Aegon AOV

★★★☆☆ 6.7/10 (23 reviews)

Aegon Verzekeringen Ervaringen

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze AOV:
  • Premie afgestemd op jouw situatie
  • Je kiest zelf wat je wel en niet verzekert
  • Actieve hulp bij re-integratie

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Aegon

De Aegon AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 18 februari 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Aegon AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 23 februari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating Voorwaarden'.

De Aegon AOV is in de Special Item Inkomensverzekeringen van 24 februari 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

De Aegon AOV is in de Geldgids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Aegon AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 17 september 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Aegon Commercial Later komt sneller dan je denkt (2019)

Vos & Vreeken Arbeidsongeschiktheid (2010)

Ervaringen met de Aegon AOV

Op 13 Januari ziek gemeld 13 weken eigen risico. En nu 19 Juli nog geen uitkering. Klacht duidelijke hernia.
Mensonterend hoe ze met mensen omgaan. Ze doen er alles aan om je maar niet te hoeven verzekeren of niet uit te hoeven betalen. Vreselijk traag in communicatie en ze draaien de heleboel om. Voor ons nooit geen Aegon meer met niks.
Veschrikkelijk behandeld eerst een jaartje uitkeren 50% , 100% en toen opeens gestopt naar 0,000000. ondanks arbeidsdeskundig rapport 100% arbeidsongeschikt, wordt gewoon opzij geschoven door Aegon's medisch adviseur die zijn eigen wetten schijnbaar kan schrijven. Zaak weg, uitkering weg werd hopeloos met niets achtergelaten en dan kun je alleen nog juridisch de zaak aanvechten met een zeer grote kans om deze ook nog te verliezen (en een hoop extra juridische kosten te betalen) gezien de uitvlucht mogelijkheden in de Aegon polis. gelukkig dat mijn familie er was voor me anders was ik nu dood waarschijnlijk. ben nog steeds onder ziekenhuis behandeling.Mijn polis van Aegon was echt niets waard.
Aegon geeft geen / weinig voorlichting. Heel belangrijk (zou iedere polis mee moeten beginnen) Wil je aanspraak maken op een uitkering vergeet dan niet direct / gelijk naar de huisarts te gaan want dit geld als ingangsdatum om een aanspraak te kunnen maken op een uitkering. Aegon sluit polissen af waar ze zelf niet van weten dat die bestaan en claimen dan uit betaalde uitkeringen weer terug, als je dan vraagt naar de juiste polis voorwaarden doen zij dit af dat er sprake moet zijn van minimaal 50% inkomen vermindering anders heb je er geen recht op, de polis voorwaarden laten nog steeds op zich wachten dat krijg natuurlijk als je zelf niet weet om welke polisvoorwaarden het gaat. Vanaf eind jaren 80 verzekerd geweest maar heb echt geen gevoel gekregen dat je als gewaardeerde relatie behandelt wordt. Ik beveel hierdoor Aegon arbeidsongeschiktheidsverzekering beslist niet aan
Indien u een arbeidongeschitheid verzekeing heeft zewillen niet u betalen Zend mail maar autooffietsgmail.com Ik help u9
Top verzekering ben zeer goed behandeld met respect en begrip corete afhandeling een ben 200% tevreden peter hopman voegersbedrijf hopman zzper
Opgezegd na week nog steeds geen bevestiging dat het opgezegd is.... Slechte verzekeringsmaatschappij...
Aegon verzekert een ding Premie betalen en niet uitbetalen !!
Je betaald je scheel aan premie, maar als je ziek wordt, doen ze er alles aan om het maar niet uit te keren. Daarnaast is de klantvriendelijkheid ver te zoeken, dat terwijl zij moeten omgaan met mensen die ziek zijn, kunnen ze niet, komen beloftes niet na, als jezelf niet belt doen zij niks. Zou deze verzekering zeker niet aanraden.
Helaas ben ik er ook ingetuind. 14 jaar jezelf scheel betalen aan premie. Nu heb ik een ernstige ziekte. En wat krijg je uiteindelijk uitgekeerd? Per maand nog minder dan de bijstand. Had ik het geld maar op een spaarrekening gezet dan had ik er heel wat beter voor gestaan. En dan sturen ze een medisch adviesbureau op je nek, Medas. Nou, dat is helemaal een fris stelletje. Mijn advies, spaar zelf en begin er nooit aan. Premie innen doen ze maar wat graag, uitkeren toch maar liever niet. Wist je dat er ook nog loonheffing over het uitgekeerde bedrag werd berekend? Ik helaas niet. Dus wat blijft er dan nog over? Drie keer niks. Premie doorbetalen, loonheffing, dus uiteindelijk krijg je de helft. Begin er echt nooit aan.
13 nov 2012 een brief ontvangen van de Aegon dat de premie met meer dan 20% stijgt (t.o.v. het origineel overengekomen premieoverzicht) omdat zogenaamd meer ondernemers langer ziek zijn. Deze premiestijging is onacceptabel.
waardeloos,als ze moeten uitkeren vergeet het maar. kut verzekering.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen