VvAA Reisverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar VvAA

Opgericht in 1924 als een onderlinge autoverzekering van artsen, is VvAA uitgegroeid tot een organisatie die opereert in het hart van de gezondheidszorg.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Geneeskundige kosten buitenland zijn gedekt
  • Zakenreizen zijn meeverzekerd Extra voordeel voor jou als zorgprofessional
  • Dekking voor medische spullen Extra voordeel voor jou als zorgprofessional

Onafhankelijke beoordelingen voor de VvAA Reisverzekering

De VvAA Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de VvAA Reisverzekering

Sinds 2014 een doorlopende reisverzekering gehad bij VVAA, en tot 2023 geen schade gedeclareerd. In 2023 werd een vlucht geannuleerd waardoor hotelovernachting moeten boeken en telefoonkosten naar buitenland gemaakt. Deze schade gedeclareerd. Helaas, indien wij reeds in het buitenland geweest waren viel deze onder de reisverzekering, maar nu nét daarbuiten, werd mij verteld. Voor hulp om geld te verhalen op vliegmaatschappij had ik een andere verzekering nodig gehad, namelijk die voor juridische bijstand. Mijn advies is om geen reisverzekering te nemen, maar dit geld in eigen zak te houden. Als je dan een keer schade hebt, is deze gecompenseerd door het niet jarenlang betalen van premie om er achter te komen dat jouw situatie toch net buiten de voorwaarden valt.

Vroeger hele goede ervaring mee gehad maar de koers is gewijzigd en tegenwoordig betaal je onwijs veel om niets terug te krijgen door interne regelingen en lijsten die niet vermeld worden in de polisvoorwaarden.

Ik heb elders mijn auto verzekerd, maar ging met iemand anders camper op vakantie. Best wel heel lastig om ergens pechhulp voor de camper bij te verzekeren, was bijna niet te doen. Toen bedacht ik dat ik een reisverzekering bij VvAA had. Daar kon ik een losse pechhulp buitenland module afsluiten en zelfs weer op elk moment opzeggen, maandeljiks. Eenmaal in de Oostenrijkse bergen stonden we met een lekke band. 45 minuten later stond er een vriendelijke Oostenrijker op de berg die ons binnen een paar minuten had geholpen. Na terugkomst thuis kon ik de module meteen weer opzeggen en ik denk dat het me uiteindelijk 4 of 5 euro heeft gekost. Echt topservice!!!! Zou het iedereen aanraden

waardeloze verzekering zonder enige empathie met klant.Er alleen maar op uit om geld in eigen zak te houden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen