Univé AOV

De AOV van Univé Verzekeringen (ook bekend als Univé Risicoverminderaar) zijn als volgt gewaardeerd:

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van een Univé AOV

Voordelen van deze AOV:
 • Een uitkering bij verzekerde arbeidsongeschiktheid
 • Hulp en begeleiding van een arbeidsdeskundige in het re-integratietraject
 • In veel gevallen een bijdrage in de kosten van re-integratie, bijscholing/omscholing en begeleiding naar ander werk
 • Deelname aan het Univé preventieprogramma:
  • Gratis arbeidskundig advies
  • Het Ondernemersklankbord
  • Een gezondheidscheck eens per drie jaar
Voordelen van Univé:
 • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
 • Tot 15% premiekorting
 • Uitgebreide verzekeringen
 • Snelle schade-afhandeling

Deze informatie wordt verstrekt door Univé en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze AOV. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Univé AOV met andere AOV's.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Univé AOV Ervaringen Avéro Achmea AOV Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ik heb in 2002 een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten bij Unive als ZZP'er. Het begon ge...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Univé

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze AOV:

MoneyView
De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 18 February 2019 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 19 February 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating Voorwaarden'.
MoneyView
De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 19 February 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Meer tonen...
MoneyView
De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 20 February 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs AOV voor zelfstandigen'.
MoneyView
De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 22 February 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs AOV voor zelfstandigen'.
Consumentenbond
De Univé AOV is in de Geldgids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 6,8.
MoneyView
De Univé AOV is in de Research Special Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 27 February 2009 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Univé

Ontdek verdere meningen die er zijn over Univé:

Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2012 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 27 September 2011 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
BearingPoint
Univé is in de Customer Centric DNA Awards van 24 May 2011 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Meer tonen...
SAMR
Univé is op 3 November 2010 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland 2010 in de categorie Verzekeraars.
CCMA
De goede pers in het algemeen, de recent door Univé gewonnen prijzen en de goede resultaten uit externe onderzoeken liggen hieraan ten grondslag, evenals de klantfocus en de zorg voor medewerkers in het kader van medewerkertevredenheid.
CCMA op 18 February 2010 over de Univé AOV en werd daarbij Winnaar van de 4de CCMA Pluim
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 20 January 2010 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 22 September 2009 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
De Nederlandse Verzekeringsawards
Univé is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor MVO.
High Value
Univé is op 1 March 2009 door High Value als hoogste gewaardeerd bij de Financial Trust Index in de categorie Zorgverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Univé AOV

Gemiddelde klantbeoordeling

(1 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de AOV van Univé

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een Univé AOV niet aanbevelen

zegt op 28 November 2010:

Ik heb in 2002 een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten bij Unive als ZZP'er. Het begon gelijk goed, pas na 3 maanden kreeg ik mijn eerste nota, met 3 maanden terugwerkende kracht (of je die maanden verzekerd was?). Sindsdien krijg ik ieder jaar een acceptgiro zonder enige toelichting, terwijl het bedrag ieder jaar stijgt samen met het verzekerd bedrag. Ieder jaar weer heb ik om een specificatie gevraagd (je wil toch weten waarvoor je ruim 6000 euro betaald). Iedere keer werd mij beloofd dat ze dit in het vervolg zouden doen.
In 2008 moest ik helaas een beroep doen op deze verzekering. Toen kwamen de kleine lettertjes. Bij een ziekte van ruim 3 maanden werd met moeite 1 maand uitgekeerd (had 2,5 moeten zijn). Pas toen ik mij ziek melde kwam er een brochure met hoe je moet handelen (fijn als je ziek bent)?
Dit jaar in oktober 2010 weer de ongespecificeerde prolongatie nota. Weer vragen om de toelichting. Duurt deze keer bij 4 weken en dan krijg je eerst de specificatie van vorig jaar. Meerdere malen gevraagd om een opstelling met de toekomstige premies en dekkingen, maar die komt er niet.
Ik kreeg vandaag (eind november 2010) ineens een brief dat de polis voorwaarden miv 1oktober gewijzigd zijn en de premie verlaagd (Sorry gestuurd, naar mijn adres van 6 jaar geleden). Een onleesbare bijsluiter, verzekerd bedrag onbekend, maar wel mij gefactureerd voor € 800 meer. Ik ben er nu echt klaar mee, dan maar naar de rechter.
Als je van administratieve ellende houdt beveel ik je Unive aan.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen