ASR Inboedelverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar ASR

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Uw spullen zijn standaard ook buiten de woning verzekerd
  • Garantie tegen onder- en oververzekering
  • In en buiten de woning allriskdekking
  • Inboedel van uitwonende, studerende kinderen kan meeverzekerd worden
  • Dekking voor schade aan ruiten inclusief noodzakelijk schilderwerk

Onafhankelijke beoordelingen voor de ASR Inboedelverzekering

De ASR Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De ASR Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De ASR Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De ASR Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ASR Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ASR Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ASR Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ASR Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ASR Inboedelverzekering

Iedere verzekering (zoals ASR) die gelinkt is aan Aegon of Nationale Nederlanden dient men te mijden als de pest. Incasseren, ja. Uitbetalen? Ho maar.

Laten een eerst iemand langs komen voor een 4 uur durend onderzoek die net zo lang zoekt tot er iets gevonden wordt (kitrandje) waardoor er niet wordt uit betaald bij waterschade !!!! Ben hierdoor zeer gedupeerd.Daarna sturen een formulier of alles is op gelost??? Adviseer om niet in zee te gaan met dit bedrijf.Was dus ALL/RISK verzekerd en had ook al een paar duizend euro verloren door woekerpolis.

Ze sturen je nieuwe polis maar geen nota. Ze denken voorts dat je ze gemachtigd hebt als je een nieuw rekeningnummer doorgeeft.Vervolgens krijg je de eerste herinnering/aanmaning met direct €10 boete. Dan stuur je ze een mail met de vraag of je het bedrag in termijnen mag betalen en daar word niet op gereageerd. Vervolgens komt de 2e aanmaning met weer een boete er bovenop! Heel klantvriendelijk hoor maar niet heus. Ik ben helemaal klaar met ASR! Ze schrijven mij maar uit maar ik betaal geen cent en dat zal ik ze laten weten ook door een aangetekende brief te sturen! Waardeloos bedrijf!

Reageren pas na 2 weken op mails rondom schademelding. Daarnaast betend de term “All Risk” niet wat een 99,999% van de Nederlanders daaronder verstaan.

Deze verzekeraar stuurt eerst een expert die zo laag mogelijk taxeert.Dan vraag je een contra expert aan die kom tot een heel andere conclusie.Het bedrag was 4000 euro aan schade en asr keert maar de helft uit maar vraagt eerst om een rekening voordat ze uitkeren.Was hiervoor verzekerd bij londen verzekeringen deze was top.Je kunt zeggen net als asr dat je een allrisk hebt voor je klanten,maar als je maar de helft krijgt uitgekeerd en het eerst nog zelf moet voorschieten dan kun je maar beter niet verzekerd zijn bij ASR.

Midden jaren 90 had ik mijn eerste hypotheek nodig. ASR adviseerde mij een beleggingspolis erbij te sluiten. Dat bleek een woekerpolis. Pas dit jaar heb ik weer iets van ze gehoord. Als die jaren heb ik ingelegd, maar heeft het veel minder opgeleverd dan vooraf verwacht. Er blijft waarschijnlijk veel meer hypotheek over dan de bedoeling was. En nu?

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen