Zelf

Zelf doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dus geen dure commercials. En u sluit zelf uw verzekering af. Snel en makkelijk.

Zelf contact

Laatste klantbeoordelingen

wat een verzekeraar zeg, polissen van mijn overleden schoonmoeder moesten tot uitkering komen. schriftelijk mededeling gedaan met overlijdensakte polissen etc. zes weken hoor je niets. dus maar even bellen, foutje bedankt, excuses, we hebben nog een ID nodig. nee een mailadres hebben we niet achterlijke mij geen aanbeveling

In 2015 ruitschade gemeld, dit is prima afgehandeld. Vorige week een nieuwe auto gekocht een VW Touran comfortline. Krijg ik de polis staat er op dat het een Trendline is. Gebeld met zelf.nl maar dit kunnen ze niet veranderen, ligt aan het nieuwe computer systeem. Te gek voor woorden!

Bij het afsluiten van een tijdelijke reisverzekering bij Zelf hadden we gekozen voor de extra optie "hulp bij autopech". Helaas blijkt dit alleen voor ongeval of diefstal te gelden en niet bij pech. Op zaterdagmiddag in Frankrijk met een stilgevallen auto konden we dus zelf op zoek naar een oplossing….

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen