OOM Reisverzekering

De reisverzekeringen van OOM Verzekeringen (ook bekend als als OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

OOM is in 1940 opgericht met als doel om oorlogsschade te verzekeren. Tegenwoordig verzekert OOM met name Nederlanders die naar het buitenland vertrekken.

Voordelen van een OOM Reisverzekering

Voordelen van deze reisverzekering:
  • Een flexibele verzekering, waarbij u kunt kiezen uit diverse buitenlanddekkingen (o.a. ziektekosten, reis en aansprakelijkheid)
  • Werelddekking (met of zonder Verenigde Staten)
  • Ook dekking bij tijdelijk tussentijds verblijf in Nederland
  • Zelf uw verzekerde periode kiezen (mogelijk tot aan 2 jaar)
  • Ook als overbrugging mogelijk tot u in het land waar u gaat verblijven een verzekering kunt sluiten
  • Ongeacht reden van verblijf
  • Ongeacht leeftijd (wel leeftijdsafhankelijk tarief)

Deze informatie wordt verstrekt door OOM en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze reisverzekeraar. Meer informatie...

Kies de reisverzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de OOM Reisverzekering met andere reisverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Aanbieding:
OOM Reisverzekering Ervaringen ABN AMRO Reisverzekering ErvaringenHEMA Reisverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Door een explosie in het ziekenhuis beland (in Nederland), OOM verzekeringen gecontacteerd, medisc... In afwachting op een bevestiging van ontvangst van mijn claim heb ik binnen 3 werkdagen het bedrag...Niet alleen is de Hema blijkbaar erg langzaam bij uitbetalen van schades en zijn ze amper benaderb...
Meer...Meer...
Maak kans op 1 van de 100 HEMA koffers met USB-plug

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de OOM Reisverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(8 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de reisverzekering van OOM

uit Best zegt op 2 mei 2019:

Schengen visitor reisverzekering afgesloten voor mijn schoonouders die uit het buitenland op bezoek kwamen. Eén van hen werd onwel, huisartsenpost bezocht die ons doorverwees naar het ziekenhuis, waar enkele scans en onderzoeken gedaan zijn. Alles is netjes en snel afgehandeld. Declaratie via website is duidelijk, er werd wel wat extra informatie gevraagd maar die was makkelijk te achterhalen. Telefonisch en via de mail verloopt de communicatie vriendelijk en snel. De negatieve reviews op deze site verbazen mij zeer, ik zou deze verzekering bij een volgend bezoek absoluut weer afsluiten.

uit Veenendaal zegt op 1 oktober 2013:

Supergoede verzekeraar. Altijd snel en doeltreffend geassisteerd. Mijn vriendin kreeg tijdens haar verblijf maagklachten. Nadat ik sommige kosten had voorgeschoten zijn alle declaraties super snel verwerkt. Altijd aardige mensen aan de telefoon wanneer je belt voor assistentie!

uit Alkmaar zegt op 16 augustus 2013:

Betreft een tijdelijke ziektekostenverzekering voor mijn moeder uit Peru die Nederland bezocht.
Mijn moeder had s'avonds 2de graads brandwonden opgelopen. Daarna Huisartsenpost bezocht en volgende dagen een aantal vervolgafspraken bij de huisarts. Alles zelf betaald en daarna gedeclareerd. OOM heeft alles razendsnel afgehandeld en na aftrek van eigen risico binnen een paar dagen de vergoeding op mijn girorekening gestort.

Nee, ik zou een OOM Reisverzekering niet aanbevelen

uit Utrecht zegt op 1 augustus 2018:

Door een explosie in het ziekenhuis beland (in Nederland), OOM verzekeringen gecontacteerd, medische kosten zelf moeten voorschieten en daarna nooit teruggekregen. Zij geven aan dat het factuur niet de juiste is, en dat ze dus niks uit kunnen betalen. Niet aan te bevelen dus tenzij je geld door de plee wil spoelen!

uit Umeå zegt op 6 november 2017:

Bij het afsluiten van de tijdelijk-in-het-buitenland verzekering moet je de datum kiezen vanaf wanneer je de verzekering in moet laten gaan, maar daar doet OOM dus helemaal niks mee. Zodra ze mijn verzekeringsaanvraag hadden ontvangen kon ik gaan betalen, terwijl ik die verzekering nog helemaal niet nodig had. Ook kan het soms erg lastig zijn om genoeg bewijs te verzamelen dat je naar de dokter bent geweest om iets vergoed te krijgen.

uit Montreal zegt op 22 augustus 2017:

It is the worst insurance in the world. You need a lot of documents to convince them you paid for a medical expense. They lost my documents and I had to call them for reminding they didn't pay. Finally they deducted 75 Euro for no reason and paid the rest. Didn't worth at all. Not recommended.

uit Wenum wiesel zegt op 21 juli 2016:

Toen ik onverhoopt terug naar NL moest omdat mijn vader ernstig ziek bleek, heb ik zoals moest, de centrale voor noodgevallen gebeld. Je zit vol stress en wilt zo snel mogelijk geholpen worden en naar huis. Nou, bij OOM niet hoor. Ik kreeg een meisje aan de lijn wat alles behalve slim klonk en me continu met JIJ aansprak. Vind ik niet kunnen, ook werd er meteen gezegd dat er niets vergoed zou worden. Als je al in de stress zit, is dit niet wat je wilt horen.
Nadat de verbinding een paar keer was verbroken, en het dossier verkeerd was ingevuld (waardoor alles veel langer duurde dan nodig), kreeg ik uiteindelijk een andere vrouw aan de lijn, zij was volgens mij van de ANWB centrale. Zij heeft alles geregeld en uiteindelijk kreeg ik de terugvlucht toch vergoed. Zonder deze vrouw was het heel anders gelopen.

Al met al, OOM is een waardeloze verzekering met slecht opgeleid personeel en zal er alles aan doen om niets uit te hoeven keren.
Betaal liever wat meer de volgende keer, dan weet ik zeker dat het goed zit. Nooit meer OOM voor mij!

uit Lelystad zegt op 24 november 2014:

Deze verzekering vergoedt niets en zullen alles doen om ervoor te zorgen dat je zelf moet opdraaien voor de kosten, gegrond of niet.
Goedkoop, maar dan heb je ook niks


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen