Podotherapie vergoeding 2021

podotherapie vergoedingPodotherapie behandelt klachten die door een afwijkende voetstand, teenstand of looppatroon veroorzaakt zijn. Dit kunnen klachten aan de voeten, nagels en andere plekken van het lichaam zijn of het aanmeten van steunzolen. Ga jij met regelmaat naar de podoloog of heb je steunzolen? Dan kan een vergoeding voor podotherapie uitkomst bieden.

Podotherapie vergoeding basisverzekering

De basisverzekering vergoedt alleen podotherapie behandelingen wanneer iemand last heeft van diabetes type 1 of 2. Val jij niet onder deze doelgroep? Dan heb je geen recht op dekking vanuit de basisverzekering.

Vergoeding podotherapie aanvullende zorgverzekering

Je kunt er ook voor kiezen om een aanvullende verzekering te nemen. Deze dekt de kosten voor de podoloog. Let altijd goed op de vergoedingen. Soms staat er een maximum bedrag, soms een vergoeding per consult en anders een vergoedingspercentage. Door de zorgverzekering 2021 te vergelijken kom je erachter waar je de beste zorgverzekering voor podotherapie kunt afsluiten. Handig om te weten: voor zorg vanuit de aanvullende verzekering betaal je geen eigen risico.

Zorgverzekering vergelijken