Nationale Nederlanden Zorgverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Zorgverzekering Nationale Nederlanden 2024

Ben je op zoek naar de Nationale Nederlanden zorgverzekering voor 2024? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of Nationale Nederlanden de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij Nationale Nederlanden een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen Nationale Nederlanden zorgverzekeraar

 • Ruime zorgkeuze
 • Goede klantenservice
 • een van de grootste verzekeraars van Nederland

Basisverzekering Nationale Nederlanden (2024)

Bij Nationale Nederlanden bieden ze een combinatie basisverzekering. Dat betekent dat je in de meeste gevallen 100% van de kosten vergoedt krijgt. Ga je naar een niet-gecontracteerde zorgverlener, dan ontvang je 75%. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid.

Aanvullende zorgverzekering Nationale Nederlanden

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de Nationale Nederlanden zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

 • Jij & Gemak
 • Jij & Jonge kinderen
 • Jij & Pubers
 • Jij & Vitaal
 • Start
 • Extra
 • Compleet

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering Nationale Nederlanden

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een Nationale Nederlanden tandartsverzekering. Nationale Nederlanden biedt hiervoor de volgende verzekeringen:

 • TandenGaaf 250
 • TandenGaaf 500
 • TandenGaaf 1000
 • TandenGaaf 1500

Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie Nationale Nederlanden 2024

Hieronder vind je de premie van Nationale Nederlanden. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024

Jaar Restitutie Natura Combinatie
2024

2023

2022

€140,50

€ 147,00

€ 137,45

€ 132,15

2021 € 129,44
2020 € 122,76
2019 € 128,60
2018 € 119,58

Eigen risico Nationale Nederlanden 2024

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2024 een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering

De Nationale-Nederlanden Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Ziektekosten’.

De Nationale-Nederlanden Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden AV Tandheelkundig’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale Nederlanden Zorgverzekering

Wat ik zie bij jullie is, dat het om 3/4 dezelfde verzekeringen gaat. Weinig variatie. Bij BN is de premie voor dit alles €182,- dus hoezo vergelijken. Ik ben prima tevreden met NN

Ze doen er alles aan om je declaraties af te wijzen. Waar Delta Lloyd je in alle redelijkheid behandelt, doet Nationale Nederlanden het tegenovergesteld. Bezwaarschriften worden weken later opgevolgd met een telefoontje waarin een vooraf ingestudeerde mededeling wordt gedaan. Geen enkele menselijkheid te vinden in dit hele bedrijf.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen