De Goudse Arbeidsongeschiktheidsverzekering

★★☆☆☆ 4.2/10 (11 reviews)

Logo verzekeraar De Goudse

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van De Goudse:

  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Voordelen van deze AOV:

  • Duidelijkheid over jouw uitkering
  • Persoonlijke begeleiding bij re-integratie
  • Inclusief preventieve diensten

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Goudse Arbeidsongeschiktheidsverzekering

De Goudse doet er alles aan om niet te betalen. Verzekering is 1 grote oplichting en misleiding. Ze houden zich bewust dom en onnozel. Verdraaien de boel. Expres niet reageren of kort door de bocht blijven. Sluit zeker geen verzekering af bij deze verzekering want je komt bedrogen uit en in de tussentijd gaat je gezondheid verder achteruit door schuld van de Goudse.

Sluit me volledig aan bij de voorgaande negatieve reviews. Wij hebben een eigen bedrijf en mijn partner is ziek en heeft een AOV bij de Goudse. Het enige wat ze doen is uitstellen. We hebben een rechtsbijstand ingeschakeld, maar dat schiet ook niet op. Gewoon rechtstreeks een vraag aan ze stellen mag niet meer, omdat we rechtsbijstand hebben. Zelf initiatief nemen wordt al helemaal niet op prijs gesteld. Ik zou aanraden om zelf standaard de premie die je aan AOV zou gaan betalen op een rekening te zetten waar je niets van af kan halen. Daar schiet je meer mee op, dan een AOV verzekering. En dan schijnen ze het nu vanuit de overheid ook verplicht te willen gaan maken. Dat is helemaal pure diefstal.

Helaas is de Goudse verzekeringen me erg tegen gevallen. Zolang je niet arbeidsongeschikt bent is er niets aan de hand, maar zodra ze uitkering moeten gaan betalen doen ze niet wat ze vooraf beloven. Ze hebben mij in de kou laten staan op het moment dat ik arbeidsongeschikt werd en kreeg niets meer uitbetaald terwijl ik jaren verzekerd was en altijd netjes had betaald. Niet wat je verwacht als je je verzekerd voor in geval van nood, dus als je ze echt nodig mocht hebben. Daarom zou ik de Goudse echt afraden.

Het wordt bijna een cliché met de verzekeraars, De Goudse doet er ALLES aan om niet hoeven uit te keren. Ze traineren je eerst en vervolgens komen ze met een zeer bedenkelijke keuringsarts: Knepper en vetlagen de uitkering op basis van een eenzijde keuring: met door de Goudse aangewezen deskundigen! Dat is allang in de jurisprudentie vastgelegd dat dit een oneerlijk beding is en dus ongeldig, van generlei waarde! Zeer slechte medische dienst en schadebehandelaars.

zeer zeker niet ik kan mijn werk niet meer uitvoeren en de dokters kunnen niet vinden waar mijn klachten vandaan komen dus zegt de Goudse ga maar weer lekker werken puur oplichting 15 jaar ruim 800 in de maand betaald kut bedrijf

zeer slecht nooit aan beginnen ze beloven veel maar ze pikken alleen je geld pure oplichting

Ik hoorde van een goede kennis van mij dat ze gebruik maken van verzekeringsarts : Knepper. Deze persoon staat erg slecht en pro-verzekeringskeurend aangeschreven. Buiten dat is deze persoon verschillende mail in verband gebracht met verschillende 'vreemde' zaken. Je moet als verzekeraar dit niet willen!

De Goudse verzekering zou ik zeker niemand aanraden zonder teveel in detail te treden maar ze zijn niet klant gericht en proberen op een zeer onbeschofte manier een ondernemer kapot te maken!!

Ik al 24 jaar bij de goudse heb nooi is gehad. Toen ik er gebruikt van ging maken ,werd ik wel voor 100% uitgekeerd ,ik dacht dat is mooi, maar nu moet ik de prenie gewoon door betalen , en houdt bijna niks oven van het bedragt ,nu zeggen ze dat stond in de voorwaarden,het ik nooit gezien en mijn tussen persoon heeft mijn daar nooit opgewezen.kan ik hier iets tegen doen, Ben teleurgesteld ,hij zei dat staat in de voorwaarden oplichters zijn het,!!!

als het op afsluiten gaat de mooiste praters om de AOV af te sluiten, maar als het op uitkeringen uitbetalen gaat proberen ze zo lang mogelijk tegen in te gaan tot je het opgeeft financieel of zelf gek wordt door deze toestand waar ze je induwen zonder medegevoel. Dit is een maatschappij die je probeert te vernietigen als het om uitkeren gaat. Ik zeg nooit maar dan ook nooit een verzekering afsluiten bij deze oplichters

Oplichters! Na jarenlang een dikke premie te hebben betaald, werd ik 100% arbeidsongeschikt. Na een vrijwillig gekozen wachttijd van 12 maanden had ik toch echt snel mijn uitkering nodig. Pas na inschakeling van een advocaat is De Goudse 5 maanden later pas gaan uitkeren. Niet het bedrag waarvoor ik verzekerd was, maar DE HELFT! Het gevolg was dat ik mijn huis noodgedwongen moest verkopen en nog verder in de problemen raakte (financieel, emotioneel, psychisch en lichamelijk). Ruim 2 jaar heb ik moeten procederen. De rechtszaak in eerste aanleg verloren. Wegens stress en lichamelijke klachten kon ik niet bij de rechtszaak aanwezig zijn. Er zijn cruciale punten verzwegen door De Goudse. Een hoger beroep was mogelijk, maar de kosten daarvan bedroegen al snel € 8.500 – tot`€ 10.000,-, vermeerderd met de kosten van de eerste rechtszaak á € 3.300,- werd dit een onmogelijke opgave, aangezien De Goudse mij al met de helft uit te keren in armoede heeft gestort. De verzekeraar is absoluut niet aan te raden! Absoluut geen oog voor de menselijke kant en uitsluitend op geld belust. Met advocaten uit Den Haag met een uurloon van € 500,- moet je van goede huizen komen en een hele lange adem hebben (en heel veel geld) om je recht af te dwingen. Maar wanneer je dat zou lukken, is het kwaad al geschiedt. Oplichters pur sang! Ik kan maar 1 oplossing bedenken en dat is het recht in eigen hand nemen. Ik hoop dat ze nog eens de verkeerde treffen en zelf het maar gaat oplossen op het kantoor in Gouda, met alle consequenties van dien. Voor mij is het te laat, maar ik hop met deze review c.q. delen van ervaring te voorkomen dat andere goedwillende ondernemers de pineut worden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen