Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (32 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Financiële zekerheid voor uw nabestaanden
  • U heeft de keuze uit drie verzekeringsvormen
  • U kunt het verzekerde kapitaal afstemmen op uw persoonlijke situatie
  • U geniet optimale financiële vrijheid, doordat u zelf de hoogte en duur van de inleg kunt bepalen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering

De Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,2.

De Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering is in de Research Special Overlijdensrisicoverzekeringen van 1 februari 2008 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering

Hier worden vrouwen gediscrimineerd Vrouwen betalen meer aan poliskosten als waar men voor verzekerd is en hier krijgen mannen 10 keer zoveel winst uitgekeerd als vrouwen Wil je dus van je geld af dan moet je hier verzekeren

Erg slecht. Wij hebben genoeg aan ons hoofd. Komen afspraken niet na!!! Na veel achter aan bellen en achteraan zitten wordt je afgebekt als een stuk strond.. Waardeloze mensen die geen inlevingsvermogen hebben!!! Ben benieuwt of de brief deze week aan komt na 2 maanden zeuren..hij zou op de bus zijn gehoopt… Ik laat me verassen!!! De enige maatschappij waar wij als rouwende familie achteraan moesten zitten In een woord schandalig!!!!

Erg vriendelijke mensen, die je helpen bij je probleem en die helpen oplossen. Niet lang wachten bij evt. doorverbinden en geen hinderlijke muziek tussendoor.

Een prettige verzekeringsmaatschappij, met vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben, je wordt dan ook niet doorverbonden van de ene naar de andere medewerker. Klasse

Toen ik belde over ruitschade werd ik deskundig geadviseerd en direct doorverbonden met een reparateur ter plaatse, chapeau!!

Het doorverbinden ging vlug, en ik werd goed informeert. Met vriendelijke groeten Gerardus Luyten

Na honderd keer doorverbinden toch geen antwoord. En dat ondanks het drie lagen diepen keuzemenu en de enorme rij telefoonnummers op de website.

Naar Nationale-Nederlanden bellen is voormij ontspannend gesprek, niet van die langdurige doorverbinding , en minuten lang naar iritante muziek luisteren.

Snel doorverbonden. Hoefde de niet vraag opnieuw voor te leggen. Gesprek was duidelijk, prettig en snel.

werd heel snel afgescheept en doorverwezen naar de kleine lettertjes had meer verwacht van de dame aan de andere kant en toen ik vroeg wat kan ik doen om wel verzekerd te zijn voor dit soort voorvallen zij ze moet u maar bellen met afdeling aceptatie kreeg een nummer en dat was het meer niet vondt dit wel jammer bij rvs werd je doorverbonden

ik ben tevreden met mijn verzekerings maatschapij ,als ik ontevreden ben over een product zal ik dat wel aangeven .Ik zou het wel prettig vinden om een contact persoon te hebben die mij kent ,en met een telefoontje alles kan bespreken,dat doorverbinden en steeds andere medewerker die ik steeds mijn verhaal moet vertellen vind ik niet prettig.korte lijnen vind ik prettiger.

Van 10 uur 's morgens tot 14 uur geprobeerd om een juist rekeningnummer te achterhalen voor de premie van mijn begrafenis verzekering, verscheidene medewerkers aan de lijn gehad, eindeloos doorverbinden van Den Haag naar Ede, en weer terug. Smoesjes over verkeerd doorverbonden of verkeerde afdeling, wel of niet in computersystemen kunnen kijken, en aan het eind van dit drama nog geen oplossing.

Mijn ervaring is ,als je eenmaal de juiste persoon aan de telefoon hebt, je ook zeer adequaat geholpen wordt en ik werd ook snel doorverbonden naar een totaal andere afdeling ,datwas wel zo prettig.

Zeer goed en netjes te woord gestaan en direct doorverbonden naar andere afdeling die ik ook nodig had. Hoef niet op nieuw te bellen.

gaan niet serieus met een gemelde schade om, je wordt meteen doorverwezen naar een andere instantie bv. rechtsbijstand, na bijna 2 weken krijg je dan als antwoord: helaas de schade is niet gedekt, wij kunnen niets voor u betekenen!

het doorverbinden van de enen naar de andere afdeling vreselijk werd hier niet vrolijk van niet iemand die alles in een keer kan beantwoorden

Telefonisch begripvol, geduldig en deskundig te woord gestaan door diverse medewerkers van N.N. Snelle reactie en doorverwijzing naar goede experts. Wij zijn blij met de correcte schadeafhandeling door N.N.

Bij het doorverbinden kijken of het de goede afdeling is, wat iedere keer niet gebeurd.

Prima afhandeling, iets meer doorvragen over de verzekerings situatie is wel gewenst.

Wanneer je zowel verzekeringen als hypotheken hebt bij de NN, dan weten de afdelingen (hypotheken en verzekeringen) niets van elkaars producten. Je wordt steeds maar doorverbonden en kunt steeds weer je verhaal doen. zeer frustrerend

Niet zo'n moeilijke vraag mijnerzijds: stopzetten motorverzekering. Vriendelijk en snel geholpen.

De mensen en maatschappij Nationale Nederlanden hebben meer in zich als verkoop praatjes. Ook in moeilijke en zware tijden hebben zij oog en belangstelling in hun klanten. Wij hebben dit onlangs mogen ervaren na een triest voorval en kregen dezelfde dag nog een zeer nette attentie thuis bezorgd met een persoonlijke boodschap. Ik denk dat als je de mensen zo behandeld dat dit het beste visite kaartje voor een bedrijf is.

Ik heb de schade telefonisch gemeld waar ik goed geholpen ben en ben doorverwezen via een mail om daar de details van de kosten door te geven.. Hierna heb ikzelf niks meer gehoord over de melding,behalve dat 't in behandeling is.. Achteraf kreeg ik een soort van lege mail en een paar dagen later de melding dat de schade is afgehandeld en mijn ervaring hier wil delen.. Dus de schade is uitstekend afgehandeld maar iets meer informatie richting mijn kant had 't wat duidelijker gemaakt..

Ik heb een positieve ervaring gehad met de nationale nederlanden. Mijn man is vorig jaar gestorven. We hadden bij de nationale nedelanden een levens verzekering afgesloten, ze hebben dat vlug en correct voor me afgehandeld, ondanks dat ze lanfg op de ontbrekende papieren hebben moeten wachten.

Bij mijn schademelding werd ik direct doorverbonden met de goede afdeling en ik werd goed op de hoogte gesteld, dat een onderhoudsbedrijf contact met mij zou opnemen.

Mijn ervaring m.b.t de telefonische helpdesk is niet zo goed. Eerst verschillende keuzemenu's doorlopen en de naar mijn idee best optie gekozen, je raadt het al: alsnog verkeerde afdeling. Dit was begin januari 2013. Destijds is mij toegezegd dat alles geregeld zou worden, maar na 4 weken stilte toch zelf maar weer eens gebeld. Wéér zelfde keuzemenu, wéér verkeerde afdeling. Uiteindelijk doorverbonden met juiste afdeling. Toen werd mij verteld dat de collega die mij begin dit jaar geholpen had, blijkbaar toezeggingen heeft gedaan die hij nooit had mogen doen. Nu werd mij verteld dat hetgeen ik wilde, eigenlijk helemaal niet kon en dat ik het maar op een andere manier moest regelen. Uiteindelijk uitgelegd dat ik daar niet van gediend was, omdat ik bij NN in het systeem sta, post ontvangen had, en nota bene iedere maand premie betaal en dat het mij dus niet meer dan logisch leek dat NN mijn verzoek z.s.m. in behandeling zou nemen. Toen heeft mijn contactpersoon overleg gepleegd met een collega en is mij toegezegd dat een binnen 5 werkdagen geregeld zou worden. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst brengen gaat…

Nationale Nederlanden staat voor snelle, correcte afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe de schadeafwikkeling verloopt. Medewerkers die luisteren, doorvragen en de zaak snel in beeld hebben. Ga zo door.

IK had een koophuis er is in het verleden mis gegaan wat er mis kon gaan dubbele verzekeringen polissen waar ik niks aan had hoop fouten bij /rvs gemaakt en nu is deze verzekering anders er word nu gevraagd wat voor verzekering wilt u nu ik heb nu een huurhuis dus alles licht anders en een betere uitleg gegeven nu gewoon op die manier doorgaan.

Vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van NN. Hij gaf me de informatie die ik vroeg en nam de tijd voor me. Geen urenlange wachttijden, geen doorverbind-drama en geen 20-cent-per-minuut-lijn. Gewoon de service die je verwacht maar zeker niet overal treft. Dik tevreden!

Fijn advies, makkelijk te begrijpen, snel geholpen! Je kunt zelf een keuzen maken op welke manier je gebruik wilt maken van de ORV. Direct afsluiten via internet, via een telefonisch advies of via een NN adviseur. TOP!

Hetgeen ik niet elegant vind is dat, aangezien de vervaldatum de 8e v.d. maand is, er op 24 januari reeds de premie van mijn rekening is afgeboekt t/m februari

Het is onmogelijk om sneller dan na 5 maal doorverbonden te zijn de juiste man/vrouw aan de lijn te krijgen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen