Verzekeruzelf.nl Reisverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (9 reviews)

Verzekeruzelf.nl Verzekeringen Ervaringen

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op het internet en staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren.

Voordelen van Verzekeruzelf.nl:

 • U zit nergens aan vast; beëindigen wanneer u wenst
 • De laagste premies met de beste dekking
 • Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar in uw digitale dossier
 • 24-uurs schadeservice die te volgen is in uw digitale dossier
 • Groene en papierloze organisatie waarin het milieu voorop staat
 • Privacy Garantie: helder en zonder verrassingen
 • Inschrijvingen zijn veilig en betrouwbaar

Voordelen van deze reisverzekering:
 • Flexibel samen te stellen, geheel passend bij uw situatie
 • Altijd verzekerd, wanneer u ook gaat, waar ter wereld
 • Mee te verzekeren: wintersport
 • Unieke annuleringsdekking

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Verzekeruzelf.nl

De Verzekeruzelf.nl Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Verzekeruzelf.nl Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Verzekeruzelf.nl Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De Verzekeruzelf.nl Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Verzekeruzelf.nl Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 maart 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Verzekeruzelf.nl Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Verzekeruzelf.nl Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Verzekeruzelf.nl Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Verzekeruzelf.nl Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Verzekeruzelf.nl Commercial Doorlopende Reisverzekering (2012)

Verzekeruzelf.nl Commercial (2012)

Allianz Global Assistance Reisverzekering (2018)

Ervaringen met de Verzekeruzelf.nl Reisverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen