Columbus Direct Reisverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar Columbus Direct

Columbus Direct werd in 1988 opgericht en verkoopt via het internet met als doel: goede en complete reisverzekeringen aanbieden tegen scherpe prijzen.

Voordelen van Columbus Direct:

  • Kwaliteit: hoewel we streven naar gunstige prijzen, staat kwaliteit bij Columbus Direct zeer hoog in het vaandel. Al onze verzekeringen worden afgesloten bij Lloyd’s verzekeraars in London, het grootste verzekeringsconcern ter wereld. Met een product van Columbus Direct kunt U zich dus volledig ontspannen tijdens Uw reis.
  • Simpel en snel: omdat het al moeilijk genoeg is om een goede verzekering af te sluiten, houden wij het allemaal zo simpel mogelijk . Een verzekering kunt U in 4 korte stappen afsluiten; U ontvangt Uw verzekeringsbewijs via email en bent direct verzekerd!
  • Klantenservice: onze Nederlandse alarmcentrale (SOS International in Amsterdam) staat 24 uur per dag in binnen- en buitenland voor U klaar. Voor vragen over onze producten en diensten kunt U de internationale Columbus Direct klantenservice tijdens kantooruren bereiken.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Wereldwijd hebben de afgelopen jaren al meer dan 10 miljoen mensen gekozen voor Columbus Direct
  • Medische kosten zijn standaard meeverzekerd
  • Maar u bent ook verzekerd voor ongevallen, bagage, geld, rechtsbijstand, reisvertraging, en nog veel meer
  • Columbus Direct staat tijdens uw reis 24 uur per dag voor u klaar

Onafhankelijke beoordelingen voor de Columbus Direct Reisverzekering

De Columbus Direct Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Columbus Direct Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Columbus Direct Reisverzekering

Columbus Direct was (toen ik er een reis- en annuleringsverzekering afsloot) de goedkoopste die ik kon vinden. Positief punt is dat de verzekering na het einde van het contract (1 jaar) niet automatisch doorloopt, dus je zit er niet ongemerkt aan vast. Voorwaarden, eigen risico etc. Lijken als twee druppels water op die van de concurrentie.

Het antwoord op de vraag is : prins welilm-alexander ik zou heel erg graag de cd winnen omdat ik een fan ben van k3ik ben 12 jaargroetjes elmedina

ik vond het heel leuk om de move tegen pesten mee te deaomnar ik vond het jammer dat brahim en charlotte dat ze niet naar ons geweest om te zien dat we echt mee hebben gedaan want een paar kinderen van het eerste leerjaar bijvoorbeeld dat ze brahim en charlotte willen graag ziendit was eigenlijk jammer groetjes van lina pesten is stom ik wil dat het zal stoppen en niet meer bestaat!!!!!!!!!!!!!!

Columbus Direct is een site die voor uw reis een reisverzekering en ook een annuleringsverzekering verzorgt en dat zijn toch zeer belangrijke voorzieningen voor als u een reis boekt en onderneemt en niet van te onderschatten waarde en dus zeer belangrijk dat het goed geregeld wordt/.

Columbus Direct is een online verzekeraar als alle anderen. Hun reisverzekeringen zijn goedkoop, de dekking is vergelijkbaar met die van hun concurrenten (let op: dit geldt niet voor hun annuleringsverzekering), en ze proberen je niet met trucjes je contract achter je rug om te verlengen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen