zekere voor het onzekere nemen en dat waardeer ik maar een extra optie in het aanvraagscherm waarbij je aan kan geven dat je zelf je verzekering al hebt opgezegd, zou helpen.

Nee, ik zou een Kiemer Zorgverzekering niet aanbevelen

uit Sittard zegt op 29 maart 2017:

De reclame uitingen van Kiemer zijn er op gericht jou te doen geloven dat je vrije keuze hebt in het kiezen van een specialist of ziekenhuis.

Als je de kleine lettertjes gaat lezen is dat ten aanzien van de vergoeding toch iets anders; vergoed wordt slechts hetgeen 'gangbaar' is in de Nederlandse markt c.q. op basis van hetgeen met Nederlandse contractanten afgesproken is.

Ik heb geprobeerd toestemming te krijgen voor een behandeling in het buitenland, maar dan wordt het moeilijk, taai en traag; lange wachttijden, niet reageren ondanks telefonische toezeggingen en een hoop papieren rompslomp.
Het gaat dus helemaal niet om hetgeen goed voor jou (in mijn geval snelheid en kwaliteit) is, maar om hoeveel het kost.

Laat je dus niet misleiden.

uit Bavel zegt op 10 maart 2015:

I have pregnancy related diabetes. I called to order the test strips I need, and was told that Kiemer only cover the first 100 without a nurse having to have extra contact with them. This is not the first time Kiemer has additional requirements to any other insurer. Anything to try to get out of payment.
The extra hassle and stress is not worth the couple of EUR savings; go to a better insurer people!

uit Heerlen zegt op 3 september 2013:

Kiemer probeert je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden,verschrikkelijk hoe ze met mensen omgaan.
Absolute afrader !

uit Hengelo zegt op 21 november 2012:

Ja wat moet ik zeggen .....
Ik denk dat er iets vreemds gebeurt..
Ik heb tandpakket lars mijn man bewust gekozen. Swen. Omdat hij dan hoger verzekert is
Nu blijkt dat de pollissen even veel vergoeden ????? Ik weet zo zeker dat dat niet klopt. Hoe kan het nu dat ze bijden tot 250 euro vergoeden en de 3 e stap 750 EURO ??????? Ik denk dat ze iets vervalsen. Maar ja heb natuurlijk niet het vergoedingenblad uit geprint van begin januari. Nu is er alleen maar tevinden dat ze volgend jaar wel tot 500 vergoeden bij pakket swen ?????????
En dat nog wel met 10 euro verschil in het Lars en swen pakket
Wees dus op je hoede ik denk dat er een vals spelletje wordt gespeelt bij Kiemer

uit Amsterdam zegt op 24 september 2012:

Ik heb helaas geen goede ervaring met Kiemer. Ik ben met een declaratie eindeloos van het kastje naar de muur gestuurd. Heb de rekeningen 3x in moeten dienen. Een aantal medewerkers had geen of onvoldoende kennis van de voorwaarden. Beloftes om teruggebeld te worden, worden niet nagekomen, ingediende klachten onbeantwoord.
Daarbij blijkt dat Kiemer in mijn geval niet vergoedde wat 80% van de verzekeraars wel vergoed terwijl ze claimen zeer uitgebreid te vergoeden.

zegt op 8 januari 2012:

Bluders gemaakt en dan zit je voor de vriendelijke helpdesk, die dus niet altijd even snugger zijn, maar in ieder geval er alleen maar zijn om je gerust te stellen: beslissingen etc nemen kunnen ze niet, daar moet het "echte" personeel voor ingeschakeld worden, en ja, dat gaat nu eenmaal niet.
Hier wieder mal ein Exempel der fascistoïde Bürokratie??


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen