National Academic Zorgverzekering

★★★★☆ 9.3/10 (200 reviews)

National Academic Verzekeringen Ervaringen

De Dordtse verzekeraar National Academic is in 1994 opgericht om Hbo'ers en academici een lagere en meer reële premie te kunnen bieden.

Voordelen van National Academic:

  • Laagste premie van Nederland
  • Gratis overstapservice
  • Uitstekende klantenbeoordeling
  • Dekking afgestemd op hoger opgeleiden
  • Ruim 30 jaar ervaring

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Lage zorgpremie, zonder extra eigen risico
  • Ruime zorgkeuze en hoge kwaliteit
  • Snelle verwerking van je declaraties
  • Complete aanvullende verzekeringen
  • Uitstekende tandartsdekking

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

National Academic Commercial De verzekeraar voor hoger opgeleiden (2013)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de National Academic Zorgverzekering

Uiters aardige dame die me goed heeft geholpen, ik heb geen enkel advies. Dus alleen een compliment.
Wij proberen voor mijn ernstig zieke moeder thuiszorg te regelen en lopen er enorm tegen aan dat National academic met meerdere thuiszorgpartijen niet tot een contract is gekomen voor 2020. Dit stagneert en vertraagt de boel enorm. Hadden thuiszorg al opgestart bij organisatie waarvan mijn moeder al jaren lid is, die de grootste in haar gemeente is en die tot voor kort wel vergoed werd via National acamedic, Na een week werden we plots met dit bericht geconfronteerd. Ook nog deel zelf betalen dus. We zetten de zoektocht voort, maar tevredenheid is laag op dit moment.
Direct goed geholpen. Vriendelijke dame die me te woord stond en ook aandacht had voor wat ik haar vroeg. Ze hielp me daar vervolgens uitstekend bij.
Zeer goede en snelle service, vriendelijk en begripvol!
snel geholpen op een duidelijke wijze zowel telefonisch als per mail.
Keurig te woord gestaan en binnen no time had ik de Engelstalige verklaring voor de zorgverzekering van onze dochter nodig. Top geregeld!
deskundig en snel geholpen.Tevens had ze een fijne en rustige stem, dat is geen vereiste maar wel een plus aan de telefoon
Mevrouw aan de telefoon heeft me heel goed geholpen
Zeer netjes en doelgericht mijn vraag behandeld. Zeer te spreken over de manier waarop er naar de klant wordt geluisterd en er de tijd wordt genomen om de vraag duidelijk en in de klant zijn voordeel op te lossen
heb geen negatieve ervaring.Als ik bel word ik goed ge holpen.Mijn premie loopt omhoog.Maar het is haast allemaal niet meerte volgen.Toen was geluk nog heel gewoon.Ik houd het voorlopig bij Academic.
De overstap was snel geregeld. Goede overzichtelijke site en met een paar keer klikken wisten we direct waar we aan toe waren. National Academic is niet de goedkoopste aanbieder als het gaat om een kaal basis pakket, maar als je net als ons voor de extra dekkingen gaat krijg je zeker de beste voorwaarde en meest uitgebreide dekking. Je gaat tenslotte voor de zekerheid van een goede zorg polis zodat je later niet voor verrassingen komt te staan die je misschien nu nog niet kan overzien.
Ik heb het gesprek als zeer prettig ervaren. Uw medewerkster van het serviceteam was vriendelijk en begripvol en heeft mij heel goed geholpen! Dank daarvoor en alvast een fijne jaarwisseling!
zwaar onbevredigend antwoord, wat ook niet klopt met eerdere toezeggingen in de chat. worden van het kastje naar de muur gestuurd, te gek voor woorden dit!!!! al jaren lang heel tevreden, maar nu dus echt niet.
Per abuis dubbele declaratie zorgkosten ingediend.Heel snel gereageerd op mijn bericht aan jullie, waardoor ik meteen gerust gesteld was.
Ieder jaar maak ik (grotendeels) mijn eigen risico op. National academic is altijd bereid om een realistische betalingsregeling met mij te treffen. Het is snel en duidelijk geregeld, erg prettig!
Er wordt door NA onnodig om een verwijsbrief gevraagd terwijl ik die al had opgestuurd.De datum van de behandeling was voor die waarop de verwijsbrief was aangemaakt..alsof dat wat uitmaakt? De huisarts was van mening dat hij mij moest verwijzen lijkt mij?Ik denk voor het eerst sinds jaren aan veranderen van zorgaanbieder.
ik heb prima informatie gekregen en weet nu waar ik aan toe ben. Werd meteen verbonden met een medewerker zonder wachttijd. Dat vond ik bijzonder voor deze tijd van het jaar ( december) . Ik bel zonder schroom nog een keertje als iets me niet duidelijk is.
Supersnel geholpen, zowel telefonisch als het sturen van de gevraagde informatie per mail. Dankuwel!!
Uw medewerkster van het serviceteam heeft mij prima vriendelijk te woord gestaan en geholpen mijn adres te wijzigen en mij de informatie gegeven die ik nodig had.
Geen wachttijd. Vriendelijke en behulpzame medewerker. Nam de tijd om al mijn vragen duidelijk en volledig te beantwoorden. Tip: de pieptoon tijdens jullie wachtstand klinkt alsof het is opgenomen terwijl er door een tunnel werd gereden en een krakende oude telefoon tegelijk. Wellicht dat die wat anders afgesteld kan worden. ;)
Ik wist niet meer wat overbleef van mijn tandards vergoeding voor 2019.De uitleg was heel duidelijk.
Ik ben telefonisch, en in aanvulling daarop per e-mail, goed geholpen door uw specialist klantenvragen.
Leuk telefoongesprek gevoerd met uw medewerkster van het serviceteam en zij kon mij enorm goed en gericht helpen! Alles was een stuk duidelijker.
Op een plezierige manier antwoord gehad met voldoende informatie om verder te kunnen.Met name 'the tone of voice' was betrokken en geinteresseerd.Dank
Goed geholpen door een heldere uitleg te geven betreft mijn vragen
Mijn ervaring is positief; de afhandeling vindt altijd zorgvuldig plaats en het is een duidelijk overzicht van de vergoeding.
Geweldige service. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en men denkt met je mee. Declaratie ingediend en binnen een week is het geregeld. Wij zijn zeer tevreden.
Uitstekend door U geholpen! Duidelijk en vriendelijk!
Ik ben zeer erkentelijk voor het meedenken voor een oplossing voor een unieke situatie. Waardeer ik zeer.LaraÂ
Werd telefonisch goed te woord gestaan en er weren excuses aangeboden.De storing was al een tijd aan de gang, hoorde ik. Maar waarom dan niet gelijk op de website zetten en klanten in onzekerheid brengen?
Snel geholpen met het verkrijgen van een Engelse verklaring voor een Russisch visum.
Snelle reactie op mijn vraag om een engelstalige bevestiging van mijn zorgverzekering voor vakantie in het buitenland.
bizar dat dit ruim 1 jaar na het opdoen van het letsel wordt behandeld.
Correcte en zeer snelle afhandeling van declaratie van de zorgkosten die ik in het buitenland heb moeten maken.
ik ben door een vriendelijke dame deskundig geholpen, nogmaals bedankt
Er heerst nog steeds enig misverstand, en dit na een stuk of 4 mails.Ik ga u nu per post uw aan mij verzonden vergoedingsoverzichten sturen,met mijn vragen daaromtrent.Vr grJÂ
Een prettig gesprek met een vriendelijke mevrouw. Goed en gauw geholpen. Vriendelijke groet.
Altijd duidelijke overzichten van de zorgkosten. Lage premie voor een prima verzekering. Wij zijn al jarenlang super tevreden over National Academic!
Via het telefoongesprek werden al mijn vragen netjes beantwoord!
ik ben vriendelijk te woord gestaan, was een goed en waardevol gesprek.....
Jullie zijn (weer !) veel te laat met het verrekenen van het eigen risico over 2018. Dit is erg vervelend en lastig bij te houden voor jullie klanten.Kortom: onvoldoende. Graag een reactie!
Dit is de eerste keer dat ik medicijnen bij de apotheek moet halen en ik ben verbaasd over de geldklopperij waar ik mee te maken heb. Elke keer als ik iets ophaal bij de apotheek, kost me dat 6 euro. Als ik een nieuw medicijn ophaal kost me dat 12 euro, omdat ik zogenaamd een uitjleg krijg, die ik niet krijg en niet nodig heb. Daarnaast ben ik ook verbaasd dat mn medicijnen van mn eigen risico afgaan. De zorgverzekeraar verdient op deze wijze geld over de rug van chronisch zieken; bizar!
Gebeld met de vraag omtrent een verrekening van zorgkosten uit 2017 die ik zojuist ontvangen heb. Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord. Verder heb ik geen opmerkingen.
Voor de derde keer problemen met een uitkering.Heel vervelend
De verwerking en afhandeling zijn correct en snel gedaan. Prettig ook dat ik meteen een mailtje ontving toen ik de declaratie had ingediend. Dan weet je tenminste dat de declaratie goed ontvangen is. Idem dito nu het mailtje dat alles naar behoren is verwerkt en het bedrag aan mij wordt overgemaakt. Prima zo.
Prettig en duidelijk, en dat is het enige wat ik verlang.
Zeer correcte en adequate reacties door de medewerker.
Uw medewerkster van het serviceteam zag direct dat er een fout was gemaakt bij de uitkering i.v.m. gemaakte tandartskosten en heeft dit gemeld aan de declaratie-afdeling. De enige reden waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is dat het de declaratie-afdeling 5 dagen kostte om de door hen gemaakte fout recht te trekken.
Uw medewerkster van het serviceteam was erg vriendelijk en behulpzaam en direct geholpen!
De procedure van indiening is zeer helder en sterk vereenvoudigd.De afhandeling geschiedt zeer snel, met heldere korte toelichting!
Ik stuur in één envelop twee declaraties in met twee rekeningen/nota's en twee behandeloverzichten. Eén declaraties wordt volledig vergoed. Bij de andere declaratie staat: "Nota ontbreekt."Het lijkt mij dat er onzorgvuldig met mijn spullen wordt omgegaan.
Prettig gesprek, vriendelijke en kundige medewerker.
Met spoed opgenomen in ZKH buitenland. Geen enkele adequate medewerking ervaren tijdens opname met de medewerkers van de alarmafdeling. Na terugkomst problemen met financiele afhandeling door verschillen in informatie, verstrekt door de medewerkers van de administratie. Geen enkele reactie ontvangen op door mij schriftelijk geuite klachten. Kortom helaas zeer negatieve ervaring
Na enige onduidelijkheid over het wel/niet verrekenen met het eigen risico van een bepaald programma, heeft de desbetreffende medewerkster een en ander uitgezocht en me binnen twee uur telefonisch (positief) uitsluitsel gegeven.
Alle info die ik wilde hebben, werd mij direct meegedeeld.
prima informatie waardoor de door mij te nemen stappen duidelijk zijn
Fijn gesprek waarbij ik vriendelijk en deskundig ben geholpen met de te nemen stappen. Het probleem is nog niet opgelost omdat er nog te veel onduidelijkheid is mbt de situatie maar ik kan nu stappen nemen om wel de juiste informatie te verkrijgen.
Mijn vragen zeer prettig en volledig en volledig beantwoord zowel telefonisch als via de mail.Toppie!!!
Snel en perfect geholpen. Wilde tandzorg uit het pakket en werd er zelfs op gewezen dat er een nog goedkoper pakket is.
Ik werd telefonisch goed geholpen en al mijn vragen zijn beantwoord.
Aantrekkelijk aanbod van verzekeringspakket, goede service en duidelijke online omgeving.
Een belletje en alles geregeld of keurig uitgelegd.Die ervaring al meer keer gehad. Zeer tevreden
telefonisch zeer goed en uitgebreid geholpen. Meneer deed alle moeite om mijn vragen te beantwoorden en nam alle tijd. Al jaren verzekerd via NA, en we zijn al jaren zeer tevreden!
Snelle antwoord per e mail ( op den zondag) met uitvoerige informatie. Beter kan niet....
Prima hulp, zorgpolis van 2018 en 2019 toegestuurd in de mail.Ben maar 1 euro per maand duurder uit!
De medewerker heeft mij uitgebreid en zeer vriendelijk te woord gestaan.Hier ben ik wijzer van geworden.
Een duidelijk gesprek, waarin ruggespraak werd gehouden, is de juiste oplossing aangeboden.
Ik ben op een vriendelijke en rustige manier te woord gestaan, mijn vragen zijn snel beantwoord en de aanpassingen zijn super snel gedaan!
Vragen zijn goed en duidelijk beantwoord. Fijn gesprek, heel geduldig.
Werden prettig geholpen bij een onduidelijke situatie van restitutie in het buitenland; NA nam de moeite binnen een paar dagen alles goed uit te zoeken en op te lossen. Heel fijn
Ik sprak met een prettige telefoniste die goede informatie verstrekte en geduldig was.
Vriendelijke en duidelijke beantwoording van mijn vragen.Mijn probleem werd me duidelijk.
Na het schriftelijk indienen van een rekening was er iets misgegaan in Tiel bij het scannen, waardoor de rekening ten onrechte niet werd vergoed. Een medewerker zou mij terugbellen maar dit duurde erg lang. Dus belde ik opnieuw en werd ik bijzonder vriendelijk en geduldig geholpen door een medewerkster die het alsnog samen met mij in orde maakte.
Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Gewerkt naar een oplossing.
Prima reactie; tijdig en van uitstekende kwaliteit.
Contact en hulp bij vragen was helder en duidelijk. Zeer tevreden!!
Waar ik erg verbaasd over ben is dat ik vandaag 3 mailtjes ontvang m.b.t. de zorgkosten met hetzelfde bericht. U mag er een bedoeling mee hebben maar het ontgaat mij!
Voordat met mijn behandeling in het buitenland ben gestaart heb ik duidelijk geïnformeerd, aan welke eisen er voldaan moet worden.Als puntje bij paaltje komt blijkt het volgens jullie niet juist.
Prima basisverzekering, benaderbaar in het leggen van contact. Fijne service aan de telefoon.
Mijn vragen die ik had zijn vriendelijk en duidelijk beantwoord.Had hierna geen vragen meer over.
Onlangs werd een declaratie geweigerd omdat de scan niet leesbaar zou zijn. Het bleek echter dat de scan 180 grd gedraaid stond. Dus wel leesbaar, maar te veel moeite voor uw medewerker om de scan te draaien? Geen goede service van NA zorg declaratie. Kon ik mijn huiswerk over gaan doen.
Bereid om mee te werken en te zorgen voor een goede oplossing
Snel iemand aan de lijn. Vriendelijke werknemer. Snel en accuraat.Prima dus.
De Mensen aan de telefoon staan je netjes te woord en hebben alle geduld.Ik ben tevreden met Academic
Medewerker heeft snel gereageerd en voor mij een plausibele verklaring gegeven
Goed geholpen door de medewerker, nu nog door de declaratieafdeling!
Goed geholpen door medewerkster! Wist meteen hoeveel behandelingen ik mag hebben.
erg stom om alle rekeningen dezelfde filenaam te geven
Dank voor uw geduld ondanks de slechte verbinding van telefoon!
Na aanleiding van een vraag over een rekening ben ik keurig te woord gestaan en is het mij duidelijk uitgelegd en vooral ook naar me geluisterd ben echt zeer tevreden over hoe ik geholpen ben
Ik baal ervan dat het altijd zo lang duurt voordat er een rekening komt. Ook dit keer weer, de onderzoeken zijn in februari en maart geweest en nu is het augustus. Zo lopen de bedragen op en krijg je ze vaak samen. Altijd dezelfde smoes hiervoor....beetje jammer!!
Gemakkelijk declaraties indienen, altijd snel reactie op declaratie per mail. Bij vragen is de servicedesk goed bereikbaar en vriendelijk. Één keer was het erg druk en was de wachtrij voor de servicedesk lang. Ik kreeg toen een dame aan de lijn die mijn gegevens noteerde om later teruggebeld te worden. Ik werd binnen een uur teruggebeld en zeer vriendelijk geholpen!
Snelle afhandeling. Telefonisch correcte behandeling
Prima en duidelijk geholpen, zonder wachttijd op de telefoon
Prettig te woord gestaan over vragen omtrent uitbreiding zorgpakket.
Onzinnig, dat de medische gegevens van mijn vrouw vanwege PRIVACY niet getoond mogen worden. Het moet niet gekker worden.
Prima en snelle afhandeling, een app zou vijf sterren opleveren
Medewerkster heeft me uitstekend geholpen, vol geduld!
Ik ben erg goed geholpen zeg maar uit de brand dank hiervoor
alles omtrent het verschil van de zorgverzekering van mijn man en mij is mij weer helemaal duidelijk.met vriendelijke groet MirjanÂ
na opmerking over foutieve betaling, correct en snel geholpen
Prima en vakkundig geholpen. Een aanbeveling waard.
Goed en klant vriendelijk geholpen.Jammer dat we niet rechtstreeks kunnen spreken met de verantwoordelijke persoon,zou veel wachttijd schelen.
Ik ben goed te woord gestaan. Duidelijke uitleg gehadEnige positief bedoelde advies: praat niet te snel.. Voor jullie zijn bepaalde dingen vanzelfsprekend, het is jullie vak, maar voor ons niet.
Bedankt voor het fijne helpen wat betreft mijn studenten zorgverzekering!
verschrikkelijke ervaringen met deze maatschappij, er worden je leugens na leugens verteld
Nav ons telefonisch contact over een niet betaalde declaratie, wil ik u hartelijk danken voor de vlotte behandeling van mijn vraag en voor het positieve bericht dat ik per e-mail van u mocht ontvangen, dat de declaratie alsnog zal worden vergoed.
Zeer goed geholpen, telefoniste had veel kennis van zake en kon mij snel voorzien van de benodigde informatie.
Geprobeert via intenet te declareren en dat is goed gegaan.Vlotte afhandeling en duidelijk bericht omtrent de uitkering.Hartelijk bedankt
Super snel, dank je wel.Via telefoon ook altijd zeer behulpzaam.
Ontzettend vakkundig en uitermate vriendelijk geholpen.
Ik ben fijn geholpen. Mevrouw heeft informatie ingewonnen bij collega's en heeft direct goed gehandeld. Ik ben goed vooruit geholpen.Ook het contact was prima.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Uw medewerkster luisterde erg goed en wenste me zelfs veel succes bij mijn herstel. Ook belde ze meteen terug toen ze het gewenste antwoord had gevonden. Heel attent.
Het lijkt mij dat het niet zo heel moeilijk moet zijn om via mijn account het mogelijk te maken dat ik vergoedingsoverzichten, niet enkel eigen risico overzichten zijnde, moet kunnen downloaden in plaats van te moeten kopiëren en plakken.Dat moet toch eenvoudiger kunnen?Zodat ik, op enig moment de declaraties die zorgverleners bij u doen kan nagaan/controleren.Voor mijn eigen administratie is dit tevens zeer welkom.Graag deze optie toevoegen zodat verzekerden hun overzichten kunnen opslaan.Of, indien dit niet kan/mogelijk gemaakt wordt, een opgave van reden waarom niet. Bij vele andere verzekeraars is dit heel goed mogelijk hoor.
Informatie was duidelijk uitgelegd en ik zou bij evt problemen van de ingediende nota's waarvan het factuurnummer verkeerd was ingevuld evt bericht hierover terug krijgen als het niet zou lukken.
Super snelle en goeie service van uw specialist klantvragen! Ontzettend bedankt dat je zo snel de papieren voor mij kon regelen.
Geen inhoudelijke reactie op mijn mail. Mailreacties worden niet getoetst op wat er in telefonisch overleg over afgesproken is.
Netjes binnen 5 dagen bericht op mijn declaratie, super!
Snel, doeltreffend en luchtig gesprek. Fijne ervaring
geen bereik waar we wonen, wel sms functie nodig, zeer irritant
De medewerkster begreep in eerste instantie niet precies wat ik bedoelde met mijn vraag. Al overleggend kwamen we er uit. Ze vroeg ook even bij een collega hoe het precies zat. Aan het eind van het gesprek had ik de juiste informatie te pakken.
Keurig geholpen bij de behandeling van een tandartsofferte.Niet alleen gevraagd, maar ook ongevraagd en zeer bruikbaar advies werd mij gegeven.
Prima hulp van de medewerker . Ze stond me heel netjes te woord en kon al mijn vragen beantwoorden. Super bedankt voor je hulp! ;)
Goed geholpen met juiste uitleg van hoe en wat keep it up
Nette toelichting en uitleg ontvangen wat betreft mijn vraag over een betaling van de nieuwe premie.
Antwoord op mijn vraag gekregen.Ik bel de laatste tijd wel vaker en her valt me op dat de medewerkers heel positief zijn. Bijvoorbeeld âgoed dat je belt om dit te vragenâ ...maar het voelt na een paar telefoontjes nier meer heel oprecht. Ik word wel altijd goed geholpen.
Mijn ervaring is positief, aangezien de afhandeling van declaraties altijd snel en efficiënt gebeurt.
Ik ben snel en goed geholpen. Wel mis ik mijn zorgpassen. Ik vind het buitengewoon onprettig dat de zorgpassen pas half januari toegestuurd worden. In geval van opname in een ziekenhuis beschik ik niet over een pas om aan te melden. Ik wil in de toekomst altijd op 1 januari over de kunnen beschikken.
Uw medewerker heeft mij, alweer enkele weken geleden, uitstekend geholpen met verschillende vragen en diensten.Hartelijk dank!
In deze drukke tijd super snel en duidelijk telefonisch geholpen.
Ik belde om mijn probleem met inloggen te bespreken, maar gaandeweg hebben wij veel meer besproken, zodat nu alles up-to-date is. Prima beoordeling mijnerzijds.
Snelle reactie op een vraag over de overstapservice. De overstap wordt geregeld.
Contact ivm adreswijziging, vriendelijke en behulpzame meneer aan de telefoon
Gegevens paraat en snel antwoord op mijn vraag. Bovendien erg vriendelijk!
Ik had een vraag over het eventueel meeverzekeren van een huisgenoot. Ik heb duidelijke antwoorden gekregen en ben heel goed geholpen. De medewerkster was goed op de hoogte en wist me alles te vertellen wat ik wilde weten. Ze was zeer vriendelijk.
Een vriendelijk, helder en behulpzaam contact, alles werd snel geregeld, helemaal prima!
Zeer positieve jonge dame die haar werk goed heeft begrepen en zeer klant vriendelijk is . Zouden er maar meer medewerkers in Nederland, hangt natuurlijk wel welk bedrijf/organisatie op deze wijze de klanten te woord staan.
Ik voel me met het antwoord dat ik heb ontvangen niet serieus genomen. Het is een standaardtekst die zonder enige persoonlijke tekst gekopieerd is als antwoord. Ik begrijp dat dit makkelijk is, maar ik voel me hier door in geheel niet serieus genomen.
Prettig advies, vriendelijke en deskundige medewerker!
Zoals het hoort; op een normale vraag een normaal antwoord.
Vriendelijk en duidelijke uitleg betreffende mijn vraag.
Mijn vraag over een specifieke vergoeding is adequaat en correct behandeld.
ik werd vriendelijk te woord gestaan. De vragen die ik had zijn goed en duidelijk beantwoord.
Premie 10% gestegen. Geen andere maatschappij gezien die dit jaar de premie zo verhoogd heeft. Aanvankelijke verhoging slechts paar euro, maar tevens geen collectiviteitskorting meer. Hierdoor behoort deze zorgverzekering tot de duurste in Nederland.
Heel vriendelijke en behulpzame houding, deed op allerlei manieren zijn best mijn probleem op te lossen. Ik heb geen weerstand op bij problemen met de verzekering weer te bellen.Wat een aardig personeel heeft deze verzekering
IK ben goed geholpenJullie zijn klant vriendelijk dat vind ik pluim waar naar jullie toe.met vriendelijke dank
snelle en duidelijke reactie op mijn vraag via de mail
Prettig gesprek, kreeg precies de informatie die ik nodig had.
Ik ben het totaal oneens met de z.g. "terhandstellingskosten" (whatever that may be).Daar wordt helemaal geen prestatie voor geleverd en verder is het vreemd dat er 3 maal deze kosten worden opgevoerd voor 2 medicijnen.
Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord.
Totaal verrast dat er ook eigen risico wordt ingehouden bij een onderzoek in deoogpolikliniek!
Snel te woord gestaan en goed geholpen door NA!
Stuur 1 rekening in ; krijg 2 mails met afhandeling van een declaratie . Hoop niet dat het ook twee keer uitbetaald wordt ?Stuur factuur mee ; deel wordt aan mij uitbetaald maar de factuur heb ik niet meer. Handig ? Voor mij in ieder geval niet.Snelheid afhandeling ++
Heel goed geholpen en een prettig gesprek gehad.
Ik vroeg de nota's op die in 2015 en 2016 niet vergoed waren. Kreeg ze binnen een paar uur via de mail.
Omdat ik met een aantal vragen inzake de zorgverzekering van mijn echtgenote en mijzelf zat, heb ik contact opgenomen. Ik kreeg snel de juiste persoon aan de lijn die mij heel correct te woord stond en de tijd nam om mij adequaat mijn vragen te beantwoorden.
Het duurde lang voordat ik jullie te pakken had, de telefoon gaf eerst steeds in gesprek. Maar toen ik eenmaal iemand aan de lijn had, ben ik heel prettig en geduldig te woord gestaan en is mijn vraag naar volle tevredenheid beantwoord. Een verademing dat er bij N.A. geen eindeloze keuzemenu's moeten worden doorgewerkt voordat er eindelijk een mens aan de telefoon komt. Houden zo! Vriendelijke groet, E. Bekker
Duidelijk,overzichtelijk, handig op de IPad om rekening te kunnen fotograferen en toe te voegen, snelle afhandeling! Bedankt! Met vriendelijke groet, Gerlaine van Dijk
Snelle service! Ik ben zeer tevreden over het adequaat handelen van de medewerker.
Prettig gesprek. Meteen geholpen en erg duidelijk
over het algemeen goed geregeld mag wel iets sneller.
Mijn ervaring is super! Met al mijn vragen ben ik goed en netjes geholpen. Ben dus zeer tevreden.
De afhandeling van mijn declaratie is uitstekend geweest.
Prettig gesprek met zeer meedenkende medewerker. Nam alle tijd om e.e.a. uit te zoeken. Ik ben erg tevreden!
we hebben snel antwoord gehad en weten nu waar we nu aan toe zijn
snelle afhandeling ( 8 dagen) en ook telefonisch snel bereikbaar bij navraag
Het gaat heel snel en makkelijk. Alleen onduidelijk als op 1 rekening declaraties staan van meerdere personen of je de rekening dan steeds moet downloaden.
Stap nooit over naar national academic! Slechte declaratie afwikkeling. Vooraf onjuist geïnformeerd over champix medicijnen. Waardoor ik nu zelf bijna 800 euro uit eigen zak kan betalen. Het gehele jaar werd dit bedrag keurig van mijn eigen risico afgehaald. Tot 2 weken voor t nieuwe jaar ineens alles veranderde. Eigen risico was ik ineens niet overheen en m'n declaraties waren uit mijn overzicht verdwenen. Het geld waar ik eindelijk recht op had moet ik nu dus gewoon zelf betalen. Ze sturen je van t kastje naar de muur als je hierover belt.
Goede klantenservice en hebben praktisch met alle ziekenhuizen etc een contract. Daarnaast is de premie ook nog laag, zonder dat je daarvoor het vrijwillig eigen risico moet verhogen.
National Academic aanvullende verzekering vergoed een bril of lenzen tot 115 euro. Bij het lezen van de kleine letters staat dat het pas vanaf of - dioptrieën geldt! Anders wordt er 0,- vergoed. Dit vind ik misleiding.
Eindelijk.. Alles kan online. Nu geen wensen meer!
Onze vraag is snel en correct afgehandeld
Top verzekering. Het zou wel prettig zijn als de vergoeding voor bril/lenzen zou kunnen, worden verhoogd:)
Vlotte, soepele afhandeling. Alles werd keurig voor mij geregeld.
Prima en snelle afhandeling!!
Overzichtelijke site. Zou mooi zijn als ook de decclaratie overzichten worden gekoppeld.
Zorgvuldige, positieve en snelle afhandeling van onze claim! Bedankt!
Heel snelle en duidelijke afhandeling
Duidelijke uitleg. Keurige afhandeling.
Snelle afhandeling.
Keurige afhandeling, vriendelijke mensen, duidelijk en snelle afhandeling.
Professioneel en vriendelijke medewerkers. Online alles te regelen.
Keurige snelle afhandeling van de schade.
Declaratie ingediend, snel verwerkt, helaas niet alles vergoed gekregen
Vlotte reactie op vragen over dekking en voorwaarden, snelle afhandeling!
Al vele jaren naar volle tevredenheid verzekerd bij NA. Zojuist gemakkelijk wat wijzigingen doorgegeven voor de zorgverzekering 2013. NA; Ga zo door!
Nog nooit zo correct en snel geholpen door een verzekeringsmaatschappij
Vlot en correct afgehandeld. Snel gereageerd om ontbrekende op te vragen. Tevreden.
Snel iemand aan de telefoon! Heel fijn!
Fijn telefonisch te woord gestaan, duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen.
Goede verzekering, duidelijke website
Een simpele adreswijziging in 2012, heeft een jaar later geresulteerd in een aanmaning. Wat blijkt: Doordat de verzekering van NA via verschillende zorgsystemen loopt zijn er verschillende computersystemen met elk adresregistratie. De NA medewerker heeft het nieuwe adres destijds slechts in 1 systeem vernieuwd. Resultaat: een incassobrief van een lullige eigen risico van 50 euro, die inmiddels is opgelopen tot 140. Geen gigabedrag, maar wel een principequestie. Opbellen: de NA schuilt achter 'uw adreswijziging is pas recentelijk doorgekomen'. NEE: de NA heeft het pas recentelijk in al haar systemen goed gezet! Na 5x bellen. NA wast haar handen in onschuld. Ik had: "veel te laat het adres doorgegeven. Later dan de eerste incasso, dus kon u het weten!". Wanneer een zorgverzerkeraar zo reageert, nadat elke maand netjes 110 euro wordt overgemaakt, is het voor mij duidelijk. In December een switch. Vermijd National Academic!
Vorige week declaratie ingediend en het geld nu al op de rekening. Goed geregeld!
Onlangs heb ik contact gehad met National Academic in verband met mijn zorgverzekering. Ik ben prima geholpen en werd volgens afspraak teruggebeld omdat ze nog iets voor me gingen uitzoeken
Zeer slechte ervaringen. Rekeningen van een ziekenhuisopname die niet vergoed worden en steeds een ander bedrag dat ik zou moeten betalen. Telefoon wordt niet opgenomen, mails niet beantwoord. Ben al twee maanden bezig om een antwoord over een foutieve rekening te krijgen, maar niemand kan me helpen. Waardeloos, niet doen dus.
Mijn ervaringen met National Academic zijn tot op heden positief. Het telefoonpersoneel is vriendelijk en erg behulpzaam.
ZEER SLECHT. ben gelukkig al weg. Kies voor een andere maatschappij. Iedereen is beter dan National Academic. Vriendin Petra
Slechte administratie ( maar denk eerder slecht personeel) waardoor zeer vaak problemen ontstaan. Oplossen kost je maaaaaaaaaaaanden. Helaas kan ik nu niet overstappen, want dan kan je dokken.
Ik ben hier nu 1jaar verzekerd en heb tot grote spijt mijn verzekering verlengt. Ik had een aanvullende verzekering genomen en op het moment dat ik de voorwaarde controleerde, stond er dat tandarts vergoed werd in het aanvullende pakket. Ik neem dus het aanvullende pakket en wat blijkt, ineens moet je een speciale tandartsverzekering afsluiten ondanks dat je een aanvullende verzekering hebt. Hierna gebeurt het volgende. Ik sluit dus dit jaar opnieuw een aanvullende zorgverzekering af met een tandartsverzekering erbij, krijg ik een nota, dat dit 30euro administratie extra kost. Ook kreeg in plotseling van hun een andere anti-conceptiepil zonder dat ik hierom vroeg. Zorgverzekeraars doen dat wel vaker omdat ze dan nieuwe contracten hebben afgesloten dus ik liet het gewoon maar zo. Nu krijg ik dus gisteren een brief binnen dat deze pil niet in mijn pakket zit en dat ik dus ook daarvoor de volle mep moet betalen. Ze zeggen dat je overal voor verzekert bent, maar binnen een paar maanden verandert alles en daar word jij dan de dupe van. DIKKE DIKKE NEE VOOR DEZE VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ!
ze reageren slecht, niet professioneel en klantvriendelijk en nemen geen verantwoordelijkheid voor fouten

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen