Avéro Achmea AOV

★★★★☆ 8.5/10 (9 reviews)

Avéro Achmea Verzekeringen Ervaringen

Avéro Achmea biedt aan klanten schade-, pensioen-, inkomens- en zorgverzekeringen. Avéro Achmea werkt met onafhankelijke bemiddelaars en adviseurs.

Voordelen van Avéro Achmea:

  • Avéro Achmea is al bijna 200 jaar actief in de verzekeringsbranche
  • Innoverende producten die aansluiten op de dagelijkse behoefte van klanten
  • Onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Avéro Achmea

De Avéro Achmea AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 20 februari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AOV voor zelfstandigen'.

De Avéro Achmea AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 22 februari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden AOV voor zelfstandigen'.

De Avéro Achmea AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 23 februari 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating Voorwaarden'.

De Avéro Achmea AOV is in de Geldgids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Avéro Achmea AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 17 september 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Avéro Achmea AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidverzekeringen van 19 september 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Avéro Achmea Commercial Wij zijn er voor ú (2013)

Vos & Vreeken Arbeidsongeschiktheid (2010)

Ervaringen met de Avéro Achmea AOV

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen