Nationale-Nederlanden Reisverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De reisverzekeringen van Nationale-Nederlanden Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Speciale tips & aanbiedingen bij deze Nationale-Nederlanden verzekering

 • Profiteer van pakketkorting bij NN

  De verzekeringen in het NN Zekerheidspakket Particulieren zijn verdeeld over 5 rubrieken: recht en plicht, wonen, vervoer, vrije tijd en inkomen.
  Voor elke nieuwe rubriek waarbinnen u een verzekering afsluit, krijgt u 2% korting. Dat kan dus oplopen tot 8% korting als u in alle rubrieken een verzekering hebt.
  De kortingen gelden voor de verzekeringen die u binnen het pakket afsluit.

Voordelen van een Nationale-Nederlanden Reisverzekering

Voordelen van deze reisverzekering:
 • 24 uur per dag professionele hulp via alarmcentrale
 • Kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd
 • Ook geldig in Nederland, mits sprake is van betaalde overnachting
 • Verzekerde gezinsleden kunnen afzonderlijk van elkaar op vakantie

Deze informatie wordt verstrekt door Nationale-Nederlanden en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze reisverzekeraar. Meer informatie...

Kies de reisverzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nationale-Nederlanden Reisverzekering met andere reisverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nationale-Nederlanden Reisverzekering Ervaringen ABN AMRO Reisverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ondanks dat ik langer dan 5 minuten moest wachten bracht ik het geduld op om dat toch te doen. (Je... De online schade melding werkt snel en prima. Wat verwarrend om bij annuleringen de ingangsdatum t...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Nationale-Nederlanden

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze reisverzekering:

MoneyView
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 maart 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door beoordeeld met een 6,9.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door beoordeeld met een 7,0.
Meer tonen...
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door beoordeeld met een 7,0.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door beoordeeld met een 7,1.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door beoordeeld met een 7,2.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door beoordeeld met een 7,1.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door beoordeeld met een 7,0.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door beoordeeld met een 4,6.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door beoordeeld met een 7,0.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Nationale-Nederlanden

Ontdek verdere meningen die er zijn over Nationale-Nederlanden:

Adfiz
Nationale-Nederlanden is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 november 2011 door als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
MetrixLab
Nationale-Nederlanden is op 26 mei 2011 door benoemd tot Website van het Jaar in de categorie Bedrijvenwebsites.
Stichting toetsing verzekeraars
Nationale-Nederlanden is op 5 oktober 2010 door voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Reisverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(16 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de reisverzekering van Nationale-Nederlanden

zegt op 5 februari 2014:

Ondanks dat ik langer dan 5 minuten moest wachten bracht ik het geduld op om dat toch te doen. (Je weet immers nooit wanneer je wordt teruggebeld als je de keuze van terug-laten-bellen maakt.) De behandeling verliep daarna goed. Rustig en duidelijk; niets te klagen. Wel richting opdrachtgever van de NN namelijk de ING die er kennelijk voor gekozen heeft om bij een automatische incasso niet meer te laten vermelden dat het gaat om een doorlopende reisverzekering...

zegt op 14 januari 2014:

geweldige afhandeling van een reis verzekering na het overlijden van mijn zoon.

zegt op 5 november 2013:

Ook bij schade op reisverzekeringen, waarop wij in de afgelopen 4 jaren 3 x een beroep op de Nationale Nederlanden hebben moeten doen, is alle schade steeds op korte termijn volledig vergoed.

zegt op 18 september 2013:

Binnen 1,5 uur stond de schade die ik online geclaimd had op mijn reisverzekering op mijn rekening, super!

zegt op 15 augustus 2013:

De schade op mijn doorlopende reisverzekering kon ik online indienen. Handig en snel. Binnen een week stond de uitkering op mijn rekening. Super!

zegt op 14 mei 2013:

Nadat ik mijn schade, medische kosten, medicijnen en km-vergoeding, gemaakt in Nieuw-Zeeland, had in gediend, had ik binnen 1 week het geld op mijn rekening staan. Het telefonisch contact was ook uitstekend. Eigenlijk wist ik het al. In 2011 is mijn man overleden, na een hartstilstand en 2 weken verblijf, in coma, in een Duits ziekenhuis. De afhandeling en vergoeding was uitstekend geregeld. Alle kosten t/m telefoontjes naar ziekenhuis, hulpdiensten enz., parkeerkosten ziekenhuis, heen en weer rijden naar ziekenhuis vanaf hotel, auto- en treinreis kinderen, en zelfs repatriëring van onze caravan, is zonder commentaar vergoed. Zelfs de btw op de kosten van het mobiele ellen, wat ik vergeten was te declareren, werd uitbetaald. Hulde.

zegt op 2 mei 2013:

In Senegal kreeg ik een medisch probleen en vloog voor operatie terug naar NL. Hiervoor zonder morren alle kosten vergoed gekregen. Door een ruime interpretatie van voorwaarden en onverplicht bijdragen in de kosten voor terugreis ben ik inmiddels per openbaar vervoer onderweg om mijn achtergebleven camper te gaan bophalen en terugrijden, aangezien vliegen medisch niet versntwoord is.

zegt op 9 april 2013:

Tijdens een korte trip bleek onze luxe koffer door derden onherstelbaar beschadigd te zijn. Na de schade te hebben gemeld bij onze tussenpersoon ontvingen we een schadeformulier. Na deze te hebben ingevuld en teruggemaild, liet onze tussenpersoon al met een paar dagen weten dat de schade was afgehandeld en er een redelijk bedrag (de koffer was niet meer nieuw) zou worden uitgekeerd. Een dag later was dit bedrag al bijgeschreven op onze rekening. Een zeer snelle afhandeling!

zegt op 26 maart 2013:

Mijn ervaring met de doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden is zeer goed, de klachtafhandeling is vlot en correct verlopen.

zegt op 14 maart 2013:

De doorlopende reisverzekering is helder, en wordt bij schade transparant en fair afgewikkeld .

zegt op 13 februari 2013:

Schade afhandeling op grond van de reisverzekering vlot en zonder poespas afgehandeld, maar de passage in de polis dat deze ook geldt ook maximaal 3 niet tot het gezin behorende personen blijkt in de praktijk niet waar te zijn.

zegt op 3 januari 2013:

Heb ervaren dat een schade, waarbij veel emotie speelt (annulering reis wegens ernstige ziekte echtgenote)begripvol en zonder toestanden onmiddellijk werd opgelost. Het bloemetje, dat wij daarna ontvingen waarin beterschap werd gewenst heeft ons zeer getroffen. Prima werk!

Nee, ik zou een Nationale-Nederlanden Reisverzekering niet aanbevelen

uit Delft zegt op 6 december 2017:

Enige voordeel van deze verzekering was de lage kosten, maar toen ik een schade aanmelde was dat weer net niet gedekt. Dat terwijl mijn reisgenoot met dezelfde claim gewoon 170 euro bij zijn verzekering kreeg uitgekeerd, dus daar wel gewoon gedekt. Dan heb je niets aan zo'n verzekering bij Nationale Nederlanden. Gezien andere klachten over afhandeling is er weinig reden een verzekering bij hun af te sluiten.

zegt op 26 november 2013:

Wij hebben een reisverzekering van NN. Afgelopen zomer kregen we op de terugreis autopech in Frankrijk en moesten we een extra nacht in een hotel slapen. De rekening netjes bij de reisverzekering ingediend. Al heel snel ontvangen we een antwoord terug dat de verzekering geldt voor auto's jonger dan 9 jaar. De auto is 9 jaar oud! Had ik dit geweten dan had ik de reisverzekering stopgezet en dus geen premie meer betaald.

zegt op 30 oktober 2013:

na jaren lang verzekerd te zijn geweest, en nooit wat geclaimd te hebben, werd er in de afgelopen zomervakantie onze auto opgebroken en werd alles gestolen. de bagage lag in de afgesloten kofferbak en was van buitenaf niet zichtbaar dat er wat in de auto zou liggen. onze bagage hadden wij geclaimd bij onze reisverzekering, maar deze weigeren uit te keren, omdat ze vinden dat er ten alle tijden niets in de auto mag liggen. wel jaren lang premie betalen, maar als er iets gebeurd, niets kunnen betekenen voor je klant. omdat we geen vertrouwen meer in deze verzekeringsmaatschappij hebben, hebben we besloten alle verzekeringen die wij hadden bij NN op te zeggen.

zegt op 15 augustus 2013:

De schade op mijn doorlopende reisverzekering kon ik online indienen. Handig en snel. Binnen een week stond de uitkering op mijn rekening. Super!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen