Let op: de overlijdensrisicoverzekering van Nationale-Nederlanden wordt niet meer aangeboden.

Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De overlijdensrisicoverzekering van Nationale-Nederlanden Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van een Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Financiële zekerheid voor uw nabestaanden
  • U heeft de keuze uit drie verzekeringsvormen
  • U kunt het verzekerde kapitaal afstemmen op uw persoonlijke situatie
  • U geniet optimale financiële vrijheid, doordat u zelf de hoogte en duur van de inleg kunt bepalen

Deze informatie wordt verstrekt door Nationale-Nederlanden en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze overlijdensrisicoverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering met andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Na honderd keer doorverbinden toch geen antwoord. En dat ondanks het drie lagen diepen keuzemenu e... Ik wil jullie bedanken voor de supersnelle afhandeling echte aanrader hoop dat er nog heel veel me...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Nationale-Nederlanden

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze overlijdensrisicoverzekering:

Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 April 2010 door beoordeeld met een 6,2.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering is in de Research Special Overlijdensrisicoverzekeringen van 1 February 2008 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

Vermeldingen en recensies van Nationale-Nederlanden

Ontdek verdere meningen die er zijn over Nationale-Nederlanden:

Adfiz
Nationale-Nederlanden is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
MetrixLab
Nationale-Nederlanden is op 26 May 2011 door MetrixLab benoemd tot Website van het Jaar in de categorie Bedrijvenwebsites.
Stichting toetsing verzekeraars
Nationale-Nederlanden is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(31 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de overlijdensrisicoverzekering van Nationale-Nederlanden

zegt op 30 January 2014:

Erg vriendelijke mensen, die je helpen bij je probleem en die helpen oplossen.
Niet lang wachten bij evt. doorverbinden en geen hinderlijke muziek tussendoor.

zegt op 13 January 2014:

Een prettige verzekeringsmaatschappij, met vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben, je wordt dan ook niet doorverbonden van de ene naar de andere medewerker. Klasse

zegt op 7 January 2014:

Toen ik belde over ruitschade werd ik deskundig geadviseerd en direct doorverbonden met een reparateur ter plaatse, chapeau!!

zegt op 17 December 2013:

Het doorverbinden ging vlug, en ik werd goed informeert.

Met vriendelijke groeten

Gerardus Luyten

zegt op 3 December 2013:

Naar Nationale-Nederlanden bellen is voormij ontspannend gesprek, niet van die langdurige doorverbinding , en minuten lang naar iritante muziek luisteren.

zegt op 2 December 2013:

Snel doorverbonden. Hoefde de niet vraag opnieuw voor te leggen. Gesprek was duidelijk, prettig en snel.

zegt op 26 November 2013:

werd heel snel afgescheept en doorverwezen naar de kleine lettertjes had meer verwacht van de dame aan de andere kant en toen ik vroeg wat kan ik doen om wel verzekerd te zijn voor dit soort voorvallen zij ze moet u maar bellen met afdeling aceptatie kreeg een nummer en dat was het meer niet vondt dit wel jammer bij rvs werd je doorverbonden

zegt op 20 November 2013:

ik ben tevreden met mijn verzekerings maatschapij ,als ik ontevreden ben over een product zal ik dat wel aangeven .Ik zou het wel prettig vinden om een contact persoon te hebben die mij kent ,en met een telefoontje alles kan bespreken,dat doorverbinden en steeds andere medewerker die ik steeds mijn verhaal moet vertellen vind ik niet prettig.korte lijnen vind ik prettiger.

zegt op 4 November 2013:

Mijn ervaring is ,als je eenmaal de juiste persoon aan de telefoon hebt, je ook zeer adequaat geholpen wordt en ik werd ook snel doorverbonden naar een totaal andere afdeling ,datwas wel zo prettig.

zegt op 28 October 2013:

Zeer goed en netjes te woord gestaan en direct doorverbonden naar andere afdeling die ik ook nodig had. Hoef niet op nieuw te bellen.

zegt op 2 October 2013:

Telefonisch begripvol, geduldig en deskundig te woord gestaan door diverse medewerkers van N.N. Snelle reactie en doorverwijzing naar goede experts.

Wij zijn blij met de correcte schadeafhandeling door N.N.

zegt op 1 October 2013:

Bij het doorverbinden kijken of het de goede afdeling is, wat iedere keer niet gebeurd.

zegt op 15 August 2013:

Prima afhandeling, iets meer doorvragen over de verzekerings situatie is wel gewenst.

zegt op 18 April 2013:

Niet zo'n moeilijke vraag mijnerzijds: stopzetten motorverzekering. Vriendelijk en snel geholpen.

zegt op 9 April 2013:

De mensen en maatschappij Nationale Nederlanden hebben meer in zich als verkoop praatjes. Ook in moeilijke en zware tijden hebben zij oog en belangstelling in hun klanten.
Wij hebben dit onlangs mogen ervaren na een triest voorval en kregen dezelfde dag nog een zeer nette attentie thuis bezorgd met een persoonlijke boodschap.
Ik denk dat als je de mensen zo behandeld dat dit het beste visite kaartje voor een bedrijf is.

zegt op 21 March 2013:

Ik heb de schade telefonisch gemeld waar ik goed geholpen ben en ben doorverwezen via een mail om daar de details van de kosten door te geven..
Hierna heb ikzelf niks meer gehoord over de melding,behalve dat 't in behandeling is..
Achteraf kreeg ik een soort van lege mail en een paar dagen later de melding dat de schade is afgehandeld en mijn ervaring hier wil delen..
Dus de schade is uitstekend afgehandeld maar iets meer informatie richting mijn kant had 't wat duidelijker gemaakt..

zegt op 12 March 2013:

Ik heb een positieve ervaring gehad met de nationale nederlanden. Mijn man is vorig jaar gestorven. We hadden bij de nationale nedelanden een levens verzekering afgesloten, ze hebben dat vlug en correct voor me afgehandeld, ondanks dat ze lanfg op de ontbrekende papieren hebben moeten wachten.

zegt op 13 February 2013:

Bij mijn schademelding werd ik direct doorverbonden met de goede afdeling en ik werd goed op de hoogte gesteld, dat een onderhoudsbedrijf contact met mij zou opnemen.

zegt op 5 February 2013:

Mijn ervaring m.b.t de telefonische helpdesk is niet zo goed. Eerst verschillende keuzemenu's doorlopen en de naar mijn idee best optie gekozen, je raadt het al: alsnog verkeerde afdeling. Dit was begin januari 2013. Destijds is mij toegezegd dat alles geregeld zou worden, maar na 4 weken stilte toch zelf maar weer eens gebeld. Wéér zelfde keuzemenu, wéér verkeerde afdeling. Uiteindelijk doorverbonden met juiste afdeling. Toen werd mij verteld dat de collega die mij begin dit jaar geholpen had, blijkbaar toezeggingen heeft gedaan die hij nooit had mogen doen. Nu werd mij verteld dat hetgeen ik wilde, eigenlijk helemaal niet kon en dat ik het maar op een andere manier moest regelen. Uiteindelijk uitgelegd dat ik daar niet van gediend was, omdat ik bij NN in het systeem sta, post ontvangen had, en nota bene iedere maand premie betaal en dat het mij dus niet meer dan logisch leek dat NN mijn verzoek z.s.m. in behandeling zou nemen. Toen heeft mijn contactpersoon overleg gepleegd met een collega en is mij toegezegd dat een binnen 5 werkdagen geregeld zou worden. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst brengen gaat...

zegt op 3 January 2013:

Nationale Nederlanden staat voor snelle, correcte afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe de schadeafwikkeling verloopt. Medewerkers die luisteren, doorvragen en de zaak snel in beeld hebben. Ga zo door.

zegt op 22 December 2012:

IK had een koophuis er is in het verleden mis gegaan wat er mis kon gaan dubbele verzekeringen polissen waar ik niks aan had hoop fouten bij /rvs gemaakt en nu is deze verzekering anders er word nu gevraagd wat voor verzekering wilt u nu ik heb nu een huurhuis dus alles licht anders en een betere uitleg gegeven nu gewoon op die manier doorgaan.

zegt op 19 December 2012:

Vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van NN. Hij gaf me de informatie die ik vroeg en nam de tijd voor me. Geen urenlange wachttijden, geen doorverbind-drama en geen 20-cent-per-minuut-lijn. Gewoon de service die je verwacht maar zeker niet overal treft. Dik tevreden!

uit Den haag zegt op 11 October 2012:

Fijn advies, makkelijk te begrijpen, snel geholpen! Je kunt zelf een keuzen maken op welke manier je gebruik wilt maken van de ORV. Direct afsluiten via internet, via een telefonisch advies of via een NN adviseur. TOP!

zegt op 27 January 2012:

Hetgeen ik niet elegant vind is dat, aangezien de vervaldatum de 8e v.d. maand is, er op 24 januari reeds de premie van mijn rekening is afgeboekt t/m februari

Nee, ik zou een Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering niet aanbevelen

uit Doetinchem zegt op 25 February 2015:

Erg slecht.
Wij hebben genoeg aan ons hoofd.
Komen afspraken niet na!!!
Na veel achter aan bellen en achteraan zitten wordt je afgebekt als een stuk strond.. Waardeloze mensen die geen inlevingsvermogen hebben!!!
Ben benieuwt of de brief deze week aan komt na 2 maanden zeuren..hij zou op de bus zijn gehoopt... Ik laat me verassen!!!
De enige maatschappij waar wij als rouwende familie achteraan moesten zitten


In een woord schandalig!!!!

zegt op 9 December 2013:

Na honderd keer doorverbinden toch geen antwoord. En dat ondanks het drie lagen diepen keuzemenu en de enorme rij telefoonnummers op de website.

zegt op 6 November 2013:

Van 10 uur 's morgens tot 14 uur geprobeerd om een juist rekeningnummer te achterhalen voor de premie van mijn begrafenis verzekering, verscheidene medewerkers aan de lijn gehad, eindeloos doorverbinden van Den Haag naar Ede, en weer terug. Smoesjes over verkeerd doorverbonden of verkeerde afdeling, wel of niet in computersystemen kunnen kijken, en aan het eind van dit drama nog geen oplossing.

zegt op 21 October 2013:

gaan niet serieus met een gemelde schade om, je wordt meteen doorverwezen naar een andere instantie bv. rechtsbijstand, na bijna 2 weken krijg je dan als antwoord: helaas de schade is niet gedekt, wij kunnen niets voor u betekenen!

zegt op 7 October 2013:

het doorverbinden van de enen naar de andere afdeling vreselijk werd hier niet vrolijk van niet iemand die alles in een keer kan beantwoorden

zegt op 15 August 2013:

Wanneer je zowel verzekeringen als hypotheken hebt bij de NN, dan weten de afdelingen (hypotheken en verzekeringen) niets van elkaars producten.
Je wordt steeds maar doorverbonden en kunt steeds weer je verhaal doen.
zeer frustrerend

zegt op 26 May 2001:

Het is onmogelijk om sneller dan na 5 maal doorverbonden te zijn de juiste man/vrouw aan de lijn te krijgen.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen