Promovendum

Promovendum richt zich op hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel en biedt hen kwaliteit op het gebied van verzekeringen.

Promovendum contact

Telefoonnummer
078–6481300
Adres
Postbus 362
3300 AJ
Dordrecht
Bezoekadres
Laan der Verenigde Naties 9
3316 AK
Dordrecht
Faxnummer
E-mailadres
info@promovendum.nl
Website
https://www.promovendum.nl/

Laatste klantbeoordelingen

Schade aan mijn auto gehad veroorzaakt door tegenpartij (er achterop gereden) Moest telkens zelf navraag doen over schade afhandeling. Auto is Total loss verklaard en t schadebedrag werd opgedeeld in opbrengst wrak en restant bedrag. Je moet zelf met de opkoper van t wrak gaan communiceren over betaling en afhandeling….

Helaas een gemiste kans. Wij zitten al ruim 10 jaar bij dezelfde verzekering, en door een advertentie contact gezocht en een offerte laten maken om eens te vergelijken. Alles netjes binnen gekregen maar helaas toen onze opleiding ter sprake kwam (MBO 4) werden we geweigerd, ondanks onze 27 schadevrije jaren….

Mijn man moest vanuit een ziekenhuis in Frankrijk naar een zorginstelling in Nederland. De alarmcentrale van promovendum VHD vond dat dit niet haar taak was. Maar dat is nu juist wel de taak van een alarmcentrale van een reisverzekering. Als gevolg daarvan heeft mijn man negen dagen langer dan nodig…

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen