Interpolis Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Vrij te besteden uitkering bij overlijden
  • Dagelijks opzegbaar na het eerste jaar
  • 99% medisch geaccepteerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Overlijdensrisicoverzekering

De Interpolis Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Overlijdensrisicoverzekering

Ik ben bij interpolis verzekerd, met een overlijdensrisico verzekering, nu is mijn vriend overleden, maar ze doen wel erg moeilijk over uitkeren, en het duurt enorm lang voordat er ook maar iets gebeurd. Ik snap het niet mijn vriend is overleden aan kanker, en nu krijg ik een brief waar ik vanalles moet invullen zodat ze een arts hiernaar kunnen laten kijken, nou kanker is al erg genoeg nu moet je allemaal data bij elkaar gaan graaien of mijn hoofd hiernaar staat op deze momenten, bah wat een vreselijke lui zijn dat van die verzekeringen nog erger dan kraaien

Zeer ontevreden over deze verzekering. Ben er jaren verzekerd geweest, via email zijn ze bijna niet bereikbaar en telefonisch hang je minimaal 30 minuten aan de lijn. Bij doorverbinden wordt de verbinding vaak verbroken of kom je weer bij de verkeerde terecht. Als je afspraken maakt om een rekening in termijnen te betalen wordt dit niet goed geregeld en alsnog alles in 1 maand afgeschreven. Kortom: doodvermoeiend om bij Interpolis verzekerd te zijn!

Ik heb een goede review over interpolis omdat we bij ons eerste huis een levens/risico verzekering daar afgesloten hadden. Het belangrijkste vind ik dat er duidelijkheid en overzichtelijkheid is waar ons geld heen ging. We kregen daar duidelijke overzichten over en eventuele vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Bij verkoop van ons huis werd het ook snel afgehandels.

Ik heb een overlijdensrisicoverzekering afgesloten om er voor te zorgen dat ik mijn kinderen en vrouw goed achter laat mocht ik plotseling komen te overlijden.Ik ben heel tevreden over hoe de afhandeling ging. En ik ben goed geholpen bij het afsluiten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen