Interpolis Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

★★★☆☆ 6.4/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze AOV:

  • Bij alle vormen van arbeidsongeschiktheid en zwangerschap
  • Groeioptie voor startende ondernemers
  • Het eerste jaar 30% korting op je premie

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Mensen NIET DOEN proberen overal onderuit te komen, verhogen de premie als je arbeisongeschikt wordt en je word bij aanvang totaal verkeerd ingelicht, dit zijn witteboord criminelen

Ik heb 8 jaar lang netjes 500 per maand premie betaald en moest een claim aanvragen om een volledige poli artrose. Van alle 6 artsen mocht ik niet belasten .Ik heb mijn metselbedrijf moeten opgeven omdat ik 4 keer in een week door de rug ben gegaan.Interpolis heeft het gepresteerd in 3.5 jaar en met valse uitspraken van artsen ,arbeidsdeskundigen,medisch adviesburo,s en 3 advocaten mij mijn uitkering op 50 % te zetten.Van hun mag ik dus nog de helft in de bouw werken terwijl dit ten zwaarste is afgeraden . Ik loop dus 130 000 euro mis wat snel verdiend is voor hen. Reken dit maal 12% van hun klanten die ze op deze manier bedonderen . Juist die mensen die hiervoor hun verzekering hebben afgesloten worden jaren getraineerd om het maar op te geven.Moraal gezien hebben ze verloren en moet deze verzekering door de regering van a tot z herberekend worden zodat alle eerlijke ondernemertjes hun geld terugkrijgen.Hoop dat er reactie uit den Haag komt ………

Het probleem is dat ze op alle manieren uitsluitingen hebben om maar niet uit te betalen. Niet alleen bij Interpolis maar ook bij De Zeeuwse en voorheen ook nog bij 2 andere aov verzekeraars. Ze kijken niet of jij je beroep nog uit kan oefenen ben nu 55 over 5 jaar kan ik geen aov meer voortzetten in de glazenwasserij werkzaam al 25 jaar dus zou nog 12 jaar moeten waarvan 7jaar zonder aov. Ben er mee gestopt nu.

p van der veen ik vind interpolis een nette verzekering die zijn afspraken na komt

Na een periode van erg boezemfibrilleren en 2 maal een hartstilstand tijdens een EFO onderzoek een icd gekregen. Na onderzoek in Nieuwegein en UMC in Nijmegen het Brugada syndroom vast gesteld. 3 maanden na een een ablatie operatie was ik volgens de medisch adviseur 100% Arbeidsgeschikt wat natuurlijk al nooit kan.Ik had ook nog klachten maar die werden genegeerd. In die periode kon ik echt geen 100% weken dus geen inkomen maar wel iedere maand weer premie betalen . Kort daar na een Hartinfarct dus duidelijk bewijs dat interpolis het mis had. Nu al een jaar met een advocaat aan het vechten voor mijn gelijk.Een hel is het. En aan de rabobank als tussen persoon heb je ook niks.

Interpolis houdt zich niet aan eigen polisvoorwaarden omtrent procedure vaststelling arbeidsongeschiktheidspercentage. Een jaar lang ageren hiertegen is nu verzand in een slepende en uitputtende rechtzaak, terwijl de arbeidsongeschiktheid van psychische aard is, burnout, zware depressie. Dus herstel wordt gefrustreerd. En financiëel uitgerookt door verlaging uitkering naar 50% terwijl 100% ziek.

Alleen uitkering bij VOLLEDIGE arbeidsongeschiktheid. Niks als je 70 tot 80% arbeidsongeschkt bent. Lege verzekering dus

Bij de verplichte ziekmelding loopt alles op rolletjes. Maar als ze misschien moeten uitkeren gaan ze opeens heel anders met je om. Dat heb ik vandaag 1-12-2011aandenlijve ondervondenn door de telefoon. In dit begin stadium zit ik nu. Ben nu al benieuwd hoe dit zal gaan verlopen!? Gelukig heeft mijn vriendin al eens met z'n bijltje gehakt! Het is een kwestie van je tijdig laten bijstaan door een goede jurist ed.. En dan het traject uitzitten. Om het op deze manier te doen vallen er al heel wat klanten en dus kosten af! Deze tactieken voeren ze al jaren. We wachten het maar gewoon af. Wordt vervogd! A. van de Ven

Helaas heb ik een claim moeten indienen ten gevolge van chronische ziekte. Daardoor heb ik moeten stoppen met de eigen zaak. Aanvankelijk was interpolis welwillend het leek alsof men echt meeleefde… Maar enkele maanden later blijkt dat er geprobeerd wordt om je af te schepen op het moment dat het een duur berhaal voor de verzekeraar dreigt te worden. Het is glashelder dat het de bedoeling is dat je er in het geval van een claim DOOR DE RUIT ERUIT moet. Het is gewoonweg een groot schandaal hoe er gewerkt wordt doo interpolis. Van klant ben je in no time veranderd in een kostenpost. Dat dit algemeen gangbaar is blijkt ook uit: http://www.werkgroep1970.nl/rabobank_interpolis_dossier_1850.htm Wie er na het lezen van dit alles nog in trapt weet ik niet. Ik zou zeggen doe het niet, sppar je die dure maandpremie!!

Ik heb aangegeven dat gezien mijn inkomsten (crisis) ik niet nu even de premie niet kan betale. Graag zou ide premies willen opschorten ofde nog liever de verzekinering willen beeindigen. Maar Interpolis heeft nu zelfs met een deurwaarder gedreigd, in zeer lelijke brieven dat terwijl ik altijd netjes mijn premie betaald heb. Mijn zakelijke relatie met Interpolis was ook altijd uitstekend, (ref Lars Scheurer ontving uit mijn handen de IFOH Award). Ik zou graag op korte termijn in gesprek willen, en wacht uw bericht graag af 0641038440 0703462513) Dr MMA de Valk Wellicht is het goed dat ik mijn tussenpersoon in deze betrek de VVAA)

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen