Zorgverzekering vergelijken 2023

In deze 5 stappen snel jouw zorgverzekering vergelijken

  1. Vul jouw geboortedatum, postcode en geslacht in
  2. Geef aan of je gezinsleden wilt meeverzekeren
  3. Kies je zorgkeuze en eigen risico
  4. Selecteer aanvullende dekkingen als je dat wilt
  5. Vergelijk alle zorgverzekeringen en kies de beste

5 bekende zorgverzekeraars

Laden...

Top 5 beste zorgverzekeringen 2022

Top 5 populairste zorgverzekeringen 2022

usp1

De beste zorgverzekering staat bovenaan

Vergelijk de zorgverzekering en kies de beste voor jou

usp2

Altijd de beste deal

Via onze zorgvergelijker ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke informatie over de zorgverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de zorgverzekeraars

cz zorgverzekering
vgz zorgverzekering
menzis zorgverzekering
ditzo zorgverzekering
zorg en zekerheid zorgverzekering
zilveren kruis zorgverzekering
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 23 december 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 07 december 2023

Laatste klantbeoordelingen

PAS OP: Verzeker je huisdier hier niet! Mijn lieve pup heb ik laten checken bij de dierenarts voor z’n knietjes.. hij heeft misschien patella luxatie en zelfs een onderzoekend consult naar een wat zij noemen “genetische afwijking” wordt niet vergoed. Ik heb het duurste pakket! En ik betaal bijna 40 euro per maand! Overstappen naar een andere verzekering kan nu ook niet meer, want die zien dit nu als “iets wat al bekend was” en dus nieuw voor de andere verzekeraar. Voel me ZWAAR genaaid en deze partij doet echt aan je reinste GELDKLOPPERIJ! Trap er niet in!

Dienen onterechte facturen in bij verzekerden voor medicatie die nooit meegenomen is bij de apotheek. Bij klacht indienen worden steeds loze beloftes gedaan. Zeer lange wachttijden aan telefoon en je word met een kluitje het riet ingestuurd. Probleem wordt maar niet opgelost.

al 30 jaar bij de IZA verzekerd. Mijn reizigersvaccinaties altijd vergoed gekregen als je deze bij de GGD ging halen. Ook dit jaar haal ik de benodigde vaccinaties en wordt de declaratie ineens afgekeurd omdat de GGD niet meer als dienstverlener op de lijst staat. Ja dat moet je dan allemaal als klant zelf maar van te voren uitzoeken. Je betaalt als klant wel ieder jaar een dikke premie en wordt vooral geinformeerd wat er niet meer in net pakket zit maar wijzigingen in zorgaanbieders mag je als klant zelf uitzoeken. In 30 jaar altijd de GGD vergoed gekregen dan is het in mijn beleving niet meer dan klantgericht als je ook zorgt dat de klant geinformeerd wordt dat deze dienstverlening veranderd. IZA vond ik juist een prettige aanbieder omdat zij op dit gebied veel stabiliteit boden maar ook deze zorgaanbieder gaat nu naar verslechtering op dit gebied jammer.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen