Promovendum Inboedelverzekering

★★★★☆ 8.8/10 (61 reviews)

Logo verzekeraar Promovendum

Promovendum richt zich op hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel en biedt hen kwaliteit op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van Promovendum:

 • De voordeligste verzekeringen van Nederland
 • Uitstekende dekkingen
 • Gratis overstapservice
 • Persoonlijk contact met goed opgeleid en gecertificeerd personeel
 • Geen 0900-nummer, binnen 2 minuten iemand aan de lijn
 • Snelle schadeafhandeling
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Geen poliskosten of andere verborgen kosten
 • Verzekeringen zijn naadloos op elkaar afgestemd
 • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze inboedelverzekering:

 • Zeer uitgebreide dekking
 • Diefstal uit auto verzekerd
 • Ook dekking bij tijdelijke verhuizing
 • Schade door beroving of overval meeverzekerd
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Begrijpelijke voorwaarden

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Promovendum Inboedelverzekering

schadenummer: 2120975/CDL betreft inboedelverzekering all risk. Wat is er gebeurt bij het opruimen in de schuur ben ik op mijn hengeltas gaan staan. Ben geen pro maar wel meer dan liefhebber mijn hemgelspullen zijn daar ook naar. Dom dat ik er op ben gaan staan, kan gebeuren daarom ben ik ook all risk verzekerd. 22 Juli zaak aangemeld, 26 juli schade formulier ingevuld, foto’s schade opgestuurd. Offerte van beschadigde en kapotte hengeldelen aangevraagd en opgestuurd naar Promovendum. Reparatie prijs aangevraagd en opgestuurd. Sinds 30 juli hebben ze alles in bezit. Diverse mails ontvangen van schade specialisten van Promovendum. Eigenlijk onzin, had al opgelost moeten zijn. Inmiddels heb ik ruim 20 mails verzonden ?? Gevraagd om status, gevraagd om informatie. Niets, niets krijg ik te horen?? Vandaag is het 25 augustus en ben dus een maand bezig om schade vergoed te krijgen notabene een all risk verzekering. Totale schade zo’n € 400 euro. Ik vraag mij af hoe lang het nog gaat duren ??? Al mijn verzekeringen heb ik bij Promovendum ondergebracht !!! Of ik tevreden ben over Promovendum wat denkt u ???

Opzich prima geregeld. Ik heb online een wijziging van het risicoadres doorgegeven op 12 april. Vandaag, 1 mei heb ik nog steeds geen nieuw polisblad ontvangen en weet ik ook niet zeker of ik dekking heb op mn nieuwe adres. Het zou goed zijn als er één online omgeving is waarbij je zelf dit soort wijzigingen kan doorgeven en direct dekking hebt.

Goede afhandeling. In eerste instantie werd onze schade niet vergoed zei een medewerkster. Zij begreep niet dat ik zelf de voorruit van de voordeur had gebroken omdat ik een schroef in de sponning had gedraaid. Die schroef raakte per ongeluk de ruit. De aanhouder wint en de volgende medewerker begreep het wel.Voor de rest 1 en al tevredenheid.

Na de melding van een schade , heeft mijn verzekering Promovendum, de zaak zeer constructief aangepakt.Allereerst aangegeven dat ik gehoord ben, vervolgens aangegeven wat het traject is van de behandeling.Er is een expertise bureau ingeschakeld.Deze heeft een rapport opgesteldA.d.h.v. van dit rapport de conclusies daarvan overgenomenMij daarover adequaat geïnformeerdEn de schade uitbetaaldhet dossier als afgehandeld beschouwd en gesloten.Het geld zal binnen drie dagen op mijn rekening gestort wordenKortom: een tevreden consument is ondergetekende

De behandeling heeft lang geduurd maar na mijn telefoongesprek met uw schadespecialist was het direct opgelost

Inductie kookplaat was gebarsten nadat er een pan op was gevallen Opgegeven en zeer snelle reactie.Binnen 5 dagen als het bedrag op mijn rekening gestort!

Zeer snelle reactie na de schademelding. Schadeofferte binnen enkele dagen goedgekeurd en financieel direct daarop afgehandeld. Klasse!

Zeer prettig. Duidelijk en helder. Prettig en vriendelijk te woord gestaan.

Goede en vriendelijke communicatie.Snel de formulieren in huisWachttijd aan de telefoon is kort.

Na vraag te hebben ingediend, werd ik snel gebeld en werden de noodzakelijke documenten snel toegestuurd.

Afhandeling van de schade conform de aangegeven richtlijnen. Meld proces en meldingsformulier zijn verouderd in vergelijking met de concurrenten. Het invullen van een formulier, niet digitaal, is niet meer van deze tijd mijns inziens.

Zeer slechte ervaring in dekking en bedragen die verzekerd kunnen worden. Is het nivo van de inboedel bij jullie hoog opgeleide deelnemers zo laag. Zeer teleurstellend ook met Alarm, professioneel taxatie verslag en kluis. Ik begrijp hier niets van.

We wisten niet dat de schade viel onder de inboedelverzekering. Hierop maakte de firma die de schade oploste ons attent.Zonder problemen alles afgehandeld, echt een meevaller dus.

Een laptop waar drinken overheen gevallen was, snelle afhandeling van de schade, prettige communicatie

Mijn ervaring is datIk eerst vrijdag iets zou horen dan maandag en dan weer morgen of overmorgen of deze week. Vind ik niet zo prettig heb normaal toch wel veel vertrouwen in Promovendum

De medewerker heeft mij uitstekend te woord gestaan.Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en direct actie ondernomen.

Hele duidelijke informatie gekregen en een emailbevestiging waar alles in stond. Heel fijn dat de schadespecialist zei dat het vervelend voor mij vond vond dat dit gebeurd was. Ik voelde me wel bezwaard om een aanspraak te doen omdat er pas geleden ook iets was gevallen, dan is het heel fijn als iemand je vriendelijk te woord staat.5 sterren.

Correcte beantwoording op vraag. Had wel wat sneller gekund.

Heldere, duidelijke transparante communicatie. Afhandeling sneller dan in richtlijn wordt aangekondigd!

Op mijn vraag over eventuele gevolgschade is binnen een dag gereageerd met een begrijpelijk en vriendelijk antwoord.

ik ben netjes behandeld door de medewerkster.De beloofde Email ontvangen en ik ga de gevraagde gegevens opsturen.tot zover alles prima.

Zeer snelle en zorgvuldige service! Inclusief uitbetaling, zodat ik niet hoef voor te schieten.

Heel goed geholpen en ook snel!Fijne contact en goed uitgelegd alles.Ze verdienen 10+

Fijn geholpen. Goed naar me geluisterd. Meteen een expert ingeschakeld en de stukken naar me gemaild. Heel fijn.. Dank je wel.

Hele fijne en nette behandeling na het doen van mijn klacht. Goede uitkomst en hoge klantvriendelijkheid.

Zeer snelle respons met heldere uitleg over de te nemen vervolgstap, incl. aanleveren van een blanco meldingsformulier

Nadat ik de melding had gemaakt, duurde het een week voordat ik werd verzocht om een schadeformulier in te vullen. Dat kan ook direct online en was ook meteen het moment geweest om me te wijzen op eigen risico. Want na nog eens 2 weken gewacht (en zelf achteraan gebeld) te hebben, bleek het daaronder te vallen. Kortom: had ons beiden veel tijd en energie gescheeld als er bij mijn eerste melding direct deze info was verstrekt.

een bijzonder omslachtige en klantonvriendelijke manier van afhandelen van een declaratie. Dit moet en kan echt beter, in 2018.- eerst schade omschrijven en foto's meesturen- dan een ' digitaal' formulier invullen – met gegevens die jullie al van ons hebben zoals NAX etc -. Deze uitprinten (?), ondertekenen, inscannen en retourneren.- nogmaals omschrijving van schade en foto's sturen

Zeer slechte behandeling van een hele simpele zaak (diefstal/vernieling van een mobiele telefoon). 2 maanden wachttijd, na 2 x bellen uiteindelijk telefonisch alvast beslissing dat er niet beoordeeld kan worden in verband met onduidelijkheid over het voorval (kunnen niet vaststellen of het diefstal is).Dat er geen dekking is okee, maar dat had binnen een kwartier vastgesteld kunnen worden. Eea ivm interne problemen/werkomstandigheden. Kan niet slechter.

Na het opsturen van de reparatienota was in een half uur de schade afgewikkeld en is bevestigd dat het schadebedrag uitgekeerd wordt.

Erg goed geholpen en duidelijk in de communicatie. Ik moet mijn schade nog indienen, maar tot nu toe erg goed geholpen.

Vriendelijke telefonist, behulpzaam en meteen geregeld.

Ik ben heel erg teleurgesteld bij promovendum en ben van plan al mijn verzekeringen stop te laten zetten en zal overgaan naar een andere verzekering.

Vanmorgen de schade gemeld en de formulieren opgestuurd, nog geen 2 uur later uitsluitsel over de vergoeding en verdere afhandeling.Echt TOP.

Adequate afhandeling en meelevend in de situatie!! T.o.v. ervaringen bij andere maatschappijen lijkt het ambtenarij, waarbij niemand de verantwoordelijkheid durft te nemen.Jullie werkwijze past volledig bij mijn denkwijze volgens Lean principes: Doe wat nodig is om de klant te helpen wanneer de klant het echt nodig heeft. Dit de waarde waar de klant voor wil betalen of bij verzekeringen al voor heeft betaald!Fantastisch Werk Schadebehandelaar (Promovendum)!

Kreeg snel een reactie en formulier Nu de schadeafhandeling (waterschade) nog.

Ben heel erg tevreden met de afhandeling van de bliksem schade die ik geleden heb . Het had even geduurd maar dat lag aan mijzelf. Nog hartelijke dankt voor de snelle afhandeling en vertrouwen.

Er worden veel stukken opgevraagd voor de schade en je moet veel invullen wat Promovendum volgens mij al weet van mij…Maar de afhandeling is vervolgens snel en vlekkeloos / geen gedoe meer

Zeer goed geholpen! Dit was onze eerste keer met het aanspreken van onze inboedelverzekering. Het proces is mij goed uitgelegd na het vragen hierna. Wellicht dat dit mogelijk is, maar na het insturen van mijn documenten heb ik geen ontvangstbevestiging ontvangen. Indien mogelijk zou ik dit graag terug willen zien, zodat ik zeker weet dat mijn documenten in goede orde zijn ontvangen.

Vertraging in afhandeling duurde langer dan verwacht. Had ik graag even een vermelding van ontvangen.

telefonisch snel contact gehad, afhandeling ook snel en netjes.

Ik had een annulering doorgegeven maar helaas naar het verkeerde adres gemaild. 5 maanden later kwam ik er pas achter en jullie waren zeer lief om het nog met terugwerkende kracht te annuleren! Super!

Snelle reactie en extreem snelle afhandeling naar wens. Geweldig!

Snelle afhandeling en gelukkig niet weken wachten op antwoord. Aanrader voor iedereen.

Aangenaam interactief en gelijkwaaardig gesprek met een specialist die luistert

Vriendelijk, correct, duidelijke informatie. Kortom zeer tevreden

Wij zijn tot nu toe prima geholpen en als er vragen of onduidelijkheden zijn dan krijgen we hier meteen reactie op.Een tevreden klant.

Dan heb je een uitgebreide verzekering gesloten. Mijn zoon had een ongelukje waardoor zijn televisiescherm kapot is gegaan. Wordt er geen dekking verleend, ondertussen hebben ze een ander product in de markt gezet waar wel dekking verleend wordt. Vooral ook omdat ik destijds het meest uitgebreide pakket had gekozen verwacht je toch wel dekking, als het een glazen tafel was geweest was het wel gedekt. Kortom niet doen had al eerder negatieve ervaring met de ziektekostenverzekering. Ik heb 6 verzekeringen lopen en heb ze allemaal opgezegd

Slechte ervaring met hun. Bij het afsluiten van de verzekering specifiek gevraag voor mijn sportspullen. Met excellente zou het allriks verzekerd zijn ook door zelf toedoen. Nu is er schade word er opgewezen dat het niet in de consule staat en dus niet wordt uitbetaald, ook niet omdat zij een fout hebben gemaakt. Ik zou niemand adviseren om bij hun te gaan behalve als je alles gesprekken opneemt en alles zwart op wit zelf zet . Oplichters zijn het

Uitstekende informatie en snelle afhandeling van de waterschade

Door een val was de accordeon van m'n zoon ernstig beschadigd. Via de inboedelverzekering bij Promovendum werd het schadebedrag op korte termijn vergoed. Keurige afhandeling, geen gezeur.

ik heb een paar maanden geleden contact opgenomen over een ongelukje met de I phone hierbij was het glas gebroken dit valt niet binnen de verzekering, terwijl een kennis van ons de meest simpele basis inboedel verzekering heeft bij het Kruitvat waarbij dit wel word vergoed. Nu heeft mijn dochter iets van mij per ongeluk kapot gemaakt na melding bleek ook dit niet in de verzekering te vallen, het is dus geen wonder dat ze de goedkoopste zijn er word nl. niets vergoed, Het is ons duidelijk dat we alle verzekeringen die wij bij promovendum hebben lopen tegen het licht gaan houden en op zoek gaan naar een andere.

Beoordeling tot dit moment. 03/09 De juiste mensen aan de telefoon. Zakelijk maar ook inlevend. Expert prettig en inhoudelijk op de hoogte van inzet vaklui voor drogen en herstellen huis. Deze week worden de offertes bekend. Tot nu toe een zeer tevreden klant.

Onlangs hebben wij brand gehad in onze woning. Promovendum regelde zeer snel een expert en zorgde ervoor dat veel persoonlijke spullen werden opgeknapt in de originele staat. Ik had er niet aan moeten denken dat ik deze voor altijd kwijt was geweest.

Op vakantie werden wij gebeld door onze buren dat er geprobeerd was om in te breken in onze woning. Er was redelijk wat braakschade. Wij hebben vanuit ons vakantieadres contact opgenomen met Promovendum. Zij hebben geregeld dat een en ander werd hersteld en afgesloten zodat wij onze rondreis gewoon konden afmaken.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen