Nationaal Spaarfonds Reisverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (13 reviews)

Logo verzekeraar Nationaal Spaarfonds

Nationaal Spaarfonds is een organisatie met meer dan 165 jaar ervaring. Onder het motto ‘Later begint Nu’ verzorgen zij voor 294.000 klanten verzekeringen.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Lage premie: al vanaf €1,95 per maand kunt u voortaan zorgeloos op reis
  • Gratis extra dekking: onderwatersport – óók duiken! – en wintersport standaard meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationaal Spaarfonds Reisverzekering

De Nationaal Spaarfonds Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 maart 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Nationaal Spaarfonds Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

Top 5 beste Nationaal Spaarfonds verzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationaal Spaarfonds Reisverzekering

Na een pechgeval met een camper waren we genoodzaakt om enkele dagen in een hotel te verblijven. Gewoon 4 dagen van je vakantie verpest plus uiteraard een forse reparatiekosten. Nu worden de extra verblijfkosten niet vergoed, omdat ik hulpverlening auto en motot niet apart had meeverzekerd bij mijn reisverzekering. Ik was ervan overtuigd dat dit juist via mijn ANWB lidmaatschap was gedekt. Kortom, zo dwingen ze je zaken dus dubbel af te sluiten, omdat er anders een schade tussen wal en schip valt. Nationaal Spaarfonds doet geen reisverzekeringen meer, maar verwijst naar OHRA, waar in de reisverzekering dezelfde truc schuilt.

Vooralsnog positief voor wat betreft de premie maar vooral de dekking (> ½ jaar) Minder positief over de schadeafhandeling. Claimde op 21-5 een schade, pas op 29 juni bericht dat claim werd toegekend en schadebedrag BINNEN 10 werkdagen zou worden uitbetaald. NA 10 werkdagen nog niets, geinformeerd en bericht dat door technische fout betaling niet werd verwerkt; geluul natuurlijk. Nu kon ik het (weer) binnen 5-10 werkdagen verwachten: Ben benieuwd.

Na het afsluiten heb ik niks meer van premio ontvangen. Geen polisnummer/voorwaarden/informatie…

had een reisverzekering wilde ook een annulerings verzekering en het werd geregeld

Te kort om over kwaliteit en deskundigheid echt te oordelen.

door brand alles verloren op vakantie maar niks gekregen kon namelijk mijn bonnetje van een oude jeans en de rest van mijn kleren niet laten zien nee ik bewaar geen kassa bonnen en verzamel die ook niet ik heb nog nooit zulke belachelijke brieven gekregen tis was geen diefstal maar brand met de niet vriendelijke groeten

Ik weet niet helemaal zeker of deze verzekering wel voor mij de juiste is.?

Bij inboedelverzekering slechte communicatie en langzaam, meerdere poststukken niet aangekomen

Afgesloten vanwege zeer aantrekkelijke prijs. Nog geen schade hoeven melden. Omdat alles via Internet loopt was het prima geregeld. Bovendien een kleinere verzekeraar waardoor het allemaal wat simpeler en doeltreffender lijkt.

Ik probeer ze nu al een week te bereiken via het contactformulier en email adres en NIEMAND reageert. Wat een slechte klantenservice – er is niet eens sprake van service. Ik ben zeer teleurgesteld.

Op 8 mei j.l. zou ik terugvliegen van Noord Spanje naar Nederland, door de aswolk lukte dit niet en was ik gedwongen een aantal nachten langer te blijven met alle kosten van dien. Die schade heb ik gemeld. Hierop (na maanden wachten) belde ik de maatschappij, of er nog een bericht was. Nee, want ze hadden de afwijzing van de vliegmaatschappij nodig, of ik die kon opsturen. In totaal 4x toegestuurd, van juni t/m eind september en toen in oktober van ellende iedere week maar per mail…geen reactie. Ook niet op mails met vragen om me op de hoogte te stellen van de stand van zaken. Ik vind het bedroevend en het is nòg niet opgelost!!! Conclusie…geen communicatie of service!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen