FBTO Uitvaartverzekering

★★☆☆☆ 5.8/10 (6 reviews)

FBTO Verzekeringen Ervaringen

FBTO verzekert auto en motor, zorg en ongevallen, sparen en beleggen, aansprakelijkheid en recht, reis en recreatie, wonen, lenen en overlijden.

Voordelen van FBTO:

  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Al jaren hoge waarderingscijfers bij diverse onafhankelijke onderzoeken
  • Altijd een helder inzicht in verzekeringsgegevens

Voordelen van deze uitvaartverzekering:
  • Vanaf €9 per maand voor €8.000 verzekerd
  • Kies zelf de hoogte van het verzekerd bedrag
  • Eenvoudig en online te regelen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

FBTO Commercial Zorg voor jezelf (2018)

Goedenwel.nl Verschil Uitvaartverzekering en Overlijdensrisicoverzekering (2009)

Ervaringen met de FBTO Uitvaartverzekering

Heb een erg posieve ervaring met Fbto omdat ze een goede verzekering zijn! Ze zijn heel erg vriendelijk als het er op aan moet komen, bieden hele goede service... Ook zijn de niet de duurste en dat is in deze tijd natuurlijk erg fijn! Ik ben erg positief over deze organisatie!
De uitvaartverzekering komt met een lage premie. En alles wordt uiteindelijk verzorgt als ik kom te overlijden. Ik laat mijn familie dus niet achter met hoge kosten. Een aanrader voor iedereen. Ik ben heel tevreden met de afhandeling, ik heb via het Internet afgesloten en kreeg mijn polis gewoon thuis gestuurd. Voordat ik via het internet de uitvaartverzekering afsloot heb ik ook nog telefonisch contact gehad. Dit was ook allemaal goed. Ik ben dus zeer tevreden. en raad het iedereen aan!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen