Univé AOV

★★★★☆ 8.4/10 (18 reviews)

Univé Verzekeringen Ervaringen

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

 • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
 • Tot 15% premiekorting
 • Uitgebreide verzekeringen
 • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze AOV:
 • Een uitkering bij verzekerde arbeidsongeschiktheid
 • Hulp en begeleiding van een arbeidsdeskundige in het re-integratietraject
 • In veel gevallen een bijdrage in de kosten van re-integratie, bijscholing/omscholing en begeleiding naar ander werk
 • Deelname aan het Univé preventieprogramma:
  • Gratis arbeidskundig advies
  • Het Ondernemersklankbord
  • Een gezondheidscheck eens per drie jaar

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Univé

De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 18 februari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 19 februari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating Voorwaarden'.

De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 19 februari 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 20 februari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs AOV voor zelfstandigen'.

De Univé AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 22 februari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs AOV voor zelfstandigen'.

De Univé AOV is in de Geldgids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Univé AOV is in de Research Special Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 27 februari 2009 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Univé Commercial Zorgverzekering (2018)

Vos & Vreeken Arbeidsongeschiktheid (2010)

Ervaringen met de Univé AOV

Ik heb in 2002 een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten bij Unive als ZZP'er. Het begon gelijk goed, pas na 3 maanden kreeg ik mijn eerste nota, met 3 maanden terugwerkende kracht (of je die maanden verzekerd was?). Sindsdien krijg ik ieder jaar een acceptgiro zonder enige toelichting, terwijl het bedrag ieder jaar stijgt samen met het verzekerd bedrag. Ieder jaar weer heb ik om een specificatie gevraagd (je wil toch weten waarvoor je ruim 6000 euro betaald). Iedere keer werd mij beloofd dat ze dit in het vervolg zouden doen. In 2008 moest ik helaas een beroep doen op deze verzekering. Toen kwamen de kleine lettertjes. Bij een ziekte van ruim 3 maanden werd met moeite 1 maand uitgekeerd (had 2,5 moeten zijn). Pas toen ik mij ziek melde kwam er een brochure met hoe je moet handelen (fijn als je ziek bent)? Dit jaar in oktober 2010 weer de ongespecificeerde prolongatie nota. Weer vragen om de toelichting. Duurt deze keer bij 4 weken en dan krijg je eerst de specificatie van vorig jaar. Meerdere malen gevraagd om een opstelling met de toekomstige premies en dekkingen, maar die komt er niet. Ik kreeg vandaag (eind november 2010) ineens een brief dat de polis voorwaarden miv 1oktober gewijzigd zijn en de premie verlaagd (Sorry gestuurd, naar mijn adres van 6 jaar geleden). Een onleesbare bijsluiter, verzekerd bedrag onbekend, maar wel mij gefactureerd voor € 800 meer. Ik ben er nu echt klaar mee, dan maar naar de rechter. Als je van administratieve ellende houdt beveel ik je Unive aan.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen