ABN AMRO Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 4.5/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar ABN AMRO

ABN AMRO Verzekeringen biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van ABN AMRO:

  • Complete dekking: Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder overlap in de dekking.
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar: Voor alle vragen over uw verzekeringen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij het Customer Contact Center.
  • ABN AMRO Hulpdienst voor noodsituaties: Mocht u in een noodsituatie belanden dan belt u eenvoudig de ABN AMRO Hulpdienst. Deze hulpdienst biedt, overal ter wereld, snelle en professionele hulp. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Snelle en uitstekende schadeservice: De Schadeservice van ABN AMRO zorgt ervoor dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de auto- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garanderen wij dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak of een noodreparatie op dezelfde dag. U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Kies de beste vorm bij jouw situatie
  • Makkelijk zelf online te regelen
  • Scherp geprijsd

Onafhankelijke beoordelingen voor de ABN AMRO Overlijdensrisicoverzekering

De ABN AMRO Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ABN AMRO Overlijdensrisicoverzekering

Het is niet te geloven. Niet op te zeggen lijkt wel. Al onze verzekeringen lopen bij ABN maar die gaan we bij deze allemaal intrekken. Worden asociaal te woord gestaan, ineens komen er afsluitkosten van bijna 200 euro bij die nooit vermeld zijn aan ons en als je ze probeert te bellen/mailen geeft er niemand thuis. Na meerdere lange gesprekken zitten we er nog steeds aan vast terwijl we binnen de 30 dagen bedenktijd hadden opgezegd. Dan maar via de mail. Ook geen respons…. kortom we zijn er nog steeds mee bezig. Het is in en in triest. Niet afsluiten bij de ABN!!

De klant centraal zegt ASR. Te beroerd om simpele vragen te beantwoorden. Betaal al 20 jaar premie aan die firma maar ze zijn alleen maar geïnteresseerd in de ontvangst van een zo hoog mogelijke premie en geven nul procent service.

Geen aanrader!! Afsluiten is zo gebeurt, maar opzeggen gaat helaas heel traag (zeg maar rustig onmogelijk!!). Inmiddels 4 keer contact gehad en nog steeds niet afgehandeld!!! Zeer frustrerend dat TAF er nu al 2 maanden over doet om mijn opzegging te beoordelen!!!

Neem vooral GEEN overlijdensrisicoverzekering bij de ABN AMRO! Maandlasten en afsluitkosten zijn beide erg hoog! Ik ben verder tevreden over de ABN, maar ben er wat deze verzekering betreft ingeluisd. Ik heb bij de ABN mijn hypotheek afgesloten en kreeg pas op het laatste moment te horen dat er nog een overlijdensrisicoverzekering nodig was. Doordat mijn financieel voorbehoud bijna voorbij was en ik geen vertraging kon oplopen, was eigenlijk alleen de verzekering bij de ABN een optie ivm wachttijd. Ik wist dat de maandelijkse kosten erg hoog waren in vergelijking met andere verzekeraars, maar na een aantal maanden werd er opeens bijna 200 euro afgeschreven. Dit bleken de afsluitkosten te zijn die ten tijde van het gesprek nooit zijn aangegeven en ook niet op mijn contract staan. Ik ben nog bezig of ik dit terug kan krijgen, maar zo'n verrassing kan je nieuwe huiseigenaar niet gebruiken en is ook erg achterbaks vind ik.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen