ASR Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 5.7/10 (9 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Bepaal zelf het bedrag bij overlijden
  • Krijg korting als je niet rookt
  • Sluit af via adviseur of direct online

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Overlijdensrisicoverzekering

De ASR Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Provisieloos’.

De ASR Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Provisieloos’.

De ASR Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 5,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Overlijdensrisicoverzekering

Hoogst behaalde rendement behaald laatste 5 jaar 2.3% en nog nooit een aandeel in de winst deling gezien. En dat was het verkoop argument. Beleg zelf en je kunt het niet slechter doen.

Waardeloze mensen die werken Volgens werken ze daar langs elkaar heen ASR is een van de meeste opgezet de verzekering Begrijpen lezen kunnen ook niet De bij gelijkblijvende o.v.r. Krijg je ook de waarde uitbetaald

Ik ben schandalig behandeld, na opzegging van zakelijke autoverzekeringen. Er is een eigen vervoersverzekering automatisch door blijven lopen, terwijl deze ook schriftelijk opgezegd was. Ondertussen waren we 2 jaar verder de medewerkster beloofde om de verzekering te beeindigen en om het teveel betaalde bedrag terug te storten, de verzekering is uiteindelijk beeindigd, deze ouw tot meerdere keren gesproken en al die keren is het beloofd het bedrag terug te storten. Vandaag weer gebeld weer van het kastje naar de muur gestuurd, deze man wilde mij niet doorverbinden met de desbetreffende medewerkster zei dat hij haar niet kende. Ik ben het spuugzat, ik ben schofterig te woord gestaan, zo zou ik nooit met mijn klanten omgaan want deze lopen dan allemaal weg. SCHAAM JULLIE ASR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de enkele keer dat je aanspraak moet maken op je verzekering . wil je dat het vlot wordt afgehandeld. nee dus wel de premie ontvangen maar niet uitbetalen als het om stormschade handelt tuinmeubels euh nee die horen bij de inboedel en de inboedel verzekering dekt geen storm schade.. Asr is net zo lang draaien dat men niet uitbetaald.

Wij hebben 3 verschillende bij asr en geen een verzekering klopt .van woekerpolis tot…… Volgens mij hebben ze niks anders kijk maar lekker ergens anders want eind van de rit heb je niks echt waardeloos wij gaan snel overstappen bij een vertrouwde maatschappij personeel zeer ondeskundig brutaal en ze hebben altijd weekend de directie heeft altijd vakantie en.misschien zijn ze ons geld er door aan het draaien Foei asr.

ZFl3MP swgunazqyygm, [url=http://rxinbfgwcnwp.com/]rxinbfgwcnwp[/url], [link=http://lnmgnmanaoyd.com/]lnmgnmanaoyd[/link], http://pvanxuftroxi.com/

Your article perfectly shows what I ndeeed to know, thanks!

Wacht nu al 4 weken op een mailtje of telefoontje na een aanvraag voor een herziening van een (in mijn ogen) verkeerde schade opgave van de (externe) schade expert. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, maar zodra ik voorbij de klantenservice kom houdt de gooede service op. Niemand weet ergens van of is niet hun verantwordelijkheid en wordt tot in den treure doorverbonden of de verbinding wordt verbroken. Het ergste is dat ik voor een gelieerde organisatie werk en zelfs dan nog niemand te pakken kan krijgen.

Ik heb een hypotheek gehad bij Fortis ASR. Op vragen via de mail krijg je netjes een ontvangstbevestiging, maar een antwoord … ho maar. Daarnaast zijn telefoonnummers van de verschillende afdelingen moeilijk terug te vinden op internet. Wanneer je toch iemand aan de lijn hebt van een (foutieve) afdeling word je doorverbonden. Maar wanneer er op dat moment niemand op die afdeling zit blijft de telefoon maar over gaan. Een erg slechte zaak voor zo'n groot bedrijf.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen