Nationale-Nederlanden Arbeidsongeschiktheidsverzekering

★★★☆☆ 6.2/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van deze AOV:

  • Premie fiscaal aftrekbaar
  • Actieve re-integratie
  • Direct verzekerd tegen ongevallen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zonder informatie premieverhoging ingevoerd en naoverleg medewerkster niet duidelijk info. Zou mij de nieuwe polissen per omgaande toesturen niet gedaan.

Ben geen expert op het gebeid van AOV verzekeringen, maar heb er zelf ook net 1 afgesloten via de Nationale-Nederlanden. Wat mij opviel was, behalve de flinke prijsverschillen tussen de verzekeraars, de periode die je moet overbruggen voor je in aanmerking komt voor de uitkering. Bij sommige moet je eerst 3 maanden ziek zijn voor je arbeidsongeschikt wordt verklaard (en je verzekering dus gaat uitkeren) en bij andere verzekeraars 2 maanden. Verder is het ook belangrijk om in de gaten te houden hoe lang ze het geld uitkeren. Deze variabelen bepalen de prijs volgens mij. Al ben ik dus geen expert en ben ik blij dat ik van dat gezeur af ben. Formulieren invullen, nog een keer digitaal invullen, medische keuring en dan heb je hem als het goed is. Bereken gewoon gratis de verzekeringspremie via NN en dan zal het wel gaan lukken.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen