Sport Medisch Advies vergoeding 2024

Sport medisch advies is voor mensen die door blessures of klachten niet op een normale wijze kunnen sporten. Of juist klachten hebben tijdens het sporten waardoor dit een belemmering geeft. Onder het Sport Medisch Advies verstaat men ook de sportkeuringen, onderzoeken en behandelingen.

Sport Medisch Advies vergoeding

Sport Medisch advies vergoeding vanuit het basispakket?

Nee, de vergoeding voor het sport medisch advies komt nooit uit het basispakket van de zorgverzekering. Wel is het mogelijk een aanvullende zorgverzekering af te sluiten die dit bevat.

Sport medisch advies vanuit de aanvullende zorgverzekering

Er is een mogelijkheid tot het verkrijgen van een vergoeding voor het verkrijgen van sport medisch advies. Echter is dit in veel gevallen wel een beperkt bedrag dat je hier maximaal als vergoeding krijgt.

Sluit je een aanvullende zorgverzekering enkel af voor het verkrijgen van sport medisch advies? Dan raden wij je aan om goed te kijken naar de kosten die je extra betaald voor de premie alsook de opbrengst / vergoedingen van de verzekeraars. In veel gevallen loont dit namelijk niet om dit af te sluiten, mits je ook gebruik maakt van overige zaken zoals fysiotherapie of andere behandelingen.

Sport medisch advies vergelijken?

Wil je de zorgverzekeraars vergelijken die sport medisch advies aanbieden? Dat kan eenvoudig en snel middels onze zorgvergelijker. Binnen enkele minuten heb jij een polis die aansluit op de wensen van dit moment voor de zorgverzekering van 2024!

Geschreven door
geschreven door Leon Schouten
Geschreven door groot
Geschreven door Leon Schouten
Leon Schouten is voormalig directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 2 december 2021
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 04 januari 2024