Reaal Uitvaartverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Reaal

Reaal is een onderdeel van VIVAT. Reaal verkoopt een deel van haar verzekeringen online. Daarnaast zijn alle producten te verkrijgen via het intermediair.

Voordelen van deze uitvaartverzekering:

  • Een zorg minder
  • Bepaal zelf het bedrag
  • Kinderen meeverzekeren

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Reaal Uitvaartverzekering

Wat een waardeloos bedrijf. Zijn niet in staat om het geld voor de begrafenisverzekeing uit te betalen. Zeggen diverse keren aan de telefoon, dossier is gesloten, dus geld weg. Sturen nog steeds post naar het adres van mijn overleden moeder, terwijl ik keer op keer het correspondentieadres heb doorgegeven. Heb alle benodigde papieren ingevuld, legitimatie overlegd e.d. Het geld is dus definitief opgestreken door Reaal vanwege sluiten dossier. Wees verstandig en sluit daar nooit een begrafenis verzekering af

Al jaren ontvang ik brieven waarin wordt gemeld dat er “helaas geen winst gemaakt is voor mijn verzekering”. What the fuck doen jullie met het geld dat ingelegd wordt door jullie klanten? Ik denk dat ik het weet: jullie maken wél winst maar romen dat volledig af voor overhead kosten en uitbetalingen aan aandeelhouders.

Beste Reaal,na 10 weken van het kastje naar de muur te zijn gestuurd van een zeker niet klantvriendelijke proteq.Wat fijn dat reaal dit gaat overnemen!Na 1 mail te hebben gestuurd werd ik vanochtend gebeld dat het geld van de uitvaartverzekering van mijn vader eindelijk gestort gaat worden.Zo fijn dat dit hele lange verhaal eindelijk gesloten kan worden.Bedankt voor de snelle afhandeling!!!

pesten vind ik MEGA DOM!!!je doet iemand arends ermee pijn en verdriet!ik zal met mijn klas het dansje helemaal vanbuiten leren en dan dansen!alee, ik hoef het eigenlijk al niet meer te leren want ik kan het al helemaal vanbuiten ik hoop dat er na de move tegen pesten nooit meer gepest zal worden!ik hoop het echt!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen