Klaverblad Uitvaartverzekering

★★☆☆☆ 5.7/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeraar die een ruim assortiment aan schade- en levensverzekeringen met uitstekende dekking en scherpe premies biedt.

Voordelen van Klaverblad:

  • Betrouwbaar en degelijk
  • Financieel kerngezond en gestaag groeiend
  • Landelijk opererend en onafhankelijk

Voordelen van deze uitvaartverzekering:

  • Verzekerd bedrag stijgt jaarlijks met 2%
  • Geen natura uitvaart maar uitkering in geld
  • Volledige vrijheid over invulling van de uitvaart
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Klaverblad Uitvaartverzekering

De Klaverblad Uitvaartverzekering is in de TOF Tracker van 21 december 2016 door GfK beoordeeld met een 7,6.

De Klaverblad Uitvaartverzekering is in de TOF Tracker van 28 januari 2016 door GfK beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Klaverblad Uitvaartverzekering

Waardeloze reclame want er klopt niets van. De mens staat centraal ,zeggen ze ,. DUS NIET onze zus is 28 april overleden nu op de 21 juli nog steeds niets uitgekeerd blijven moeilijk doen. Ik ben blij dat ik elders verzekerd ben. De verzekering van mijn moeder ging daar heel anders mee om.die keerde super snel uit. Zo kan het dus ook.. Klaverblad is GEEN aanrader dus.

Patrick ik zou gewoon Radar in schakelen tijdje geleden was er ook een weigering tot uitbetaling en toen kwam radar en toen betaalde ze wel alles. Verder raad ik iedereen aan bij deze oplichters weg te gaan kunstmatige hoge prijzen schrikbarende verhogingen en slechte service.

Klaverblad was mij niet erg bekend als verzekeraar. Heb veel positieve ervaringen gelezen over Klaverblad en daarom gekozen hiervoor. Prijs/kwaliteit komt goed uit de vergelijking.

Prijs en product zit duidelijk in elkaar. Heb mij zelf en vriendin verzekerd met een beperkte looptijd van 30 jaar. Vergelijking werkt soepel.

Ik ben niet verzekerd bij deze verzekeraar maar dat was ik wel van plan. Het lijkt wel of Klaverblad geen klanten wil zo moeilijk is het om een uitvaartverzekering bij hun af te sluiten. Mijn intentie was dus een uitvaartverzekering bij klaverblad. Het geen wat nooit zou gebeuren want hun website is zo gebruiksonvriendelijk dat ik mijn verzekering bij Ohra heb ondergebracht. Ik ging naar Klaverblads website om mijn premie te berekenen, al mijn gegevens ingevoerd kan ik die verkzekering niet eens aflsuiten! MOest ik weer opnieuw op Klaverblads website een verzekeringsadviseur zoeken?! Uiteindelijk een in mijn buurt gevonden op hun website weer mijn gegevens ingevuld. Maar na 2 weken nog niks gehoord! Toen dacht ik laat maar ik zoek wel een andere verzekeraar…

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen