Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering

Is onderdeel van Achmea Ervaringen

De overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van een Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • De overlijdensrisicoverzekering keert uit wanneer jij of jouw meeverzekerde partner overlijdt binnen de periode waarvoor je de verzekering sluit
  • Het bedrag dat wordt uitgekeerd is gegarandeerd en kun je zelf kiezen
  • In de meeste gevallen kun je het bedrag tussentijds zelfs verhogen of verlagen
  • Ook kun je een constante premie of voor een vijfjaarlijkse premieaanpassing kiezen

Deze informatie wordt verstrekt door Centraal Beheer en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze overlijdensrisicoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering met andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Het doorverbinden bij Centraal Beheer kost even wat moeite maar dan kom ik wel bij iemand terecht ... Snel en duidelijk. We voelde ons goed goedholpen. De vragen waren wat generalistisch, maar wel hel...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Centraal Beheer

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze overlijdensrisicoverzekering:

Independer.nl
De Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 April 2010 door beoordeeld met een 7,2.

Vermeldingen en recensies van Centraal Beheer

Ontdek verdere meningen die er zijn over Centraal Beheer:

BearingPoint
Centraal Beheer is in de Customer Centric DNA Awards van 21 April 2016 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Centraal Beheer is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Stichting toetsing verzekeraars
Centraal Beheer is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(6 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer

zegt op 20 September 2013:

bij het melden van een schade werd ik adhv van mijn tel.nr al herkend en waren mijn gegevens direct beschikbaar. De schade werd genoten en de afhandeling werd duidelijk verteld. Er werd opgezocht wat voor mij de dichtsbijzijnde reparatie plek was en daarna werd doorverbonden naar dat betreffende bedrijf. De schade was ook al door Centraal beheer uitgelegd zodat ik alleen nog maar een tijdstip hoefde af te spreken. Top geregeld!!

zegt op 3 December 2012:

Wij wilden een offerte voor een direct ingaande overbruggingslijfrente i.v.m. een expirerende polis. De offerte was duidelijk en overzichtelijk. Ook de telefonisch medewerker kon duidelijk en adequaat antwoord geven op door ons gestelde vragen. Dit vonden wij ten opzichte van andere verzekeringsmaatschappijen zeer opvallend. Veelal wordt je dan met een kluitje in het riet gestuurd of doorverwezen naar de website, waar je het gezochte antwoord nu net niet op kon vinden.

zegt op 1 May 2012:

Het doorverbinden bij Centraal Beheer kost even wat moeite maar dan kom ik wel bij iemand terecht die meteen alles weet. Mocht ik dan alsnog fout doorverbonden zijn dan regelt Centraal Beheer zelf de doorverbinding zodat ik alsnog bij de goede terecht kom. Centraal Beheer heeft blijkbaar n computer waar al mijn gegevens in staan. Dat vind ik al bijzonder. De uitleg is eenvoudig en volledig. De prijs is concurrerend en scherp. En.....het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. En alles kan telefonisch afgehandeld worden.

zegt op 14 September 2010:

Al jaren is onze auto All-risk verzekerd bij Centraal Beheer. Laatste jaar twee keer schade gemeld. Je wordt prettig tewoord gestaan, de consequenteis op de no claim worden besproken en direcdt daarna doorverbonden met een schadeherstelbedirjf. Een rekening??.....nooit gezien.

Nee, ik zou een Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering niet aanbevelen

uit Middelburg zegt op 4 October 2017:

Jarenlang onterecht verzekerd (i.c.m. hypotheek), geen compensatie ondanks onjuiste voorlichting.

uit Alkmaar zegt op 7 July 2017:

Mijn man heeft 14 jaar gelden een niertransplantatie ondergaan, werkt sindsdien fulltime en is zelden ziek. Toch wordt hij afgewezen door Centraal Beheer. Erg teleurstellend. Wie heeft er nou wel garantie dat ie morgen nog leeft?!!!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen