Aegon Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 5.9/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Bepaal zelf het verzekerde bedrag
  • Snel en eenvoudig online aanvragen
  • Vaste lage premie

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Overlijdensrisicoverzekering

De Aegon Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 25 januari 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De Aegon Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Overlijdensrisicoverzekering

wees gewaarschuwd. sluit geen verzekeringen af bij aegon want de service en nazorg is zeer slecht. ze reageren erg laat en uitkeren ho maar. neem geen prdukten af van aegon!!!!

waarschuwing!! sluit geen verzekeringen of hypotheek af bij aegon. ze kenne hun eigen interne procedures nog niet eens. en dan praten ze over integriteit. nou weinig kans . wees gewaarschuwd.!!!!

dat je een mail stuur en dat ze de mail niet kunnen vinden. Dat je de volgende dag een mail krijg dat het goed ontvangen is. Als ik zelf niet elke dag had gebeld dan had het zeker nog twee weken langer geduurt dat het rond was.

Een vriendin van ons der man is overleden op half dec `12, en hebben bakken met ellende om geld los te krijgen van Aegon. Tot nu toe nog niks ontvangen, schandalig. Als je op Aegon moet wachten moet je zeker zorgen voor een financi?le backup bij een andere maatschappij. Sorry dat we niet beter kunnen berichten.

Meerdere personen werkten aan ons dossier, maar er werd behoorlijk langs elkaar heen gewerkt. Zelfde formulieren meerdere keren moeten invullen en de een wist niet wat de ander had geregeld of niet had geregeld. Duurde langer dan was aangegeven.

Betreft lijfrenteverzekering; woekerpolis. Aegon heeft na beeindiging van deze polis bij voortduring verkeerde informatie verstrekt en moest dit herstellen. Pas na lange tijd en veel brieven later eindelijk duidelijkheid over samenstelling afkoopsom. Tot dusverre geen informatie over compensatieregeling ondanks toezegging Aegon om dit in 2011 te geven. Klacht bij directie blijft onbeantwoord. Nu klacht bij KiFiD. Nooit meer Aegon!

Alle lof voor de verleende service bij het afsluiten van deze verzekering. Vanaf de selectie (goede internet-site) tot aan het begeleiden van de aanvraag alleen maar positieve ervaringen.

Veel zaken gingen dubbel: aanlevering bij Independer van benodigde stukken kwamen niet aan bij Aegon of men wilde bij Aegon toch gewoon de spullen via mij of hypotheekverstrekker aangeleverd krijgen. Dubbele post toegestuurd etc.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen