De Goudse AOV

De AOV van De Goudse Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

De Goudse is sinds 1924 een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen.

Voordelen van een De Goudse AOV

Voordelen van deze AOV:
  • Duidelijkheid over jouw uitkering
  • Persoonlijke begeleiding bij re-integratie
  • Inclusief preventieve diensten
Voordelen van De Goudse:
  • De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij opgericht in 1924
  • Sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen, met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen
  • Dankzij onze organisatiestructuur kan er snel en daadkrachtig worden inspeeld op ontwikkelingen in de markt

Deze informatie wordt verstrekt door De Goudse en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze AOV. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de De Goudse AOV met andere AOV's.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
De Goudse AOV Ervaringen Avéro Achmea AOV Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Oplichters! Na jarenlang een dikke premie te hebben betaald, werd ik 100% arbeidsongeschikt. Na e...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij De Goudse

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze AOV:

Adfiz
De De Goudse AOV is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 January 2018 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie 'Zakelijk Inkomen'.
Adfiz
De De Goudse AOV is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 January 2017 door Adfiz als 1ste geëindigd in de categorie 'Zakelijk Inkomen'.
Consumentenbond
De De Goudse AOV is in de Geldgids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 7,1.
Meer tonen...
NVA
De De Goudse AOV is in de AOV vergelijking 2008 van 2 December 2008 door beoordeeld met een 6,7.
NVA
De De Goudse AOV is in de AOV vergelijking 2007 van 20 November 2007 door beoordeeld met een 6,4.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van De Goudse

Ontdek verdere meningen die er zijn over De Goudse:

Adfiz
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2015 van 14 January 2016 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Zakelijk Inkomen.
Adfiz
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2015 van 14 January 2016 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Particulier Schade.
Adfiz
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2012 van 10 December 2012 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Inkomensverzekeraars.
Stichting toetsing verzekeraars
De Goudse is op 21 December 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
Meer tonen...
DAK, NBVA en NVA
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Inkomensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
De Goudse is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de De Goudse AOV

Gemiddelde klantbeoordeling

(10 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de AOV van De Goudse

uit Godfather690@hotmail.com zegt op 6 October 2017:

zeer slecht nooit aan beginnen ze beloven veel maar ze pikken alleen je geld pure
oplichting

Nee, ik zou een De Goudse AOV niet aanbevelen

uit Hoorn nh zegt op 20 June 2019:

Sluit me volledig aan bij de voorgaande negatieve reviews. Wij hebben een eigen bedrijf en mijn partner is ziek en heeft een AOV bij de Goudse. Het enige wat ze doen is uitstellen. We hebben een rechtsbijstand ingeschakeld, maar dat schiet ook niet op. Gewoon rechtstreeks een vraag aan ze stellen mag niet meer, omdat we rechtsbijstand hebben. Zelf initiatief nemen wordt al helemaal niet op prijs gesteld. Ik zou aanraden om zelf standaard de premie die je aan AOV zou gaan betalen op een rekening te zetten waar je niets van af kan halen. Daar schiet je meer mee op, dan een AOV verzekering. En dan schijnen ze het nu vanuit de overheid ook verplicht te willen gaan maken. Dat is helemaal pure diefstal.

uit Bergeijk zegt op 14 August 2018:

Helaas is de Goudse verzekeringen me erg tegen gevallen. Zolang je niet arbeidsongeschikt bent is er niets aan de hand, maar zodra ze uitkering moeten gaan betalen doen ze niet wat ze vooraf beloven. Ze hebben mij in de kou laten staan op het moment dat ik arbeidsongeschikt werd en kreeg niets meer uitbetaald terwijl ik jaren verzekerd was en altijd netjes had betaald. Niet wat je verwacht als je je verzekerd voor in geval van nood, dus als je ze echt nodig mocht hebben. Daarom zou ik de Goudse echt afraden.

uit Apeldoorn zegt op 11 February 2018:

Het wordt bijna een cliché met de verzekeraars, De Goudse doet er ALLES aan om niet hoeven uit te keren.
Ze traineren je eerst en vervolgens komen ze met een zeer bedenkelijke keuringsarts: Knepper en vetlagen de uitkering op basis van een eenzijde keuring: met door de Goudse aangewezen deskundigen!
Dat is allang in de jurisprudentie vastgelegd dat dit een oneerlijk beding is en dus ongeldig, van generlei waarde!
Zeer slechte medische dienst en schadebehandelaars.

uit Info@stukadoorvanloon.nl zegt op 7 October 2017:

zeer zeker niet ik kan mijn werk niet meer uitvoeren en de dokters kunnen niet vinden waar mijn klachten vandaan komen dus zegt de Goudse ga maar weer lekker werken
puur oplichting 15 jaar ruim 800 in de maand betaald kut bedrijf

uit Wezep zegt op 8 March 2017:

Ik hoorde van een goede kennis van mij dat ze gebruik maken van verzekeringsarts : Knepper. Deze persoon staat erg slecht en pro-verzekeringskeurend aangeschreven.
Buiten dat is deze persoon verschillende mail in verband gebracht met verschillende 'vreemde' zaken.
Je moet als verzekeraar dit niet willen!

uit Goes zegt op 25 March 2015:

De Goudse verzekering zou ik zeker niemand aanraden zonder teveel in detail te treden maar ze zijn niet klant gericht en proberen op een zeer onbeschofte manier een ondernemer kapot te maken!!

uit Eindhoven zegt op 26 January 2015:

Ik al 24 jaar bij de goudse heb nooi is gehad.
Toen ik er gebruikt van ging maken ,werd ik wel voor 100% uitgekeerd ,ik dacht dat is mooi, maar nu moet ik de prenie gewoon door betalen , en houdt bijna niks oven van het bedragt ,nu zeggen ze dat stond in de voorwaarden,het ik nooit gezien en mijn tussen persoon heeft mijn daar nooit opgewezen.kan ik hier iets tegen doen,
Ben teleurgesteld ,hij zei dat staat in de voorwaarden oplichters zijn het,!!!

uit Raamsdonksveer zegt op 24 August 2014:

als het op afsluiten gaat de mooiste praters om de AOV af te sluiten, maar als het op uitkeringen uitbetalen gaat proberen ze zo lang mogelijk tegen in te gaan tot je het opgeeft financieel of zelf gek wordt door deze toestand waar ze je induwen zonder medegevoel. Dit is een maatschappij die je probeert te vernietigen als het om uitkeren gaat.
Ik zeg nooit maar dan ook nooit een verzekering afsluiten bij deze oplichters

uit Arnhem zegt op 8 June 2014:

Oplichters! Na jarenlang een dikke premie te hebben betaald, werd ik 100% arbeidsongeschikt.

Na een vrijwillig gekozen wachttijd van 12 maanden had ik toch echt snel mijn uitkering nodig. Pas na inschakeling van een advocaat is De Goudse 5 maanden later pas gaan uitkeren. Niet het bedrag waarvoor ik verzekerd was, maar DE HELFT! Het gevolg was dat ik mijn huis noodgedwongen moest verkopen en nog verder in de problemen raakte (financieel, emotioneel, psychisch en lichamelijk).

Ruim 2 jaar heb ik moeten procederen. De rechtszaak in eerste aanleg verloren. Wegens stress en lichamelijke klachten kon ik niet bij de rechtszaak aanwezig zijn. Er zijn cruciale punten verzwegen door De Goudse. Een hoger beroep was mogelijk, maar de kosten daarvan bedroegen al snel € 8.500 - tot`€ 10.000,-, vermeerderd met de kosten van de eerste rechtszaak á € 3.300,- werd dit een onmogelijke opgave, aangezien De Goudse mij al met de helft uit te keren in armoede heeft gestort.

De verzekeraar is absoluut niet aan te raden! Absoluut geen oog voor de menselijke kant en uitsluitend op geld belust. Met advocaten uit Den Haag met een uurloon van € 500,- moet je van goede huizen komen en een hele lange adem hebben (en heel veel geld) om je recht af te dwingen. Maar wanneer je dat zou lukken, is het kwaad al geschiedt.

Oplichters pur sang! Ik kan maar 1 oplossing bedenken en dat is het recht in eigen hand nemen. Ik hoop dat ze nog eens de verkeerde treffen en zelf het maar gaat oplossen op het kantoor in Gouda, met alle consequenties van dien. Voor mij is het te laat, maar ik hop met deze review c.q. delen van ervaring te voorkomen dat andere goedwillende ondernemers de pineut worden.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen