Aegon Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Er staan 240 juristen en 50 advocaten voor je klaar
  • Ook als je alleen een vraag hebt
  • Dekking bij inschakeling van externe advocaten en experts

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Rechtsbijstandverzekering

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Rechtsbijstandverzekering

In 2015 heb ik online een rechtsbijstandsverzekering (ALLRISK) bij Aegon afgesloten. In 2018 heb ik een beroep op mijn Rechtsbijstandsverzekering gedaan ivm UWV-problematiek. Destijds had Aegon een contract met SKR, waardoor ik ná beoordeling @Aegon of ik daarvoor verzekerd. Na goedkeuring ben ik door een jurist bijgestaan en werden de kosten door mijn rechtbijstandsverzekering gedekt. Nu ben ik weer in conflict met het UWV en heb voor juridisch advies een beroep gedaan op mijn bestaande rechtsbijstandsverzekering biij Aegon. Ik kreeg de melding dat ik NOOIT verzekerd ben geweest voor de module “Arbeid & Inkomen” waar mijn conflict met het UWV onder valt. Ik heb Aegon aangegeven dat ik in 2018 al een beroep op mijn verzekering had gedaan en destijds WEL werd geholpen. Ik had immers een allrisk-rechtsbijstandsverzekering en heb nooit iets laten wijzigen!!! SKR heeft in opdracht van Aegon mij toen volledig bijgestaan!!! In de tussentijd heeft Aegon het contract (2019) met SKR beëindigd en is heeft de rechtsbijstandsverzekering ondergebracht bij Arag. Ook heeft Aegon in de loop der jaren de polissen gewijzigd/samengevoegd, waardoor het mij eigenlijk niet duidelijk meer is waarom ik nu ineens niet verzekerd ben inzake het UWV. Ik heb nooit iets veranderd en Aegon beweert nu dat ik destijds nooit geholpen had mogen worden, omdat ik destijds volgens hen met een allrisk rechtsbijstandsverzekering ook niet verzekerd was voor “Arbeid&Inkomen) Ik moet zelf bewijzen dat ik wel verzekerd was, maar kan dat nergens meer achterhalen. Ik heb alleen een polis gevonden waarin in staat dat ik allrisk verzekerd ben, maar de polisvoorwaarden ontbreken. Die kan ik nergens meer terug vinden. Ik begrijp niet hoe dit mogelijk is en sta met mn ahmden in het haar. Kan vanuit mijn kant helemaal niets doen. Zij beweren en doen wat ze willen en ik als consument loop nu helemaal vast!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen