Nedasco Reisverzekering

★★☆☆☆ 4.8/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Nedasco

Al ruim 50 jaar is Nedasco serviceprovider in schadeverzekeringen. Meer dan 1100 assurantiekantoren hebben gekozen voor een samenwerking met Nedasco.

Voordelen van Nedasco:

  • Onderscheidende huismerkproducten en flexibele voordeelpakketten
  • Korte doorlooptijden
  • Vriendelijke en deskundige contactpersonen

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Bagage is verzekerd tot een bedrag van €2.500 per persoon en €5.000 voor alle verzekerden tezamen
  • Standaard verzekerd zijn werelddekking, winter- en onderwatersport, geld en cheques (maximaal €1.250 voor alle verzekerden tezamen)
  • Zelfstandig reizende kinderen zijn verzekerd
  • Annuleringskosten €2.500 per polis
  • Alle vooraf geboekte vakanties zijn gedekt. Ook zijn ééndaagse en meerdaagse vakanties in Nederland met caravan of boot verzekerd, zonder dat er sprake is van boeking vooraf
  • Zakenreis kan tegen een toeslag van 25% worden meeverzekerd
  • Hulpservice, waar ook ter wereld

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nedasco Reisverzekering

Jarenlang als particulier een compleet verzekeringspakket gehad bij Nedasco, waarvoor wij een zeer hoog premiebedrag maandelijks hebben betaald. Nooit aanspraak gemaakt tot juli 2023, een schade van € 119,90 gedeclareerd. Wordt er € 100,00 eigen risico ingehouden omdat men bij Nedasco van mening is dat als je met de fiets een ongeval hebt en met de ambulance wordt afgevoerd, de schade aan je fietshelm onder vallen en/of stoten valt! In deze verzekeringsmaatschappij hebben wij geen vertrouwen meer!

waardeloos autistisch gedrag bij schade is het kenmerk van deze verzekeraar. Reis geboekt naar Nieuw Zeeland, vrouw krijgt echter acute ernstige rugklachten met spoed operatie tot gevolg; op aanraden arts de reis geannuleerd….reisverzekering van Nedasco geeft geen enkele respons: na nu drie maanden geen enkele reaktie op de schade claim – dit wordt een tros radar item als ik het kan regelen het is echt te gek dat zelfs op brieven geen reaktie komt. aanrader is afraden in dit geval. Op dit moment schade 3000 euro vanaf inmiddels Maart 2012 en de traumas vn de operatie zijn al zwaar genoeg zonder deze a-sociale handelswijze van Nedasco. U bent gewaarschuwd………

Ik ben vorig jaar november 2010 naar Vietnam geweest . Bij terugkeer op schiphol was mijn koffer zodanig beschadigd, dat hey niet meer te gebruiken was.Direkt bij de betreffende maatschappij aangifte gedaan en formulier gekregen voor de verzekering als bewijs .Via onze NEDASCO verzekering zou het snel worden vergoed. Helaas NEDASCO heeft nog niks gedaan .Echt waardeloos OOk de Nedasco agent in Middelburg laat niks van zich horen. Wat is dat toch? Ze krijgen het vergoed van de maatschappij en laten mij in de shit. Slechte vakantieverzekering Nedasco.

Goedkope Reisverzekering! Snelle afhandeling van schades en als ik een vraag heb, dan krijg ik een snel en duidelijk antwoord!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen