Univé Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 5.8/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Univé

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Af te sluiten voor één of twee personen
  • Af te stemmen op je persoonlijke situatie
  • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid mogelijk

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Univé Overlijdensrisicoverzekering

Ik heb mijn autoverzekering bij Univé en een paar keer telefonisch kontakt gehad. De premie is zeer concurrerend en de telefonische service ruim voldoende en vriendelijk. Werd steeds direct geholpen en niet 10 x doorverbonden.

Ik heb een review over unive SUR omdat ik daar afgelopen week gebruik van heb gemaakt. Ik had een vraag over een persoonlijk geschil en ben proffesioneel en goed te woord gestaan. Ze kunnen je bij unive SUR alleen helaas niet helpen als het om een geschil gaat tussen 2 particuliere personen, alleen als het gaat om een particulier en een bedrijf. Wel ben ik correct doorverwezen naar een rechtswinkel waar ik verder goed ben geholpen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen