OHRA Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Onafhankelijke beoordelingen voor de OHRA Rechtsbijstandverzekering

De OHRA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De OHRA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De OHRA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De OHRA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4 en is daarmee de Beste uit de test.

De OHRA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De OHRA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De OHRA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De OHRA Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Rechtsbijstandverzekering

ben je verzekerd doe je een beroep word de zaak geeonnen. krijgt de das de kosten vergoedt en doe je als consument een beroep op de verzekering kopen ze het af. allemaal door das zelf. (dus niet op mijn verzoek) sturen ze doodleuk een waarschuwingsbrief na je toe dat de verzekering opgezegd kan worden bij volgende schades. waarom verzeker je je dan kan je net zo goed niet verzekeren welkom in communistische verzekeringsland

Ik word ontslagen en onterecht. Gelukkig heb ik rechtsbijstandverzekering bij de OHRA. DAS is degene die mij gaat helpen… dacht ik. Pas na 11 dagen werd er contact met mij opgenomen. Ik kreeg een jurist die de zaak goed onder handen zou nemen. Dit is inmiddels 17 dagen geleden na dat telefoon gesprek. Ik bel ik bel en ik bel… gelukkig liggen er 17 spoedberichtjes van me dus ik zou zomaar gebeld kunnen worden. Inmiddels is het termijn voor het accepteren van mijn ontslagvergoeding verlopen. Het maakt niet uit wie je aanschrijft en ik weet dat de OHRA ze achter de broek zit… maar het levert niets op. Ik heb e-mails naar teamleiders gestuurd iedere dag stuur ik drie personen van DAS een e-mail met mijn beklag en het verzoek mij terug te bellen. Ik stel DAS aansprakelijk als ik mijn ontslagvergoeding misloop en mijn kans op WW. Zojuist werd ik gebeld door de secretaresse… de jurist belt me maandag!! Dat heb ik eerder gehoord. Ik word er treurig van.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen