Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 6.1/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar Centraal Beheer

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • De overlijdensrisicoverzekering keert uit wanneer jij of jouw meeverzekerde partner overlijdt binnen de periode waarvoor je de verzekering sluit
  • Het bedrag dat wordt uitgekeerd is gegarandeerd en kun je zelf kiezen
  • In de meeste gevallen kun je het bedrag tussentijds zelfs verhogen of verlagen
  • Ook kun je een constante premie of voor een vijfjaarlijkse premieaanpassing kiezen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering

De Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 27 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering

Jarenlang onterecht verzekerd (i.c.m. hypotheek), geen compensatie ondanks onjuiste voorlichting.

Mijn man heeft 14 jaar gelden een niertransplantatie ondergaan, werkt sindsdien fulltime en is zelden ziek. Toch wordt hij afgewezen door Centraal Beheer. Erg teleurstellend. Wie heeft er nou wel garantie dat ie morgen nog leeft?!!!

bij het melden van een schade werd ik adhv van mijn tel.nr al herkend en waren mijn gegevens direct beschikbaar. De schade werd genoten en de afhandeling werd duidelijk verteld. Er werd opgezocht wat voor mij de dichtsbijzijnde reparatie plek was en daarna werd doorverbonden naar dat betreffende bedrijf. De schade was ook al door Centraal beheer uitgelegd zodat ik alleen nog maar een tijdstip hoefde af te spreken. Top geregeld!!

Wij wilden een offerte voor een direct ingaande overbruggingslijfrente i.v.m. een expirerende polis. De offerte was duidelijk en overzichtelijk. Ook de telefonisch medewerker kon duidelijk en adequaat antwoord geven op door ons gestelde vragen. Dit vonden wij ten opzichte van andere verzekeringsmaatschappijen zeer opvallend. Veelal wordt je dan met een kluitje in het riet gestuurd of doorverwezen naar de website, waar je het gezochte antwoord nu net niet op kon vinden.

Het doorverbinden bij Centraal Beheer kost even wat moeite maar dan kom ik wel bij iemand terecht die meteen alles weet. Mocht ik dan alsnog fout doorverbonden zijn dan regelt Centraal Beheer zelf de doorverbinding zodat ik alsnog bij de goede terecht kom. Centraal Beheer heeft blijkbaar n computer waar al mijn gegevens in staan. Dat vind ik al bijzonder. De uitleg is eenvoudig en volledig. De prijs is concurrerend en scherp. En…..het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. En alles kan telefonisch afgehandeld worden.

Al jaren is onze auto All-risk verzekerd bij Centraal Beheer. Laatste jaar twee keer schade gemeld. Je wordt prettig tewoord gestaan, de consequenteis op de no claim worden besproken en direcdt daarna doorverbonden met een schadeherstelbedirjf. Een rekening??…..nooit gezien.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen