Promovendum Zorgverzekering

★★★★☆ 9.4/10 (520 reviews)

Promovendum Verzekeringen Ervaringen

Promovendum richt zich op hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel en biedt hen kwaliteit op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van Promovendum:

 • De voordeligste verzekeringen van Nederland
 • Uitstekende dekkingen
 • Gratis overstapservice
 • Persoonlijk contact met goed opgeleid en gecertificeerd personeel
 • Geen 0900-nummer, binnen 2 minuten iemand aan de lijn
 • Snelle schadeafhandeling
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Geen poliskosten of andere verborgen kosten
 • Verzekeringen zijn naadloos op elkaar afgestemd
 • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze zorgverzekering:
 • Lage premie door lage kosten
 • De beste zorg bij u in de buurt
 • Spoedeisende hulp

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Promovendum Commercial Zorgverzekering (2018)

Promovendum Commercial Autoverzekering (2019)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de Promovendum Zorgverzekering

Heel fijn en snel antwoord gekregen op een vraag via de mail.
Ik heb per email snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag of een bepaalde zorgverlener door Promovendum gecontracteerd is. Mijn welgemeende dank.
Het is bijzonder om te ervaren hoe betrokken en snel er is gereageerd op mijn verzoek waarbij het om maatwerk ging, mevrouw heeft een uitstekende indruk op mij gemaakt!
Op de vraag die ik stelde, kreeg ik geen antwoord. De vraag was of de apotheker voor 1 voorschrift 3x een terhandstelling in rekening mag brengen als hij het medicijn in 3 verpakkingen levert. De NZA vertelt dat er per voorschrift maar 1 x terhandstelling gerekend mag worden. Die vraag wilde ik beantwoord krijgen. En geen algemeen antwoord over het waarom van een terhandstelling.
Prima beantwoording ontvangen op basis van mijn vraagstelling.Ik constateer wel dat deze berichtgeving van het serviceteam als Spam bericht bij ons binnenkomt en dat is vervelend. Dat is vaker voorgekomen.
Werd netjes te woord gestaan en er werd met zorg gekeken wat er aan de hand was. Zelfs nog overleg gepleegd( op de achtergrond) met een leidinggevende waarna het probleem is opgelost.
De oplossing die me aangeboden wordt grijp ik met beide handen aan zeer nette regeling zo op deze manier bedankt.
Snelle en correcte afhandeling voor het wijzigen van bank nummer voor incasso.
Al enkele jaren contact met mijn adviseur en ik kan u zeggen, dat dit niet meer is in onze huidige tijd waar niemand meer bereikbaar is. HIj is altijd bereikbaar en is buitengewoon behulpzaam bij al mijn vragen c.q. probleempjes. Wees zuinig op deze kracht, want ze zijn nogmaals heel zeldzaam.
De meneer die ik aan de lijn had heeft werkelijk alle moeite gedaan voor mij en had zeer veel begrip voor mijn situatie. Uitleg was duidelijk en helder. Het is fijn om te weten dat er mensen met empathie bij u werken, deze meneer die ik aan de telefoon had verdiend een 10!
Zeer korte wachttijden of meteen een medewerker aan de lijn. Er wordt goed geluisterd, zijn erg vriendelijk maar niet overdreven, kijken en denken mee wat het beste bij je past en wijzen je op voor- of nadelen. Bevestiging snel binnen. Verwerking rekening gaat heel snel. Ben een heel tevreden klant. Heb er alle verzekeringen afgesloten zelfs een hypotheek.
Snel contact en altijd vriendelijke mensen die mij netjes te woord staan.Ook afgesproken mailverkeer gaat netjes,informatief en op tijd.
Wij hebben onze zorgverzekering bij Promovendum als "prettig"en klantvriendelijk ervaren
Supersnelle service via chat over Engelstalige verklaring tbv visum voor Rusland. Meteen ook adreswijziging doorgevoerd. Dit alles binnen 5 minuten geregeld.
Prima geholpen. Geen op -of aanmerkingen.Dank voor de service in het weekend.
Wel beantwoording binnen gestelde termijn doch geen antwoord op de vraag gekregen. Call Center was onderbezet cq overvraagd dus maar terugbel verzoek achtergelaten en aanvullende vraagmail gestuurd in hoop op duidelijkheid
Heel goed geholpen. Mijn vragen zijn volledig beantwoord, en de medewerker heeft zelfs nog gekeken of mijn premie voordeliger kon met de studenten verzekering. Kortom: heel fijn gesprek gehad.
Engelse verklaring voor reis naar Rusland aangevraagd en kwam er op het laatste moment achter dat ik zelf de verkeerde datum had opgegeven daarna nogmaals aangevraagd en binnen een paar uur geregeld waardoor ik nog op tijd m'n visum aan kon vragen.. top service!
De afhandeling van declaraties gaat goed. Jammer dat het eigen risico nog steeds niet maandelijks kan. Jullie zijn er steeds mee bezig , wordt gezegd , { dat is volgens mij nu 2 jaar}, maar hoor er niets over .Vr. GrBij deze Prettige Feestdagen
Ik heb geen melding gekregen dat mijn declaratie niet verwerkt is, terwijl ik wel een ontvangstbevestiging had gekregen.Omdat vergoeding van mijn declaratie uitbleef, kwam eea aan het licht nadat ik telefonisch contact opnam. Verwerking declaratie neemt nu minimaal 4 weken in beslag i.p.v. 5 werkdagen.Notificatie over niet goed ontvangen (bleek een onleesbare scan) had klantvriendelijk geweest
Keurig geholpen,Duidelijk en transparant inspelend op wat werkelijk nodig is.Maatwerk.
Ik heb een zeer positieve ervaring met promovendum. Ik wordt telefonisch altijd netjes geholpen en helpen zij mij meedenken met problemen. Bedankt team promovendum
Ik krijg een antwoord op een vraag die ik niet gesteld heb.Dit brengt mij nu in de problemen omdat ik een aanvraag deed om de rekening in delen te mogen betalen, maar nu is het bedrag al in 1 keer afgetrokken.Vervelend dat er niet goed gelezen wordt.
Mevrouw aan de telefoon was heel vriendelijk en heeft me perfect geholpen! Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren hoe professioneel en netjes zij uw bedrijf aan de telefoon representeert.
heel prettig en deskundig geholpen met een vraag over polis 2020
Had spijt van de nieuwe zorgverzekering die ik voor 2020 veranderd had.Nadat ik de polisvoorwaarden had gelezen zag ik dat er meer was veranderd dan mijn polis van 2019.In principe was de nieuwe polis al klaar maar ik mocht het toch terug draaien.Dit met inspanning van een bekwame medewerkster.Daarom zit ik bij Promovendum.Uit naam van mijn vrouw en mij fijne feestdagen in de maand december en een gezond 2020.Met vriendelijke groet
na onduidelijkheid 1e declaratie is het goed hersteld. Alles is duidelijk, snel en correct afgehandeld.
Afhandeling incasso verloopt niet naar wens, wordt hierover niet gebeld maar krijg standaard mails. Helaas.
Goede, vriendelijke service. Heel geduldige telefoniste. Helemaal toppie!
Antwoord was voor mij helaas niet positief maar er is mij een duidelijk en volledig antwoord gegeven.
Super service! Korte wachttijd, vriendelijk personeel, duidelijk en compleet overzicht na het stellen van mijn vraag en een prettige afsluiting. Kortom top! Bedankt!
Even bellen, wel lang wachten, maar direct mijn vraag snel opgelost. Prima medewerkster
Mijn vraag is snel opgepakt.Het antwoord was duidelijk geformuleerd. Goede service
een informerend gesprek draaide uit op een positief advies tav de verzekeringssamenstelling. heel zakelijk, effectief en service klantgericht gesprek.
Bedankt voor de goede service na het ondervinden van problemen bij het wijzigen van mijn gegevens.
Fijne verzekering, goede klantenservice.Alleen jammer dat je niet elke maand een termijn voor je eigen risico kan betalen als je toch zeker weet dat je het hele bedrag van je eigen risico op maakt.
De laatste mutatie is van 2018. Ik zou nu nog bij veertig euro moeten betalen. Beetje laat, zeker nu Promovendum mij uit de verzerkering heeft gezet.
De telefonische service was erg vriendelijk en correct van aard. Tevens was er royale bereidheid om samen met mij verder te kijken naar de mogelijkheden van deze maatschappij en ten behoeve hiervan voorwerk te willen doen. Hierover hebben de betreffende medewerker en ik volgende week verder contact.
Snel antwoord, maar ook vervolgactie toegezegd. Voor mij geen opvolging nodig.
Alles loopt op wieltjes. Ook telefonisch keurig bijgestaan.
Zeer vriendelijke medewerkster aan de telefoon gehadZe was zeer geduldig ondanks mijn vele vragen
De telefonische verbinding was niet goed. Ik heb gevraagd of ik teruggebeld kon worden. Dat is snel en netjes gebeurd. Ik heb mijn vraag kunnen stellen en die is naar tevredenheid beantwoord.
De betaling die ik moet doen wordt een paar weken uitgesteld omdat het op dit moment niet uitkwam om het te betalen voor mij. Dat stel ik zeer op prijs!
Prima en alleen jammer dat er niet wat meer vergoed wordt. Maar das eigen keuze kan je overal wel voor verzekeren
Die is tot heden goed Laat het voor het nieuwe jaar betaalbaar blijven .Dan word onze beoordeling voor het volgend jaar uitstekend.
U doet wat u doen moet en niets meer. Ik ervaar geen bijzonder positieve zaken
Er wordt zonder toestemming de eigen bijdrage afgeschreven. Het is wenselijk om dit in overleg te doen met de klant, om te voorkomen dat mensen in financiële problemen komen.
Zeer vriendelijk, en uitermate goed behandeld door de medewerkster.Heeft zich 100% voor ons ingezet grote pluim.
Ik vraag om praktisch meedenken wat niet tot extra kosten leidt voor de zorgverzekering m.i. maar voor ons wel een stuk praktische isHelaas...ik krijg een standaard antwoord waarvan ik al op de hoogte ben. Bureaucratie ten top...meedenken ho maar...
Perfecte service en gesproken met een hele leuke en lieve vrouw. Bedankt!
Het is allemaal goed geregeld en duidelijk omschreven.
Dank voor uw begrip. Jammer dat dit niet door de administratie van de tandarts wordt gedaan. Zoals vroeger in mijn praktijk.Prettige dag en week.
Prima diensten, alleen niet heel erg klantgericht. Wanneer er contact is via mail, wordt er alleen maar geknipt en geplakt van standaard formats, in plaats van de klant persoonlijk aan te schrijven. Eerder aan de telefoon ook alleen maar een antwoord gekregen van "Kijk op de website". Uiteindelijk is alles goed afgehandeld, maar het mag wel iets klantvriendelijker.
Jullie medewerkster is een topper ze heeft me uitstekende dienst aangeboden het is echter aan haar teamleider mijn verzoek wordt afgehandeld. maar ik weet zeker dat als het aan haar lag dan was het nu al geregel ik wil je graag bedanken:-)
De medewerkster van het serviceteam was super behulpzaam aan de telefoon. Alles binnen vijf minuten geregeld. Ze dacht verder dan alleen de vraag die ik stelde waardoor ik met een gerust gevoel op vakantie ga!
Declareren werkt zeer gemakkelijk. Snelle afhandeling en een duidelijk overzicht wordt toegezonden wanneer de declaratie is afgehandeld.
Ik krijg geld terug. Prima. Maar de specificatie is niet te volgen.
Een miscommunicatie, is goed opgepakt.En verder prima.Alles is weer in orde.
Zeer prettig telefoon gesprek gehad.Hopelijk is het vervolg net zo prettig.
Voor vakantie Cuba-verklaring nodig.Binnen 10 minuten ontvangen via mail.Prima geholpen
Wat hebben jullie een bureaucratische en omslachtige manier van declareren als je zorgkosten in het buitenland maakt. Bijzonder klantonvriendelijk.
Correctie van uitbetaling vergoeding snel en vriendelijk verlopen.
Beetje laat antwoord, wel met excuses hiervoor maar daar koop je in het algemeen niets voor
Declareren is een fluitje van een cent bij Promovendum.Nog nooit problemen gehad.
Alles wordt altijd netjes afgehandeld. Hoop dat volgend jaar jullie automatisch eigen risico per maand eraf gaan halen. Is voor jullie ook minder werk. Nu moeten jullie er steeds achterheen met mail.
Hartelijk dank voor de informatie.Zal het anders regelen.
goede en snelle uitleg nav vraag inzake terhandstellingskosten van de apotheek
Een topper! Denkt mee met oplossingen en is meegaan. Pestige ervaringen met deze club!
Tja wat een giga verschil op de nota van de Franse tandarts stond rechts bovenin ( duplicata) en inmiddels weer naar de tandarts terug geweest voor een â origineleâ factuur!! Rechts boven in staat nu een nummer! Als het daarop afhangt of er wel of niet wordt betaald vraag ik mij af WAAROM??? De andete nota is alweer onderweg naar jullie. Ik hoop een bevestiging can ontvangst te ontvangenPeterÂ
Prima geholpen, was telefonisch ook snel aan de beurt.
Ondanks drukte aan de telefoon snel contact en DUIDELIJK:goed luisterend, heldere antwoorden, plezierig gesprek
Goed geholpen door uw medewerker. Vriendelijke uitleg en duidelijke informatieverschaffing.
Ik vond het fijn dat jullie telefonisch zeer goed bereikbaar zijn.Ook was ik zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de zorgconsulent en de zorgvuldige informatie die zij verstrekte.
De behandelingen van declaraties zijn snel en duidelijk
Inhoud bericht mbt betaalgegevens is helder.Dank!AlfredÂ
Snel, vriendelijk en duidelijk het probleem opgelost
Bureaucratische antwoorden die niet beantwoorden aan de vraag. Wijzigingen doorgevoerd zonder akkoord van gezaghebbend ouder. Uiterst storend en onprofessioneel.
Promovendum heeft ons op uiterst correcte wijze een schriftelijke toelichting verstrekt omtrent betalingen. Het was inhoudelijk direct duidelijk en grammaticaal uitstekend weergegeven.Bij andere bedrijven hebben we dit wel eens anders ondervonden.
Voor het eerste jaar bij Promovendum. Uw medewerking is prima
Bedankt voor uw reactie en de fijne manier van de Hulp die u ons aanbiedt.
Bedankt voor de snelle reactie.De reden van de factuur is mij nu helemaal duidelijk.
Duidelijke gespecificeerd uiteenzetting van wat er onder het eigenrisico valt.Afschrijving van premie en eigen risico op correcte en op juiste datum. Vooraf aangekondigd.
Ik kan in mijn overzicht niet zien wat mijn aanvullende verzekering inhoudt. Dit wil ik makkelijk terug kunnen zien.
Vriendelijke medewerkster en duidelijke informatie.
Snel en fantastisch goed geholpen met uitstel betaling zorgkosten
Zo'n beetje alles gaat lekker bij Promovendum, maar het geven van een praktisch naam of nummer aan een bijlage (afrekening eigen risico of bijdrage) lukt nog steeds niet, die heten nog steeds hetzelfde. Onhandig!
Over het algemeen ben ik goed voorgelicht. Helaas moest ik bij een dubbelcheck er achter komen dat het instituut waarvoor al een verwijsbrief was gemaakt, wel een contract met Promovendum heeft inzake revalidatie maar niet als het om een eerste standaard consult gaat .
Zo zie je graag een reactie op je zorgvraag tegemoet. Snel en efficiënt. Zo zien we het graag, zeker als je een zware periode voor de boeg hebt.Hulde voor de snelle reactie van de medewerker !!Â
Heel goed en concreet antwoord gekregen op mijn vraag.Zeer vriendelijke telefoniste. Prima!!
Uw medewerkster van het serviceteam was zeer vriendelijk en klantgericht.
Erg tevreden over verzekering en met name de communicatie en bereikbaarheid
Uiteindelijk is de kwestie uitstekend opgelost! Dank
Nog steeds ben ik erop tegen dat in het overzicht exliciet de medicatie wordt vermeld.Dit was bij mijn vorige verzekerings maatschappijen nooit het geval.Ik heb hierover de vorige keer ook al bij u hierover geklaagd en ik wens vanaf nu geen medicaties meer op het overzicht alleen het te betalen bedrag.
een heel goed gesprek gehad en niet lang in de wacht gestaanbij het telefooneren.m.vr.gr.Â
Prima. Snelle reactie en direct doorgepakt. Heel fijn
Bijzonder vriendelijke en kundige medewerkers. Fantastisch geholpen! Keer op keer, dus mijn complimenten!!
Heel erg vriendelijk te woord gestaan. Zoals ik verwacht van de klantenservice
Niet tevreden. Heb liever dat de rekening van het gezondheidscentrum naar mij wordt verstuurd. Ik stuur de rekening dan door.
uitstekende en vriendelijke beantwoording van mijn vraag
Buitengewoon prettig en efficient geholpen voor een acuut gezondheidsprobleem in het buitenland.
Contact opgenomen in verband met een nota, snel en duidelijke uitleg.
Het heeft erg lang geduurd voordat ik jullie iets aan het verstand had gepeuterd.Nu is het uiteindelijk goed afgelopen.Groet, Wim
Duidelijke voorwaarden en regels, vriendelijke telefonische informatie.
Helemaal fijn dat je overzicht krijgt met de gebruikte medicijnen en de kosten daarvan. Bij de FBTO moest je moeilijk inloggen en stond er alleen medicijnen en had je nog geen idee waar de kosten van gedeclareerd waren en al überhaupt niet wat het per product heeft gekost. Heel overzichtelijk dit en heel fijn. Eerlijk....
Waarom moet ik elke keer weer 6,89 euro betalen voor de handleiding hoe ik de medicijnen moet gaan gebruiken terwijl ik deze al 21 jaar gebruik, dit is toch onzin
Pas gerold in het buitenland.Nieuwe pas aangevraagd.Helaas met niet voldoende gegevens. ( niet aan gedacht om gelijk mee te sturen.)Met 2 mailtjes geregeld.Dank U.
Mijn vraag over een vergoeding werd naar tevredenheid beantwoordt door de medewerker van Promovendum.
Eerste verzekeraar waarin ik duidelijk inzage kreeg in de kosten van de medicijnen (waar ik al jaren aan vast zit) en de ter handsstellingskosten welk mijn apotheek in rekening brengt.Ontdekte tevens dat mijn apotheek ander merk van het medicijn ter hand stelt dan er op het overzicht staan.Met deze kennis maar eens met de apotheker gaan praten, maar zal eerst Promovendum even bellen.Ben tevreden dat ik nu eindelijk eens inzicht heb waar ik wat mee kan.
Prima overzicht en alles snel geregeld. Het enige waar ik mij al langer over verbaas is dat wij nooit de ziekenhuiskosten noch voor het dotteren noch voor de heupoperatie hebben gezien. Daar zijn we juist heel benieuwd naar.
Je neemt speciaal een ideaal verzekering voor fysiotherapie en dan wordt de fysiotherapeut niet vergoed omdat het gaat om manuele therapie. Staat dat bij de voorwaarden van fysiotherapie? Nee hoor, dat staat bij alternatieve geneeswijzen. Kleine lettertjes!
Ik ben echt super vlot en vriendelijk geholpen. Echt top!
Een vraag aan een medewerker over mijn fysio declaraties is goedBehandeld. Ik had een schrijven nodig voor een reisverzekering en dat heb ik keurig gekregen, waarvoor mijn dank.Vriendelijke groeten,Marijke
Medewerkster van het serviceteam wat lief die kaart die je gestuurd hebt! Zeer medelevend ️
Ik heb een regeling aangevraagd,maar vind het bedrag te hoog,en waarom word het niet automatisch van mijn rekening afgeschreven????De maandelijkse premie word toch ook automatisch afgeschreven?
het was een vriendelijke dame helder en duidelijk in haar uitleg en hulp!
bedankt voor het doorgeven van de tegenstelling van de medicijnen bij de vorige zorgverzekering waren de kosten van de medicijnen nooit zo gespecificeerd.Nogmaals dank voor het antwoord op mijn mail
Goed en vakkundige reactie m.b.t. betaling van eigen risico.Wel jammer dat dit niet automatisch afgeschreven kan worden daar het bedrag van â 385.00 overschrijd.
Duidelijke uitleg over de verzekering, jammer dat dit niet op de zorgpolis staat. Dan zou het 5 sterren zijn
stelde mijn vraag op zaterdag via de mail en de volgende dag had ik de benodigde papieren via de mail al in huis. Dat had ik niet verwacht zo snel in het weekend!
Fijn gesprek, met prima informatie waar ik veel aan heb!
Word heel vriendelijk te woord gestaan en het belangrijkste de telefoon wordzeer snel op genomen ben wel anders gewend
er wordt niet niet duidelijk op mijn vraag geantwoord.
Het is nog afwachten hoe de afwikkeling van de declaraties afloopt, maar tot nu toe uitstekend geholpen!
Net overgestapt maar slechte ervaring tot nu toe met Promovendum. Onduidelijke informatie over dekking van verzekering, gebrekkige info over afwijzing declaratie, stugge medewerkers aan de telefoon als je kritische vragen steld.
Afhandeling van gedeclareerde kosten.Het is niet duidelijk welke kosten zijn afgewezen te vergoeden.De afwijzing is onvoldoende gemotiveerd.
Klantenservice is goed en vriendelijk.Wel erg teleurgesteld over de afhandeling van een declaratie. Het heeft bijna twee weken geduurd voordat mijn declaratie is verwerkt. Vervolgens kan het nog een aantal werkdagen duren voordat de vergoeding wordt gestort. Erg jammer, het ging om een vrij groot bedrag. De consument kan ook niet zomaar betaling van de premie uitstellen! Juist voor Promovendum gekozen vanwege de positieve ervaringen/reviews op zaken als afhandeling van declaraties.
Begripvolle medewerker met snelle terugkoppeling stand van zaken.
Gevraagd naar declaratie formulieren, komen over de post naar mij toe
Ik ben kordaat en effectief geholpen. Er zijn een aantal opties besproken waardoor het duidelijk voor mij werd hoe verder te handelen. Heel erg bedankt!
we hadden een vraag over een declaratie.snel en duidelijk antwoord mogen ontvangen.een en ander is nu duidelijk voor ons.bedankt
Het duurt best wel (te) lang voordat je declaratie is opgepakt, voordat je wat hoort.Vergoeding is zoals verwacht.Uitbetaling tijdsbestek geen idee nog.
Ben zeer tevreden over de snelle en zorgvuldige aanpak van vragen en deklaraties.Per omgaande is er een reactie dan wel een antwoord.
Ben dag tevoren ook goed te woord gestaan door medewerkster aan de telefoon voor iets anders en had me dit ook meegedeeld. Prima!
Ik ben vriendelijk geholpen door de medewerker. Hij heeft me alle informatie gegeven die ik nodig had. Bedankt!
Mijn ervaring met de manier waarop ik geholpen (geïnformeerd) ben geworden, stemt tot tevredenheid!
Mijn vraag is door de medewerker vriendelijk en duidelijk beantwoord, dankjewel!
1. Snelle vergoeding2. Jammer genoeg geen contract met de door mij genoemde instelling
Erg fijn dat ik direct iemand aan de lijn kreeg (zonder keuzemenu's en wachten). Ik werd snel en goed geholpen!
Jammer dat er bij afsluiten van zorgverzekering niet wordt gewezen op dat deze verzekering niet onder pakketkorting valt. Daar moet je zelf achterkomen
Zeer goed geholpen door de medewerker. Duidelijke uitleg. Online meegekeken en direct alles kunnen wijzigen.
Algemeen prettig gesprek, alle informatie in 1 keer aangeleverd/duidelijk gemaakt, helemaal goed!
Supervriendelijk geholpen. Duidelijk antwoord. Vond het sterk dat ze me complimenteerde voor mijn eigen initiatief bij mogelijke betalingsachgerstand.
Chatservice werkt uitstekend, werd super vriendelijk en snel geholpen!
mijn informatieve vraag over de zojuist afgesloten zorgverzekering werd zeer duidelijk en correct beantwoord.
Ik ben zeer tevreden over het contact dat ik met Promovendum had betr. een vraag over een eigen risico betaling en retourbetaling: eerst telefonisch, daarna ontving ik nog een uitgebreide toelichting per e-mail.
Zeer snelle respons en afhandeling na overstap van oude verzekering naar nieuwe zorgverzekering van PromovendumZorg passen zeer snel in huis en een alles snel geregeld. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon.Aanrader!
Het duurde even maar uiteindelijk heb ik een bevredigend antwoord gekregen.
Snel en in begrijpelijke taal antwoord gekregen op onze vragen omtrent overstap naar Promovendum zorgverzekering.
Mooie prijs voor de basispremie! Aanvullende verzekeringen hebben net wat meer te beiden dan andere aanbieders.
Het telefonische contact verliep voor mij frustrerend.Kreeg het gevoel met een kluitje het riet te worden ingestuurden zelf een probleem te moeten gaan oplossen dat ik niet veroorzaakt heb. Als medewerker /-ster beter geïnformeerd was geweest , was dat niet nodig geweest. Later is het probleemnaar genoegen opgelost.
Prima te woord gestaan en gelijk een duidelijk antwoord op mijn vraag.
dat de prijs in verhouding met de zorg aantrekkelijk issnelle bevestiging van aanmelding
Nieuwe verzekering afgesloten. Alle vragen zijn duidelijk beantwoord en de polis binnen minuten op de mail!
Ik wilde de premie voor de zorgverzekering nog in 2018 betalen. Dit was snel geregeld.
Gesproken een adviseur, duidelijke taal geen smoesjes, weten waar je aan toe bent. Chapau . Ook snel bereikbaar, geen allerlei handelingen om ontact te krijgen.
Aantal vragen gesteld op de website, binnen een dag de antwoorden terug. !
Beste,Hebt zojuist een vraag gesteld over mijn zorgverzekering betreffende eigen risico.Hebt dit gesprek als zeer positief ervaren! Correct en to the point.
Eerste ervaring via telefoon goed, vriendelijk. Nu de rest van het jaar nog. Hoop ook goed. prettige feestdagen
Even een nieuwe incassorekening doorgegeven. Dit ging heel makkelijk , vriendelijk en efficient.
snel telefoon contact, met de juiste persoon.correct en vriendelijk, aangenaam gesprek.hoopvol .
Tot nog toe loopt alles prima, geen overdreven papierwinkel en duiselijke taal.
Ik ben niet verzekerd bij Promovendum maar overwoog naar deze verzekering over te stappen. Voor die tijd had ik nog een simpele vraag die ik per e-mail heb gestuurd. Reactie? Vergeet het maar...dus voor mij in geen geval deze verzekering. Als ze al niet de moeite kunnen nemen om op een simpele vraag te reageren, dan zal "de rest" ook wel niets wezen..Ik zou dus zeker niet voor deze maatschappij kiezen
Ik ervaar PROMOVENDUM als een goede verzekering snelle en goede, eerlijke hulp ook voor persoonlijke hulpvraag. Tot nu toe erg positief.Â
Geholpen via de chat met wat administratieve zaken omtrent mijn zorgverzekering en dit ging lekker vlot.
uitstekend voorgelicht en geholpenklantvriendelijk en bereid om mee te denken en te helpen
Mijn vragen worden helder, snel en uitvoerig uitgelegd. Over een jaar kan ik pas goed beoordelen.
Goede service en snelle afhandeling daarom ook deze verzekering afgesloten bij promovendum.
Super snel, helder en duidelijk met uitgebreide informatie vanuit de consumentenbond.Kan volgens mij niet beter, daarom een 10!Dank en groeten,Rens
Super snelle service en mijn overstap is binnen het uur geregeld. Duidelijke communicatie, daar hou ik van
Ik heb alleen maar fijne ervaringen met Provomenduim
Mijn ervaring, telefonisch, met de medewerker van het serviceteam is in 1 woord uitstekend.Kernwoorden: hulpvaardig, luistert, denkt mee, komt terugbelafspraak na, heeft begrip voor de situatie. Waardering een 10+ voor deze medewerker.
Erg duidelijk gesprek gehad. Het was ook een erg vriendelijke werknemer. ik ben tevreden.
Goede voorlichting, goede kennis van de zorgverzekering, aanvullende verzekeringen en dekking.
Er moet iets ruimte overblijven om naar verbeteringen te blijven streven, daarom 4 sterren.
Ik ben door de medewerker goed geholpen met mijn vraag!
Prima gesprek. Alles werd netjes uitgezocht en afgerond.
Op een declaratie waarvan ik in de veronderstelling ben dat de zorg gedekt is vanuit aanvullende verzekering krijg ik slechts bericht: afgewezen, voldoet niet aan de voorwaarden. WAARDELOOS
Na veel en vaak doorvragen toch de antwoorden gekregen, die het een en ander duidelijk maken. Kostte veel tijd en moeite.
Binnen een dag het juiste antwoord ontvangen op mijn vraag.
Ik kreeg de juiste en adequate info. Werd klantvriendelijk behandeld.
Snel antwoord gekregen en het betreffende document meteen ontvangen per email!
Vriendelijk te woord gestaan. Vragen zijn goed en snel beantwoord
Er is door promovendum een fout gemaakt met mijn declaratie. Om dit te bespreken heb ik de gegevens nodig die op mijn pc staan, anders is het niet uit te leggen. Als ik bel krijg ik niemand aan de lijn die mij kan helpen. Wel krijg ik te horen dat ik later wordt teruggebeld. Tijdsindicatie kan niet worden gegeven. Ergens tussen 12 en 17. ik kan toch niet 5 uur lang thuis / in de buurt van mijn pc blijven???
jammer dat bij het afsluiten van de aanvullende excellent verzekering niet wordt genoemd dat er een beperkte keuze is voor natuurgeneeskundige therapeuten.ik heb nu dubbele kosten: zowel van aanvullend pakket als van de natuurgeneeskundig therapeut die niet vergoed wordt.reden voor mij om per 1 januari een andere verzekeraar te kiezen.wijs mensen in alle eerlijkheid dus naar de zorgzoeker ipv het snel afsluiten van een polis onder minder goede voorwendselen. ik ga het maar niet aanvechten helaas zal het niets uitmaken.ik ben erg teleurgesteld.
Veel te veel kleine letters. Ontzettend misleidend. Wij zijn top verzekerd en krijgen niets terug voor de brillen vergoeding. Ga overstappen naar andere verzekering.
Wederom zeer zorgvuldig afgerond. Dankjewel medewerkster.
Had een hoop eigen risico in 1 keer om te betalen. belde op, had in 1 minuut iemand aan de lijn en 2min later was alles geregeld om in termijnen te betalen. super makkelijk en snel gedaan
Ik was zelf wat laat met het indienen maar u bent snel met de verwerking.Dank daarvoor
Zeer vreden. Een hele snelle service van een behulpzame werknemer. Al mijn vragen waren binnen 5 minuten opgelost. Antwoord op al mijn vragen. Top!
Over het algemeen goed. Ik kreeg onlangs een correctie van de gedeclareerde ziektekosten. Het had beter geweest als daar direct een goede uitleg bij was gevoegd waarom deze correctie heeft plaatsgevonden. Nu was het een standaard mailtje
Heb geen klachten, krijg altijd antwoord op mijn vragen als ik bel en mijn rekeningen worden goed afgehandeld!
Anwoorden gekregen op mijn vragen. Netjes en aardig
Ik ben tevreden over de service.krijg altijd snel reactie op al mijn vragen.duidelijk en helder.vriendelijke medewerkers.
Snel antwoord , ik weet wat ik nu zelf moet doen. De begroting komt eraan.
Telefonisch gesprek, goed geïnformeerd over declaratie en behulpzame medewerkster ondanks ingewikkelde en omslachtige manier van declareren vanuit ziekenhuizen.
na een onduidelijke factuur heeft promovendum contact opgenomen met de zorgverlener en uitleg gevraagd. Naar aanleiding van de uitslag van dit onderzoek kunnen wij leven met de factuur. Wel weer een les voor iedereen niet alles maar domweg accepteren. Tis geld van ons allemaal en je hebt recht op een duidelijke factuur. promovendum dank voor de tijd en energie die erin is gestoken.
Verbazing over wat apothekers mogen berekenen. Dankzij het heldere overzicht van Promovendum kom ik daar achter. Afwikkeling van Promovendum is goed.
Wij hadden een bijzonder (last minute) verzoek. De Amerikaanse universiteit van onze dochter wilde een op schrift gestelde toelichting met betrekking tot haar ziektekostenverzekering. Dit is heel snel en accuraat opgepakt door Promovendum en ze heeft de toelichting nog diezelfde dag ontvangen.
Dank voor snelle reactie en excuus. Wat ik minder vond dat eerder in feite naar de aandoening werd gevraagd. Dat hoort niet. Mijn huisarts acht meer dan voldoende reden om mij door te verwijzen. Dat is een arts-arts communicatie en hoort niet een administratie aangelegenheid te zijn.
De eerste keer, dat ik de vraag stelde, behoorde de vraag bij het Landelijk Meldpunt Zorg. Deze stuurde mij terug naar de Zorgverzekering. Dus stel ik de vraag voor de tweede maal en nu heb ik een antwoord gekregen.
Spoedige terugkoppeling op mail. Inhoudelijk duidelijk uiteengezet! Wij kunnen verder de juiste atie ondernemen.
Prima service - sloot aan met van de zorgverlener me vertelde!
Kort, duidelijk, vriendelijk gesprek en alles snel geregeld.
Snel antwoord en jouw klantenservice is aardig en hulpvol. Dank je.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling door Promovendum van de door mij ingediende zorgdeclaraties, die snel en efficiënt plaatsvindt.
Ik had een vraag omtrent declaraties van door ons bezochte ziekenhuizen op de terug reisdag van onze vakantie.Na het telefonisch gesprek was het mij allemaal duidelijk .
Mijn vraag was, wordt de rekening van een huisarts in het buitenland niet vergoed?Als ik hier naar de huisarts gaat krijg ik toch ook geen rekening? Daar kreeg ik geen antwoord op.
Prettig dat het zo snel is geregeld. Dank voor deze snelle service
Keurig te woord gestaan door de telefoon. Geïnteresseerd in mijn letsel. Goed helpen. Leuk dat ik een persoonlijke beterschapskaart heb gekregen.
Goede oplossing voor verkeerd ingediende declaratie
Prima en snel geholpen toen bleek dat onze dochter haar zorgpas niet kon vinden terwijl ze op vakantie gaat.
Wederom een algemeen copy/paste verhaal in plaats van antwoord op hetgeen voor mij van toepassing is. Heel onpersoonlijk en onduidelijk.
Goed en snel geholpen. Duidelijke informatie en een hele vriendelijke dame aan de telefoon.
Uitstekende service en mijn vraag werd snel beantwoord.
de extra berekende kosten over de behandeling vind ik niet correct,overweeg volgend jaar een andere verzekeringsmaatschappij te nemen
prima en snel geholpen om ons probleem op te lossen, dank!
Telefonisch een vraag gesteld mbt. het declareren van een factuur.Prima te woord gestaan door uw medewerkster
Online chat werkt snel en de service is zeer vriendelijk. Binnen vijf minuten was mijn probleem opgelost!
ik krijg standaardmail terug op mijn vraag. Mijn vraag niet beantwoord.
Medewerker was geduldig en luistert goed en gaf mij de gegeven informatie wat ik nodig had en werd snel geholpen.
had een overzicht nodig. Reactie was snel, goed en volledig
Goed leesbaar en begrijpelijk overzicht van de in te houden zorgkosten, dat ik per mail heb ontvangen.
Wat een ongelooflojke flauwe kul dat jullie de nota niet kunnen lezen!De bedragen weten jullie wel zo blijft uit het overzicht. Echt nig nooit zulke flauwe kul gehoord!
Ik heb fijne hulp gehad bij mijn vragen over de dekking bij het laten trekken van verstandskiezen. Geen verbeterpunten verder.
meer dan 14 dagen wachten op een antwoord over een afschrijving van eigen risico is niet meer van deze tijd..
Goed geluisterd. Mevrouw heeft contact opgenomen met andere afdeling en snel een antwoord gegeven.
zeer snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag
Ik ben nog steeds zeer tevreden over de service van Promovendum!
Snel en duidelijk antwoord met een gestuurde mail die direct hielp om de scheiding door te voeren van de polis
Zeer klantvriendelijke en behulpzame service. Vraag als nog plezierig afgehandeld
Terugkoppeling van Promovendum via terugbellen en e-mail bevestiging dat oogkliniek onder contract staat is uitstekend. Alleen moest ik wel eerst zelf bellen naar oogkliniek of de verschillende namen een en de zelfde zijn. Waarna ik dit telefonisch heb medegedeeld aan Promovendum. Ik vind dat Promovendum dit eigenlijk moet uitzoeken. Verdere afhandeling en telefonisch contact is uitstekend.
De inhoud van het antwoord was niet bevredigend, de manier van te woord staan en uitleg was uitstekend.
Prima geholpen, de medewerker begreep mijn probleem en hielp me op correcte wijze
Zeer slecht en een oneerlijk gevoel dat brillen onder een bepaalde sterkte niet worden vergoed . Ik ga zeker overstappen!
Een prettig telefoongesprek gehad met een van de medewerkers. Ze kon direct antwoord geven op mijn vragen. Erg fijn, goede service!
Ik had nogal wat vragen en ik kreeg hier snel en overzichtelijk antwoord op. Erg fijn dat ze het in begrijpelijke taal uitleggen!
Ik ben heel tevreden met de dienstverlening van Promovendum. Tot nu toe niets geks tegengekomen.
Waardeloze service. Reden om komend jaar te wisselen van verzekeraar
Wat ik erg prettig vind, is een vlotte reactie en antwoord met goede informatie op mijn vraag over een tandarts declaratie.
Ik liep vast met het indienen van de declaraties via de telefoon, na een paar maal via de chat hulp te hebben gehad, het advies om via de mail mijn verhaal te doen.Ik kreeg gauw een reactie en nadat ik daarop weer had gereageerd via de mail werd ik gebeld, zo sympathiek vind ik dat :-)
Tot op heden prima. We zijn niet van die grote gebruikers en dokterlopers. Los van de jaarlijkse "APK" en tandarts/mondhygiëniste maken we nihil kosten. Maar, het moet gezegd worden, tot nu toe de meest zorgeloze verzekering. Geen indrukwekkende papiermassa, gewoon een mailtje op z'n tijd, heerlijk. Duidelijk, voor iedereen te begrijpen. Prima.
Voor het eerst in ruim twee jaar zelf een declaratie ingediend. De servicegerichtheid is ver te zoeken bij Promovendum.
Zeer snel een medewerker aan de telefoon met een accuraat antwoord.Houd de bereikbaarheid op dit niveau
U hebt mij voldoende geholpen, ik had helaas de mail gemist omdat deze tijdens mijn vakantie binnen kwam temidden van >100 andere mails.
Netjes geholpen door een vriendelijke dame. Probleem was snel inzichtelijk.
Wordt niet echt geholpen terwijl Promovendum toch had moe zorgen dat de apotheek goede informatie heeft over mijn verzekerd zijn
Telefonisch een Engelse verklaring van de ziektekostenverzekering aangevraagd. Werd vriendelijk geholpen en binnen 5 minuten had ik de verkalring via de mail binnen!! Superservice en voor ons een zorg minder.
Zeer snel te woord gestaan top! En het is opgelost.
Uitermate slecht! Ik vraag mij telkens weer af waarvoor ik in godsnaam ben verzekerd? Heb al acht jaar geen vast inkomen en betaal maandelijks de hoofdprijs voor ziektekostenverzekering. Het is compleet los geslagen in Nederland. daarom wonen wij (grotendeels) in Frankrijk.
Wij zijn tevreden met uitleg hoop dat altijd op zo nette manier door blijft gaan prima bedank
Declaratie snel afgehandeld en overzichtelijk weergegeven.Gewoon super!
Mijn- moeilijke- vraag voorgelegd en binnen een uur teruggebeld met een voor mij heel bevredigende oplossing
Vriendelijk te woord gestaan en snel antwoord op mijn email! Top!
Meerdere vragen gesteld. De vragen die beantwoord konden worden zijn naar tevredenheid beantwoord. De rest wordt nog uitgezocht en daarvan ben ik duidelijk op de hoogte gebracht dus prima.
Perfekt geholpen. Zeer duidelijke uitleg. Mijn complimenten.
Voor mijn werk had ik de zorgpolis nodig en ik kon hem zelf niet downloaden. Na een telefoontje zou alles in orde komen en inderdaad zojuist heb ik mijn polis al geprint. Vriendelijk en vlot geholpen
Prima beantwoording van de vragen gesteld per email door uw medewerker.Nu de opvolging nog.
alles perfect geregeld en duidelijke vragen en antwoorden.
Vriendelijke medewerkster, duidelijk en goed voorgelicht.
Ik ben zeer zeker goed en vriendelijk geholpen! Zeer zeker ook zeer snel geholpen! Duimpje omhoog
Antwoord gekregen op een vraag via de mail, snel en duidelijk geholpen.
Uitermate teleurstellend. Typisch de werkwijze van een verzekeringsmaatschappij. Volgens de kleine lettertjes is het niet gedekt. Een rekening van een paar tientjes uit zweden die na de vakantie op de deurmat valt en netjes is betaald is -wat een verrassing- in het zweeds opgesteld en niet in het Spaans. Als je de lagere school hebt doorlopen snap je wat er staat, maar ja niet in de voorgeschreven taal dus niet gedekt. Hoe had ik het ziekenhuis zo ver moeten krijgen dat ze declareren in de door Promovendum voorgeschreven taal. Voor volgende jaar zoek ik een andere verzekeraar. Ba wat een kinderachtig gedoe.
Zorgpas is (door mijn fout) aan niet meer actueel adres verstuurd, want adreswijziging te laat doorgegeven. Ik krijg snel een nieuwe opgestuurd. Vriendelijke dame aan de telefoon, die ook meedacht.
Tot nu toe snelle en efficiente antwoorden en adviezen, wordt vervolgd
Automatisch afgekeurde nota, na inzage akkoord, prima, ik had niet anders verwacht..
Kreeg binnen een uur paar uur reactie op mijn mail met een duidelijk antwoord wat ik wilde krijgen. Dus heel fijn!
Fijn gesprek. Alle vragen naar tevredenheid beantwoord
Ik had een vraag over vergoeding ten aanzien van orthodontie. Deze vraag werd snel , duidelijk en zonder aarzeling beantwoord. Hier kan ik weer verder mee.
na een kort keuzemenu werd ik doorverbonden, na 2x overgaan kreeg ik een medewerkster aan de lijn, die mij binnen 10 minuten de benodigde polis is het Engels mailde. Supersnel!
Ik had een simpele vraag en die werd op een zeer vriendelijke en competente manier beantwoord. (Dat ik een rekening toch zelf moest betalen en geen recht op een restitutie had doet er niet toe.)In het altijd even lastige menu voor het gesprek werd aangekondigd dat ik niet langer dan drie minuten hoefde te wachten. Dat was inderdaad correct.
Geweldig vriendelijke dame en heeft mij heel erg goed mijn vragen beantwoord! Super goed!
De afhandeling van mijn vraag per email is correct en erg snel beantwoord.Wat jammer dat de premie in 2018 ruim 10% stijgt en dat ik daarom afscheid neem van Promovendum.Wellicht in 2019 weer terug ?
Ik vind het prettig dat ik direct mijn polis kon wijzigen en dat de medewerker mij goed advies kon geven.
De medewerker aan de lijn nam de tijd en adviseerde ons goed mbt het aanpassen van de aanvullende verzekering. Wij zijn erg goed geholpen !
Prima,maar was natuurlijk ook geen moeilijke vraag.Fijne feestdagen!
Vraag kort en duidelijk beantwoord. Goed zou ik zeggen
Heel erg goed. Vriendelijk altijd goed geholpen en super snel en naar te vredenheid afgehandeld.
Mijn dank voor de snelle en duidelijke reactie. Wel erg jammer dat de overgangsconsulente niet wordt vergoed.Vriendelijke groet,Lidewij van den Bogaert
Correct te woord gestaan. Deskundige zorgvuldige behandeling
Ik werd op een deskundige en zeer vriendelijke wijze geholpen.Alles wat ik wilde weten werd me snel duidelijk en zelfs mer dan dat.Chapeau!
Als ik een declaratie indien en ik krijg daar geen vergoeding voor, dan zou ik graag willen weten waarom niet.
Dank voor uw snelle reactie. Misschien heb ik het niet juist geformuleerd.. Wat ik bedoelde was dat ik niet ben geinformeerd over de nieuwe tarieven voor 2018. Ik neem aan dat ik als verzekerde niet hoef te gaan zoeken wat de nieuwe premies zijn maar wens hierover actief te worden geinformeerd door de zorgverzekeraar.
Ik ben erg goed geholpen. Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke behandeling.Dank hiervoor!
Bedankt voor de fijne en snelle hulp! Ik heb meer informatie verkregen dan ik van tevoren verwacht had en waar ik dacht behoefte aan te hebben. Erg vriendelijk en servicegericht!
vragen zijn snel, adequaat en duidelijk beantwoord.
Duidelijke telefonische uitleg op zaterdagmiddag over verrekening eigen risico, kan alleen via rekeningnummer waarvan de verzekerden de premie zorgkosten betalen
De afhandeling van mijn dossier is heel professioneel verlopen en versterkt bij mij het gevoel dat mijn keuze voor Promovendum de goede keuze is geweest.
Supersnel antwoord op mijn vraag over moment van toesturen zorgpas 2018, prima!!
Mijn ervaring met promovendus tot nu is fantastisch! Nog nooit zoveel hulp en begrip meegemaakt van een 'instantie' als hier. Ik raad jullie dan ook overal aan.TIP: veel mensen weten niet dat de zorgverzekering voor iedereen beschikbaar is. Niet alleen hoogopgeleiden.Heel erg bedankt voor de fijne service.Mvg Diane Gruppen
goed gesprek gehad duidelijke info ben tevreden over de afloop van dit telefoon gesprek
werd zeer goed geholpen met veel vriendelijkheid
Zeer slechte ervaringen vanaf dag 1. Gedwongen een jaar blijven zitten om een dispuut. Bij het aangaan van het nieuwe jaar duidelijke afspraken gemaakt ook zwart op wit. Helaas zijn ze dat weer vergeten bij deze verzekeraar. En betaal ik dus wederom meer dan 1000 euro teveel. Legale oplichting en verschuilen zich met alles achter de overheid.
Prima verzekering met een lage(re) premie en goede voorwaarden. Zelfs als je alleen de basisverzekering hebt springt deze er zeer positief uit.
Ik ben overgestapt van zorgeverzekeraar Agis/Zilverenkruis als tevredenklant naar Promovendum omdat de premie bij Zilverenkruis te hoog was. Best spannend voor mij omdat ik over de kwaliteit van Zilverenkruis tevreden was. Promovendum voldoet nog steeds zeer voldoende aan mijn wensen als klant en als zorgverzekeraar wat stukken goedkoper is.
Prima verzekering, goede dekking en snelle afhandeling van zorgkosten
super geregeld, maar zou nog beter zijn als we via een app kunnen declareren
Vlotte en inhoudelijke beantwoording van vraag over zorgkosten.
Promovendum heeft heel veel kleine letters in het contract, ook bij de aanvullende verzekeringen, om niet uit te hoeven keren. De premie is laag en de vergoedingen lijken goed maar dit is slechts schijn, de rekening komt later.
...was verrast door snelle afhandeling declaraties+ bij telefonisch contact prettige aandacht enadequate antwoorden op mijn vragen...
Vraag naar volle tevredenheid snel en correct afgehandeld
Zeer slechte bereikbaarheid van het zorg nummer. Na 3 minuten kreeg ik de receptie dat ik het later nog maar eens proberen want zelfs in de wachtrij blijven was onmogelijk. Daarna bleek dat de apotheek het medicijn niet op vooraad te hebben (bij navraag is dit blijkbaar bij VGZ, eigenlijk is Provendum de VGZ budget verzekering) nooit bij mijn apotheek op vooraad en moet deze altijd worden besteld. Het op vooraad zijnde medicijn genomen dat je dat voor de volle 100% moet betalen ... wat een bagger. Never nooit meer deze verzekering!
Bij het aangaan van de verzekering, duidelijk aangegeven waar ik voor verzekerd wil zijn en waarom. Qua premie en beloften was alles prima. Op het moment dat je zorg nodig hebt en er declaraties worden ingediend, worden deze afgewezen. Zelfs medische indicatie van een specialist leggen ze naast zich neer en wijzen de vergoeding af. Verzekerd voor niks....want uitkeren willen ze niet !!
Scherpe basispremie en aanvullende 'smile' tandartsverzekering (tot 350€ en 100% vergoed). Na zeer vervelende ervaringen met Unive de afgelopen jaren, overgestapt met al onze verzekeringen naar Promovendum. Verzekeraars zijn helaas een noodzakelijk kwaad, zal dan ook nooit superenthousiast worden van deze branche... Promovendum kun je telefonisch zeer gemakkelijk bereiken, zelfs in drukke decembermaand laagdrempelig en zonder belachelijk lange wachttijden, gewoon normaal 078 nr tegen normale gesprekskosten. Zeer vriendelijk geholpen en binnen paar uur complete overstap met alle verzekeringen geregeld. Zogenaamde pakketkortingen bij Unive zijn een dikke sigaar uit eigen doos. Bij Promovendum voor alle schadeverzekeringen 30€ per maand goedkoper uit. Zorgverzekering vergelijkbaar maar wel tandarts tot 350€ 100% vergoed. Nu maar afwachten hoe de 'samenwerking' in 2017 verloopt, maar we hebben er alle vertrouwen in. Promovendum, stel ons niet teleur!
Correct en deskundig te woord gestaan via telefoon.Snelle en correcte email bevestigen daarna. Vertrouw er op dat dit wordt gecontinueerd.
Snel, vriendelijk, accuraat geholpen. Zeer tevredan
ik ben snel goed geholpen bij het aanvragen van de zorgverzekering
Heel goed geadviseerd. Zelf nog wat willen uitzoeken en binnen afgesproken tijd terug gebeld. Ben heel tevreden!
Overzichtelijke site en vlotte afhandeling so far.
Op dit moment heb ik alleen een telefoongesprek met de afdeling acceptatie gevoerd en ben ik zeer tevreden over de service van Promovendum..zal zeker doorgeven aan mijn vrienden en familie.
Snel, duidelijk, zakelijk verzekering afgesloten
Snel, persoonlijk, vriendelijk en pragmatisch geholpen!
TopSnelle reactieCorrecte communicatieVlotte betaling
Uitstekende klantvriendelijkheid ! Met vragen,problemen komen jullie altijd snel met een oplossing.
zou wel fijn zijn als de zorgverlener en de activiteit(en) benoemd werden, zeker met zo'n absurd hoog bedrag
Nadat mijn portomonnee gestolen was, werd ik spoedig geholpen met het versturen van een nieuwe zorgpas.
Kreeg vanmorgen snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.Betreffende dame voerde gelijk een eerder opgegeven e-mail adreswijziging in.
Zeer goed geholpen alweer.fijne zorgverzekering!
het telefoongesprek was prettig en ik werd keurig te woord gestaan.
Geduldig geholpen aan de telefoon,maar bij het zelf zoeken naar hulpverleners die vergoedt worden, werd het lastiger;niet echt logische indeling, denk ik.
De reactie is onvoldoende. Ik heb daarover gebeld
Ik vind het vreemd dat mijn verzekeraar niet kan zeggen welke lancetten voor het bloedprikken onder de verzekering vallen en mij verwijst naar de groothandel omdat zij dat weten. Vreemd!
Na het probleem van slechte communicatie op de website en bij het afwijzen van een declaratie, is dit naar volle tevredenheid opgelost door de klantenservice.
Een wel erg kort antwoord dat eigenlijk helemaal geen duidelijkheid gaf.
Heldere website, snelle afhandeling van mijn aanvraag
Perfect en complete reactie waar ik wat mee kan.
Mijn bezwaarschrift is door medewerker van het serviceteam zeer serieus opgepakt en behandeld.De terugkoppeling en uiteindelijk de uitkomst is voor ons uiterst bevredigend.Compliment en hieruit blijkt dat ik een goede keus heb gemaakt qua zorgverzekering.
Gewoon Goed! Scherpe tarieven en prima voorwaarden. Overigens ervaar ik Promovendum altijd als een 2.0 organisatie! Super goed dus en heel blij ze gevonden te hebben :)
Declaratie is lastig in te vullen op een mobiele telefoon
helaas heb ik een aantal keren geprobeerd het document te uploaden, echter telkens kreeg ik algemene informatie.Overigens heeft de helpdesk me prima te woord gestaan door als alternatief een mail voor te stellen waarna er door jullie snel is gehandeld in de afhandeling
In het begin de eerst maanden van het jaar moest ik zelf achter veel declaraties aangaan. Nu is het binnen een week geregeld nu al voor de 3e keer.Top
Eenvoudig online declareren en een snelle afhandeling/uitbetaling!
Prima en snelle afhandeling en geen postzegels meer.
Simpel, duidelijk, gemakkelijk in te vullen. Makkelijk uploaden. Geen overbodige vragen. 2 minuten werk en 3 dagen later bericht dat e.e.a. is goedgekeurd en wordt overgemaakt. Ben alleen benieuwd hoe lang het duurt voordat het is gestort.
Heel fijn dat het zo kan. in een handomdraai voor elkaar.
Alles verloopt prima en ben erg tevreden over alle afhandelingen
heb al diverse malen informatie willen opzoeken op de website mbt ingediende declaraties, verbruikt eigen risico e.d. Steeds blijkt de informatie niet beschikbaar of wordt gewoon niet vermeld. Voorbeeld: onze zoon heeft zijn eigen risico dit jaar (zo goed als) verbruikt maar informatie hierover is niet te vinden. Bij het inzien van info over verbruik eigen risico van onze dochter moet ik mijn 06 nr. invoeren voor een code (ter controle) maar vervolgens blijft de site hangen en kom ik niet verder. Best het e.e.a. te verbeteren dus!!
Ik vind online declareren prima en de overzichten achetraf.Verbeterpunt: declaratie in de pijplijn zijn niet zichtbaar.
Zeer goed! maandagavond de declaratie geupload, donderdagochtend de afrekening ontvangen!
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met de declaratie en de manier van indienen en verwerking.
snelle afhandeling van de declaratie. heel fijn. zeer tevreden
De afhandeling van declaraties verloopt zeer snel. Je kunt tevens in één oogopslag zien wat er wel of niet of gedeeltelijk wordt vergoed. Kort gezegd ben ik over alles zeer tevreden.Met vriendelijke groet,A.J. Aarnoudse
Specialist Zorgverzekeringen heeft mij precies geholpen en pro-actief geacteerd op mijn wensen.
Heel gemakkelijk. Correcte afhandeling. Ik ben zeer tevreden.
Ongevraagd en zonder enige vorm van een voorstel krijg een nieuwe polis en zorgpas thuisgestuurd wanneer je kind 18 wordt. Dit krijg je via de mail binnen. Omdat promovendum doen ze er nog een aanvullende polis bij. Nergens staat in de mail dat het om een voorstel gaat. Ze geven aan dat je de polis nog kan wijzigen. Dit is volgens mij wel een heel agreseve manier van polis verkoop. Zelfs na beklag zeggen ze dat dit heel normaal is. Als klant moet je zelf actie ondernemen om er vanaf te zien. Dít noemen ze bij promovendum zorgplicht. Geen basis verzekering aanbieden maar er wat extra bij doen. Zorgplicht is dat je kind van 18 niet onverzekerd mag zijn. Extra verzekeren staat nergens. Ook lijkt het mij normaal om je eerst erop te wijzen dat je je kind moet verzekeren. Nee promovendum sturt gewoon je polis op met zorgpas. Klaar. Even niet opletten en je zit er voor een jaar aan vast. Als ouder kan je gewoon dokken.
Eerste keer gedeclareerd. Prima gegaan. Rekening inscannen, formulier invullen en klaar. Binnen enkele dagen afgehandeld waarbij je per mail een zeer helder overzicht krijgt wat er gedaan is en welke invloed dat heeft op je eigen risico. Top.
Hartelijk dank voor de snelle reactie op mijn vraag. Ik ben 2 jaar geledenovergestapt naar Promovendum. Tot nu toe is de ervaring uitstekend.Hands-on ! Prima !m.vr.gr. R.Bloem
Het is vrij simpel in te voeren omdat je vrij weinig gegevens van de nota nodig hebt. Het is fijn dat je gewoon een foto van de nota mag maken en dat dit voldoende bijlage is, ipv een scan/pdf document.
Ik mis de terugkoppeling in mijn account dossier, zodat ik kan zien welke declaraties zijn ingediend en welke in behandeling zijn genomen. Hoewel de ingediende declaraties worden bevestigd per email, kreeg ik foutmeldingen als ik in één keer verschillende nota's tegelijk wilde uploaden, hierdoor zijn sommige declaraties blijkbaar dubbel door mij ingestuurd maar niet bevestigdvia een email.Verwerkingstijd uitbetaling was 12 kalenderdagen.
Snelle en correcte afhandeling, en niet onbelangrijk, ook een snelle betaling
Wij zijn tevreden, ga zo door.groet fam. Kemerink
Supereenvoudige wijze van indienen declaratie, zeer snelle afhandeling!
ze bedriegen je waar je bij staat. Vorig met aantrekkelijk aanbod naar binnen gehaald. Nu voor 2015 is het aanbod erg versoberd orthodontie van 100% naar 80% vergoeding en tandarts verzekering gehalveerd wel premie omhoog gegaan. Kortom ze zijn niet te vertrouwen ik zou nog maar even verder kijken........
Ik ben nu sinds een maand overgestapt en ervaar jullie service, en terugkoppeling, als zeer positief en een bevestiging van mijn (juiste) keuze om over te stappen naar Promovendum!
Zeer duidelijke en prettige website!Telefonisch contact en wachttijd waren prima en goed te noemen.Afhandeling en uitleg op de vraag was bevredigend!
Al 2x Uitgebreid antwoord over mijn vraag over de zorgpolis. En ook snel: binnen een dag antwoord
Prima ervaring met service team. Mijn vragen goed beantwoord en een juist advies gekregen. Ik ga weer met hen in zee.
maak al 1 jaar gebruik van de zorg verzekering zonder problemen.
Bij de acceptatie van mijn aanmelding, stond de mededeling dat er een afwijking was geconstateerd in de Gem. Basis adm. Een summiere constatering zonder details. Met dit soort informatie is het van belang de grootste nauwkeurigheid te betrachten vooral in de communicatie naar de cliënt. Ik heb de kwaliteit op dit terrein( communicatie) van uw organisatie als zéér matig ervaren.
Zeer klantvriendelijk geholpen. Twee prettige gesprekken zonder opdringerig gedoe. Mede daardoor de overstap naar Promovendum gemaakt. Ga zo door!
Een verademing vergeleken bij de papieren rompslomp van "vroeger"...!
Vraag gesteld over vergoeding van geneesmiddel in Eigen Bijdrage. Binnen 24 uur per e-mail antwoord gekregen. Helder en duidelijk. En klantvriendelijk.
Declareren online was zeer gemakkelijk. Declaratie was na 5 werkdagen afgehandeld. Fantastisch.
erg late reactie op mijn ingediende nota's, en ook nog niet te zien in mijn promovendum, terwijl daar door promovendum wel over is gemaild.
Ik heb voor het eerst per mail een vraag gesteld,maar heb daar niet het juiste antwoord op gekregen.
Altijd even zoeken hoe ik het snelst kan inloggen voor de zorgverzekering. Vanuit daar is het wel duidelijk en kun je snel indienen. Declaraties worden snel afgehandeld.
Super, duidelijk, minimale moeite! Kan niet beter!
Zeer vriendelijk geholpen, voor het eerst in mijn leven overgestapt. Gaat tot nu toe geruisloos. Als dit een voorbode van de service is ben ik op voorhand uitermate tevreden.
Zeer tegenvallend dat een verzekeringsmaatschappij die verzekeringen aanbiedt voor hoger opgeleiden niet in staat is om informatie in een andere taal dan het Nederlands beschikbaar te stellen
Super heldere uitleg en hele soepele overstap. Zonder verrassingen. Keurig. Compliment. Zo hoort het!
website was heel duidelijk, telefonisch ook heel duidelijk en snel geholpen.Hoe het verder gaat weet ik pas volgend jaar.
ik wilde een offerte en krijg direct een nieuwe polis en opzegging van mijn bestaande verzekering, schandalig .
snelle en adequate afhandeling van verandering zorgvezekering
zeer snel en vakkundig geholpen en zelfs op zondag. Prima
Ik kreeg zo maar ongevraagd een grote enveloppe met de boodschap voor belangrijke zorginformatie zorgverzekering 2015. Ze hebben kennelijk een adressenbestand gekocht en sturen zomaar ongevraagd post. Een erg vervelende gang van zaken, een beetje zoals call centers dat doen, je ongevraagd bellen.
Prima geregeld, weinig gedoe, gewoon factuur scannen, essentialia invoeren (datum, factuurnummer) en snel afgehandeld. Ga zo door.
Jammer dat de declaratie van buitenlandse zorgkosten nog per post moet, en geen digitale mogelijkheid kent.
Vlotte afhandeling van aanvraag nieuwe zorgpolis. Heldere website met voldoende aanvullende informatie.
Snel en zonder problemen. Ging alles maar zo makkelijk.
Weer gedoe met inloggegevens, wachtwoorden. Is voor mij een algemeen probleem, niet allen bij uw organisatie. Dus gewoon via de post. Netjes afgehandeld dank U
Wij ervaren alleen maar goede ervaringen met Promovendum. Alles wordt zeer snel en goed afgehandeld.
Ging snel en goede informatieverstrekking. Zou nog handiger zijn als alles online kon, dus invullen formulier en uploaden rekening bijvoorbeeld.Dank en groet,Mariken
Er werd snel op mijn verzoek gereageerd. Echt geweldig
Gegeven: een adreswijziging. Allereerst is het niet gelukt om ons adres gewijzigd te krijgen voor alle drie de gezinsleden. Op 18-08 heb ik voor het eerst geconstateerd dat u onze dochter "vergeten" was mee te laten verhuizen. 18 Augustus werd actie beloofd. 25 Augustus schreef Promovendum dat het nu goed zou moeten zijn. 11 September bleek bij de huisarts dat Isa niet verzekerd zou zijn. Dit nagegaan en het bleek dat zij nog steeds niet was overgeschreven naar ons huidige adres. 12 September heeft de assistente hierover een spoedmail gestuurd, die 15 september is beantwoord met de boodschap dat onze dochter nog op het oude adres stond bij Promovendum! Diezelfde dag heb ik u per mail om aanpassing verzocht. Op 25 september heb ik een bericht ontvangen dat het sorry, zo lang geduurd had, omdat het e-mailadres (dat ik op de website had gevonden!) niet correct zou zijn. Ik heb diezelfde dag nog de gehele mailwisseling gestuurd aan het e-mailadres van de laatste mail. 30 September kreeg ik een mail dat het huisadres van onze dochter aangepast zou worden en dat we een bevestiging daarvan tegemoet konden zien. 18 Oktober heb ik Promovendum een mail gestuurd met de vraag of het allemaal een beetje wilde lukken met die adreswijziging, omdat ik nog altijd geen bevestiging had ontvangen. Op 20 september stuurt Promovendum ons een mail dat de wijziging is doorgevoerd maar dat we door een technisch probleem destijds geen bevestiging hebben ontvangen.U begrijpt dat e.e.a. tot verbazing en uiteindelijk irritatie heeft geleid. Ik geef 2 sterren, omdat taal en toon gebezigd in de mails beleefd en correct zijn, maar deze hele toestand verdient beslist geen schoonheidsprijs!Hartelijke groet,inge Jansma, Gouda
De dienstverlening is vriendelijk, zakelijk en correct!Ik ben tevreden.
Ben goed te woord gestaan en al mijn vragen zijn naar tevredenheid beantwoord
Slechte ervaring ivm door kwijtgeraakt nota door u medewerker!!!!!
Snel afgehandeld en fijn dat ik via de e-mail op de hoogte word gebracht.
Ik ben zeer te spreken over uw dienstverlening, snelle reactie, soepele opstelling en duidelijke taal
hallo , ik ben zeer tevreden, met alles . bedankt. gr K.Maier
Mijn declaratie is niet afgehandeld onder deze melding:"BSN verzekerde ontbreekt of is onjuist.Jullie hebben mijn BSN al in je systeem, toch? Ik snap zo het probleem niet. Bel me dan even op, of geef een melding die me direct in staat stelt om actie te ondernemen.
Tussen moment van bericht over declaratie en betaling zitten vele dagen
Ik ben meer dan tevreden over de service betr. declaraties en voorwaarden van Promovendum. Vlotte afhandeling, snelle reacties op vragen en prima polisdekking.
L.s., Ik vind het te gek voor woorden dat een apotheker voor minder informatie dan er in de bijsluiter van het betrokken medicijn staat, nog een extra rekening kan sturen. Dit is pure geldklopperij. We MOETEN dus betalen voor iets dat we niet krijgen of iets dat we meegeleverd krijgen zonder erom gevraagd te hebben. Ik wil graag betalen voor dingen waar ik zelf om verzoek. Voor andere dingen niet. Ik kreeg van u de indruk dat uw verzekeringen gericht waren op "Hoger opgeleiden".Ik meen aan te mogen nemen dat iedere "hoger opgeleide" bezwaar heeft tegen dit soort betalingen voor absoluut geen verleende diensten. Apothekers krijgen al een redelijk hoge (gegarandeerde!!) marge voor de medicijnen die zij leveren. Waarom zou ik nog eens extra betalen voor ongevraagde en overbodige informatie? Er hoeft van mij geen apothekersdeur te staan tussen dokter (receptvoorschjrijver) en receptverstrekker. De voorgeschreven bijsluiters zijn duidelijk genoeg. Afgezien daarvan krijg ik geen medicijnen zonder dat mijn huisarts ervan weet. Hij is dus de uiteindelijke scheidsrechter en niet de apotheker. Ik verzoek u dus vriendelijk om deze kosten niet te vergoeden. Mocht u nog vragen hierover hebben dan kunt u mij telefonisch bereiken op 0172/407700 of per e/mail. Hoogachtend, J.P. Philippo
Goede dekking maar een uitermate amateuristische service. Slechte toegankelijkheid. Geen online service mogelijkheid. Alles moet via telefoon of e-mail. Niet meer van deze tijd.
Ik ben iedere keer blij verbaasd dat mijn declaratie binnen een week vergoed wordt.
Mijn vraag of er een kraampakket geleverd zou worden werd beantwoord met dat ik waarschijnlijk niet had doorgegeven dat ik zwanger was. Toen ik aangaf dat dat wel zo was maar dat we in de tussentijd wel verhuisd waren werd er gezegd dat ik dat niet alleen aan het hoofdkantoor had moeten doorgeven, maar ook aan hen omdat ze ergens anders gevestigd waren (hoe ik dat had kunnen weten is mij onduidelijk). Kortom, gesprek ging alleen over wat ik vermeend "fout" zou hebben gedaan ipv oplossen van mijn vraag. Erg onbehoorlijk en onprettig gesprek, zeker voor een klantenservice.
Snelle reactie op de aanvragen en goede informatie bij telefonische informatie. Keurig.
iets voorbarig, maar het begint al goed, ik wordt geholpen door een mens! persoonlijk, en met de mededeling dat ze er voor zal zorgen. geen gedoe met moeilijke formulieren, zorg uit mijn handen! uitzonderlijk in deze overgeautomatiseerde wereld! ga alstjeblieft zo door!!
Dank voor de duidelijke en snelle uiteenzetting betreffende de evt. vergoeding. Kom ook bij lange aan niet aan de 96.00 Euro eigen bijdrage maar het is mij wel duidelijk. Nogmaals dank, Jan van Mil.
prima geholpen en het totaalbedrag aan premies is een stuk lager dan bij OHRA.
Positief. Zowel v.w.b. de afhandeling van declaraties bij de zorgverzekering, als de informatieverstrekking van de klantenservice bij schadeverzekeringen. Overstappen naar een andere verzekeraar zal ik niet zomaar doen! Ik weet wat ik heb, bij een ander moet ik het maar weer afwachten.
Dit is mijn eerste zorgverzekering als student zijnde en vind de service tot nu toe echt top! Mailtjes worden erg snel en duidelijk beantwoord, telefonisch erg goed bereikbaar en als je 2 min wacht is al te lang en word je teruggebelt. Kortom ik blijf klant bij promovendum.
L.S., Van de tandarts een verzamelfactuur ontvangen voor tandheelkundige behandeling bij mijn twee kinderen. Op het declaratieformulier kan je slechts één naam vermelden. Ik ben blij op te merken dat jullie voor beide de afhandeling zijn gestart en de gedeclareerde bedragen uitkeert. Met vriendelijke groet, Marcel De Roovere
Gemakkelijke manier en snelle afhandeling; ik ben heel tevreden!
Waardeloos! In het jaar 2014 zijn de regels omtrent psychologische zorg veranderd. Het gehele eerstelijns en tweedelijns consulten zijn komen te vervallen. Vanaf 2014 worden er trajecten gedeclareerd. Deze trajecten kunnen pas gedeclareerd worden nadat iemand uitbehandeld is of een traject is gestopt. Losse consulten kunnen dus niet meer worden gedeclareerd. De declaratie die is ingestuurd kunnen wij om deze reden dus ook niet vergoeden. en nu??? de actie bij de consument laten liggen en kijk maar hoe hij zijn geld of een gedeelte daarvan terug kan krijgen?
Tot nog toe slechte ervaring met afhandeling van declaraties. Over elke factuur moeten bellen. Hoewel ik wel heel aardig te woord gestaan was de afhandeling wederom slecht. 2 keer moeten bellen over declaratie tandarts die 4 cent teveel declareerde waardoor mijn factuur van 95 euro niet werd betaald. Vergoeding Sportmedische keuring werd afgewezen omdat er sportmedisch ONDERZOEK stond, ik zou daarover nog bericht ontvangen maar wederom niet gehad en ook de vergoeding van fysiotherapie is weer geen touw aan vast te knopen.
Ik heb zojuist een verklaring gevraagd van de zorgverzekering voor dekking in Rusland. Binnen 15 minuten had ik deze via de mail binnen. Een hele goede en snelle service van de servicemedewerkster en van Promovendum. Heel gelukkig me.
Zeer snelle en duidelijke respons. Complimenten
Geweldige verzekering!!! Ik heb het Optimaal Pakket. Zéér goede dekking en kan hem zéker aanbevelen!!! Van mij krijgen ze een 10
De reactie duurde langer dan beloofd. Maar de inhoud van de reactie was correct en goed te begrijpen.
N.a.v. mijn mailtje en opmerking op de site kreeg ik direct een mail met de criteria voor vergoeding en werd nog gebeld. Weer een tevreden klant.
Perfecte afhandeling. Woensdag verstuurd, maandag afgewerkt. Hulde!
Het digitaal indienen gaat erg goeg.Het programma is erg gebruiksvriendelijk.
Ik ben zeer tevreden over jullie service. Snel, goed en zeer overzichtelijk op jullie site weergegeven.
Uitstekende en snelle afhandeling van declaraties!
Bereikbaarheid telefonisch: slecht. Het is dan zo druk dat je niet geholpen wordt en "u wordt teruggebeld", maar dat gebeurt dus niet. Deskundigheid medewerkers: slecht. Ze weten zelf niet goed, dan wel kunnen niet goed uitleggen welk formulier je precies moet downloaden. Pas bij de 3e keer bellen en doorvragen kreeg ik een juist antwoord. Online downloaden: slecht. Uit jezelf kun je het niet goed vinden. Je verwacht reiskostenvergoeding niet bij: medische verklaring zittend vervoer. Zorgkostenoverzicht: is er niet. Je kunt niet (zoals bij bijna alle andere zorgverzekeraars) gewoon zien wat je verbruikt hebt, dan wel wat je eigen risico nog is. Chatten met Promovendum: niet mogelijk. Post naar Promovendum: geen antwoordnummer. Ben al € 6 kwijt, mede door die verkeerde voorlichting. Kortom: dit is het 1e jaar bij Promovendum, maar waarschijnlijk ook het laatste, dan ga ik weer naar een andere Zorgverzekeraar.
Ik ben zeer tevreden over de onmiddellijke aanpak van de zaken die ik hen voorleg.
Uitstekende verzekeringen! Snel hulp aan de telefoon en snelle reactie over de social media. Perfecte declaratie mogelijkheden en binnen een paar dagen geregeld. Enige enige enige mini minpuntje: Ik zou graag een betere digitale omgeving willen, deze is wel erg prematuur en zou graag mijn declaraties / contracten et cetera willen zien. Daarom 4 sterren ;)
binnen 2 uur reactie op mijn vraag gesteld via de mail
Ik waardeer zeer de snelheid van afhandeling. On line declareren werkt snel, ontvangstbevestiging prima. Enige kritiek: het is niet duidelijk waarom niet alle kosten worden vergoed. De informatie op de website daarover is veel zoekwerk en leidt niet tot een duidelijke oplossing.
Ideaal dat ik gewoon een foto kan nemen van de nota. Werkt veel sneller.  Ook het kunnen aantikken om welk gezinslid het gaat,  is een extra gemak.
Snelle afhandeling van probleem inloggen/instellen nieuw wachtwoord
Dit werkt voor mij perfect. Het enige minpuntje in uw systeem vind ik dat ik de gedeclareerde nota nog 1 jaar moet bewaren.
Digitaal indienen ideaal, zeer snelle afhandeling.
Het online indienen juich ik toe (kost mij en promovendum minder tijd, papier, postzegels). Ik zou het heel fijn vinden als ik ook mijn overzicht heb op mijnpromovendum van alle ingediende declaraties en de status. En ik zou graag meer dan 4 declaraties per keer willen indienen. Ze worden toch los afgehandeld merk ik. HEt kan ook helpen om niet de mogelijkheid te geven om meer dan 4 declaraties/nota's per keer op te voeren als toch maar 4 worden geaccepteerd (nu moest ik een aantal nota's voor de tweede keer invoeren en dat is zonde van mijn tijd/frustrerend). En als laatste opmerking: de afhandeling zou binnen 5 werkdagen zijn maar dat heb ik nog niet meegemaakt. Een tip die ik wil meegeven: vul al zoveel als mogelijk gegevens in die bij promovendum bekend zijn (nu moet ik nog een aantal gegevens invullen die jullie al van mij weten). Ga dus zo door om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren!
Mail binnen een dag beantwoord, telefonische klantenservice altijd vriendelijk!
Via de servicedesk een verklaring aangevraagd voor bewijs vanverzekering bij een visumaanvraag voor Rusland. Binnen 20 minuten stond de verklaring in de mail! Prima service en vriendelijk geholpen.
staat nog echt in de kinderschoenen ik heb geprobeerd tot 3 maal en declaratie te dienen maar dat was toen het net online ging vind het wel een gemak want je hoeft niet meer te kopiëren en op te sturen
Zeer prettige en professionele manier van digitaal declareren.
I.t.t. zojuist verzonden mail, zie ik nu in een eerdere mail dat digitaal aanleveren van nota's inmiddels mogelijk is. Daar ga ik zeker gebruik van maken. Hartelijk dank! Het zou makkelijk zijn al gescande nota's en declaraties gemaild mogen worden. In dat geval hebben jullie niet het origineel, maar het werkt veel heel handig en ik heb gelezen dat Achmea zelfs met een app werkt. Dat lijkt me lastig met bijlagen, maar scannen en mailen zou een digitale (online gemak) vooruitgang zijn.
Prima tevreden over de zorgverzekering van Promovendum. Alleen heb ik de studentenzorgverzekering omgezet naar een gewone zorgverzekering, aangezien ik geen gebruik maak van de voordelen die studentenzorgverzekering + aanvulling biedt en ik kies voor een hogere eigen risico met een lagere premie.
I wasn't impressed with the fact that you refused to reimburse me for the costs of the helmet that my son is currently using. Thus, we (my wife and I) decided to transfer our business to OHRA. Perhaps if you match the supplementary coverage by OHRA, we will reconsider our position
Ik ben zeer tevreden over promovendum alleen zijn de aanvullingen wat duur. En ik ga de aanvulling alleen doen vanwege de fysio, die wordt hier voor maar 80% vergoed. Deze combinatie heeft gezorgd dat ik op een andere plek mezelf ben gaan verzekeren.
Ik heb hele goede ervaringen met Promovendum. De reden van vertrek is dat ik bij een andere verzekeraar meer korting kreeg en per jaar kon betalen.
Erg snelle en doeltreffende service door servicemedewerker mbt zorg in het buitenland. Dank hiervoor.
Mijn ervaring met Promovendum is prima geweest, de Frieslandzorgverzekering was een stuk goedkoper vandaar dat ik ben overgestapt.
Prima zorgverzekering, ik zocht echter een zorgverzekering die bij m'n andere verzekeringen aansloten
Alleen al de bereikbaarheid dmv een vast telefoonnummer (ipv 0900, 088, etc. nummers) is een reden om u te kiezen. Graag houden zo!
Waardeloos of misleidend advies aan de telefoon!! Zorgvuldig extra tandpolis gekozen op advies van medewerker en heel 2013 de ortho van zoon zelf moeten betalen omdat het niet gedekt was. Netjes gebeld bij de 1 rekening, en met een kluitje in het riet gestuurd.
A.g.v. mijn goede gezondheid (waarvoor ik gelukkig prijs) heb ik niet veel ervaring met Promovendum gedaan, anders dan bij de gesprekken eind 2012 die mij deden besluiten over te stappen naar Promovendum. Bij deze check van de premie's voor 2014 bleek het aanbod van Promovendum zeer aanlokkelijk. Desalniettemin heb ik een concollega gevonden waar de premie nog aantrekkelijker (lager) is. Vandaar dus de overstap. Afhankelijk van toekomstige premiehoogte dus tot een volgende keer. met vriendelijke groet, G.W.J. Schols
Ik ben overgestapt omdat ik hierdoor €20 bespaar.
onduidelijkheid en vaagheid bij declaratie afhandeling. Ik had het idee dat er bewust een vaag beeld gecreerd werd.
Op dit moment is een andere verzekering voor ons gunstiger qua premie, studerende kinderen betalen daar geen premie voor de aanvullende verzekering, voor de max aanvullende verzekering van één van de ouders. Op dit moment hebben wij 2 studerende kinderen die >18 jaar zijn en daarom is die polis op dit momnet financieel gunstiger voor ons. Mogelijk komen wij in de toekomst weer bij uw verzekering terug. Met vriendelijke groeten, P.J. de Roo
Alles is prima, maar de declaratieafhandeling is ouderwets, omslachtig en duurt eeuwen...
Zo snel was een overstap nog nooit geregeld. Ik had het aanvraagformulier nauwelijks ingevuld en ik ontving al bericht, dat de oude verzekeraar accoord was. Hartelijk dank voor de snelle service
Ondanks dat ik niet alle aanmeldingsstappen had afgewerkt, kreeg ik toch een bevestiging van verzekering (terwijl dit niet mijn bedoeling was). Besloten op elders te verzekeren omdat de prijs voor basis verzekering (met vrije keuze alle ziekenhuizen NL) goedkoper is.
Makkelijk en snel overstap binnen een enkele minuut geregeld, hoop dat eventuele ervaringen wat betreft declaraties enz. ook zo makkelijk gaan
Tot nu toe een zeer snelle service, erg gebruiksvriendelijk en mooie passende voorwaarden.
snelle afwikkeling van de overstap! Fijn dat we snel teruggebeld zijn. hartelijke grt Laura Pisano
Tot nu toe erg tevreden over de aanvraag Zorgverzekering. Chronologisch klopt het niet helemaal. Ik ontvang een mail van u dat de oude zorgverzekering is opgezegd en akkoord is. Vervolgens ontvang ik 2 uur en 33 minuten later een mail waarin u aangeeft dat u mijn oude zorgverzekering gaat opzeggen. Beetje slordig. Ik heb het u al vergeven.
Alles kon snel en correct geregeld worden. Ik hoop,dat mijn ervaringen met de verzekering zelf navenant zijn. Met vriendelijke groeten, J. Boon-Verhoeven
Zeer positief, zowel telefonische helpdesk als de online-info. Vlotte behandeling van de overstap.
Net gebeld over vergoeding parodontologie. Binnen 3 minuten ben ik geholpen. Mevrouw was hier gelijk duidelijk over, 100% vergoeding. Heel vriendelijk aan de telefoon. Online snel mijn verzekering kunnen aanvragen. Tot nu toe goede ervaring!
Goede snelle klantenservice en een lage premie met goede dekking.
Overschrijven naar Promovendum ging zeer klantvriendelijk.
Kon op de site NIET lezen wat mijn berekende premie was. site kon niet van links naar rechts. toen mijn telnr. ingevuld en werd per omgaande gebeld door aardige jongeman, die al mijn vragen netjes en volledig beantwoordde, waardoor ik ben overgestapt naar jullie Prettige feestdagen en alle goeds voor 2014..
De aanvraag voor een nieuwe zorgverzekering en het opzeggen van de oude was supersnel geregeld!
Slecht, ongevraagd is mijn oude verzekering opgezegd. Op de site wordt uitdrukkelijk verklaard dat dit pas gebeurd na mijn akkoord met de polis, die heb ik helmaal nog niet gegeven.
Vrijdag declaratie ingediend. Vandaag al op de rekening bijgeschreven. Zo zie ik het graag.
Alle afhandelingen van declaraties zijn naar tevredenheid behandeld. Ook telefonische vragen zijn afdoende en correct beantwoord .
Snel antwoord op mijn vraag gekregen, ook prettig dat ik eraan werd herinnerd te reageren. Nadat ik de gevraagde documentatie heb opgestuurd, was alles zo geregeld. Goede service, goede zorgverzekering. Als ik terugkeer naar Nederland hoop ik weer bij Promovendum terecht te kunnen. Mvg, Mariam Mijhad
Het zou een 5 sterren+ zijn als je ook nog in je declaratie on line kon kijken. Verder uitstekende service en correcte afhandeling van de declaraties.
Geweldig, vraag per mail en gelijk de volgende dag al een heel duidelijk antwoord, daar kunnen we wat mee!
Snelle en correcte reactie op mijn vraag inzake de tandartskosten van mijn echtgenote. Per mail een duidelijk overzicht ontvangen. Nog beter zou het zijn als ik na inloggen deze gegevens direct zou kunnen zien/opvragen.
Wegens slechte ervaringen met de nota's en de onwil om die te corrigeren: pas na uitgebreide briefwisseling correctie van een verkeerd toegepast eigen risico. En wel direct dreigen met stopzetten van dekking, terwijl de fout duidelijk door eigen organisatie gemaakt is. Bovendien zeer moeizaam in de communicatie!
Bijzonder slechte ervaringen gedurende de twee jaar dat wij deze verzekering hadden. Bureaucratisch, slecht gespecificeerde, onjuiste nota's en niet bereidt e.a. te herstellen. Verkeerd toegepast eigen risico en ondanks schriftelijke aantoonbaarheid daarvan maandenlang correspondentie, dreigementen door promovendum met deurwaarders etc. Uiteindelijk na ruim een half jaar zonder enig excuus hersteld. En dat om een klein bedrag, wat als het financieel echt ergens om gaat??!!
Wij zijn dik tevreden om bij Promovendum verzekerd te zijn. We hebben dus al 2 van onze kinderen naar jullie verwezen.
Ik zou het prettig vinden als ik de rekeningen thuis zou krijgen zodat ik ze zelf kan controleren. Hierover heb ik al eerder melding gemaakt, zelfs voordat dit ook op tv werd vermeld.
Dit is het eerste jaar dat ik bij Promovendum verzekerd ben. Tot nu toe verloopt alles op een soepele manier. Ik vind het vooral belangrijk dat ik op de hoogte blijf van de kosten van geneesmiddelen die de apotheek verstrekt. Ook al worden deze vergoed door de zorgverzekeraar. Op deze manier heb je ook enig inzicht in de kosten die je voor de Zorg betaald.
Hebben met Promovendum nog geen enkel probleem gehad. alles verloopt soepel en transparant. We zijn nu 3 jaar bij Promovendum. Tevreden dus.
Bij vragen of onduidelijkheden wordt er erg snel gereageerd. Declaraties worden vlot en correct afgehandeld.
Goede ervaring met Promovendum: duidelijk, goedkoop, weinig poespas!
Tot op heden alleen maar positieve ervaringen. Heb dit ook al uitgedragen, wat hopelijk voor jullie nieuwe klanten oplevert.
Zoals u hierboven ziet ben ik erg content met de dienstverlening. Ook prijs /kwaliteit verhouding is goed wat steeds belangrijker wordt in deze zware economische tijden. Fijn dat regeling tav gehoorapparaten is verbeterd. Vriendelijke groeten, Dirk van der Veur
De afhandeling van mijn allereerste declaratie is correct verzorgd.
Hoewel de dekking al vrij goed is, kan dat natuurlijk altijd nog beter. Maar ik heb weinig te klagen hoor.
direct persoonlijk contact en daar gaat het om ...niet afstandelijk maar met telefoon of mail snel antwoord in de regele maar niet altijd. Salverda
Ja, maar ik vind zelf het online systeem veel tijd kosten en veel zoekwerk+uitprintwerk.Ik heb liever de voorwaarden normaal met de post zodat ze gelijk in de polis map kunnen en mij geen uren tijd kosten en dure printkosten maar ja ik ben al een oude a.o.w dame.
Pijnpunt: brilvergoeding € 230,- per 2 jaar staat in de polisvoorwaarden van de studentenverzekering. Vervolgens staat er acchter max. € 115,- per jaar. Dat vind ik blijmaken met een dode mus. Het komt er dus op neer dat je verwachtingen schept en deze vervolgens direct weer ongedaan maakt. Dat vind ik een zichzelf respecterende verz, mij. onwaardig. ( Zorg voor heldere polisvoorwaarden.)
Gelukkig heb ik nog niet van uw diensten gebruik hoeven maken!
Ik heb tot nu toe geen klachten. Directe ervaringen met Promovendum heb ik niet, d.w.z. zaken waarbij ik rechtstreeks contact heb met medewerkers. Alles gaat a.h.w. vanzelf en zolang er zich geen problemen voordoen blijf ik tevreden.
Geen goede ervaring met declaratieafhandeling.
Juist omdat de verzekering voor hoogopgeleiden is, miste ik een vergoeding voor reisprikken.
Zijn sinds januari 2013 bij Promovendum en tot op heden erg tevreden. Duidelijk is wat/wel niet gedekt is.
Betere uitleg gewenst wat wel en wat niet vergoed wordt, bv. bril bij andere leverancier dan de door u genoemde.
We zijn dit jaar overgestapt en hebben nog geen (goede of slechte) ervaringen. De eerste rekeningen zijn juist deze week ingestuurd.
Mijn ervaring met promovendum is goed. Met online werken heb ik meer problemen.
Mijn ervaring met promovendum is goed. Met online werken heb ik meer problemen.
Nog geen ervaring met declaratie-afhandeling, maar zal vast goed verlopen.
Zeer tevreden, echter het indienen van declaraties via de post is niet meer van deze tijd. Dit zou wel digitaal mogen. MvGr. Pieter
Gewoon doorgaan met een goede verzekeraar te zijn.
Nog maar kort ervaring, online overzicht in elk geval erg gemakkelijk
Prima verzekering voor een schappelijke prijs. Geen gedoe !
We hebben alleen de zorgverzekering bij Promovendum lopen en dat gaat wel goed, kan er verder niks over zeggen.
Tot nu toe hebben we alleen premie betaald en verder geen kosten gemaakt. Waarschijnlijk bent u op dit moment dus blijer met ons dan wij met Promovendum. Laten we het zo lang mogelijk volhouden, dan zijn we gezond bezig.
Sinds kort pas bij jullie verzekerd. Geen negatieve ervaringen, eigenlijk sowieso nog geen ervaringen. Ik vind het wel lastig dat alles online moet. Het wachtwoordenbeheer is zo langzamerhand een oerwoud met 35 verschillende wachtwoorden op 140 sites. Ik doe er dus niet zoveel mee totdat het echt moet.
Ik zou het fijn vinden als de € 350,00 pp die we per jaar aan eigen risico moeten betalen per maand geincasseerd zou worden. Elke maand dus een kleine € 30,00 extra betalen. Nu komen de rekeningen "pittig" binnen. Bij een paar collega zorgverzekeringen kan dat wel. Verder prima.
Mijn ervaring met Promovendum gezien boven zegt genoeg!!
De snelheid van verwerking van de ingediende declaraties is werkelijk top.
Alle ervaringen die ik met Promovendum heb zijn positief
dekking en voorwaarden zullen wel in orde zijn online gemak geen idee voor de rest tevreden en nooit problemen
Mijn ervaring is goed en hoop dat het nog lang mag duren.
Tot nu toe ben ik uiterst tevreden over Promovendum, ik ben nog niet veel nadelen tegengekomen. Een minpuntje vind ik wel dat er zo weinig vergoeding voor brillen + glazen wordt gegeven. Maar dit geldt overigens voor veel verzekeringsmaatschappijen.
Weinig ervaring. Tot nu toe loopt alles op rolletjes.
Buitengewoon slechte ervaring met Promovendum na overstap in 2013. Vragen waren nog niet afgehandeld, maar ineens lag er al een inschrijving. Na contact en toezegging dat alles goed geregeld was overstap gemaakt en nu ineens extra kosten die ik zelf moet dragen. Snel klant binnen gehaald, maar op uiterst pijnlijke wijze wordt duidelijk dat uitbetalen er niet bij hoort. Ze kunnen beter het woord ZORG er uit laten. Direct weer opgezegd!!
Nadat ik al een aantal jaren bijna niets heb gedeclareerd, wilde ik nu graag een bril kopen. Daarom maar eens gebeld. Wat blijkt? Ik heb recht op 230 euro vergoeding per 3 jaar, maar alleen als mijn sterkte minder is dan -3... Alsof ik met mijn -2 verantwoord zonder bril kan autorijden! Dan liever 100 euro vergoeding per 3 jaar en dan wél voor iedereen. Aan mij hebben ze in ieder geval geen klant meer. Dit betreft overigens de studentenverzekering.
Vorige week toch maar een keer mijn zorgverzekering onder de loep genomen. Via de call me now kreeg ik een aardig meisje aan de lijn die mij verder heeft geholpen. Goede eerste indruk.
Ik hoorde een reclame op de radio over de laagste premie van Nederland. Ik zag dat er alleen twee studentenverzekeringen goedkoper zijn en aangezien ik geen student meer ben is de keuze voor deze verzekering snel gemaakt.
Vorige maand had ik voor een visum aanvraag in het buitenland per direct een verzekeringsverklaring nodig. Na een telefoontje heeft Promovendum direct de benodigde documenten toegemaild. Twee van mijn collega's bevonden zich, bij een andere verzekeraar, in dezelfde situatie en die moest terugvliegen naar Den Haag om opnieuw een aanvraag te doen. Super service!
Net overgestapt vanaf een andere zorgverzekeraar. Tot nu toe alles heel keurig en snel geregeld. Declaraties ook snel, top!
sinds dit jaar zit ik bij promovendum. omdat ik twee kinderen van 9 en 11 heb die beide binnenkort een beugel nodig hebben, heb ik één van ons volledig bijverzekerd zodat de kosten van de orthodontist VOLLEDIG vergoed zouden worden. maar de eerste rekening van de ortho voor intake en foto's is maar voor /- 80% vergoed omdat volgens promovendum door die orthodontist "verkeerde"tarieven zijn berekend. nou ging dit nog om een relatief laag bedrag, maar als er straks echt een beugel aangeschaft moet worden, hou ik m'n hart vast.
Vorige week maandag een declaratie van de tandarts opgestuurd en vrijdag stond het geld al op mijn rekening! Volgens mij is Promovendum dit jaar weer de voordeligste. Weet er iemand een goedkopere zorgverzekering??
Heb absoluut geen spijt van mijn overgang naar Promovendum begin dit jaar. Geen ingewikkeld gedoe, mijn oude verzekering opgezegd en naadloos overgegaan naar deze maatschappij. Uitstekende voorwaarden per pakket. Als je opgroeiende kinderen in de "beugelleeftijd" hebt, neem dan de royale aanvullende verzekering. Krijg je gewoon 100% vergoed! En na vergelijk van voorwaarden en premie met bijna alle andere maatschappijen, is dit gewoon de beste gebleken! En de verzorging van de pakketten wordt gedaan door Avéro Achmea. Geen lullige maatschappij, toch? Enig rare is dat je elke maand "prolongatiekosten" van Euro 1,95 moet betalen bij je premie. Maar verder, gewoon TOP!
Ik zit al jaren bij dit bedrijf en heb uitstekende ervaringen. Toen ik het gemiddelde cijfer las, dacht ik:"Nu moet ik ook maar eens een ervaring gaan typen." Normaal doe ik dat eigenlijk nooit, maar heb niet het idee dat de negatieve beoordeling helemaal eerlijk tot stand is gekomen. Dus nu een positieve beoordeling van een positieve klant. Ik zit al jaren bij, de voorlopers van, Promovendum. Vorig jaar hebben ze Promovendum opgericht voor hoger opgeleiden en mijn ervaring is uitstekend. Snel antwoord (alleen bij een vraag over het aanmelden moest ik 2 dagen wachten, maar dat is bij elke zorgverzekeraar aan het einde van het jaar denk ik), goede mensen en prima dekking (ik heb het pakket Royaal). Ik ben tevreden.
Ik heb nu sinds het begin van dit jaar deze verzekering en het bevalt mij prima. Lage premie en prima voorwaarden.
Als hartpatiënt slik ik al sinds 1989 medicijnen. Het is me in die tijd drie keer gebeurd dat een van die medicijnen op was tijdens een vakantie. Geen nood, dan haal je ze bij de dichtstbijzijnde apotheek. Twee keer kreeg ik de kosten daarvan keurig terug van mijn verzekeraar. Dit jaar, nu ik voor het eerst verzekerd ben bij Promovendum, kreeg ik twee maanden na het insturen van de rekening bericht dat Promovendum niet bereid was die kosten te vergoeden. Eind van dit jaar wordt het dus: Bye, bye, Promovendum.
de meeste klachten komen vaak door zelf te laat te reageren als suzan eerder had gereageerd was het best inorde gekomen ken meerdere gezinnen met met deze situatie en zijn na overleg allemaal keurig afgehandelt
Lage premie met kwalitatif goede voorwaarden. Ik ben zelf zeer te spreken over de tandartsdekking. Ik kijg daar een volledige vergoeding ongeacht de soort kosten.
basisverzekering en uitgebreide, exelllent, aanvullende verzekering afgesloten. Heb 1 vraag, alternatief, met ja beantwoord. Zonder verdere vragen geaccepteerd. Vanwege de vele aanvragen duurde het 3 weken voor ik de polis had. De andere verzekering was netjes door Promovendum opgezegd.
Heel slechte ervaring mee. Bij aanvraag basis + aanvullende verzekering na 5 weken afwijzing gekregen omdat ik had aangegeven van 2 vergoedingen (lenzen en natuurgeneeskunde) gebruik te willen gaan maken vanuit de aanvullende verzekering. Daarom kies je ook een aanvullende verzekering, om bepaalde dingen vergoed te krijgen. Dit was niet mogelijk, te groot risico op uitbetaling. Nou ja!! Dus hebben ze me ongevraagd een andere, lagere aanvullende polis gegeven die ik helemaal niet wil, maar dat is me niet gevraagd. Wel hebben ze mijn huidige verzekering opgezegd en konden dat niet meer ongedaan maken! Kon niemand van hogerop spreken, kon geen klacht indienen, erg onbehulpzaam en onvriendelijk aan de telefoon. Ook de polisvoorwaarden zijn niet inzichtelijk gemaakt op internet. Voelt allemaal niet professioneel en betrouwbaar aan. Heb alles laten cancelen bij Promovendum.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen