Interpolis Uitvaartverzekering

★★☆☆☆ 5.1/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze uitvaartverzekering:

  • Geen financiële zorgen voor uw nabestaanden rond de uitvaart
  • Levenslange dekking voor een gelijkblijvende premie
  • 10% korting op het basispakket van Monuta Uitvaartonderneming

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Uitvaartverzekering

Sinds mijn 18e ben ik in aanraking gekomen met de Interpolis. De Rabobank, welke mijn contact persoon is tussen Interpolis bood mij een uitvaartverzekering aan bij de Interpolis. Daarna heb ik op mijn 19de mijn autoverzekering op laten nemen in de polis en op mijn 23ste mijn hypotheekbeschermer, woonverzekeringen, reis en anuleringsverzekering en arbeidongeschiktheidsverzekering. Doordat ik al mijn verzekeringen bij Interpolis heb lopen krijg ik een enerome korting op mijn polis.

Wij waren verzekerd bij Interpolis onder de Partner & Kind verzekering. Helaas is onze dochter nadat alles goed leek te gaan, overleden toen zij 84 uur oud was. Hierdoor hadden wij nog geen tijd gehad om haar aan te melden bij de verzekering. Wij gingen er dan ook vanuit dat zij automatisch meeverzekerd was. Bij de zorgverzekering heb je een aanmeldperiode van 1 tot 3 maanden, dus lijkt dit voor een uitvaartverzekering ook logisch. Welke ouder houdt er nou al bij de geboorte rekening met een overlijden? Toen wij de ochtend na het overlijden naar Interpolis belden, moesten wij eerst door een keuzemenu voor schademeldingen heen (nadat we het speciale nummer voor een overlijden hadden gebeld). Dit was natuurlijk geen prettige keuze, zeker niet om je pas overleden dochter te moeten aanmerken als ‘schade’. Hierna werd ons verteld dat onze dochter niet verzekerd was en dat het daarmee ophield… Dus naast het enorme verdriet vanwege het verliezen van onze dochter, gaf Interpolis ons er ook financiële zorgen bij. Uiteindelijk heeft onze begrafenisonderneemster na weken van bellen/mailen het voor elkaar gekregen dat we via een coulanceregeling toch een uitkering kregen. Deze coulanceregeling is standaard bij vrijwel alle andere uitvaartverzekeringen. Wij zijn nu overgestapt naar Monuta, waar we voor een lager bedrag per maand, voor een hoger uitkeringsbedrag verzekerd zijn.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen