Aegon Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Er staan 240 juristen en 50 advocaten voor je klaar
  • Ook als je alleen een vraag hebt
  • Dekking bij inschakeling van externe advocaten en experts

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Rechtsbijstandverzekering

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Rechtsbijstandverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen