Zelf Inboedelverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (16 reviews)

Logo verzekeraar Zelf

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Ruim verzekerd tot €125.000,-
  • Spullen in je tuin meeverzekerd
  • 15% korting

Onafhankelijke beoordelingen voor de Zelf Inboedelverzekering

De Zelf Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Zelf Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Zelf Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Zelf Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 mei 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Zelf Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Zelf Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Zelf Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Zelf Inboedelverzekering

1 telefoontje gepleegd met dit bedrijf en wat een verschrikkelijk arrogant, zelfvoldaan en vooral niet meedenkend verzekeringskantoor. Vooral geen zaken mee doen!!!!!

gestolen slavenarmband, gewaardeerd door juwelier op €1200. Op advies van een zogenaamde expert wordt 'uit coulance' €500 uitgekeerd. Zelf gaat af op het oordeel van een expert die geen expert is of dat heel goed weet te verbergen (Knipmeijer Expertises).

Heel snelle schade -afhandeling en uitkering van de bdragen . Ook heldere uitleg van de medewerkers bij vragen

Een afwijzing binnen 24 uur, omdat ze niet meedenken waardoor de schade is ontstaan , ze werken alleen met art.nr en sub , en dat is het antwoord daar kun je het mee doen.

Niet doen . Zeer slechte ervaringen met deze verzekering. Uitbetalen van schade kun je vergeten. Goedkoop is duurkoop. Nooit meer een verzekering bij Zelf afsluiten. Je bent gewaarschuwd.

Dit is echt de slechtste verzekering die er is. Misschien wel goedkoop maar ze keren echt helemaal niks uit. Overslaan deze verzekering. Je bent gewaarschuwd.

zeer goede behandeling en snel betaald geen problemen prima afgehandeld

Duurt lang voor je bericht terug krijgt. ALS JE een paar keer iets hebt krijg je dreigbrieven dat je er uit gegooit kan worden . Men zegt brievente hebben verstuurd die we niet hebben ontvangen. Steeds wordt weer nieuwe informatie gevraagd. Uiteindelijk komt er een expert die intimiderend overkomt, veel verhalen heeft over hoe vaak ze wel worden bedondert. Waar het omgaat is het bedrag dat ze moeten uitbetalen zover mogelijk terug te brengen. Deze man had zoveel praatjes dat je de indruk kreeg dat je blijmoest zijn dat je nog iets kreeg. Ik was door een diefstal uit onze schuur hengels, visspullen en gereedschap kwijt. Had het heel netjes geschat op 950 euro. De taxateur vond 450 euro ook genoeg. Hier ging ook nog50 euro eigen risico af dus ik ontving 400 euro. Nou mensen het is jullie weer gelukt. Zelf.nl zorgt goed voor zichzelf.

Helaas geen vergoeding dankzij een "bijzondere uitsluiting". Op deze manier kun je alles natuurlijk uitsluiten. Er werd niet eens een gedeelte vergoed terwijl ik dacht verzekerd te zijn. Alleen het oordeel werd medegedeeld, tussentijds was er geen informatie of overleg. M.b.t. de ervaring onder/boven deze: Expertisebureau belt met een anoniem nummer, als je niet kan opnemen kan je ook niet terugbellen voor een afspraak, vervolgens wordt er een tijdstip geprikt via de mail…

Goedkope verzekering. Wegens waterschade contact gehad en ben geholpen door super vriendelijke medewerkers. Na het opsturen van alle benodigde gegevens een mail ontvangen dat een expertise bureau contact met mij zal opnemen om de schade te beoordelen. Helaas wacht ik hier al 10 dagen op en tot op heden heeft er geen expertise bureau gebeld, zo duurt de afhandeling wel erg lang.

ZEER DUIDELIJKE SITE EN EEN SNELLE EN DUIDELIJKE REACTIE OOK IS HET PER MAAND BETALEN BIJZONDER PRETTIG EN DAT ALLES TEGEN EEN AANVAARTBARE PREMIE

Goede en duidelijke rechtsbijstandverzekering, en zonder rare / verborgen kleine lettertjes en ook qua prijs een perfecte verzekering, en meteen telefonische contact men een medewerker wat zeer prettig is.

Na waterschade moest de gehele laminaatvloer in ons appartement vervangen worden. Schade telefonisch gemeld en werd goed te woord gestaan (wel lang in de wacht). Na het opsturen van een begroting van de kosten kregen we een mail dat zij een onafhankelijke expert zouden sturen, binnen een week geregeld en langs geweest en een paar dagen later stond het geld op de rekening.

heb een schade geclaimd, dit is op een voortreffelijke manier afgehandeld. Een verzekering die ik een ander zeker wil aanraden.

Mijn kleinzoon heeft de schemerlamp op de grond gegooit door aan het snoer te trekken. Ik heb aan de verzekering opgegeven wat de lamp gekost heeft 5 jaar geleden en dat de verzekeraar de waarde moest bepalen. Zij hebben de aankoopwaarde onder aftrek van het eigenrisico aan mij betaald. Voor mij een royale afhandeling Dank daarvoor

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen