Reisverzekering vergelijken

Een reisverzekering dekt schade tijdens jouw vakantie. Bijvoorbeeld als jouw bagage gestolen wordt of als je een ongeluk krijgt. Bij ons kun je de reisverzekering vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Een reisverzekering is trouwens niet duur. Voor een paar euro per maand heb je al een goede dekking.

Beschikbare verzekeraars

Deze premies zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Alleenstaand zonder kinderen
  • Geboren op 01-01-1985
  • Europa dekking
  • Bagage is gedekt tot minimum bedrag
  • Eigen risico tussen € 100 en € 250

Berekend op 19-09-2022

Reisverzekering vergelijken 2022

Er kan van alles gebeuren op reis, waar een reisverzekering dekking voor biedt. Een ongeval, diefstal of andere schade. Het overkomt iedereen wel eens. Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.

Bij het vergelijken van een reisverzekering kun je jouw wensen aangeven. Onder andere wat je wel en niet wilt verzekeren en in welk gebied je dekking wilt. Zodra je alles hebt ingevuld wordt automatisch jouw premie berekend. De goedkoopste reisverzekering staat altijd bovenaan. Controleer ook altijd de voorwaarden en het eigen risico. Zie je er een tussen staan die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je deze direct afsluiten, zodat je veilig op reis kunt gaan. 

usp1

Reisverzekering vergelijken

Vergelijk de reisverzekering en kies degene die het best bij je past

usp2

Besparen

Door te vergelijken ontdek je wie de goedkoopste is en bespaar je al snel

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste Reisverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de reisverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
centraal-beheer
unive_96x35
anwb_96x35
inshared
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 19 september 2022

Laatste klantbeoordelingen

al 6 jaar lang de doorlopende reisverzekering van Europeesche. Altijd de duurste premie gehad, beste dekking. Op een festival bestolen van al ons geld, Europeesche verzekerd helemaal NIKS. 4 uur lang op politiebureau gezeten om aangifte te doen. Ze willen onze claim niet eens inhoudelijk behandelen want ‘contact geld is niet mee verzekerd'. Terwijl er duidelijk in mijn polis staat dat geld tot 500 EUR verzekerd is. Daar heb je dan jaren de aller duurste premie voor betaald. Alleen maar cashen, als er een keer niets is krijg je niks van ze. Daarnaast staat er op hun website dat je binnen 10 dagen bericht hebt, heb ook nog een anderhalf maand op antwoord moeten wachten. Ik heb de verzekering voor volgend jaar meteen opgezegd.

Waardeloze doorlopende reisverzekering! Denk je al jaren goed verzekerd te zijn inclusief optie annuleren erbij, moet je annuleren door ziekte blijk je niet ziek genoeg! Brief van specialist met advies niet te reizen erbij, maar Aegon belazerd liever de mensen die al jaren een verzekering hadden. Echt waanzin dat dit zomaar kan.

Vader overleden tijdens zijn vakantie in het buitenland. Wij waren ook op vakantie en moesten hotels annuleren en extra kosten maken om de schadebedrag te beperken. Als wij terug naar Nederland wilden zou dat 800-1000€ per persoon kosten maar ipv die kosten maken bleven we en maakten we extra kosten van ongv. 1500€ die ing niet wil vergoeden, omdat mijn vader in het buitenland is overleden en niet in nederland. We zouden dus eigenlijk niet de schade moeten beperken maar gewoon de eerste vlucht terug pakken. Dan zouden we wel recht hebben op een vergoeding?! ah nee want je vader is niet in Nederland overleden. waarom heb ik überhaupt een verzekering? voor dit soort situaties toch? wat maakt het waar iemand is overleden? voorwaarde is toch dat het 1e graads familielid moet zijn?! Btw er staat ook nergens in de polis dat er niet gekeerd wordt als iemand in het buitenland overlijdt.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen