ASR Overlijdensrisicoverzekering

Is onderdeel van ASR Nederland Ervaringen

De overlijdensrisicoverzekering van ASR Verzekeringen (ook bekend als a.s.r. en Budgio () Overlijdensrisicoverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van een ASR Overlijdensrisicoverzekering

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
  • Bepaal zelf het bedrag bij overlijden
  • Krijg korting als je niet rookt
  • Sluit af via adviseur of direct online

Deze informatie wordt verstrekt door ASR en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze overlijdensrisicoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de ASR Overlijdensrisicoverzekering met andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
ASR Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Wacht nu al 4 weken op een mailtje of telefoontje na een aanvraag voor een herziening van een (in ... Deze verzekering is geregeld door mijn adviseur. Ik heb verder nog geen ervaring.
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij ASR

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze overlijdensrisicoverzekering:

MoneyView
De ASR Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 July 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Provisieloos'.
MoneyView
De ASR Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 July 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Provisieloos'.
Independer.nl
De ASR Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 April 2010 door beoordeeld met een 5,5.

Vermeldingen en recensies van ASR

Ontdek verdere meningen die er zijn over ASR:

Adfiz
ASR is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Schadeverzekeraars.
Blauw Research
ASR is op 11 November 2009 door Blauw Research beloond met de Zilveren Spreekbuis 2009.
DAK, NBVA en NVA
ASR is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
De Nederlandse Verzekeringsawards
ASR is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Schadeproduct van het Jaar.

Ervaringen met de ASR Overlijdensrisicoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(6 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de overlijdensrisicoverzekering van ASR

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een ASR Overlijdensrisicoverzekering niet aanbevelen

uit Enschede zegt op 13 September 2019:

Waardeloze mensen die werken
Volgens werken ze daar langs elkaar heen
ASR is een van de meeste opgezet de verzekering
Begrijpen lezen kunnen ook niet
De bij gelijkblijvende o.v.r. Krijg je ook de waarde uitbetaald

zegt op 6 March 2017:

Ik ben schandalig behandeld, na opzegging van zakelijke autoverzekeringen.
Er is een eigen vervoersverzekering automatisch door blijven lopen, terwijl deze ook schriftelijk opgezegd was.
Ondertussen waren we 2 jaar verder de medewerkster beloofde om de verzekering te beeindigen en om het teveel betaalde bedrag terug te storten, de verzekering is uiteindelijk beeindigd, deze ouw tot meerdere keren gesproken en al die keren is het beloofd het bedrag terug te storten.
Vandaag weer gebeld weer van het kastje naar de muur gestuurd, deze man wilde mij niet doorverbinden met de desbetreffende medewerkster zei dat hij haar niet kende.
Ik ben het spuugzat, ik ben schofterig te woord gestaan, zo zou ik nooit met mijn klanten omgaan want deze lopen dan allemaal weg.
SCHAAM JULLIE ASR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uit Zwartewaal zegt op 2 April 2016:

de enkele keer dat je aanspraak moet maken op je verzekering . wil je dat het vlot wordt afgehandeld. nee dus wel de premie ontvangen maar niet uitbetalen als het om stormschade handelt tuinmeubels euh nee die horen bij de inboedel en de inboedel verzekering dekt geen storm schade.. Asr is net zo lang draaien dat men niet uitbetaald.

uit Venlo zegt op 4 February 2016:

Wij hebben 3 verschillende bij asr en geen een verzekering klopt .van woekerpolis tot...... Volgens mij hebben ze niks anders kijk maar lekker ergens anders want eind van de rit heb je niks echt waardeloos wij gaan snel overstappen bij een vertrouwde maatschappij personeel zeer ondeskundig brutaal en ze hebben altijd weekend de directie heeft altijd vakantie en.misschien zijn ze ons geld er door aan het draaien Foei asr.

zegt op 23 April 2010:

Wacht nu al 4 weken op een mailtje of telefoontje na een aanvraag voor een herziening van een (in mijn ogen) verkeerde schade opgave van de (externe) schade expert. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, maar zodra ik voorbij de klantenservice kom houdt de gooede service op. Niemand weet ergens van of is niet hun verantwordelijkheid en wordt tot in den treure doorverbonden of de verbinding wordt verbroken. Het ergste is dat ik voor een gelieerde organisatie werk en zelfs dan nog niemand te pakken kan krijgen.

zegt op 18 August 2009:

Ik heb een hypotheek gehad bij Fortis ASR. Op vragen via de mail krijg je netjes een ontvangstbevestiging, maar een antwoord ... ho maar. Daarnaast zijn telefoonnummers van de verschillende afdelingen moeilijk terug te vinden op internet. Wanneer je toch iemand aan de lijn hebt van een (foutieve) afdeling word je doorverbonden. Maar wanneer er op dat moment niemand op die afdeling zit blijft de telefoon maar over gaan. Een erg slechte zaak voor zo'n groot bedrijf.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen