OHRA Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Uw tuinmeubelen zijn verzekerd, zoals de tuintafel, tuinbank, tuinstoelen en parasol
  • Met de OHRA Waardegarantie zijn uw spullen nooit onderverzekerd
  • Uitkering vindt meestal plaats op basis van nieuwwaarde
  • 20% premiekorting bij inbraakpreventie

Onafhankelijke beoordelingen voor de OHRA Inboedelverzekering

De OHRA Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De OHRA Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 juni 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De OHRA Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De OHRA Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De OHRA Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 mei 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De OHRA Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De OHRA Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De OHRA Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De OHRA Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6 en is daarmee de Beste koop Extra uitgebreide dekking in middelgrote steden.

De OHRA Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Inboedelverzekering

Ik heb ook inboedelverzekering bij ohra. Ik ga overstappen. Ik betaal netjes op tijd mijn premi. Maar als schade komt dan zijn ze te moeilijk willen ze onder uit gaan. Jammer

Afgelopen week heb ik voor de tweede keer ervaren hoe goed de Inboedelverzekering van OHRA is. Anderhalf jaar geleden liet ik een kommetje op mijn aanrechtblad vallen. Precies op de hoek waardoor een stukje was hoek was afgebroken. Ik kwam er toen achter dat dit geen schade is voor een inboedelverzekering maar een opstalverzekering. Maar helaas de opstalverzekering gaf niet thuis. Ohra heeft toen alsnog een vergoeding gegeven. TOP service. En nu afgelopen week weer zeer positief verrast door OHRA. Mijn vrouw is het diamandje in haar trouwring verloren. Bonnetjes opgestuurd en foto opgestuurd van de ring na twee dagen stond het geld al op onze rekening. Sneller en beter kan niet.

Alweer slechte ervaring met Ohra, waar ik al mijn (vier) verzekering heb lopen. Eerst vorig jaar bij afhandeling schade aan auto diverse administratieve afhandelingsfouten. Nu bij wijziging inboedelverzekering weer domme administratieve fout en moet er weer achteraan bellen. LET OP bij Ohra : mederwrkers slordig, altijd alles goed CONTROLEREN.

Heb 4 verzekeringen lopen bij OHRA. Al +/17 jaar klant. Tot 2 jaar terug erg tevreden geweest. Maar sinds 2 jaar heb ik veel problemen met deze verzekering. Wilde graag mijn opstal/inboedel overzetten naar hen, 1e keer geweigerd. Vorige nog eens geprobeerd, wederom geweigerd. Deze week weer, en wederom geweigerd. Bij 1e afwijzing geven ze een zeer summiere smoes op. Bij een nieuwe aanvraag i.h.k.v. heroverweging, krijg ik het volgende belachelijke reden: "Er is 3 maal eerder een aanvraag voor u afgewezen. Daarnaast zijn er schades niet gemeld. We kunnen u daarom geen inboedelverzekering aanbieden". Bij iedere afwijzing gaat het echt om een onredelijke benadering. Heb altijd netjes mijn premies betaald. Ben het echt spuug zat. Ga met al mijn polissen naar een ander. Ik adviseer uit ervaring om niet bij OHRA klant te worden.Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering doen ze ontzettend moeilijk. Vertel dit uit ervaring vanuit mijn laatste 2 jaar. Je krijgt letterlijk er hoofdpijn van.

De verzekeringen die ik heb lopen, hebben een gustige prijs ten opzichte van andere aanbieders met vergelijkbare verzekeringen. Dit mede door het bonussysteem bij meer verzekeringen. Bij telefonisch contact word ik snel en adequaat geholpen. Schade afhandeling verloopt altijd vlot en probleemloos.

Mijn man en ik hebben zulke slechte ervaringen bij Ohra dat wij gaan overstappen naar een andere verzekeraar. Bepaalde schades die door Ohra niet werden vergoed kreeg een collega wel vergoed bij een andere verzekeraar. Dit hebben we meerdere malen meegemaakt. We hebben een keer 100 eure uit coulance gekregen voor iets wat eigenlijk niet vergoed werd. Dit was omdat wij een goede klant bleken te zijn. Ja natuurlijk ! Als je iedere maand netjes je premie betaald en nooit iets vergoed krijgt ! Zodra wij een andere verzekeraar hebben gevonden die ons aanspreekt zijn wij weg bij Ohra

Heb alleen maar slechte ervaringen met Ohra behalve met de auto verzekering. Ze proberen overal onderuit te komen. Ik ga alles weghalen bij Ohra.

Inbraak gehad en alle aankoopbewijzen bonnen etc waren ook gestolen. Wel had ik nog een aantal dozen van de gestolen spullen. Alles wat ik opgegeven had is 100% vergoed, binnen 3 weken na inbraak stond het geld al op de rekening! Zelfs laptop en LCD van 3jaar oud werden 100% aanschaf vergoed. SUPER!!

Een jaar geleden heb ik te maken gehad met een inbraak in onze woning. In eerste instantie pakte Ohra dit naar behoren op. Ohra gaf aan dat ze de schade konden laten herstellen door hun eigen schadeherstelbedrijven. Ik kwam er achter dat de Ohra totaal geen grip heeft op de bedrijven die de herstelwerkzaamheden voor Ohra uitvoeren. De beunhazen die ze op ons af hadden gestuurd hebben de schade alleen maar verergerd! Verkeerde kleur verf, ruiten die niet op maat waren en vervolgens met veel kit vastgeplakt werden en als klap op de vuurpijl kwam ik erachter dat er tweedehands sloten waren geïnstalleerd (waar wij niet eens alle sleutels van hadden gekregen)! Ohra helpt je van de regen in de drup en zorgt voor een gevoel van onveiligheid. Tip: laat je schade niet herstellen door de bedrijven waar Ohra mee samenwerkt en kies zelf een bedrijf dat de schade voor je oplost.

Onlangs heb ik brand gehad in imjn werkplaatsje, dit is geheel uitgebrand, ondanks dat de locatie verweg is van mijn woonhuis, heb ik het in de polis genoemde maximale bedrag uigekeerd gekregen. Ik heb de meeste van mijn verzekeringen bij OHRA ondergebracht.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen