De Goudse Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 5.1/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar De Goudse

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van De Goudse:

  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Onafhankelijke beoordelingen voor de De Goudse Overlijdensrisicoverzekering

De De Goudse Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Goudse Overlijdensrisicoverzekering

Men gaat walgelijk slecht met klanten om. En ze kunnen ze zich niet aan de wet houden.

Op zich is er natuurlijk niks met het veridenen van geld, doen we allemaal, toch?In een sociale context wil je natuurlijk niet direct aan een winstoogmerk gekoppeld worden.In de sociale context is er ook minder vanzelfsprekend wat je terugkrijgt is minder goed in te schatten dat is vooraf niet duidelijk, de componenten in de marketing zijn namelijk veel minder divers; jij geeft geld en je krijgt er een specifiek goed voor terug. Maar het bericht triggerde me wel tot een mooie gedachte; als je jezelf onbaatzuchtig weggeeft dan win je minimaal vertrouwen terug.

ik vin pesetn niets want ik kom er ziek van pesetn kan niet want het zegt me nietsik vin pesetn niet leuk want ze zege dan vuile dingen en dat je ge pest word gadan naar de juf op de speelplaats of tegen je ouders en nu donderdag gaanwe met geel de klas een vuilniszak ver sieren tegen pesetn

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen