Fietsverzekering vergelijken

Fietsverzekering vergelijken 2022

Ieder jaar worden er in Nederland heel veel fietsen gestolen. Wel zo fijn als de kosten hiervan gedekt zijn. De fietsverzekering biedt zowel dekking bij diefstal als bij schade. Ook zijn de accessoires verzekerd, zoals een kinderzitje of een fietsmand. Koop je een nieuwe fiets? Bekijk dan even of een fietsverzekering interessant is voor jou. 

Een fiets verzekeren kan meestal direct bij de dealer. Zij bieden alleen vaak maar één fietsverzekering aan. Hierdoor weet je niet of je de beste verzekering hebt. Een fietsverzekering vergelijken kan veel geld besparen. Binnen een paar minuten weet je wat een goedkope fietsverzekering is voor jouw fiets. Bij ons kun je de fietsverzekering vergelijken. Vul de gegevens van jouw fiets in en er wordt direct een premie berekend van meerdere verzekeraars. Je kunt jouw fiets direct verzekeren.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de fietsverzekering en kies degene die het best bij jouw fiets past. De goedkoopste staat bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over de fietsverzekering.

Top 5 beste fietsverzekeringen

Top 5 populairste fietsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de fietsverzekeraars

allianz-global-assistance
centraal-beheer
unive_96x35
hema_96x35o
enra_198x58
klaverblad_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
-
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 16 juni 2022

Laatste klantbeoordelingen

Super slechte service. Bij pech helpen ze je heel slecht. Vorige keer kreeg ik te horen dat ik bij de pech hulp niet in het systeem sta en kreeg ik achteraf een rekening van 160€. Nu weer pech en ben ik al bijna twee en half uur aan het wachten op hulp! Eerst wilde de hulpcentrale mij niet helpen omdat ze mij weer niet konden vinden in het systeem en moest ik een half uur wachten tot Enra bereikbaar was. Daarna met veel moeite eindelijk pechhulp op weg gestuurd maar die gingen onderweg nog iemand anders helpen dus zit ik al ruim anderhalf uur op ze te wachten. Aan de telefoon heel onbeschoft behandeld. Sluit hier zeker niet je verzekering af.

Deze verzekeraar weigert tot twee keer toe een bromfietsverzekering. Eerst omdat mijn zoon een dag te laat is volgens de termijn, vervolgens nadat de scooter op naam van de ouders is gezet wordt de verzekering nog steeds geweigerd. Pure discriminatie. We worden afgescheept met een verhaal dat het teveel risico is, maar als je daar op doorvraagt, komt er geen duidelijk antwoord. Echt klantonvriendelijk. Ik ben heel benieuwd hoe het daar gaat als je echt schade hebt… liever een andere verzekeringsmaatschappij!

Heel erg slecht je word niet geholpen als je net op thuis locatie bent Ik heb vandaag voor de zoveelste keer een lekke band en wil graag geholpen worden door de hulpdienst ivm winkels om half 6 dicht zijn en kingpolis wilt geen hulpdienst sturen Terwijl ze wel verplicht zijn Ik zou gewoon niet bij hun je fietsverzekeren laten

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen